Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyiyim canım nasıl olalım değişiklik yok olmasınıda uzun bi süre istemiyorum

evt biraz sorun var geçen kavga ettik moralim çok bozuktu 2gündür şebeklik yapıyo ama kalbim kırık bu arada tahlillerimi falan yaptırdım temiz çıktı herşey allahıma bin şükür

evt biraz sorun var geçen kavga ettik moralim çok bozuktu 2gündür şebeklik yapıyo ama kalbim kırık bu arada tahlillerimi falan yaptırdım temiz çıktı herşey allahıma bin şükür

Gözün aydın diyorum o zaman bu çok iyi bir haber hiç bir şey yok ooooo süpermiş
arada olur canım ya böyle kavgalar sen bunumu sorun ediyorsun oooo
olmaz öyle naz falan yapma
bişe olup hatasını anlamışsa affet kız yazık adama
ama sucu büyükse kes cezasını burnuna mandal tak :)))))

evt çok büyük hemde test yaptırmaya gittiğimizde beni yanlız bıraktı :sinifsinif: mümessil ya bi doktora görünüp gelecekmiş ama bunu geri geldiğinde söledi sora geldi bidaha gitti ama benim boğazda koca bi yumruk nese tahlili verdik arabaya bindirdi beni az bekle hemen şu doktoruda göreyim geleyim deyince boğazdaki yumruk dayanamadı sora ağladım diye kızdı bana indim arabadan git çalış meşgul ettim üzgünüm dedim bisürü şey söledi çok basit gibi görünüyo ama gerçekten kendimi inanılmaz yanlız hissettim buraya yeni geldik hastane insanlar doktorlar herkeş yabancı:sinifsinif:

canım ya yerim ben seni kız :))
olur böyle şeyler bunları sorun etmeyin lütfen
bence o senin anlayışına sığınarak bunları yaptı . yoksa seni bilincli yanlız bırakmadığına eminim.
canım biz kadınlar çok ince düşünür incelik bekleriz ama erkekker bizim düşündüğümüz gibi düşünmüyorlar
olur böyle şeyler kırmayın birbirinizi moral bozacak bişe yok sevinin ki tahliller ne güzel temiz çıkmış işteeeee hihoyyyt

yok huyumu bilir aslında ama oldu bitti napalım allahıma şükür iyiyim ama doktora ne uyuz oldum ya :) kadın diyo işte hiç bişeyin yok herşey tertemiz dedim böle böle çocuk düşünüyoruz düşünüyosanız yapın diyo ayy şaşırdım dedim ne biçim doktor olsa sölemem heralde mal dedim içimden 11ay oldu deyince 12ay olsunmuş eşinde tahlillerini olsun falan dedi dedim oda 3 kere yaptırdı hııı dedi bevliyeye gitsin kontrol falan onada gitti dedim sorada ozman sende bi sorun yok eşin tedavi olsun 6ay daha bekle olmassa gene gelirsin dedi arkama bakmadan çıktım kaydirigubbakcemile3

kızlar evde test yaptım negatif neyse en azından artık daha rahat olabilirim ya varsa diyodum dikkat etmeye çalışıyodum bu kadar sıkıntının arasında yokmuş hala olmadım bilemiyorum neden ama şu anda hiçde uğraşamam olmamak benim için daha iyi şu an eşim iyileşsin sonra düşünürüm kendimi

kızlar nasılsınız ?
Ben grip olmuştum bir süredir giremiyordum .. Benim adetime de 4 gün kaldı. sivilcem de çıktı yani sanırım o yüzden çıkmıştır di mi? ümidimi kaybetmek istemiyorum ama sanırım bu ay da olmayacak.
lolocum eşine acil şifalar diliyorum inşallah en kısa zamanda sapa sağlam olur
Bels41 şimdi bir de çok duysgusal dönemimizdeyiz ya sanırım daha da alınganlaşıyoruz. herşeyin tertemiz olmasına çok sevindim. ınşallah yakında hayırlı haberlerini duyarız
asel k sen nasılsın?

selam kızlar adet olamadım birtürlü ya
olsam bal çörek tarçında denicem
adaçayı yağınıda zaten daha önce denedim ama
adetken denemedim bakalım hayırlısı

canım normalde 1 yıl geçmeden doktorlar ilaç veya tedavi önermiyorlar daha çok yenisin sabırlı ol bir şeyin yoksa olur merak etme sen :)

canım hayırlısı olsun belki stresten olamıyorsun kafana takma lütfen
sen şu işlerini bi hallet bebek için yine başlarsın tedaviye ama şimdi bunu kafana takma
eşin nasıl gelişmelerden bizide haberdar et lütfen

canım iyiyim ben teşekkürler karnım ağrıo hergün ya deli olcam
inşl adet olmazsın canım ya
müjde ver bize hadi bakalım :1hug:

canım normalde 1 yıl geçmeden doktorlar ilaç veya tedavi önermiyorlar daha çok yenisin sabırlı ol bir şeyin yoksa olur merak etme sen :)

ne bileyim ya doktor pek hoşuma gitmedi hatta arkadaşa dedim eminmisin bu doktorun iyi olduna he bide dediki 6ay daha bekle tüplere bakarız rahim filmine bakarız falan dedi ama eşimin sperm sayısı düşük eşimin şimdi nereye gitmesi lazım bilgin varmı tedavi için CADIARZU

kızlar bi gelişme yok ameliyat olcak kalp kapağının değişmesi gerekiyomuş tıkalı damarlar çıkartılcak bütün damarlar kontrol edilcekmiş tıkanıklık varmı başka damardada diye ben gitmedimki yanına gitsem iyice öğrencem hala yoğun bakımda olduğu için gitmiyorum servise alınınca gitcem
ameliyat günü verceklermiş hastanede ameliyat gününü beklicez hemde kontrol altında tutulcak tıkalı damar patlayabilirmiş patlarsa beyine giden damarlar iflas eder felç olıurmuş

canım çok çok geçmiş olsun allah acil şifa versin dua et bol bol mübarek aydayız allahın izniyle biran önce sağlığına kavuşur:Saruboceq::Saruboceq:

canım ya inşl başarılı bir ameliyat geçirir hiç üzülme bak dedim ya babamda yeni oldu by pass ama şimdi çok iyi inan bana birde babamın ameliyattan sonra ciğerleri ve böbreklerindede sorun oldu ama şimdi turp gibi maşallah inşl eşinde kısa zamanda sağlığına kavuşuru canım .bizi haberdar et mutlaka gelişmelerden moral bozma sakın canım

asel_k az önce yaşadıklarını okudum canım ne güzel sabredip bugünlere gelmişsin.Rabbim birde hayırlı evlad versin inşallah göbişine bebişini kondursun en kısa zamanda

lolo kardeş çok geçmiş olsun eşinin durumu nasıl. sen yine kendine dikkat et testte çıkmamış ama belli olmaz belki bebek vardır..

asel_k az önce yaşadıklarını okudum canım ne güzel sabredip bugünlere gelmişsin.Rabbim birde hayırlı evlad versin inşallah göbişine bebişini kondursun en kısa zamanda

Canım Teşekkürler insana zor geliyor ama başa gelen çekilir cinsinde belki bunlar sadece devede kulaktı ama inan bana Allah sabrını veriyor .
çok şükür bu günlerimize yinede
canım allah isteyen herkese versin bebiş ikişer ikişer sırnaşık şeysırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…