- 15 Temmuz 2008
- 2.299
- 43
- 163
- Konu Sahibi EU2
-
- #1.121
Canım benim ayaklarını sıcak suya sok beklet.....sonra kurula sakın ıslat kalmasın...ayağına sıcak su torbasıda kayabilirsin....Lisede okulumuza hemşire gelmişti sınıfları dolaşıyordu bize bu bilgiyi vermişti...Tek uyardığı konu sakın karnınıza ütü kızdırıp koymayın yada tuğla ısıtıp koymayın demişti..Geçmiş olsun canım.a.s.
SELAM KIZLAR NASILSINIZ AŞILAMAYA BAŞLIYACAK ARKADAŞLARIMIZA HAYIRI OLSUN DİYORUM İNŞALLAH İLK DENEMDE BEBİŞİNİZ TUTAR :ecrin_bebek::CüvCüv:
SİZE HORMON TAHLİLERİMİ YAZMAK İSTİYORUM YORUMUNUZU MERAK EDİYORUM
TSH 0.18
FT4.087
FT3.3.11
FSH.6.36
LH 2.26
ESTRADİOL..41
TESTOSTERON..081
3 AY ÖNCE GUATR AMELİYATI OLMUŞTUM ADETİN 3. GÜNÜ YAPMIŞTIM BU TAHLİLERİ DR BANA TSH DÜŞÜK ÇIKMIŞ DEDİ NORMAL YOLLA FAZLA DENEMYİN DEMİŞTİ :sm_confused:AŞILAMAY VEYA TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYIN DEDİ SİZCE NASIL DR UN SÖYLEDİĞİ GİBİ NORMAL YOLLA OLMAZMI BİZ ZATEN DAHA ÖNCE 3 AŞILAM A 2 TÜP BEBEK YAPMIŞTIK HEPSİ NEGATİF İLE SONUÇLANMIŞTI
CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM
canim midem kötü oldugundan ilac alamiyorum maalesef. tesekkürler tavsiyelerin icin. katlancaz artik mecbur, cinsiyetimizi degistiremeyecegimize göre...:jeyyar:
ama bugün iyiyim cok sükür. :Saruboceq:
Şımar şımar yakışır sana .a.s.bu topicte herkese tek tek cevap verip yardımcı oluyosun canım..hemde sabırla...azmine sabrına hayranım ben..Canım duaların içinde çook teşekkür ederim...Dün kontrole giderken yemin ediyorum bak bende herkez için dua ettim..Halada ediyorum...Aslında kafamı takmıyorum...olursa olur olmazsa olmaz rahatım yani.. ..Polenimi ihmal etmiyorum ben polene çok inanıyorum....Umarım sen ve burdaki bütün arkadaşlarım hepimiz en kısa zamanda anne oluruz.. :ecrin_bebek::CüvCüv::lepi:
ayagi sicak suya sokmak hic duymamistim canim. zaten torbayla geze geze yapistik birbirimize:bbo:
aklinizda bulunsun, karna sicak koymak apandisiti patlattigi icin tehlikeli. ama benim öyle bi sorunum yok cünkü cocukken patladi zaten senağlama
canım beniiim sanadaa günaydııııın...HAYIRLI CUMALAAAAR HERKEZEE :)))
:asigim: :asigim: beni utandırıyosuuun.
cevap vermek benim göreviiim.eğer bu topiği açtıysaam elimden geleni yapmak zorundayıım..ayrılam zorunda kalzsam bile bunu mutlaka birkaç gün öncesi açıklarım ancaak.bakıyoruum da diğer konularda konuyu açandan birdaha eser yook:1no2:yazık değilmi ammaa herkeez cevap bekliyoo sonuçtaa..herkez senin tavsiyene ihtiyaç duyucaktıır..ki ben bunuu rabbim için yapıyorum allah razı olsuun cümlesi içiin..
kafanaa takmaman çok güzeel benimdee artıık umrumdaa değiiil vallaaa.hiçte aklıma gelmiyoo böyle daha iyii hattaa hasta olucağımı bile iple çekiyoruum..nee yaa boşuna üzmüşüm kendimiii..tamaam allah vericeği zamanı bilirmiiiş..ben ne diye isyan ediyorumkiii..:sm_confused:
canııım inşallaah hepiniiz biran öncee sonuç alırsıınııız:dance:..o anlatılmaz bir duyguu rabbiim benide vesile etti yaa çok şükküürr..bununda sevabı vardıırr..haa bu araa mis kokulun yakındaa göbeşindee olucaaaak:1hug::asigim:
amanda hemen kızarır utanırmış:1hug:canım yaaaa inşallah burdaki herkez bir an önce bebişlerine kavuşur..:CüvCüv::ecrin_bebek: ben çok rahatım hala....
kızlaarrr yarın aşılamam varr....nasıl olcak bilimiyorummm ama ne olur bana şans dileyinnnn...hepinizi öpüyoruuumm..
kızlaarrr yarın aşılamam varr....nasıl olcak bilimiyorummm ama ne olur bana şans dileyinnnn...hepinizi öpüyoruuumm..
:çok üzgünüm: Hastalandımm:a015:ALLAHIM beni annesiz büyütün şimdidee annelik duygusunu bana tatırmayacakmısın...???senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?