Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlaarrr yarın aşılamam varr....nasıl olcak bilimiyorummm ama ne olur bana şans dileyinnnn...hepinizi öpüyoruuumm..
hadi bakalım hayırlı olsun allah emeklerini boş bırakmasın :CüvCüv:en yakın zamanda hamilelik müjdesini vermen dileği ile dualarımız seninle :Saruboceq:

:çok üzgünüm: Hastalandımm:a015:ALLAHIM beni annesiz büyütün şimdidee annelik duygusunu bana tatırmayacakmısın...???senağlama

canım benim yaa üzdün şimdi beni ne olur öyle düşünme sen öyle karamsar düşünürsen biz ne yapalım hee yapma :1hug: pozitif arnavut güzelini istiyoruz biz karamsar olanı değil:mymeka: olacak bebeğimiz ben bundan eminim ya tedaviyle ya normal yallon gelecek o meekler başka yolu yoksengözlerimebaksanab

Canım benim amin inşallah hepimizin kucağı bebişle dolsun..:ecrin_bebek:

:çok üzgünüm: Hastalandımm:a015:ALLAHIM beni annesiz büyütün şimdidee annelik duygusunu bana tatırmayacakmısın...???senağlama

Bi tanem ne olur üzülme..Rabbim verecek ama demekki daha zamanı gelmedi...iyi şeyler düşünmek zorundayız dimi ama...olsun önümüzde daha çooooook gün ve ay var...bak bahar geldi gez toz eşinle....öpüyorum canım

canım benim inşallah güzel haberlerle dönersin bizlere...:Saruboceq:
kendine dikkat et güzelce dinlen 3-4 gün yerinden kalkmaa.s.

Canım inşallah bakalım..Aşılamadan sonra yavaş hareket ediyorum...yatamamki çalışıyorum ama dikkat ediyorum...ALLAHIM herkese bebiş versin burda patlama yaşayalım. öptüm canım

İnşallah canım sağolasın...sabahtan beri dua ediyorum tutar diye ...Ben çabaladım artık ALLAH bilir ne yapim...

sağolun kızlaaar çok teşekür ederim iyi temeniniz için.amma elimde değil o ilk gün herlade hormonlarım mı değişiyo nee,tutmaıyorum kendimii.hiç kolay değil inanın..ilk defa benden küçük olaaan ve benden sonra evlenen ve şimdide hamile olan kuzenimi kıskandıııım..ilk defaaa böyle bir duyguyu dün tattım..malesefkiii(
dün eşimle sabahtan oyumuzu kullandık güzel bir kahvaltı yaptık sonra hasta oludumu görünce eşimi evde bırakıp hemen aldım mp3 'mü taktım kullağıma motora tam takır tesisatlı bindim havada çok güzeldii..bayağı gezdim tek başınaa.aslında iyi gediii banaa..dedim kendi kendime,baksanaa çocuk olsaydı bunu asla yapamazdın,heleki hamileyken 9 ay motora hiç binmeden geçirmek heralde işkencee olcaktıı..sonra gene şükrettim rabbimee..zamanı var diyee geziyorum diyee.eşim hiç birşeyime karışıyo diyeee..bu yılda olmazsaaa direkt tüpçüye gidiceez allah nasib edersee yazımda varsaaa...laparoskopiydii bilmemneydi uğraşmıycaam..eşim sen iste yarın gidelim dedii.ama ben kabul etmediim varsın doğal olsun varsın süpriz yapayım ..hayalim oo rabbim inaşşaallah bu dileğimi gerçekleştiirir..cümlemizinkinii.sağlıcakla kalıın..

merhabalar,bende de pco var,yeni üye oldum ve yardımlarınızı bekliyorum
2yıllık evliyim yasmin kullanmıştm 2yıl boyunca,bıraktım ve adet düzensizliği şikayetiyle gittim doktora sonucu öğrendim,bebek istediğimiz için bırakmıştım tabi ilacı çk üzüldüm!
şimdi kürleri okuyorum ilaçlara bakıyorum henüz denemeye başlamadık,ama bn öyle şaşkınım ki doktorum sendeki öyle belirgin ki normalde bir yıl bekleriz ,ama sende 3 ay bekleyip ilaca başlayıp yumurtalarını geliştirmeye çalışacağız dedi hormonlar normal ama yumurtalıklarımın görüntüsü(

daha hiç deneme yapmadık ama bn kaptırdım kendimi olmıycak diye adet olamıyorumki düzenli neyse

arnavutgüzelinin polen balından yemeye başladım bile bi de incir kürü yapayım diyorum ama başlamak için en uygun tarihi bilmiyorum yani adete kaç gün kala başlanıo bilen varmı?şimdiden teşekkürler

canım benım hanı uzulmuyorduk noluyo hemen koyverıyosun herkese moral verıyosun kendıne gelınce noluyo boyle senın oyle guzel bır kalbın var kı hele de bu kadar ınsanın duasını aloıyorsun Allah gonlune gore verıcek bılıyorum sıkma canını yavrum benım ben tatıllere gıttım geldım adetım 5 gun gecıktı umarım hava degısımı degıldır,bu arada hamıle kalanlar olmus ınsallah haber verenler arasına bız de katılıcaz ozlemısım sızı kızlar :lepi: :lepi: :lepi:

