L
latsibel
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #11.061
ali bey sadece çinko verdi onuda sadece 2 ay kullandı....
neyse ya ben şuan mercigimle beraberim çok şükür.Teyzesibugun hastaneye gittik 5.5haftalık bizim mercimek yani nokta şeklinde 2 haftasonra kalp atışını dinlemeye gitcez...kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
günaydı herkese ben daha yeniyim paylaşacağımız çok şeyler olur inşallah
canım ilgine teşekkür ederim oğlumun durumu çok acil değil ama eşiminki acil bu yüzden onun randevusunu pazartesiye aldım pazartesi gidicez
siami ersek hastanesini daha iyi bildiğim için oradan aldım randevuyu canım
oyyyyy yerim onu bennn teyzesinin gülü 5,5 haftalık haaaaaa maşallahhhkalp atışlarınıda duyarsın inşallahh :lepi: zemuszemus opuyorumnanaktan
inşallah canım inşallah duyarız ..... günaydın bu arada senin oğluş ne yapıyo yaramazlıklara başladımı
canım benim kalp atışlarını duyacaz tabiki benim oğluşda sanırım iyi bu arada senin kızın olacak gibime geliyooo öyle hissetiimm opuyorumnanaktan
Abowwwwwwwwwww ben geldim kızlarrr neler olmuşşş nelerrr ben yokkennnn :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
sibelimmmmm çokkk sevindimmmm tebriklerrrr canımm benim çift çizgiyi gördün 5,5 haftalık hamilesinnn offff yaaaa muhteşemmsinnn valla bombayı sen patlattın sonunda bakk geç oldu ama bende halayımı çekeyim :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance: :dance:
valla herşeyi okuyamadım yanlış anlamadıysam esrammm meslektaşımm düşükmü yaptın anlamadım eğer öyleyse geçmiş olsun canımmmm benimmmm en yakın zamanda yeniden hamile kalırsın inş.
durucummm erkek anasımı oluyonn gülüm benim desene bizler yanıldık :roflol: ohh ohhh allahh sağ salim kucağına almak nasip etsin oğluşunu
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz sizlerde topiğimize a.s.
darısı bizlerin başınaaa arkadaşlar diyelim Şeniz
ben pazar akşamı geldim dün çok yoğundum giremedim.Biliyosunuz 3 gün kahverengi akıntım oldu sonra tatile adım atar atmaz adet oldumklava: tatilimide etkiledi ama olsun yine de yaptık tatilimizi.Çokkk iyi geldi kızlar değişiklik kendimize getirdi bizi.Bu arada cumartesi güneş çarptı beni mahvoldum komaya giriyodum resmen 2 gün kendime gelemedim.Çok ateşlendim titreme donuyorum baş ağrım zonklamalar duygu karmaşası,mide bulantısı,kusma ne ararsan vardı.Son gün iyi güneşlenim dedim çarptı beni :roflol: neyseki şimdi iyiyim.Çok yazdımmm neyse öpüldünüz çokk özlemişim sizi yaaaa Şeniz
Abowwwwwwwwwww ben geldim kızlarrr neler olmuşşş nelerrr ben yokkennnn :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
sibelimmmmm çokkk sevindimmmm tebriklerrrr canımm benim çift çizgiyi gördün 5,5 haftalık hamilesinnn offff yaaaa muhteşemmsinnn valla bombayı sen patlattın sonunda bakk geç oldu ama bende halayımı çekeyim :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance: :dance:
valla herşeyi okuyamadım yanlış anlamadıysam esrammm meslektaşımm düşükmü yaptın anlamadım eğer öyleyse geçmiş olsun canımmmm benimmmm en yakın zamanda yeniden hamile kalırsın inş.
durucummm erkek anasımı oluyonn gülüm benim desene bizler yanıldık :roflol: ohh ohhh allahh sağ salim kucağına almak nasip etsin oğluşunu
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz sizlerde topiğimize a.s.
darısı bizlerin başınaaa arkadaşlar diyelim Şeniz
ben pazar akşamı geldim dün çok yoğundum giremedim.Biliyosunuz 3 gün kahverengi akıntım oldu sonra tatile adım atar atmaz adet oldumklava: tatilimide etkiledi ama olsun yine de yaptık tatilimizi.Çokkk iyi geldi kızlar değişiklik kendimize getirdi bizi.Bu arada cumartesi güneş çarptı beni mahvoldum komaya giriyodum resmen 2 gün kendime gelemedim.Çok ateşlendim titreme donuyorum baş ağrım zonklamalar duygu karmaşası,mide bulantısı,kusma ne ararsan vardı.Son gün iyi güneşlenim dedim çarptı beni :roflol: neyseki şimdi iyiyim.Çok yazdımmm neyse öpüldünüz çokk özlemişim sizi yaaaa Şeniz
yapalım susuzyazım benimmm
Umutla Bekleyenlerin Listesi opuyorumnanaktan
1) susuzyaz___________ 2 Eylül
2) sevdanehri__________ 19 Eylül
:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
hadi kızlar sizde ekleyin bakalım
kızlar en kısa zamanda bi annemiz daha çıkacak inşallah :Saruboceq: ben gene rüya gördüm enson hamile gördüğüm rüyamın sabahında adaşım sibel hamileyim deyip sevindirdi bugece gene annem rüyamda hamile pantolonu ütülüyodu kocaman bi pantolondu adayımız azcuk şişman olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?