D
durualya
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #11.301
kızlar eşimle işyerlerimiz çok yakın biraz önce yanıma geldi bana çiçek getirdi çokta güzel bi
mektup yazmış çok duygulandım
kızlar eşimle işyerlerimiz çok yakın biraz önce yanıma geldi bana çiçek getirdi çokta güzel bi
mektup yazmış çok duygulandım
oldu ya ipeğim şimdi benden sana hemen bir tavsiye sakın çiğ köfte yeme canım, etlere çıplak elle dokunma eldiven kullan, sucuk sosis,salam bunlar yok canım doğum günümde bana çok güzel bir haber verdin çok sevindim gerçekten canım benim güzel anne taze anne opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
arkadaşlarım dua eden herkesten allah razı olsun benim test sonucum olumlu
oooohhhhhh burda neler olmuş canım tebrik ederim çok sevindim allah kucağına da almayı nasip etsin işallah.biliyorsun adettendir hamiş kalan arkadaşlar sırasıyla neler yaptıklarını ne zamandır uğraştıklarını anlatırlar çoğumuz biliyoruz ama yeni gelen arkadaşlar da bilsin fikir alsınlar diye kısaca anlat da aydınlanalım..ya şu mübarek günde isteyipte olmayan herkese hayırlı evlatlar ver rabbim ipekcim bizede dua et canım
kızlar canım çok sıkkın bu gün kan testi yaptırdım 1 çıktı malesef üff baya bi hayal kırıklığına uğradım olamz diyodum ama içimdende ya olursa diyodum olmadıda bilemiyorum doktora gitmicem galiba tedaviyi bırakıyorum zaten maddi durumda pek yok neyse napalım bende burda yapılan kürlere devam ederim olursa olur olmassada olmaz artık daha fazla yapabileceğim bişey kalmadı
kızlar canım çok sıkkın bu gün kan testi yaptırdım 1 çıktı malesef üff baya bi hayal kırıklığına uğradım olamz diyodum ama içimdende ya olursa diyodum olmadıda bilemiyorum doktora gitmicem galiba tedaviyi bırakıyorum zaten maddi durumda pek yok neyse napalım bende burda yapılan kürlere devam ederim olursa olur olmassada olmaz artık daha fazla yapabileceğim bişey kalmadı
ipek hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin senin adına çok sevindim canım
durucum doğum günün kutlu olsun oğlunla eşinle daha nice yaşlara canım
arnavutçum canım allah razı olsun made in arnavut güzeli olan biri daha yola çıktı inşallah daha da çoğalsın
arnavutum patent mi alsan ne sonra taklitlerin çıkabilirsositososito
arnavutçum canım allah razı olsun made in arnavut güzeli olan biri daha yola çıktı inşallah daha da çoğalsın
MADE IN ARNAVUT canım bunu çok sevdimmmmm süper olduu opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?