D
durualya
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #1.081
aradim,gorustum..cok guzel ve cok sicak konustular.senin verdigin fiyati verdiler asilamada ssk gecerli degilmis..yarin burdaki dr'a gidip geleyim..ona gore bende adim atmaya baslayayim...canim cok tesekkur ederim...
Rica ederim bitanem belki vesile olurumda teyze olurum:ecrin_bebek:
Tamam canım herşey iyi olacak hepimiz ALLAHIN izniyle hamile kalacaz...:CüvCüv: inanıyorum...Kürlere devam bırakmak yok....öptüm seniŞeniz
Canıııım beniiiim....ben yoktum bugüün ,daha yeni geldiim neler olmuş yyaaa..herkez burdaymış sanırsaam:çok üzgünüm:.bi ben yokmuşuuum..canım beniiim aşılama tedavin başladı demeeek:1hug:..hadi bakalım hayırlı uğurlu olsuun..BAK BUNU SANAA BURAYA YAZIYORUM hemdee BÜYÜÜÜK HARFLERLEE..SANA BU AŞILAMA UĞURLU GELİCEK KENDİNİİ HAZIRLAA BU AY HAMİLESİİİİİN..KESİİN KONUŞUYORUUM..doktorun çok iyi ne güzel hiç oyalamıyor senii..genelde hiç bir doktor aşılama ile beraber karnından iğne vermez amaa bu verdiysee süper daha hızlı olucaktıır..ayrıca sen takviye olarak poleni balı ve tarçını sakın ihmal etmee..deseneee burdaa çığlıklaar yükseleceeek yakındaaa:dance: :teytey: :dance: :teytey:..sağlıcaklaa kaal ve nolur pozitif ol tamam herşey gönlünce olsuuun kucaklıyorum seniiii:1hug:a.s.Canım benim sağol hayırlısı artık....cumartesi günü eşim tuttu elimden doğru aşılamaya dedi..benim en çok korktuğum iğne...ama başa gelince kaçamıyosun...canım adetin 2.ci yada 3.cü günü ultrasonla muayene ediyorlar...sabah kan vermek gerekebilir ben aç gittim ama benim daha önceki kan testlerimin değerleri iyi olduğundan dr. gerek duymadı....4 adet göbekten iğne verdi..yarın ultrasonla bakacak...sonrasında nasıl bir tedavi olacak bende bilmiyorum.. benimki üsküdar-altunizadede tüp bebek merkezi...hastanedeki protokol nasıl bilmiyorum...ben 2 sene önce miyomdan ameliyat oldum...sadece ameliyattan dolayı şansımın yüzde 50 azaldığını söyledi doktorum...Tüp bebek merkezindeki başka doktorum ise hayret nasıl olmaz sizin durumunuz çok iyi diyo her seferinde...o yüzden aşılama deneyelim dedi...her iki doktorumda kafana takma diyo.....bakalım ne olacak....Herşeyin hayırlısı öptüm canım
insallah canim ya...bende inaniyorum en kisa zamanda hamile kalicaz.ben hic kure baslamadim..1 haftadir folik asit a-c-e vitaminlerine basladik esimle....hakkimizda hayirlisi tekrar tesekkurler...a.s. cok optum
:uhm:nasıl yaniii sen hiç kür kullanmıyormusuuun???nedenkii..??kafana takılan bişey mi var aceba.seni yeterince bilgilendirmedimmikiii:sm_confused:??..canım folik asit almanız çok iyi ama sen ne yapıp et polene ve tarçına mutlaka başlaa..
ohooo bende diyorum kürler sonuç vericek artıkk nerdeyse 1 ay oluyoo seninle konuşalıı..yerimsenibencanım benim diğer bölümlerde bir arkadaşımızın eşinede doktor sperm eksikliği yüzünden POLEN kullanıyoduu..o yüzden onu sadece sen değil eşinde kullanabilir tamamen doğal hiç tereddüt etmee internettede araştırabilirsiin..yerimseniben..
sağlıcakla kal..sevgileera.s.
oncelikli olarak bu saate kadar nerdesin sen kaydirigubbakcemile...ah canim ah benim esim senin gibi arnavut inadi tuttumu tamamdirkaydirigubbakcemile3 ben dun baslamayi dusunuyordum ama dr sperm hareketlerinde problem var deyince bende alip baslamadim...sen asilama falam yapmayi dusunmuyormusun canim...daha nekadar bekliycez....sositososito yarin dr gidip geleyim allahin izniyle ona gore adim atarim artik...Şeniz
Kızlar geçen ay fsh hormonum normalin çok üstündeydi 18.8 di.Dr.um d.kontrol hapını kullanırken bunun normal olduğunu söylemişti ama bu sitede başka bir dr.a sorduğumda bu değerle asla normal yolla çocuğum olmazdı tüp bebek yapmam gerekliydi.ama ben moralimi bozmadım. daha iyimser olana inandım.ayrıca arısütü polen bal karışımını uyguladım bir ay hapı da bırakmıştım.sanırım ikisinin de etkisi var.bugün kan tahlili sonucumu aldım fsh hormonum 9a inmiş.okadar sevindim kihihoyyyt kistim de küçülmüş.yok benden daha mutlusu şu anda.sositososito arnavut güzeli çok teşekkür ederima.s.
merhaba nehir67,inanilmaz bir dusus olmus gercekten..gozun aydin...peki bu sonucu dr'a gosterdinmi 9 normalmiymis...ben simdi dr'dan geliyorum benm fsh.8.27 ama dr yuksek dedi....senin dr ne dedi cok merak ediyorum.
merhabalar bende bısey sormak istiyorum ..bende doktora gıttım...fsh , lh , e2 ve progesteron hormonu testi yaptırdım..lh sevıyem fsh dan daha yuksek cıktı..bu bır problem mı ? hamıle kalmama engelmı ?
Yok canım gösteremedim henüz benim kendi dr.um yoktu başka dr.a gidip tahlil yaptırdım ama sonucu ona göstermedim kendi dr.umu bekliyorum.ama bana verilen kağıtta min. 3,5- maksimum 12.5 yazıyor fsh hormonu için.yani ona göre normal.hem hormonlar aydan aya değişir stresle çok alakalıdır.bence seninkisi de gayet güzel.belki bir dahaki aya daha da düşeryerimseniben sen de takma takacak birşey yok stres yaparsan çoğalır ve bence çok güzel değerin.yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?