Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
o kadar şaşkınım ki doktoru bir kez daha aradım sevinebilirmiyim diye sordum tabi dedi
yani normal bi hamile de risk ne kadar varsa sende de o kadar dedi bende anın tadını çıkarıp sevinmeye
karar verdim

aaaaaaaaaaaa neden şaşkınsın kiii oysa hergün yaşanan bir olay buuu ne kaaaa saçmaaa şaşkın olmannnnn sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito
ipekkkkk delimisinn ne güzel bi şaşkınlık bu canımmm allah hepimizi şaşırtsınnnn sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

allahımmmmmmmmmmm ne güzel haber aldık bugün yine ne kadar mutlu olduğumu anlatamam ipekcim, canım kardeşim ahyırlı uğurlu olsun..... Nasip yarabbim bizede hayırlı evlatlarından nasip etsin

canım yaaaa tabiki de sevin havalara uççç bence çok güzel bir müjde bu hemen eşine de bi sürpriz hazırla bence eğer haber vermediysen ve bize de haber vermeyi sakın unutma...

canım ya hiç kimseye süpriz yapamadım herkes bugüne kilitlenmiş bekliyodu çünkü
aşılama olduğu için ama herkes çok sevindi eşime telefonda haber verdim çok mutlu oldu

arzucum sende 3 aya kalmaz hamile kalırsın inşallahhhhhhh canım arkadaşımm,,,, düşük arkası gelir derler, takiplerini bırakma tamam mııııııııııııııııııı alooooooooooooooooooooooo duyuyormusunnnnnnnnnnnnnn beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

sizlerin dualarının da çok etkisi var bu mutlulukta hepinizden allah razı olsun allahım buradaki bütün arkadaşalrıma hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimizin kucaklarını doldursun kimseler evlat hasretiyle yanmasın

arkadaşlarım dua eden herkesten allah razı olsun benim test sonucum olumlu

bu nasıl bi sakinlikk delikafadulden ne güzel bi haber bu çok çok tebrik ediyorum rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. bu arada ben dün, bugün yarın bi hamile var demiştim dimi:lepi::lepi: anlatmayın böle güzel rüyaları diyonuz biliyodum benim rüyalarım çıkıyo ayy :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: sositosositosositosositosositosositosositososito

:teytey::teytey:
halaya devam
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

aysefilizkol, bels41, dkb, durualya+, esmyrna, iipekkk, latsibel+, nazanım, _arzu_+

neyse ben çıkıyorum yine iş iş iş iş

özlicem siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ArnavutGüzelinin
Kürü ile HAMİLE kalanlaaaar..
.MaşaLLaaaaaah

1-BSKK.....................:CüvCüv:

2-Ebrum....................:CüvCüv:

3-Roka.......................:CüvCüv:

4-arzu38....................:CüvCüv:

5-Zeynomh.................:CüvCüv:

6-asu1984..................:CüvCüv:

7-destna......................:CüvCüv:

8-sevdiceğim...............:CüvCüv:

9-Cemre822.................:CüvCüv:

10-nehir67...................:CüvCüv:

11-papatyaaa..............:CüvCüv:

12-nefican...................:CüvCüv:

13-durualya.................:CüvCüv:

14-Sudennnaz...............:CüvCüv:

15-Denizsizada.............:CüvCüv:

16-Serap _5434..............:CüvCüv:

17-latsibel.......................:CüvCüv:

18- iipekkk.......................::CüvCüv:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :lepi: :lepi:

zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

evet demiştin doğru :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu

zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

oğluşuma bir arkadaş daha geliyor yuppiiiiii sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance: :dance:

ArnavutGüzelinin
Kürü ile HAMİLE kalanlaaaar..
.MaşaLLaaaaaah

1-BSKK.....................:CüvCüv:

2-Ebrum....................:CüvCüv:

3-Roka.......................:CüvCüv:

4-arzu38....................:CüvCüv:

5-Zeynomh.................:CüvCüv:

6-asu1984..................:CüvCüv:

7-destna......................:CüvCüv:

8-sevdiceğim...............:CüvCüv:

9-Cemre822.................:CüvCüv:

10-nehir67...................:CüvCüv:

11-papatyaaa..............:CüvCüv:

12-nefican...................:CüvCüv:

13-durualya.................:CüvCüv:

14-Sudennnaz...............:CüvCüv:

15-Denizsizada.............:CüvCüv:

16-Serap _5434..............:CüvCüv:

17-latsibel.......................:CüvCüv:

18- iipekkk.......................:CüvCüv:

canııımmmm senin için bir daha kopyaladım güzelim burdaki herkesin adı bu listede olacak :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:

oğluşun hemen abi oldu

oldu ya ipeğim şimdi benden sana hemen bir tavsiye sakın çiğ köfte yeme canım, etlere çıplak elle dokunma eldiven kullan, sucuk sosis,salam bunlar yok canım doğum günümde bana çok güzel bir haber verdin çok sevindim gerçekten canım benim güzel anne taze anne opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kızlar eşimle işyerlerimiz çok yakın biraz önce yanıma geldi bana çiçek getirdi çokta güzel bi
mektup yazmış çok duygulandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…