K
KEDERSİZ
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #1.141
hadi bakalım hayırlı olsun allah emeklerini boş bırakmasın :CüvCüv:kızlaarrr yarın aşılamam varr....nasıl olcak bilimiyorummm ama ne olur bana şans dileyinnnn...hepinizi öpüyoruuumm..
:çok üzgünüm: Hastalandımm:a015:ALLAHIM beni annesiz büyütün şimdidee annelik duygusunu bana tatırmayacakmısın...???senağlama
hadi bakalııım:teytey: şimdideen hayırlı uğurlu olsuuun canıım beniiimm.şansın bol olsuun inşallah bebişin sana tutunur..dilerim istediğin gerçeklerşiir..allahım meleğini göbeişine kondursuun..dualarım seninle canııım..:1hug::asigim:seniiii böyleee :CüvCüv::ecrin_bebek::dance:görmek dileğileeeee
:çok üzgünüm: Hastalandımm:a015:ALLAHIM beni annesiz büyütün şimdidee annelik duygusunu bana tatırmayacakmısın...???senağlama
canım benim inşallah güzel haberlerle dönersin bizlere...:Saruboceq:
kendine dikkat et güzelce dinlen 3-4 gün yerinden kalkmaa.s.
hadi bakalım hayırlı olsun allah emeklerini boş bırakmasın :CüvCüv:en yakın zamanda hamilelik müjdesini vermen dileği ile dualarımız seninle :Saruboceq:
canım benim yaa üzdün şimdi beni ne olur öyle düşünme sen öyle karamsar düşünürsen biz ne yapalım hee yapma :1hug: pozitif arnavut güzelini istiyoruz biz karamsar olanı değil:mymeka: olacak bebeğimiz ben bundan eminim ya tedaviyle ya normal yallon gelecek o meekler başka yolu yoksengözlerimebaksanab
sağolun kızlaaar çok teşekür ederim iyi temeniniz için.amma elimde değil o ilk gün herlade hormonlarım mı değişiyo nee,tutmaıyorum kendimii.hiç kolay değil inanın..ilk defa benden küçük olaaan ve benden sonra evlenen ve şimdide hamile olan kuzenimi kıskandıııım..ilk defaaa böyle bir duyguyu dün tattım..malesefkiii(
dün eşimle sabahtan oyumuzu kullandık güzel bir kahvaltı yaptık sonra hasta oludumu görünce eşimi evde bırakıp hemen aldım mp3 'mü taktım kullağıma motora tam takır tesisatlı bindim havada çok güzeldii..bayağı gezdim tek başınaa.aslında iyi gediii banaa..dedim kendi kendime,baksanaa çocuk olsaydı bunu asla yapamazdın,heleki hamileyken 9 ay motora hiç binmeden geçirmek heralde işkencee olcaktıı..sonra gene şükrettim rabbimee..zamanı var diyee geziyorum diyee.eşim hiç birşeyime karışıyo diyeee..bu yılda olmazsaaa direkt tüpçüye gidiceez allah nasib edersee yazımda varsaaa...laparoskopiydii bilmemneydi uğraşmıycaam..eşim sen iste yarın gidelim dedii.ama ben kabul etmediim varsın doğal olsun varsın süpriz yapayım ..hayalim oo rabbim inaşşaallah bu dileğimi gerçekleştiirir..cümlemizinkinii.sağlıcakla kalıın..
merhabalar,bende de pco var,yeni üye oldum ve yardımlarınızı bekliyorum
2yıllık evliyim yasmin kullanmıştm 2yıl boyunca,bıraktım ve adet düzensizliği şikayetiyle gittim doktora sonucu öğrendim,bebek istediğimiz için bırakmıştım tabi ilacı çk üzüldüm!
şimdi kürleri okuyorum ilaçlara bakıyorum henüz denemeye başlamadık,ama bn öyle şaşkınım kidoktorum sendeki öyle belirgin ki normalde bir yıl bekleriz ,ama sende 3 ay bekleyip ilaca başlayıp yumurtalarını geliştirmeye çalışacağız dedi hormonlar normal ama yumurtalıklarımın görüntüsü (
daha hiç deneme yapmadık ama bn kaptırdım kendimi olmıycak diye adet olamıyorumki düzenli neyse
arnavutgüzelinin polen balından yemeye başladım bile bi de incir kürü yapayım diyorum ama başlamak için en uygun tarihi bilmiyorum yani adete kaç gün kala başlanıo bilen varmı?şimdiden teşekkürler
merhabalar,bende de pco var,yeni üye oldum ve yardımlarınızı bekliyorum
2yıllık evliyim yasmin kullanmıştm 2yıl boyunca,bıraktım ve adet düzensizliği şikayetiyle gittim doktora sonucu öğrendim,bebek istediğimiz için bırakmıştım tabi ilacı çk üzüldüm!
şimdi kürleri okuyorum ilaçlara bakıyorum henüz denemeye başlamadık,ama bn öyle şaşkınım kidoktorum sendeki öyle belirgin ki normalde bir yıl bekleriz ,ama sende 3 ay bekleyip ilaca başlayıp yumurtalarını geliştirmeye çalışacağız dedi hormonlar normal ama yumurtalıklarımın görüntüsü (
daha hiç deneme yapmadık ama bn kaptırdım kendimi olmıycak diye adet olamıyorumki düzenli neyse
arnavutgüzelinin polen balından yemeye başladım bile bi de incir kürü yapayım diyorum ama başlamak için en uygun tarihi bilmiyorum yani adete kaç gün kala başlanıo bilen varmı?şimdiden teşekkürler
canım benım hanı uzulmuyorduk noluyo hemen koyverıyosun herkese moral verıyosun kendıne gelınce noluyo boyle senın oyle guzel bır kalbın var kı hele de bu kadar ınsanın duasını aloıyorsun Allah gonlune gore verıcek bılıyorum sıkma canını yavrum benım ben tatıllere gıttım geldım adetım 5 gun gecıktı umarım hava degısımı degıldır,bu arada hamıle kalanlar olmus ınsallah haber verenler arasına bız de katılıcaz ozlemısım sızı kızlar :lepi: :lepi: :lepi:
arnavut güzeliiii canim, hemen koyverme kendini. gezelim tozalim, daha önümüzde uzuuuuuun bir ömür var insallah. belki simdi olsa hayirli olmayacakti. bak biz dönüs yapiyoruz simdi. aniden cikti hic hesapta yokken. bebis olsaydi ben nasil esya toplayacaktim? o kadar isi karnim burnumda nasil yapacaktim? sende ilerde düsündügünde iyi ki olmamis, olsaydi öyle olurdu böyle olurdu diyeceksin. üzülme sakin, kiyamam sana :teselli:
süpersiniz ya bugün üyeoldum bn ama o kadar mutlu oldum ki anlatamam
kendi kendime o kadar konuşup durmuşum ki çok rahatladım söylediklerin sayesinde:))
meyracım çk saol
bu arada baya bi okudum forumlardan arnavut güzeli seninkileri de okudum herkes için ne iyi dileklerin var seninde tüm dileklerin gerçek olsun:)
kızlaarrr yarın aşılamam varr....nasıl olcak bilimiyorummm ama ne olur bana şans dileyinnnn...hepinizi öpüyoruuumm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?