Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
durucum doğum günün kutlu olsun canım benim allah eşinle,hayırlısı ile aranıza katılacak oğluşunla sana mutlu sağlıklı yaşlar nasip etsin.

canım çok teşekkür ederim yüce rabbim kucaklarınızı boş bırakmasın tez zamanda yeğenlerimiz olsun

ipek hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin senin adına çok sevindim canım

durucum doğum günün kutlu olsun oğlunla eşinle daha nice yaşlara canım

canım sağol çok teşekkür ederim testinin sonucu negatif çıkmış üzüldüm ama ümidini kaybetme olurmu dualarım sizlerle birlikte

durucum duaların için sağol canım benimde dualarım senin ve oğlun için

canım bir an boş bulunup üzüldüm üzülmek yoksa olursa olur olmazsada allah bilir çok üzülmücem

önceki düşüğümde o kadar çok üzülmüştümki sonra allah bana bir dert verdi çocuğu falan unuttum şimdi o geldi aklıma allahıma şükürler olsunki çok güzel bir oğlum var allah ona uzun ömür versin onu bana bağışlasın kendimi üzmemeliyimki şu günlerimi bile arar hale gelmiyim

zaten eşimin ameliyat olması lazım şu an eşime odaklanmam lazım pazarteside siami erseğe gidicez zaten onun streside var

ama genede kürlere devam edicem allahım hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasib eder inşallah hepimize

arkadaşım iyi niyetli bi şekilde uyarıyo olabilirsin ama sen yanlış anlamışsın burda hiç kimse cinsel organına çubukla pamuk sokmayı birbirine tavsiye etmedi de yapmadı da sadece vajen girişine kondu zaten çoğu kişide çamaşırına veya pedine damlattı

aa denizsizada kız nerelerdesin sen herkes tatillerden döndü yoktun epeydir bebiş nasıl napıyorsun

memlekete gitmiştim canım 1 ay kadar kaldım yeni geldim sayılır.bebişte iyi gibi görünüyor allahın izni ile cinsiyeti belli oldu işte.dr % 80 erkek dedi.sende iyisindir umarım.

durucum seninde bebişinin cinsiyeti belli olmuş.senin oğlun olur demiştim kendimede kızım olur demiştim seni bildim ama kendimi bilemedim.olsun eli ayaği düzgün sağlıklı evlatlar olsunlarda herbirimizin ki bu yeter.

ipekcim seninde hayırlı olsun canım hamileymişsin.allah sağlıklı biçimde eline almayıda nasip etsin inşlh.

sibelcim sende hamişmişsin seninde hayırlı olsun tatlım.sende inşlh sağlıklı bi biçimde eline alırsın inşlh bebişini.

arnavutum ben bu ay hangi kürü uygulasam bana bi fikir verirmisin bide adet olmadım daha beklesemmiki yoksa başlasammı kürlere

adaçayı yağınıda yapmayı düşünüyorum bu ay tabiki pamuğu itiştirmicez ağzına koysam yeter sanırım birde adaçayı yağı yerine süt buharınımı denesem

şimdiden cevabın için teşekkür ederim arnavutum

KIZLARRRRRRRRRRRR farkındasınız dimi ipekkkk hamileeeeeeeeeeeeeeee şimdi bu negatif konuşmalardan uzaklaşıpppppppppp haydiiiş hep beraber halaya hazır çoğalmışken topikteki kişiler tutunun el eleeeee haydaaaaaaaaaaaa :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: SALLLAYINNNNNNNNNNNN mendilleri sositososito sositososito sositososito sositososito

eksi 98 oldum hedef eksi 500 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ArnavutGüzelinin
Kürü ile HAMİLE kalanlaaaar..
.MaşaLLaaaaaah

1-BSKK.....................:CüvCüv:

2-Ebrum....................:CüvCüv:

3-Roka.......................:CüvCüv:

4-arzu38....................:CüvCüv:

5-Zeynomh.................:CüvCüv:

6-asu1984..................:CüvCüv:

7-destna......................:CüvCüv:

8-sevdiceğim...............:CüvCüv:

9-Cemre822.................:CüvCüv:

10-nehir67...................:CüvCüv:

11-papatyaaa..............:CüvCüv:

12-nefican...................:CüvCüv:

13-durualya.................:CüvCüv:

14-Sudennnaz...............:CüvCüv:

