Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sagol canim ya..kafayi yemek uzereyim...evet en iyisi kure baslayayim...

nehir 67 canim peki senin lh kac cikti...dr birsey demedi ama benim 10.56 adetin kacinci gunu yaptin bu testi ben 2 gunu..dr 3 gunu yapmalisin dedi bu yuzden olabilirmi?

nette bakmadigim sayfa kalmadi herkes normal diyor herhalde anormal olan benim dr....fsh 16 olan ble normal yolla hamile kalmis...

Ben senin o tatlı dilini yerim yerim....:1hug:a.s.Canım evet aşılama yaptırıyorum..bugün kontrole çağırmıştı sabahtan gitttim...yumurtalar yavaş yavaş büyüyor iyi dedi...kan aldılar..oda iyiymiş...2 adet göbekten iğne ilave etti. cuma sabahtan yine gidecem...yine kan alınacakmış...sonrasında bilmiyorum...bakalım...Eşim kesin olur dedi ama ben kendimi kaptırmıyorum....Polene ben çok inanıyorum çünkü Hücre yenileme özelliği varmış.Polen bal çörek otu tarçını hiç ihmal etmiyorum..Bakalım neler olcak....

Canım benim kahve falındaki kesin sensindir....Çalışmaları kesmeyin sakın.....Adete kadar devamkaydirigubbakcemile3:lepi::CüvCüv:

keşkeee ben olsam ama sadece dün iki hamile haberi aldım bilee:çok üzgünüm:..ama onlarada sevindim biri 40 yaş üstü yeni hamileymiş..
canım benim doktor öyle herşeyi ucuz gerçekten o yüzden onu tercih ediyorum paracı değil diyee..yoksa antalyada emin ol hep 600tl den yapılıyoo..evet pahalı cazip dediğin çok doğru busefer tutmadımı (işte bak ucuz yaptırdık olmadı olur)o yüzden siz bildiğinizi yapın..benim neden olmadı inan bende bilmiyorum doktorumdaa..doktorumun dediği tek bir sözü var biz elimizden geleni yaptık gerisi illahi güçe kalmış birde benim stres yapmamaam..ilk başlardaa bende çok nankörlük yaptım bebek istemediğim haldee yırtındım bebeğim olsun diyee çünküü bazı istenmeyen akrabalar adımı kısıra çıkarmıştı ve bu bana çok koyuyoduu hiç bir sorunuzmu olmamamasına rağmeen..açıkçası şimdidee hemen olsun istemiyorum..çünkü bütün arkadaşlarımın bebişleri var ve hepisi karılı kocalı kafayı yemiş durumdalar..heleki şu kriz meselesii iyice yıprattı herbirinii..o yüzden rabbimin vardır bi bildiğii..ben laparoskopi olmayı istedim ama bu gidişle vazgeçicem direkt tüp bebek yaparız kısmetsee tabiiii..ama süprizlede sonuçlanabiliirr..
evet eşinde haklı dediğin gibi onlar bizim kadar güçlü değiller..inşallaah aşılamaya gerek duymadan sendeee o mis kokulu bebişine çabuk kavuşursuun..tek dileğim o herbiriniz için..:1hug:

Canım benim kahve falındaki kesin sensindir....Çalışmaları kesmeyin sakın.....Adete kadar devamkaydirigubbakcemile3:lepi::CüvCüv:

Keşkeee canıım yaaa ,ama zannetmiyorum hiç bir belirtim yok şurda 4 gün kaldı kırmızı kartı yemeyee.ama ben alıştım artık gelirlersedee hoş geldileeer..napiim yaniiii allaha isyan etmek istemiyorum haşşşaa sonra pişman olucağım şeyle karşılaşmak istemeem allah korusuuun...:a015:

:asigim: :1hug:canıııım şımarıyoruuum baaaaakkaydirigubbakcemile2..ianan gece yattığımdaa sana dua ediyoruum vallaaa bu aşılama tutucaaaaaaak gör baak yaaa..hem bak eşindee öyle diyomuuş..kalp kalbe karşııhihoyyyt dilerim benii hemenceciik teyze yaparsın:teytey:..sen sadece pozitif ol ,moralin iyi olsuun vee sakın sakın poleni ihmal etmee o sanaa yardımcı olucaktır ..daha iyi sonuç alırsıın bu gidişleee..eveet bakalıım sabırsızlıklaaa bekliyoruuuuum:dance:..MELEĞİNE KAVUŞMAN DİLEĞİLEEE:ecrin_bebek:gamyoncuiremsu :asigim:

merhabalar ben ferhunde.. dokuz aylık ewliyim korunmamamıza ragmen hala daha melegim kalmadı cok istiyorum tavsiyelerinize ihtiyacım var

CANIIIM HOŞGELDİİN ARAMIZAAAa.s...daha çok yenisiiin seeen o yüzden hiç moralini bozmaa daha duur vucudun dışardan gelen yabancı spermlere daha yeni alışıyoo..demekki senin bünyendee bizim gibi geç cevap veriyoo.hiç doktora gittinizmi kii??inşallah bir sorununuz yoktuur..eğer isterseen sendee vitamin takviyesi olarak düşün bunuuu..POLENE ,BALA VE TARÇINA başlayabilirsiiin..inşallah hemen sonuç verir kullandıkların..dilerim sendee anne adayı olarak bize o mutlu haberi verir bendee bunaa vesile olmuş oluruum..:1hug:
küre istediğin zaman başla..bir reçel kaşığı polen ve balı ye aç karnınaa..Tarçınıda ister sakızına bir tutam koy çiğne,ister bir su bardağına sıcak suyun içine balla karıştırıp içebilirsiin..bişey sormak isterseen biz burdayız hiç çekinmedeeen sor..biz bıkmadan usanmadan anlatırıız ..sağlıcakla kaal.sevgileer:1hug:

canimmmmmm cok tesekkur ederim insallah...rabbim hepimizin yardimcisi olsun...hoscakal

