Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben çıkıyorum kızlar pazra gideceğim yarın görüşrüz artık hayırlı iftarlarhepinize

Lolo canım çok geçmiş olsun benneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki
ama sakın moralini bozma lütfen kendini bırakma inşl iki güzel haberi birlikte alırsınız canım
yapabileceğim birşey olursa mesaj atman yeterli bende istanbuldayım biliyorsun yardımcı olabilirsem çok sevinirim
Tekrar geçmiş olsun
bu ayda negatif :çok üzgünüm:
çook üzgünümm :çok üzgünüm:

üzülme canım sakın gebelikte psikoloji çok önemlidir biliyorsun ki
sakın kendini demorolize etme güçlü ol yürekten iste inşl hayırlı haberlerini alırız .a.s.

Selam Herkese .
Ne güzel yeni arkadaşlarımız gelmiş hoş gelmişler .
bend bugün işten nefes alamadım ancak yemek yedim siteye girebildim bu hafta acaip yoğun gececek benim için inşl ara ara geldiğimde hamiş haberleri alırız :)

aselk canım teşekkür ederim eşim siami ersekte yatıyo yoğun bakımda

ben gittim pijama çamaşır falan verdim giydirdim gerekli şeyleri verdim geldim mecbur geldim çünkü yoğun bakıma sokmuyolar eşyalarını getirdiğim için soktular hemşireler telimi biliyo bişey olursa hemen koşucam ama çok uzak benim evime o hastane bu gün 14 tane vesait değiştirdim ayak parmaklarım şişti şu an soğuk tuzlu su yaptım ayaklarımda içinde rahatlatmaya çalışıyorum eşimin ne kadar kalacağını bilmiyorum doktor kendini hazırla uzun sürebilir dedi

yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz topiğimize

hayatım sen ist neresinde oturuyosunki 14 tane vesait değiştin

canım 2 kere siami erseke gttim geldim levent civarında oturuyorum

Son düzenleme:

canım ya
çok çok çok geçmiş olsun inşl hemencik iyi olur ve çıkar eşin
canım leventten nasıl gidiyosun oraya metrobüsü kullanmayı denedin mi hiç daha kolay gidersin
bana çok yakın ya o hastane ciddi diyorum yapabileceğim bişe olursa lütfen söyle

aselk canım söylemen yeterli çok sağol ama inan ben bile şu an hiç birşey yapamıyorum yoğun bakımda yatan hastaya ne yapılabilirki

arkadaşlar ben çıkıyorum ianın biraz daha ayakta durursam bayılcam ayaklarımda çok kötü ağrıyo çok yorgunum oğluşumla biraz yatıcam tabiki uyuyabilirsem anca oğluşum uyuyana kadar yatarım sonra kalkarım sıkıntılıyken ben kolay kolay uyuyamam eşim orda yoğun bakımda bense nasıl fosur fosur uyurum

canım git dinlen sen yoğun bakımda bişe yapamazsın biliyorum ((
geçtiğimiz ay benim babamda ani kalp krizi geçirdi acil kalp ameliyatı oldu
sonrasında çok aksilikler çıktı umudumuzu yitirmişken herşey bir anda düzeldi
sakın moralini bozma sana özelden telefonumu atıorum gece gündüz bişe olurda lazım olursa benim evim yakın hastaneye gelirsin bişeye ihtiyacın olur ara beni hemen gelirim
grşz
bende kaçıyorum iyi geceler

canım benim yaa...çokk üzüldüm allah acil şifalar versinn...stres yapma sen eğer yatırdılarsa emin ellerde şu anda öyle düşün...umarım bir an evvel sağlığına kavuşur rabbim yardımcı olsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…