Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar dün adet olmam gerekiyodu hala olmadım hiç bir belirtide yok ne adet sancısı ne hamilelik belirtisi

evt aynen adet olcakmışım gibi sinir bozucu agrılarım var
canım çok sağol önerilerin için komşu kurban kesmiş dün verdi bende akşama yapayım diyodum hatırlattıgım için çok sağol.artık eşim yapar:))
demek oğluşun olacak ahhh çok sevindim...eltiler çıldırcak desene:)))))))

sağol canım eline sağlık
hayırlısı olsun inan cinsiyeti hiç önemli deil yeterki sağlıklı olsun

inanırmısın antalya sıcagında ayaklarım üşüür oldu...garippp dengem değişiyo çok uyur oldum
öpüyorum canm seni

kızlar dün adet olmam gerekiyodu hala olmadım hiç bir belirtide yok ne adet sancısı ne hamilelik belirtisi

ay canım inşl hamilesindir .
günün geçermiyidi hiç daha önce düzenlimi olurdun ?

ay hadi güzel haberler verirsin inşl bize :teytey:

evet günüm geçerdi 2,3 gün kadar geçebilir ama bu ay hani kür uyguladım klomen kullandım hani belki diyorum ama kendimide heveslendirmek istemiyorum
doktorum adet olmassan 25 inde gel kanda bakalım demişti hamilelik olursa erken saptamamız iyi olur dedi ama benim bazen geçebiliyo ya yoksa boşunamı kan testi yaptırmış olucam 25 inde değilde 2 gün sonra gidersem bu seferde doktor benim dediğimi niye yapmıyosun dermiki üff sinir oldum yaa hamilelik olmadığı zamanlar şu adetler gecikmese bizde böyle varmı yokmu diye çatlamasak ((((((((

ay canım ya stres yapma lütfen
bir iki gün geçiyorsa eğer içini rahatlamak adına sen doktorun dediği tarihte git ihmal etme sakın
ya seni hiç tanımıyorum ama ne bilim içimde bir his sanki sen hamişsin ya
bu kürler bir çok kişide işe yaramış sende neden olmasın
ama sakın stres yapma canım doktorunuda ihmal etme git lütfen
inşl listede adını görürüz :teytey:

canım inşallah yaa ama inan kafam çok karışık bana hiç olmucakmış gibi geliyo yoksa çok üzülücem biliyorum
iyice kafam karıştı benim hiç bi belirtide yok göğüslerimde gayet normal yok yaa yoktur kesin hiç boşa heveslenmim :bbo: :bbo: :bbo: :bbo: :bbo: :bbo: :bbo: :bbo:

ayy çok karışığım çok :uhm:

kızlarrrr şuan okadar şaşkınım ki anlatamam
Biz eşimde sanıyorduk problemi.tüp bebek merkezine tahlil yaptırdık 5-6 ay önce morfoloji 0 ve sperm sayısı 60milyom çıkmıştı....
eşimin tedavi görmesi için hamile kalmadan önce tabi devlet hastanesine üroloğa gönderdim bugun için test yaptırması gerekiyodu..hamile olmama ragmen gidip yaptırmak istedi.ve yaptırmış sonuçları görünce şoook olduk ikimizde
kızlar morfoloji 12 ve sprm sayısı 82 ...

ne dersiniz bu işe....biz boşu boşuna kendimizi sıkıp üzülmüşüz

canım demekki geçen zamanda eşinin değerleri yükseldi yada yapılan yerdemi bi hata vardı acaba
kız böyle şeylere takma kafanı sonuçta hamilesin işte sen şimdi yiğenimi düşün boş verin sorun kimdeydi diye düşünmeyi
canım belkide iyi olmuş olmayacağını düşünmen bak kafandan atınca oluyo demekki

canım adetin geciktiyse doktorun dediği gün kan tahlilinde baktır inşallah bebiş vardır :ecrin_bebek: erkekim geliyo gamyoncuiremsu

kızlar günaydın nasılsınız?
durucum sen nasılsın bebiş nasıl
sibelim sen nasılsın doktor ne dedi 6 haftalıkmı hamilesin anlatsana canım

canım iyiyim 4lü test yaptırdım sonucu bekliyorum detaylı ultrasonda bakıldı herşey güzel ama 4 lü testte sorun çıkarsa amniyosentez dedi doktor bende onun anlaştığı laboratuvar dışında başka bir laboratuvara tekrar yaptırdım bu hafta sonuçlar çıkcak karşılaştırcam bakalım

sibelim bazı yerlerde ölçümler net bilgi vermeyebiliyor birkaç yerde yaptırmak faydalı
bak bende 1 gün arayla farklı laboratuvarda 4lü kan tahlili yaptırdım nerden bileyim doktorun o laboratuvarla anlaşmadığını sağlık sektöründe para dönüyo resmen eşin iyi yapmış gitmekle