AMıııııNN CANIM AMııııııııN..sende kendine çok iyi baaak arnavut geliniiiii:)))))))

kizlaaaaaarrrrr artik dayanamiyorum yaaaa. adet sancisi cekmek tak dedi canima artik. ben artik daha fazla dayanamiyorum ya, sasirdim ne yapsam artik?????? senağlama

kizlaaaaaarrrrr artik dayanamiyorum yaaaa. adet sancisi cekmek tak dedi canima artik. ben artik daha fazla dayanamiyorum ya, sasirdim ne yapsam artik?????? senağlama

nolduu canııım yaa:teselli:..çok mu sancın vaar..ilaç alamıyomusuun pekii??keşke elimden bişey gelsee:çok üzgünüm:canım beniim kendine iyi baak ..ayaklarını belini sıcak tutmaya çalış

Canım benim ayaklarını sıcak suya sok beklet.....sonra kurula sakın ıslat kalmasın...ayağına sıcak su torbasıda kayabilirsin....Lisede okulumuza hemşire gelmişti sınıfları dolaşıyordu bize bu bilgiyi vermişti...Tek uyardığı konu sakın karnınıza ütü kızdırıp koymayın yada tuğla ısıtıp koymayın demişti..Geçmiş olsun canım.a.s.

İnşallah kırmızı kartı yemezsin canım...ALLAHTAN ümit kesilmez dimi...stres yapma sakın.....Senin bebişin olacak inan buna....:ecrin_bebek:

Şımar şımar yakışır sana .a.s.bu topicte herkese tek tek cevap verip yardımcı oluyosun canım..hemde sabırla...azmine sabrına hayranım ben.. Canım duaların içinde çook teşekkür ederim...Dün kontrole giderken yemin ediyorum bak bende herkez için dua ettim..Halada ediyorum...Aslında kafamı takmıyorum...olursa olur olmazsa olmaz rahatım yani....Polenimi ihmal etmiyorum ben polene çok inanıyorum....Umarım sen ve burdaki bütün arkadaşlarım hepimiz en kısa zamanda anne oluruz..:ecrin_bebek::CüvCüv::lepi:

Adetin 3.günü yapıldı canım 3.günü yapılırmış tahlil dr. dedi bana. LH 3.79 çıktı benim. 2.4-12.6 arası olmalıymış bendeki kağıtta öyle yazıyor ozaman seninki yine normal.ama bilmiyorum 3.günü yaptırsan farklı çıkarmıydı, çok da farketmezdi sanırım.
evet fsh daha yüksek olanlar bile hamile kalabiliyor.adetlerin düzenliyse sorun olmuyor sanırım.sen de kendini üzme artıkyerimseniben küre devam et ve hep olumlu düşünyerimseniben

edakaya34
Papatya

Meslek: ---Çalışmıyorum
Medeni Durumunuz: Evli
Eğitim Durumunuz: Lisans
Yaşadığınız Yer: ıstanbul
Kan Grubunuz: A Rh+

fsh değerim 45 banada doktor çocuğun olamaz dedi 2 ay önce 1 ay önce hamile kaldım hemde doğal yollardan. doktor çok şaşırdı. insanın metobolizması inanılmaz mucizeler taşıyor. umudunuzu kaybetmeyin inanın benim umudum yoktu ama kocam aldırma hepsi hikaye görürsün dedi. ona inanandım gerçektende 1 ay içinde hamile kaldım.
Bak ne buldum 45'le hamile kalmış hiç takmamıza gerek yok bunu:)

http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/182876-fsh-degeri-hamilelik-sizce-kac-fsh-1017-a.html

SELAM KIZLAR NASILSINIZ AŞILAMAYA BAŞLIYACAK ARKADAŞLARIMIZA HAYIRI OLSUN DİYORUM İNŞALLAH İLK DENEMDE BEBİŞİNİZ TUTAR :ecrin_bebek::CüvCüv:
SİZE HORMON TAHLİLERİMİ YAZMAK İSTİYORUM YORUMUNUZU MERAK EDİYORUM
TSH 0.18
FT4.087
FT3.3.11
FSH.6.36
LH 2.26
ESTRADİOL..41
TESTOSTERON..081
3 AY ÖNCE GUATR AMELİYATI OLMUŞTUM ADETİN 3. GÜNÜ YAPMIŞTIM BU TAHLİLERİ DR BANA TSH DÜŞÜK ÇIKMIŞ DEDİ NORMAL YOLLA FAZLA DENEMYİN DEMİŞTİ :sm_confused:AŞILAMAY VEYA TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYIN DEDİ SİZCE NASIL DR UN SÖYLEDİĞİ GİBİ NORMAL YOLLA OLMAZMI BİZ ZATEN DAHA ÖNCE 3 AŞILAM A 2 TÜP BEBEK YAPMIŞTIK HEPSİ NEGATİF İLE SONUÇLANMIŞTI
CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM

nolduu canııım yaa:teselli:..çok mu sancın vaar..ilaç alamıyomusuun pekii??keşke elimden bişey gelsee:çok üzgünüm:canım beniim kendine iyi baak ..ayaklarını belini sıcak tutmaya çalış

canim midem kötü oldugundan ilac alamiyorum maalesef. tesekkürler tavsiyelerin icin. katlancaz artik mecbur, cinsiyetimizi degistiremeyecegimize göre...:jeyyar:

ama bugün iyiyim cok sükür. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…