öncelikle hosgeldin aramiza canim. incir kürünü adetin 1. gününde basliosun, yumurtlama gününe kadar kullaniosun. ben 15 gün kullanmistim. hormon ilacindan daha daha daha etkili oldu bende. kocaman kocaman 2 yumurtam oldu iki tarafimda da. ama 3 aydan fazla kullanma kiste sebep oluomus.
hemen kendini olmiycak diye sartlama sakin. benim bi arkadasim düzensizlik icin dr a gitti, hamile kalmak istedigini ama düzensiz adet gördügünü söylemis. ultrasonda bi bakmislar ki bebis var ordaaaaa. moralini yüksek tut ama stres yapma. en büyük düsman stres.
bende sanirim iltihap nedeniyle olmuo. bende bugün süte oturcam simdi. Allah hepimize hayirlisini versin ins. hem bahar aylari dogurganlik artarmis. hayirlisi
:CüvCüv:

arnavut güzeliiii canim, hemen koyverme kendini. gezelim tozalim, daha önümüzde uzuuuuuun bir ömür var insallah. belki simdi olsa hayirli olmayacakti. bak biz dönüs yapiyoruz simdi. aniden cikti hic hesapta yokken. bebis olsaydi ben nasil esya toplayacaktim? o kadar isi karnim burnumda nasil yapacaktim? sende ilerde düsündügünde iyi ki olmamis, olsaydi öyle olurdu böyle olurdu diyeceksin. üzülme sakin, kiyamam sana :teselli:

süpersiniz ya bugün üyeoldum bn ama o kadar mutlu oldum ki anlatamam
kendi kendime o kadar konuşup durmuşum ki çok rahatladım söylediklerin sayesinde:))
meyracım çk saol
bu arada baya bi okudum forumlardan arnavut güzeli seninkileri de okudum herkes için ne iyi dileklerin var seninde tüm dileklerin gerçek olsun:)

kadin dayanismasi ne de olsa canim. rabbim hepimizin yüzüne baksin insallah:ecrin_bebek:

canım beniim hoşgelmişsin aramızaaa..öncelkilee adeti sakın kafana takmaa.şöylekii,arkadaşımın 4 yıl çucuğu olmadı hemde 2 ay adet olmazmış zar zor oda birkaç damlaa..doktoruma gittiler birkaç hormon ilaçları kullandırtmış aceba yumurtalıkları tepki verir mi diyee ama malesef ondan sonra doktoru hiç bekletmek istemeyip direkt GONAL_F iğnesi vermiş 15 gün karnından kendi yapınca hamile kalmış.O YÜZDEN SEN ADETLE BAĞLAMA BUNU MORALİNİ YÜKSEK TUT YETERKİİ..polene başlaman iyi olmuş sevindim buna inşallah herşey yoluna girer..ha bide incir kürünü sormuşsun adetin 5.günü başlayabilirsiin.10 adet inciri yarım litre klorsüz yani beklemiş suya katıp kaynat ..ama sadece 15 dk.kaynayınca ikiye böl soğumasını bekleyip aç karnına iç diğer yarısınıda akşam yemekten önce iç istersen yatmadan öncee..hadi bakalım herşey gönlüncee olsuun..sağlıcakla kaal..bişey kafana takılırsaa sen gene sor ben yoksam bile arkadaşlarım sana yardımcı olurlaaryerimseniben:1hug:

canım beniim geldinizmiiii..e bende özlediim vallaaa.dediim vallaa içimdeen oooh keyfee baaak kocişiylee ne tatil yapmıştııırrr.inşallah bebişide aklından çıkarmışındııır ve inşallaah tutmuştuurr.hava değişimide olabilir amaa bazen yumurtalıklarda farkına varıyomuş farklı bir yere gitilermii onlarda affalıyolaaar..belkidee hamilesindiiiiiiirrr:Saruboceq:inşallaaaah.çok seviniriim çook sendee hamileler kervanına katılırsın inşallaaah..
yaa sen bana ne bakıyosuun..o güün olduğum gün kendimi tutamıyorumkii elimdee değğil bak şimdi bile kızıyorum kendime ne diye yazdıın ne diyee üzdün kızlarıı...amaa hormonlarıım delirdii zoruma gitti o gün de inadıma sanki hamile haberi alıncaa..neysee yaa hadi bakalıım benii boşver senin çığlıklarınııııı duyalıımm..valla sanırıım teyzee olucaaaam az kaldı patlama yaşanıcaaaak kızlaaaaaar geneee:dance::teytey:

