Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayrıca merak ettiğim bi konu var editöre..benim puanlarım daha fazla olması lazım bu gün fark ettimde 22 olmuş sebeb nedir sadece ufak bi yorum yaptığım içinmi konuyla hiç alakam olmadığı halde..sebebin ne olduğunu çok merak ediyorum!

slm arkadaşlar bende bu tpiğe yeni katıldım baştan bi okumaya başladım sayfaların yarısına gelince son sayfaya bi bakayım dedim aaane göreyim kimse kalmamış herkes ayrılmış topicten neyse bir ara kalan yarıyı da okurum inşallah herkese hayırlı ramazanlar

misafir kullanıcı arkadaşlar eğer sizde biizmle ortak bir dertten buradaysanız katılın aramıza derlerimle hemdert olalım şifamızı beraber bulalım bu topiği çok sevdim çok içten deve samimi buludğum için buradayım ve inşallah bebğime kavuştuğumdada burada olmaya devam edeceğim

:1hug: o da olur inşallah canım..hepimizin de dileği bu...ben de aynı şeyleri diyorum hep kendime...bi hamile kalayım bütün hamile kalmak isteyenlerin topiklerine girip bn şunları yaptım bunları tavsiye ederim ya da etmem diye yazıcam diyorumm..zemuszemuszemuszemus inşallah yazıyazz canım allahın izniyle ben buna inanıyorum allah büyük kabul edilmeyen dua olmazmışşş :Saruboceq::Saruboceq:

sei başka topicten tanıyorum değil mi
nasılsın güzelim

inşallah bizde alacğız hamiş ahberimizi bebişlerimizin yola çıktığını duyacağız inşallah mübarek ayda rabbim kabul edeck inşallah dileklerimizi dualarımız

kızlar nerdeyse konu 1 yıllık bunu deneyipte hamiş kalanlar varmı varsada hani liste
filan olsa daha bi ilgilenilir

evet canım preseed kullananlar veya çift çizgiyi görmek isteyenler olabilir haa klomn kullananlar da olabilir....

evet 2 sini de okudum çift çizgide arada yazışıyordum preseed i kullanmayı düşndüm ama henüz erken dedim önce bi sorunumuz öğrenmemiz lazım eşimle doktora gitmedik henüz kısmet inşallah

kızlar nerdeyse konu 1 yıllık bunu deneyipte hamiş kalanlar varmı varsada hani liste

ben topiğin başını okuyodum yarısın geldim orda 15 hamile vardı bu kürle bende denemeye başaldım bu ay hayırlısı inşallah olur

kızlar ben bir süreliğine burda olamıcam demiştimya eşimi hastaneye götürcem diye malesef acil yoğun bakıma yatırdılar benim moralim çok bozuk oğlumda çok üzüldü ben hastanede kalıcam haberiniz olsun

merak edenler varsa hala adet olmadım ve şu an çokta umurumda değil

slm canım ewet bir yıllık bir konumuz vardı çok güzel şeyler paylaşıyorduk 15 hamilemi
z vardı bunlardan biri de benim ama şu durumumuz içler acısı neyse kalan sağlar bizimdir lmaz:

canım çok çok geçmiş olsun canını sıkma sakın eşine destek olmak için sıkı durman lazım ki senin kadar sıkısını görmedim sırnaşık şey sırnaşık şey topiği bırakıp gitmedin inatla burdasın harikasın arkadaşım süprizzzzz süprizzzzz süprizzzzz

slm canım ewet bir yıllık bir konumuz vardı çok güzel şeyler paylaşıyorduk 15 hamilemi
z vardı bunlardan biri de benim ama şu durumumuz içler acısı neyse kalan sağlar bizimdir lmaz:

hepsimi üdüşük hayatım hamile kalanlaırn

çok geçmiş olsun cnm

lolo büyük geçmiş olsun rabbim her hayra bir şer her şerre de bir yahır gizlemiştir rabbim acil
şifalar versin

çok teşekkür ederim kızlar ben birazdan gidicem eşime pijama çamaşır falan ayarlıyorum

kıalar size yazmak istiyorum doktorun ne dediğini ama yazamıyorum kusura bakmayın elim varmıyo ama hastaneden çıkınca iyi olduğumuzu yazıcam inşallah

kızlar lütfen eşimden dualarınızı eksik etmeyin namazlarınızda ettiğiniz duaların yanında eşimede edin doktor hazırlıklı olun çok kalabilir dedi dua edin bir an önce herşey düzelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…