Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın Kızlarrrrr
Nasılsınız bugün ne var ne yok herkes nerede ya gelmeyeni yok yazıyorum

herkeze günaydın ben burdayım

arkadaşlar günaydın bende geldim aranızadün akşam katıldım sabah merakla actım belkı soruma cvp yazan vardır dıye ama malesef kımse cvp yazmamış

arnavut güzeli merhaba,

aldım tarfi şu an çatlatma iğnesi kullandım bekleedeyim olmazsa hemen yapacağım dediğini

canım arnavut güzeli yok artık aramızda sen bu ay bekle sonuç alamazsan bal polen tarçın çörek otu kullanırsın

lolocum çok geçmiş olsun kaç gündür giremiyordum okuyunca çok üzüldüm. Allah hemen eşinin şifasını versin. nasıl durumu iyi mi şimdi?

arkadaşlar günaydın bende geldim aranızadün akşam katıldım sabah merakla actım belkı soruma cvp yazan vardır dıye ama malesef kımse cvp yazmamış

o zaman hoş geldin diyorum buraya :))
ama ben sorunu bulamadım tekrar yazarmısın ?

kızlar nasılsınız :)

ay kızlar herkes iyimi ses verin sesssssssssssssss :)

merhaba ben burdayım yarın endoskopi yapılcakmış % 70 ameliyat olma olasılığı varmış sonuçlara göre bay pas olcakmış

kızlar sizce test yapsam çıkarmı bu gün 10. gün varsa ona göre davranırım yoksada düşünmem daha rahat olurum

kızlar ablamında bacağı kırılmış oda yan hastanede yatıyo yarın ameliyet olucak

çok geçmiş olsuun ben arada sırada gireriim arnavut güzeliyle ve bi kaç kişi daha vardı ne oldu onlara bi sorunmu oldu ben girmediğim amanlarda bi sürü olay olmuş galiba neydi sorun anaırmısın bana

onlar üyeliklerini sildirdiler şimdi biz varız

yahu buraya neler olmuş gidenler niye gitti neler oluyo bilen biri yazıversin tüm sayfaları okuyamadım..

günaydın herkeze kızlar hadi buraya gelin bana yardımcı olun lütfen acaba evde test yapsam çıkarmı belkide yumurtlamadığım için bu kadar gecikti

kızlar hadi yaa ben sizi bu halimle bile yanlız bırakmıyorum sizler nerdesiniz tanıdık tanımadık lütfen gelin buraya

canım yaa eşine de ablana da büyük geçmiş olsun allah şifalarını versin inşallah...canım adetin 10 gün geçtiyse kesin idrarda çıkar bence bugün sabah ilk idrarrınla test yap inşallah vardır bebişin hayırlısıyla...

canım by pass yada başka bir şey sağlığına kavuşsun da bir an önce çıksın hastaneden seni daha fazla yanlız bırakmasın :)
kızlar ablamında bacağı kırılmış oda yan hastanede yatıyo yarın ameliyet olucak
lolo geçmiş olsun allahım ya herşey bu ara üst üste geliyor senin için
ama moral bozmak yok canım şimdi dimdik durma zamanı konuştuğumuz gibi

test yaptınn mı canımmmmmmmmmm ben geldim sen gitmişsin
valla bu hafta benim işlerim çok fena 5 ihalem var onlara hazılanıyorum 2 si gitti 3 tane kaldı
ondan pek giremiyorum akşamlarıda kimse yok ben geliyorum burası bomboş
test yaptıysan sonucu alalım yapmadıysan hemen yap bekliyoruz müjdeli haberlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…