Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayagi sicak suya sokmak hic duymamistim canim. zaten torbayla geze geze yapistik birbirimize:bbo:

aklinizda bulunsun, karna sicak koymak apandisiti patlattigi icin tehlikeli. ama benim öyle bi sorunum yok cünkü cocukken patladi zaten senağlama

canim dr degilim tabii ki ama eger guatr hastasiysan gecmedigi sürece hamile kalamiyorsun diyorlar. ama cevremde böyle olupta cocuk sahibi olanlar da var. zaten hamile olsan bile guatr ilacini kullaniosun. bebege zarar vermiomus.
bence Allah'in takdiriyse eger korunsan bile oluyor yani.

canim midem kötü oldugundan ilac alamiyorum maalesef. tesekkürler tavsiyelerin icin. katlancaz artik mecbur, cinsiyetimizi degistiremeyecegimize göre...:jeyyar:

ama bugün iyiyim cok sükür. :Saruboceq:

AA ÇOK SEVİNDİİM ÇOK ŞÜKÜÜÜRRR..iyi olduğuna sevindiim canııımm..allaha emanet ol sağlıcaklaa kaal..:1hug:

:asigim: :asigim: beni utandırıyosuuun.

cevap vermek benim göreviiim.eğer bu topiği açtıysaam elimden geleni yapmak zorundayıım..ayrılam zorunda kalzsam bile bunu mutlaka birkaç gün öncesi açıklarım ancaak.bakıyoruum da diğer konularda konuyu açandan birdaha eser yook:1no2:yazık değilmi ammaa herkeez cevap bekliyoo sonuçtaa..herkez senin tavsiyene ihtiyaç duyucaktıır..ki ben bunuu rabbim için yapıyorum allah razı olsuun cümlesi içiin..

kafanaa takmaman çok güzeel benimdee artıık umrumdaa değiiil vallaaa.hiçte aklıma gelmiyoo böyle daha iyii hattaa hasta olucağımı bile iple çekiyoruum..nee yaa boşuna üzmüşüm kendimiii..tamaam allah vericeği zamanı bilirmiiiş..ben ne diye isyan ediyorumkiii..:sm_confused:

canııım inşallaah hepiniiz biran öncee sonuç alırsıınııız:dance:..o anlatılmaz bir duyguu rabbiim benide vesile etti yaa çok şükküürr..bununda sevabı vardıırr..haa bu araa mis kokulun yakındaa göbeşindee olucaaaak:1hug::asigim:

kiz arnavut güzeli sen de mi burdasin? :ecrin_bebek:

Arkadaşlar günaydınnn.herkese hayırlı cumalarrr

canım beniiim sanadaa günaydııııın...HAYIRLI CUMALAAAAR HERKEZEE :)))

canım apndisit tamam patlatıyomuş ama ben bir hemşire abladan duymuştum benimde sancım çok olduğu için iltihabı bir yere topladığı ve çoğalttığı için çok tehlikeliymiş sıcak su torbası ve ütü gibi şeylerin karnımıza koyulması onun için ayakların sıcak tutlması gerekiyomuş,birde bebek olunca geçiyo benim ilk düşükten sonra hafiflemişti,oğlum doğunca hep geçti,inş allahımda sizlere bebiş versin kurlulun bu sancıdan,çok kötü oluyo bilirim.

amanda hemen kızarır utanırmış:1hug:canım yaaaa inşallah burdaki herkez bir an önce bebişlerine kavuşur..:CüvCüv::ecrin_bebek:ben çok rahatım hala....

amanda hemen kızarır utanırmış:1hug:canım yaaaa inşallah burdaki herkez bir an önce bebişlerine kavuşur..:CüvCüv::ecrin_bebek:ben çok rahatım hala....

:1hug:canıım beniiim amiiiiinn bal damlıyoo baaaal.senin ağzından allahın kulağına inşallaah.duysuun garii biziii:)) acısıın bizeee kavuştursuun meleklerimizeeee..

AMıNNN ....arnavutgüzelim nasılsın nerelerdesin ya kimseler yok.....haftasonu gelince sayfa sus pus oluyo kimseler ugramıyo((

latsibel,,heralde herkez PıKNıKLERDEEEEE..bilmiyorumkiii kocişleriyle geziyolar sanırsam GALıBAAA:))).AMAN AMAN kimse uğramasın isterseler ama hepiniz iyi olun iyi haberler veriiin o önemliiii..sadece beni müjdelerinizden mahrum bırakmayın okadaaar..

ben heralde hasta oluyoruuumm..kırmızı karı yedim yiğcem az kaldı aşağlara doğru bişeyler iniyo gürül gürüül..napalııım canım sağolsuun vallaaa..artık hiç üzülmüyorum..sabah iki hamile haberi aldım hemde yeni evlenen akrabalarımdan..bu yeter bana..

sağlıcakla kalın..sizee iyi hafta sonlarııı..

kızlaarrr yarın aşılamam varr....nasıl olcak bilimiyorummm ama ne olur bana şans dileyinnnn...hepinizi öpüyoruuumm..

kızlaarrr yarın aşılamam varr....nasıl olcak bilimiyorummm ama ne olur bana şans dileyinnnn...hepinizi öpüyoruuumm..

hadi bakalııım:teytey: şimdideen hayırlı uğurlu olsuuun canıım beniiimm.şansın bol olsuun inşallah bebişin sana tutunur..dilerim istediğin gerçeklerşiir..allahım meleğini göbeişine kondursuun..dualarım seninle canııım..:1hug::asigim:seniiii böyleee :CüvCüv::ecrin_bebek::dance:görmek dileğileeeee

:çok üzgünüm: Hastalandımm:a015:ALLAHIM beni annesiz büyütün şimdidee annelik duygusunu bana tatırmayacakmısın...???senağlama

ya oyunda puan gelmiyor bende sizde durmadan geliyormu?

canım benim inşallah güzel haberlerle dönersin bizlere...:Saruboceq:
kendine dikkat et güzelce dinlen 3-4 gün yerinden kalkmaa.s.

:çok üzgünüm: Hastalandımm:a015:ALLAHIM beni annesiz büyütün şimdidee annelik duygusunu bana tatırmayacakmısın...???senağlama

canım arkadaşım geçmiş olsun..inşallah annelik duygusunu bizlerde tadıcaz:Saruboceq:..bize düşen biraz daha sabretmek ...öpüyorum seniiiia.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…