15-Denizsizada.............:CüvCüv:

16-Serap _5434..............:CüvCüv:

17-latsibel.......................:CüvCüv:

18- iipekkk.......................::CüvCüv:

lütfen artık sonlansın bu negatiflik bugün bir hamilemiz var sevinmeliyiz derim ben :teytey: :teytey: :teytey:

belliki herkes birbirinin iyiliğini düşünüyo uzatmaya gerek yok arzu tuttum elinden hadi başlıyoruz:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::sm_cool::dance::dance::dance::dance::dance:

Arkadaşlar konuyu saptırmayın ve
lütfen diğer üyelere saygılı olun..
herkes fikrini paylaşmakta özgürdür,yanlış anlaşılmaların olmasına
izin vermeyin,seviyeyi bozmayalım lütfen..
sonuçta , herkes bir amaç için bu bölümde..
lütfen gereksiz tartışmalardan,suçlamalardan ve rep takibinden uzak duralım...
şu dakikadan itibaren konuyu uzatan,tartışmayı devam ettiren herkes ceza alacaktır...
sevgiler...

haydi bende tuttum elinden :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey: :

ipekçim gözün aydın canım allah tamamınada erdirsin darısı biz bebek hasreti çekenlerinde başına

ARNAVUTUM SENıNDE GÖZÜN AYDIN CANIM SENıN KÜRLERıN VESıLESıYLE BıR DAHA TEYZE OLUYORSUN

bugün bir kaç kişinin canı tartışmak istiyo
kızlar muhatap olmayın böyle kişilerle

aman aman hoşgelmiş nuracımmmmmmmmmmmmmmmmm halaya devam :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

bugün bir kaç kişinin canı tartışmak istiyo
kızlar muhatap olmayın böyle kişilerle

kedersiziiiiiiiiiiiiiiiim kuzuuuuum geldinmi tatlım
oy kurban oluruum duydun dimi beniii,hisettin dimi gerildiğimiiii.can dostum hepimiz burdayız bak yeni hamişimiz vaaar gel el sefalar getirdiiiiiiiiiiiiiiiiin.oh beeee kalkanlarım burdaaaa sizi seviyorum cana iyiki BEBİŞİM OLMAMIŞ İYİKİ TANIMIŞIM SİZİİİİİİİİİİİ..
halaya geeç tatlım halayaaa ipek bizee bir mercimek armağan ettiiiiiii:lepi:
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
nasılsın canım iyisin dimiiiii,biryere gitmek yooook tamam tartışmıyoruuuuuuz sen kal bak arzum burda durum ayşem lolo sevda.........kaydirigubbakcemile5

[sıze="2"]geldim topiğin kraliçesi geldim burası bana aslında ilaçlarımdan daha iyi geliyo sizi bırakamıyorum ne yapıyım [/sıze]

ipekçim gözün aydın canım allah tamamınada erdirsin darısı biz bebek hasreti çekenlerinde başına

ARNAVUTUM SENİNDE GÖZÜN AYDIN CANIM SENİN KÜRLERİN VESİLESİYLE BİR DAHA TEYZE OLUYORSUN

kuzuum seninde gözün aydın sende hala oluyosun ozamaaaan:1hug: :teytey: :teytey: darısı bizimde başınaa kedersiziiim kuzum beniiiiiiiiiiim..az kaldı kardeşim bizimde isimlerimiz yazıcak listedeee:Saruboceq: :Saruboceq:

HOŞBULDUK AYŞECİM :içelim: :içelim: :içelim: :içelim:

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

ARNAVUTUM SENİNDE GÖZÜN AYDIN CANIM SENİN KÜRLERİN VESİLESİYLE BİR DAHA TEYZE OLUYORSUN

sağol canım allah razı olsun sana da nasip etsin
bu arada tebrik eden dua eden bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ismen unuttuğum varsa kimse alınmasın

kuzuum seninde gözün aydın sende hala oluyosun ozamaaaan:1hug: :teytey: :teytey: Darısı bizimde başınaa kedersiziiim kuzum beniiiiiiiiiiim..az kaldı kardeşim bizimde isimlerimiz yazıcak listedeee:saruboceq: :saruboceq:
[sıze="2"]inşallah allahın izni sonrada senin kürlerinle bizimde bebişlerimiz olacak ben inanıyorum [/sıze]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…