E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #1.101
normal canım 20 lerle 30larla hamile kalanları okudum bir ara kafayı baya bir takmıştım buna.kendi dr.um hap kullanırken yükselmesi normal demişti hiç takacak bir şey yok demişti.ben yinede bu sitedeki dr.a sordum o hiç şans vermedi direk tüp bebek dedi bana ozman.ama bana çok saçma geldi aydan aya değişiyor snuçta bir tahlile bakıp buna karar verilmez bence.şimdi zaten yarıyarıya indi birdahaki ay belki daha da iner.sen de hiç takma kafana zaten güzel değerin o dr.da demiş öyle.arı sütü polen bala devamyerimseniben
Canıııım beniiiim....ben yoktum bugüün ,daha yeni geldiim neler olmuş yyaaa..herkez burdaymış sanırsaam:çok üzgünüm:.bi ben yokmuşuuum..canım beniiim aşılama tedavin başladı demeeek:1hug:..hadi bakalım hayırlı uğurlu olsuun..BAK BUNU SANAA BURAYA YAZIYORUM hemdee BÜYÜÜÜK HARFLERLEE..SANA BU AŞILAMA UĞURLU GELİCEK KENDİNİİ HAZIRLAA BU AY HAMİLESİİİİİN..KESİİN KONUŞUYORUUM..doktorun çok iyi ne güzel hiç oyalamıyor senii..genelde hiç bir doktor aşılama ile beraber karnından iğne vermez amaa bu verdiysee süper daha hızlı olucaktıır..ayrıca sen takviye olarak poleni balı ve tarçını sakın ihmal etmee..deseneee burdaa çığlıklaar yükseleceeek yakındaaa:dance: :teytey: :dance: :teytey:..sağlıcaklaa kaal ve nolur pozitif ol tamam herşey gönlünce olsuuun kucaklıyorum seniiii:1hug:a.s.
:çok üzgünüm:gezdiiiiiiim:sm_confused:napiim hava çok güzeldiii..biraz kozmetik eksiğim vardı onları almaya gittiiimm..ama aklım hep sizdeydii..kahve falımda hamile çıktıı, dedim kesin şimdi kızlardan biriii hamileyim diyeee duyuru yapıyodur ve ben o anı kaçırırsaam kötü olur dediiim..ama bkıyorumdaaa bensiizz kaynatmışsınıız burayıııı:jeyyar:..
aah ahh o arnavut inadı yokmuuu..sorma benim eşimde harıl harıl araştırıyoo inat aldırma amelyatı varmı diyeekaydirigubbakcemile3..
canım ben aşılama yaptırdım bilee,benim denemediğim birşey kalamdı ki,rahim filmidee çektirdiiim..Aşılamayı ben birkez yaptırdıım..pekte ümitli değildim aslında o aralar iyikide olmamış çok stresli bir ay dı benim için..benim aşılama çok ucuzdu bidee onu farkettim 600 yazıncaaa..ben 150tl 'ye yaptırmıştım..sende yaptırabilirsin çok kolay bir işlem..adetim 5 gününde hormon hapı veriliyo yumurtalığın gelişsin diye.. busefer adetin 11 gününde iğne vuruluyosun yumurtanı çatlatmak için..sonra adetin 12.gününde gidiyosun eşinle beraber ..eşinin spermleri yıkanıyo (yani aralarında en hızlı olanları ve en gelişmiş olanları alınıyo..bu ara eşin 3 gün cinsel pehrize girmek zorunda)sonra işte sen muaeyene pozisyonundayken sana ince bir şırınga yardımıyla eşinin spermlerini içine fışkırtılıyoo ..öylece yatıyosun 30 dk falan sonra kalkıyosun işlem bitiyooo..bence sende yaptır hiç beklemee..herşey gönlünceee olsuuun :1hug:
aaaaaaa belki kahve falindaki hamile sensindir....ne guzel olur....150.00 asilamami yapiyorlar ne guzel...ama bu seferde insana pahalisi cazip geliyor..ucuz yaptik o yuzden sonuc kotu oldu diye gei kalan omrumuzude oyle curutup gideriz...senin niye tutmadiki ne sende nede esinde problem yok...allahin isi iste hangimiz nerden bilecez.bende esimi ikna ettim asilama icin ama bana biraz zaman ver dedi..bende nasil istersen dedim..malum daha yeni sperm testi yapti onlar bizim gibi degiller uzun sure etki altinda kaliyorlar.sen asilamani nerde yaptin devletmi ozelmi?:ecrin_bebek: bana arkadas 600 asilama 180 ilac dedi..bende tekrar aradim merkezi 600 asilama ilaclar diger masraflar derken yaklasik olarak 900 veya 1000 bulur dedi...a.s...rabbim yardimcimiz olsun..
