hepsimi üdüşük hayatım hamile kalanlaırn
hayır canım yanlış anladın allaha şükür hiç düşük yok herkes çok sağlıklı ben topiğin eski halini anlatmak için öyle bir cümle kurdum burası çok renkliydi ve kalabalıktı sonra anlayamadığımız şeyler oldu dağıldık bu yüzden öyle dedim mafoldumben mafoldumben mafoldumben
anladım cnm peki kürü asıl uyguladın bana bir kısa özet geçermisin
canım ben bir ay adaçayo yağı kullandım adetimin son günü başladım 5 gün boyunca günde bir kez tampona birkaç damla döküp 4 saat falan tuttum içerde birde sabahları aç karnına hem eşim hem de ben birer tatlı kaşığı bal ve polen karıştırıp yedik bunları uyguladım 2 ay sonra hamile kaldım allah biliyor artık sebebini ama faydasını gördüğüme inanıyorumanladım cnm peki kürü asıl uyguladın bana bir kısa özet geçermisin
canım ben bir ay adaçayo yağı kullandım adetimin son günü başladım 5 gün boyunca günde bir kez tampona birkaç damla döküp 4 saat falan tuttum içerde birde sabahları aç karnına hem eşim hem de ben birer tatlı kaşığı bal ve polen karıştırıp yedik bunları uyguladım 2 ay sonra hamile kaldım allah biliyor artık sebebini ama faydasını gördüğüme inanıyorum
ben petekli bal aldım ve içinde polenler var bende onlardan yiyorum aynı şey oluyo neyse
adaçayınıda yaptım bir kere kışın adet olursam eğer yaparım onuda sağol cnm
Lolo canım çok geçmiş olsun benneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımkikızlar ben bir süreliğine burda olamıcam demiştimya eşimi hastaneye götürcem diye malesef acil yoğun bakıma yatırdılar benim moralim çok bozuk oğlumda çok üzüldü ben hastanede kalıcam haberiniz olsun
merak edenler varsa hala adet olmadım ve şu an çokta umurumda değil
bu ayda negatif :çok üzgünüm:
çook üzgünümm :çok üzgünüm:
hayırlı ramazanlar arkadaşlar
aselk canım teşekkür ederim eşim siami ersekte yatıyo yoğun bakımda
ben gittim pijama çamaşır falan verdim giydirdim gerekli şeyleri verdim geldim mecbur geldim çünkü yoğun bakıma sokmuyolar eşyalarını getirdiğim için soktular hemşireler telimi biliyo bişey olursa hemen koşucam ama çok uzak benim evime o hastane bu gün 14 tane vesait değiştirdim ayak parmaklarım şişti şu an soğuk tuzlu su yaptım ayaklarımda içinde rahatlatmaya çalışıyorum eşimin ne kadar kalacağını bilmiyorum doktor kendini hazırla uzun sürebilir dedi
ben gittim pijama çamaşır falan verdim giydirdim gerekli şeyleri verdim geldim mecbur geldim çünkü yoğun bakıma sokmuyolar eşyalarını getirdiğim için soktular hemşireler telimi biliyo bişey olursa hemen koşucam ama çok uzak benim evime o hastane bu gün 14 tane vesait değiştirdim ayak parmaklarım şişti şu an soğuk tuzlu su yaptım ayaklarımda içinde rahatlatmaya çalışıyorum eşimin ne kadar kalacağını bilmiyorum doktor kendini hazırla uzun sürebilir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?