Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar yemek vakti ben yemeğe gidiyorum 13.30 da burdayım bir yerlere kaybolmayın sakın

kızlar eşimle işyerlerimiz çok yakın biraz önce yanıma geldi bana çiçek getirdi çokta güzel bi
mektup yazmış çok duygulandım

canım allahım mutluluğunu bozmasın eniştemle sana bebişinle birlikte bir ömür boyu mutluluk dilerim

evet canım doktorda aşılama günü hepsini söyledi bugün tekrar hatrlattı saç boyatmak ta yok röntgen çektirmek verilen ilaçlar dışında ilaç kullanmak

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: oley oley oley ıpekim ne güzel haber bu ya çok sevindim valla .Allahım sağlıcaklı bi şekilde kucağına aldırmayo nasip etsin inşallah
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

arkadaşlarım dua eden herkesten allah razı olsun benim test sonucum olumlu

oooohhhhhh burda neler olmuş canım tebrik ederim çok sevindim allah kucağına da almayı nasip etsin işallah.biliyorsun adettendir hamiş kalan arkadaşlar sırasıyla neler yaptıklarını ne zamandır uğraştıklarını anlatırlar çoğumuz biliyoruz ama yeni gelen arkadaşlar da bilsin fikir alsınlar diye kısaca anlat da aydınlanalım..ya şu mübarek günde isteyipte olmayan herkese hayırlı evlatlar ver rabbim ipekcim bizede dua et canım

durucum doğum günün kutlu olsun canım benim allah eşinle,hayırlısı ile aranıza katılacak oğluşunla sana mutlu sağlıklı yaşlar nasip etsin.

kızlar canım çok sıkkın bu gün kan testi yaptırdım 1 çıktı malesef üff baya bi hayal kırıklığına uğradım olamz diyodum ama içimdende ya olursa diyodum olmadıda bilemiyorum doktora gitmicem galiba tedaviyi bırakıyorum zaten maddi durumda pek yok neyse napalım bende burda yapılan kürlere devam ederim olursa olur olmassada olmaz artık daha fazla yapabileceğim bişey kalmadı

ipek hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin senin adına çok sevindim canım

durucum doğum günün kutlu olsun oğlunla eşinle daha nice yaşlara canım

anlatırım tabi arkadaşım benim hikayem şöyle;
evliliğimizde beş yıl bitti biz dört sene çocuk düşünmedik çünkü ben işe ara
verip bir iki sene kendim bakmak istiyorum(allah nasip ederse) birde benim mali müşavirlik sınavlarım vardı onları bitirmeyi bekledim zorlu bi süreç olduğu için hem kendimi hem çocuğu hemde eşimi yıpratmak istemedim bu arada iki yıl önce kilo verememe adetin gününde gelmesi ama çok az olması ve kısa sürmesi şikayetiyle doktora gittim tahlil sonuçlarında pko çıktı fakat benim ultrason görüntülerim pko ya çok benzemiyodu
günde iki defa glukofene başladık prolaktinim yüksekti ilaç verdi o dönem çocuk istemediğimiz için doğum kontrol hapı verdi bu arada ben diyetisyene gittim 12 kilo verdim (halada dikkatli yyorum saatlere porsiyonlara özen gösteriyorum) ve sınavlar bitince yaklaşık bu tedavi başlangıcından dokuz ay sonra tekrar doktora gittim prolaktin düştüğü için onun ilacını bıraktık doğum kontrol hapını kestik ve altı ay bekledik sonra bir kez daha doktora gittik biraz daha bekleyelim dedi ve ben o arada burayla tanıştım uzunca bir süre sessiz takipteydim kürlere başladım bu arada bir ylı devirdik tekrar doktora gittim tahliller yapıldı doktorumuz tüp bebek merkezine yönlendirdi iğneyle yumurta takibini tavsiye ederek oraya gittik orda da rahim film i yapıldı tahliller kontrol edildi ve iğneler başladı bu arada benim troidlerim az çalışıyo onun için endokronolojiye gönderdiler oradaki doktor ilaca başlattı ömür boyu kullanıcam önce yumurta takibi kararı vermiştik doktorla ama ne düşündüyse çatlatma iğnesine sıra gelince isterseniz biraz daha sağlama alalım aşılama yapalım dedi bende son anda böyle bir şey dedi vardır bi hayır dedim kabul ettim ve şimdi mutluluktan gözyaşlarıma hakim olamıyorum çok uzun oldu ama ayrıntılarıyla anlatmak daha uygun olur diye düşündüm alalhım baenim bu mutluluğumu daim etsin sizlerede en kısa zamanda bu duyguyu yaşatsın

üzülme canım allahtan umut kesilmez allah yardımcın olsun:Saruboceq:

üzülme nolurr hep aynı şeyi söylüyoruz yaşayanı pek etkilemesede herşeyin bir vakti olduğu gibi bebeğinde bir vakti zamanı var güzelim allahım kucağımızı boş bırakmayacak üzülmek yokk inadına mutlu olup gülmek varr bak o zaman herşey nasıl yoluna giriyorrr :Saruboceq: :Saruboceq:

iipeeekk canım beniiiiiiimhihoyyyt hihoyyyt
hayırlı olsuuuuuuuuuuuuun :teytey: çok çok sevindim gözlerime inanamadım okurkeeeen..
kuzum benim baaak sabrın sonu selamet olduu.allah emeğinin karşılığını verdii çok şüküüür.
halaylara yetişemediiim amaaa bende ortada oynarııııııım:dance: :dance: :dance: sositososito sositososito sositososito

arnavutçum canım allah razı olsun made in arnavut güzeli olan biri daha yola çıktı inşallah daha da çoğalsın

ipek hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin senin adına çok sevindim canım

durucum doğum günün kutlu olsun oğlunla eşinle daha nice yaşlara canım

lolo sağol canım sende kendini fazla üzme gecikmeler içinde büyüklerimiz biliyosun
yerini arıyo yakındır hamilelik der onun için umudunu yitirme hiç bi şey yapmasanda
kürlere devam et

arnavutçum canım allah razı olsun made in arnavut güzeli olan biri daha yola çıktı inşallah daha da çoğalsın

MADE IN ARNAVUT canım bunu çok sevdimmmmm süper olduu opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

MADE IN ARNAVUT canım bunu çok sevdimmmmm süper olduu opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

kim olduğunu hatırlamıyorum ama arkadaşlardan biri demişti geçen gün ordan aklımda
kaldı benimde çok hoşuma gittia.s.

aa denizsizada kız nerelerdesin sen herkes tatillerden döndü yoktun epeydir bebiş nasıl napıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…