D
durualya
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #11.321
durucum doğum günün kutlu olsun canım benim allah eşinle,hayırlısı ile aranıza katılacak oğluşunla sana mutlu sağlıklı yaşlar nasip etsin.
ipek hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin senin adına çok sevindim canım
durucum doğum günün kutlu olsun oğlunla eşinle daha nice yaşlara canım
aa denizsizada kız nerelerdesin sen herkes tatillerden döndü yoktun epeydir bebiş nasıl napıyorsun
belliki herkes birbirinin iyiliğini düşünüyo uzatmaya gerek yok arzu tuttum elinden hadi başlıyoruz:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::sm_cool::dance::dance::dance::dance::dance:
bugün bir kaç kişinin canı tartışmak istiyo
kızlar muhatap olmayın böyle kişilerle
bugün bir kaç kişinin canı tartışmak istiyo
kızlar muhatap olmayın böyle kişilerle
[sıze="2"]geldim topiğin kraliçesi geldim burası bana aslında ilaçlarımdan daha iyi geliyo sizi bırakamıyorum ne yapıyım [/sıze]kedersiziiiiiiiiiiiiiiiim kuzuuuuum geldinmi tatlım
oy kurban oluruum duydun dimi beniii,hisettin dimi gerildiğimiiii.can dostum hepimiz burdayız bak yeni hamişimiz vaaar gel el sefalar getirdiiiiiiiiiiiiiiiiin.oh beeee kalkanlarım burdaaaa sizi seviyorum cana iyiki bebişim olmamış iyiki tanımışım siziiiiiiiiiii..
Halaya geeç tatlım halayaaa ipek bizee bir mercimek armağan ettiiiiiii:lepi:
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
Nasılsın canım iyisin dimiiiii,biryere gitmek yooook tamam tartışmıyoruuuuuuz sen kal bak arzum burda durum ayşem lolo sevda.........kaydirigubbakcemile5
ipekçim gözün aydın canım allah tamamınada erdirsin darısı biz bebek hasreti çekenlerinde başına
ARNAVUTUM SENİNDE GÖZÜN AYDIN CANIM SENİN KÜRLERİN VESİLESİYLE BİR DAHA TEYZE OLUYORSUN
HOŞBULDUK AYŞECİM :içelim: :içelim: :içelim: :içelim:aman aman hoşgelmiş nuracımmmmmmmmmmmmmmmmm halaya devam :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
ipekçim gözün aydın canım allah tamamınada erdirsin darısı biz bebek hasreti çekenlerinde başına
ARNAVUTUM SENİNDE GÖZÜN AYDIN CANIM SENİN KÜRLERİN VESİLESİYLE BİR DAHA TEYZE OLUYORSUN
[sıze="2"]inşallah allahın izni sonrada senin kürlerinle bizimde bebişlerimiz olacak ben inanıyorum [/sıze]kuzuum seninde gözün aydın sende hala oluyosun ozamaaaan:1hug: :teytey: :teytey: Darısı bizimde başınaa kedersiziiim kuzum beniiiiiiiiiiim..az kaldı kardeşim bizimde isimlerimiz yazıcak listedeee:saruboceq: :saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?