yapalım susuzyazım benimmm
Umutla Bekleyenlerin Listesi opuyorumnanaktan
1) susuzyaz___________ 2 Eylül
2) sevdanehri__________ 19 Eylül
:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
hadi kızlar sizde ekleyin bakalım
kızlar en kısa zamanda bi annemiz daha çıkacak inşallah :Saruboceq: ben gene rüya gördüm enson hamile gördüğüm rüyamın sabahında adaşım sibel hamileyim deyip sevindirdi bugece gene annem rüyamda hamile pantolonu ütülüyodu kocaman bi pantolondu adayımız azcuk şişman olabilir
evet teyzesi nasıl gecer bu zaman bilinmez:))) Teyzemizide isteriz yanımızda ....gelirsen çok sevinrimmm İlk pıt pıtlarını duymak için çok heyecanlı ya bugun o kesenin içinde gördüm ya mercimemi nasıl heyecanlandım anlatamam
Allahım ne olur Sizlerede en yakınzamanda versin ya :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: okadar içten istiyorum ki bunu
Keşke ali bey gelmiş olsaydıda ona gitseydim ona çok güvenmiştim.güvenebileceğim bi Dr bulamadım hala ...bugun gittiğim çok garipti özel hastane bile olsa
içimizden biri hamile kaldığında bi nebze kendimiz kalmış kadar seviniyoruz çünki umudumuz artıyor o yüzden içimizden bir kalsında kim olduğu önemli değil hepsi bizim mutluluğumuz inşallah bende gördüm bu gün eltim doğurmuş bir tane emziriyordu hayrolsun inşallah
kızlar en kısa zamanda bi annemiz daha çıkacak inşallah :Saruboceq: ben gene rüya gördüm enson hamile gördüğüm rüyamın sabahında adaşım sibel hamileyim deyip sevindirdi bugece gene annem rüyamda hamile pantolonu ütülüyodu kocaman bi pantolondu adayımız azcuk şişman olabilir
inşallaah gülüm beniim inşallaah o ilk gün yanında olabilriiiiiim çok çok isterim inan benimde emeğim var haaa bana baaaaaah..seninde küçük ramazanın poposuna asarım ışıldaklı tabelayı haaa..ona göreee benide götüreceeen.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3..
kuzum tahminedebiliyorum heycanınııı,az mı dualar ettik onun için az mı bekletti bizi kerataaaşimdi karşında görmeeeek ayrı bir heycandır mutlakaaa..rabbim kucağına da almayı nasib eylesiiiiiiiiin..sanki görüyoruum yapış yapış gözlerini açmaya çalışırken ilk seninle bakışlarını yakalamak için orda olucaaaaaam..:Saruboceq: :dance: :dance: :dance:
canım beniiiiiiim amin kuşum güzel duaların içiiin amiiiiiin tatlım beniiiiiiiiiiim.
keşke bende diyorum ali bey burda olsaydı güya kasımda gelicek ölme eşeğim ölmeeebenneyaptımki ..
evet ilk ona gittin yaa ondaki rahatlığı görünce başkası tuhaf geliyo malesef.bende ondan başkasınaaa göstermeeeeeeeeem,göstermeeeeemsositosositozemuszemus kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ooooy diline sağlıııııııık inşallaaaaah kuzunaaaaz amin canım güzel dileklerinee.dediğin gibi önemlisi hamile kalmak kim olursa olsun farketmez sonuçta hepimiz bir gün anne olucaz allahın izniylee.ramazan ayı bize uğurlu geldiiiiiiiiiii...
RÜYALARINIIIZ HAYIROLSUUUUUUUN AMA BENCE SÖYLEMEYİN BİR OLSUN SONRA SÖYLEYİN.GÜZEL RÜYALAR KISKANILIRMIIIŞ..
Umutla Bekleyenlerin Listesi
1) bels41 _____________ 29 Ağustos
2) susuzyaz___________ 2 Eylül
3) kuzunaz2___________ 12 Eylül
4) sevdanehri__________ 19 Eylül
benıde eklermısın ama tarıh bılmıyorum normelde olmama ıkı gun vardı ama dun temızlendım heralde eylul 20 olur tekrarUmutla Bekleyenlerin Listesi
kuzunaz ım allah sesını duysun be gulum
ben 2 hafta önce adet düzensizliği için doktora gittiğimde olur öle hormonel değişiklikler dedi 6aydır 22günde bir düzenli olan adetim 3.6 gün geç oluyo ve 2 gün oluyo 3.gün bitiyo normal dedi bana sizcede normalmi ilk defa bu ay sabırsızlıkla adet olmayı bekliyorum hormon testleri yapılcak merak ettim çok nasıl bi hormon ayrıca eşimin yaptırdığı sperm testlerinin üçününde çok farklı çıktığını söledim onada hormonlar ara ara değişebiliyo dedi doğrumudurCADIARZU
Umutla Bekleyenlerin Listesi
4)aSeL_______________ 14 Eylül
Umudum yok ama bende ekledim kendimi mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?