Canım benim kahve falındaki kesin sensindir....Çalışmaları kesmeyin sakın.....Adete kadar devamkaydirigubbakcemile3:lepi::CüvCüv:
Ben senin o tatlı dilini yerim yerim....:1hug:a.s.Canım evet aşılama yaptırıyorum..bugün kontrole çağırmıştı sabahtan gitttim...yumurtalar yavaş yavaş büyüyor iyi dedi...kan aldılar..oda iyiymiş...2 adet göbekten iğne ilave etti. cuma sabahtan yine gidecem...yine kan alınacakmış...sonrasında bilmiyorum...bakalım...Eşim kesin olur dedi ama ben kendimi kaptırmıyorum....Polene ben çok inanıyorum çünkü Hücre yenileme özelliği varmış.Polen bal çörek otu tarçını hiç ihmal etmiyorum..Bakalım neler olcak....
merhabalar ben ferhunde.. dokuz aylık ewliyim korunmamamıza ragmen hala daha melegim kalmadı cok istiyorum tavsiyelerinize ihtiyacım var
canimmmmmm cok tesekkur ederim insallah...rabbim hepimizin yardimcisi olsun...hoscakalkeşkeee ben olsam ama sadece dün iki hamile haberi aldım bilee:çok üzgünüm:..ama onlarada sevindim biri 40 yaş üstü yeni hamileymiş..
canım benim doktor öyle herşeyi ucuz gerçekten o yüzden onu tercih ediyorum paracı değil diyee..yoksa antalyada emin ol hep 600tl den yapılıyoo..evet pahalı cazip dediğin çok doğru busefer tutmadımı (işte bak ucuz yaptırdık olmadı olur)o yüzden siz bildiğinizi yapın..benim neden olmadı inan bende bilmiyorum doktorumdaa..doktorumun dediği tek bir sözü var biz elimizden geleni yaptık gerisi illahi güçe kalmış birde benim stres yapmamaam..ilk başlardaa bende çok nankörlük yaptım bebek istemediğim haldee yırtındım bebeğim olsun diyee çünküü bazı istenmeyen akrabalar adımı kısıra çıkarmıştı ve bu bana çok koyuyoduu hiç bir sorunuzmu olmamamasına rağmeen..açıkçası şimdidee hemen olsun istemiyorum..çünkü bütün arkadaşlarımın bebişleri var ve hepisi karılı kocalı kafayı yemiş durumdalar..heleki şu kriz meselesii iyice yıprattı herbirinii..o yüzden rabbimin vardır bi bildiğii..ben laparoskopi olmayı istedim ama bu gidişle vazgeçicem direkt tüp bebek yaparız kısmetsee tabiiii..ama süprizlede sonuçlanabiliirr..
evet eşinde haklı dediğin gibi onlar bizim kadar güçlü değiller..inşallaah aşılamaya gerek duymadan sendeee o mis kokulu bebişine çabuk kavuşursuun..tek dileğim o herbiriniz için..:1hug:
kizlaaaaaarrrrr artik dayanamiyorum yaaaa. adet sancisi cekmek tak dedi canima artik. ben artik daha fazla dayanamiyorum ya, sasirdim ne yapsam artik?????? senağlama
kizlaaaaaarrrrr artik dayanamiyorum yaaaa. adet sancisi cekmek tak dedi canima artik. ben artik daha fazla dayanamiyorum ya, sasirdim ne yapsam artik?????? senağlama
Keşkeee canıım yaaa ,ama zannetmiyorum hiç bir belirtim yok şurda 4 gün kaldı kırmızı kartı yemeyee.ama ben alıştım artık gelirlersedee hoş geldileeer..napiim yaniiii allaha isyan etmek istemiyorum haşşşaa sonra pişman olucağım şeyle karşılaşmak istemeem allah korusuuun...:a015:
:asigim: :1hug:canıııım şımarıyoruuum baaaaakkaydirigubbakcemile2..ianan gece yattığımdaa sana dua ediyoruum vallaaa bu aşılama tutucaaaaaaak gör baak yaaa..hem bak eşindee öyle diyomuuş..kalp kalbe karşııhihoyyyt dilerim benii hemenceciik teyze yaparsın:teytey:..sen sadece pozitif ol ,moralin iyi olsuun vee sakın sakın poleni ihmal etmee o sanaa yardımcı olucaktır ..daha iyi sonuç alırsıın bu gidişleee..eveet bakalıım sabırsızlıklaaa bekliyoruuuuum:dance:..MELEĞİNE KAVUŞMAN DİLEĞİLEEE:ecrin_bebek:gamyoncuiremsu :asigim:
nehir 67 canim peki senin lh kac cikti...dr birsey demedi ama benim 10.56 adetin kacinci gunu yaptin bu testi ben 2 gunu..dr 3 gunu yapmalisin dedi bu yuzden olabilirmi?
nette bakmadigim sayfa kalmadi herkes normal diyor herhalde anormal olan benim dr....fsh 16 olan ble normal yolla hamile kalmis...
nolduu canııım yaa:teselli:..çok mu sancın vaar..ilaç alamıyomusuun pekii??keşke elimden bişey gelsee:çok üzgünüm:canım beniim kendine iyi baak ..ayaklarını belini sıcak tutmaya çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?