:1shok: :1shok:inanmıyoruuum gerçektenmiii sibeliiiiiiim..ay bende şu an şoktayım inaan dediğin gibi boşuna üzülmüşüüüz yaaww.nasıl olur nasıl böyle bir ihmalsizlik yapılır..
aceba diyorum ali beyin verdikleri mi yaradı kiii sibeliiiimCADIARZU???HIII NE DİYOSUN??çok şükür ama demekki o aralar yükseldi ve sende çoooook şükür problem yoktuu çaaaat yakaladıı:lepi:
neyse tatlım durumun da dediği gibi aslında herzaman değişik yerlerde yaptırmak lazım.İŞTE BÖYLE DURUMLARDA..baktın sonucun düşük yada yüksek her ihtimale karşı yapılması lazım.iyi oldu aslında bunu paylaşman herkez artık bu yöntemi uygular tatlım..
sen nasılsın?nasıl hissediyosun kendinii??
6 haftalık demek haaa:dance: kuzum beniim ya sen üstüne görmüşsüüüüüün demekkiiiia.s ..oy teyzzesi kurbaaaaaan öpüyorum ikinizide allaha emanet:asigim: :1hug:

Günaydıııııııın kızlaaar nasılsınıııııız?????
çok şükür hamilemiz çıktı dimi bu haftaaa,bizimde morallerimiz düzeldi umutlarımız gene yükseldiiiiii..a.s
lütfen kürleri bırakmayın.vucudunuzda nezamanki vitaminleriniz tamamlanıyo ozaman hamile kalıyosunuz..bünyeleriniz güçlü olsun..sağlıcakla kalın..
bende iyiiiim ,sizi takip ediyorum ..

lolo canım noldu tatlım senin detin hala gelmedi dimiii??:dance:hadi rabbbim bu hayırlı mübarek ayda yüzlerinizi güldürsüüüüüüüüüün:Saruboceq:

acaba idrar testinde çıkarmı şimdi yapsam gerçi yapınca kafam dahada çok karışıcak biliyorum ama olsun bi umut zaten olmazsa yarın doktora giderim yada öbür gün bilemiyorum

kızlar bide çok şaşırtıcı bişey oldu oğlum için kalp hastanesinden telefonla şimdi randevu aldım tam 9 ay sonrasına verdiler şok oldum resmen ben en fazla 15 gün sonrasına verirler diye düşünüyodum 9 ay sonrasına gün aldım çok komik yaa kızlarside aklınızda tutarmısınız ben unutursam bi 9 ay daha beklemem gerekir 10 mayısta randevum

lolo canım içini rahatlatmak için yap dicem ama çok erken şu anda varsa bile çıkmayabilir o zamanda kafan karışacak bence yapma günü gelince doktora git canım orda herşey belli olur sende rahatlarsın
ama inan bana hamileymişsin gibi geliyor
bu arada hangi kalp hastanesi o tarihe gün verdi canım :S
çok geç bir tarih
siyami ersek iyi bir hastanedir oradan almayı denesene hemen alabilir sin

arkadaşlar daha adetime 5gün var şimdiden hem karnım hem kasıklarım hemde belim ağrıyo ayrıca mantar oldu galiba çok fena kaşıntı,yanma ve akıntım var kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

sibelcim eşin ilaç felan kullandımı.. veya ne bileyim bitkisel bişeyler... belki onların faydasını görmüştür..

slm arkadaşlar herkese ben bugün adaçayı yağı aldım ve ilk defa uygulucam...Kafamda bazı soru işaretleri var yanıtlarsanız sevinirim....tampona 3-4 damla damlatıp z.yağına bandırıp o şekilde tamponun yerleştirildiği gibi rahim ağzına (yani derine) yerleştirecem değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…