sağool canıım beniiim EKSİİK OLMAYIIIIIIIN..:1hug:..EVET ÇOK HAKLISIIN GERİYE DÖNÜP BAKTIĞIMDAA İYİKİ OZAMANLAR OLMAMIŞ DİYECEĞİİM OKADAR ŞEY OLUCAKKİİİİ..VARDIR RABBİMİN BİR BİLDİĞİİİ..çok şükür şimdi çok iyiim moralim çok iyiii..kaydirigubbakcemile5 iyigünler görmemiz için biraz çaba göstermemiz gerek hiç bir güzellik kolay ulaşmazmışki bize .ozaman kıymeti kalmazmış .değerini bilmezmişiz..her gecenin bir gündüzüü olurmuuşş..sağool gülüüüm sanada kolay gelsiiin keşke orda olsaydımda beraber toplasaydık evinii ne güzeel olurduu dimiii.ortaak muhabbetimiiz çok nasılsaaa:)))))iyi geceleeeer:1hug::asigim:

sendee süpersiiiiin..iyiki geldiiiin iyiki üye olmuşuun..
hoşgeldiiiinkaydirigubbakcemile5..
canım beniim güzeel dilekleriiin için amiiiiiiiin çok sağol çok teşekürederiiim beni utandırıyosunuuuz:asigim:..seninde gerçek olsuun dileklerin.senindee ,hepinizinkidee keşkee dedğini hayalini kurduğunuuuz herşey sizinle olsuun ..:1hug::Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek: :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlaarrr yarın aşılamam varr....nasıl olcak bilimiyorummm ama ne olur bana şans dileyinnnn...hepinizi öpüyoruuumm..

merhaba canim ne mutlu sana asilamani olmussun umarim sonucun pozitif olur ,mutlulugun kat kat artar..senin adina cok sevindim dualarim seninle...allah yarimcin olsun...

merhaba canim benimmmmmmmm nasilsin? kapanmis bir konu tekrar acmak istemem ama aciyorum yinede...dun hastanede bir kiz cocugu gordum cok aci bir durum................anlatamam yaaaaa cok aci.................allaha dua ettim allahim herseyin en iyisini sen bilirsin ama boyle vereceksen hic verme......suan ne yazarsam yazayim o gordugumu anlatamam size...rabbim o aileye sabir o kizada sifa versin...gercekten bebek isteyipte sahip olamamak cok zor canimizi acitiyor farkindayiz hepimizde ama denekki daha zamani varmis...hep hayirlisini istemiyormuyuz allahtan demekki hayirlisi,sagliklisi icin vakit daha dolmamis.benim nekadar cok cocuk sahibi olmak istedigimi sen dahil burdaki herkes biliyor ama dunu gordukten sonra allaha dua ediyorum gec olsun temiz olsun...uygun zamani allah bilir...biz sadece elimizden geleni yapiyoruz verecek olanda allahtir zaten...benimde cevremde benden sonra evlenen herkes dogurdu bile...bende cok uzuluyordum,cok aglamistim bile..ama dunu gordukten sonra binlerce kez sukrettim halime...artik tip ilerlemis allaha cok sukurki durumumuz var istedigimiz an allahin izniyle cocuk sahibi olabiliyoruz...durumu olmayanlari hic dr a gidemeyecekleri dusun...koydeki cocugu olmayan kadinlar parasizliktn dr a gidemyr onlar ne yapsin...biz 1 nebzede olsa tip ilerlemis nasil olsa cocuk sahibi oluruz allahin izniyle deyip icimizi rahatlatyruz.ama o insanlar? rabbim hepimiz icin sagliklisini ve hayirlisini nasip etsin...:ecrin_bebek:

aslinda bunu bir anlik yazdigini da cok iyi biliyorum ama sadece dun gordugum olayida anlatayim dedim...

bu arada polen kurune basladim....dun aktarcidayken yasli bir teze geldi kizi icin bogurtlen koku ve hayit tohumu aldi....onu gorunce eksik kalirmiyim:))) hemen bende aldim eve geldim kaynattim suyunu icecektim iyyyyyyyyyy cok aciydi ..hemen doktum..adacayi yaginida kullandim cok az yakti oda nanesiydi herhalde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…