Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aaa canım yazmışsın valla sabah yazdıktan sonra ara ara girdim baktım kimse yok daha da uğramadım başka topiklerde takılıyordum benim adetim geçen ayın 12 sinde oldu ama pko olduğu için düzen yokki 12 sinde olmam gerekiyordu 3 gün geçti filan diyemiyorum bu yüzden ama 3 eylülde yumurtladığım için eğer tutmuşsa tabi belli olabilmesi için arefe gününü beklicem yani yumurtlamadan 15 gün sonra, sana gelince kaydirigubbakcemile3 valla senden korkulur ama iyi yapıyorsun ya çok iyi yapıyorsun ders olsun onlara bu kadar basit değil insan hayatı dr larsa işlerini ona göre yapsınlar kolay değil o kadar dr olmak bugün sana yarın bana hem en azından bundan sonrakilere yapmazlar

kızlar bu sabah 07:15 de eşim ameliyata giriyo dua edin olurmu eşim için .

Merhabalar Arnavut Güzeli,yazdıkların için çok sağol,sana Allah razı olsun.
Ben de Antalya'da oturuyorum,seninle taniştiğima memnun oldum:sm_cool:

kıslar yazık şu topiğe bakın ben buradayım inanın diğer topiklerede takılıyorum inanın bu kadar candan gelmedi hiç bir yer buraya evet topiği yeniden canlandırıyoruz arnavutgüzelinin görevini devralıyorum ayrıcaaa bakın ben pko hastası ve hiç yumurtlamayan biri olarak bazı kürler sayesinde bu ay yumurtladım şimdi test için arefe gününü bekliyorum şimdi sorunlarınızı yazın ve kürlere başlayalım hadi bakalım herkesi bekliyorum burada hep paylaşacağız hep birlikte olacağız bir yere gitmek yok oldumu kıslar hadi bekliyorum önce tanışalım bakalım hadi yazın canlarım aselk sende sık sık gir artık bende sürekli burda olacağım lolocuğumun derdi başından aşkın zaten allah yardımcısı olsun ama buna rağmen her fırsatta giriyor hadi kıslarrrrrrrrr topiğimiz canlansın bakın sayfalar nerdeyse 1200 lere geliyor yazık şu emeğe hadi

slm canım bugün benim adetimin 6. günü bugün adetim bitti ben bu adaçayı yağını kullanmak istiyorum bugünden itibaren mi başlayım bir de bal tarçın çörek otu kullanıyorum poleni de içine koysam olur mu rica etsem cevaplar mısın?

6. günüyse başlayabilirsin canım adaçayı yağına poleni de ayrıyeten balla karıştırıp ye isterden birde ben böğürtlen kökü içtim çok memnun kaldım ben bile yumurtladıysam yani tamam artık herkes yumurtlar inşallah bebeğine kavuşursun hoşgeldin bu arada

sağol canım hoşbuldukk...aslında benim yumurtlamayla ilgili bir sorunum yokmuş ama ben yine de şansımı artırmak istiyorum...tampona 3-4 damla damlatıp z.yağına bandırıp derine iticez değil mi yanlış bişey yapmak istemiyorum da bir de 7 gündü canım değil mi?

ah canım ya topic o kadar yalnız kaldıki geliyorum bakıyorum bakıyorum kimse yok bende unutuyorum girmeyi artık valla ben 3 gün yapabildim canım sen yumrtlama ile ilgili sorunun yoksa iyi beslen yeter ve allahtan iste dua et o istemeyince olmuyor her ne kadar sorun olmasada herşey onun izni ile oluyor

biliyorum yaa ama işte insan elinden gelenin hepsini yapmak istiyor...nice imkansız olmaz ya da zor olur ancak tüp bebek yöntemiyle olur denilenlerinki bile rabbimin ol demesiyle oluveriyor allahım bize de en kısa zamanda nasip etsin inşallahh..

Kızlar Selam Herkese :)
Herkes iyimi bakalım
canım benim işlerim yoğun cidden pek giremiyorum evede geç gidiyorum bayram temizliğine kalkıştım birde bu kadar işin arasında valla yorgunluktan geberiyorum
bayram tatilinde sık sık girerim :))))

bu arada halaaaaaaaaaaaaaa hastalanmadım ya
normalde günü geçen biri değilim sanırsam hep o doktorun yüzünden oldu
geçen test yaptım ondada bişe çıkmadı kafayı yemezsem iyidir
cici kalın sevgi kelebekleri :)

dua edin benim için yarın büyük bir ihaleye giriyorum :)

meraba kızlar eşim ameliyat oldu iyi geçtiğini söyledi doktor hala yoğun bakımda yatıuyo ben dün hastanede kaldım akşam geldim eve çıkartmadılar servise bu gün telefon edicekler çıkartıcaklarsa gidicem hastaneye

canım hoşgeldin çok sevindim iyi geçmesine hadi gözün aydın .
yoğun bakımda 1 gece kalıyor sanırım bir aksilik olmazsa ama zaten çıkarttıkları servisteyoğun bakım gibi oluyor
babam ameliyattan sonra 7 gün kalmıştı hastanede siz de inşl en kısa zamanda taburcu olursunuz

lolocum geçmiş olsun allah eşini korusun br an önce sağlık versin inşallah oğlun nasıl

kızlar ya bu adaçayı yağıyla hamiş kalan varmı topikte..hepsini okuyamadım..bende yapsam mı ki acaba

Kızlar Selam ;
Herkesin Ramazan Bayramı Mübarek olsun huzur sağlık ve mutluluklar dilerim ....

Arkadaşımız neden silinmiş bilen varmı ya :S
ne yaptıki kız sildiniz !!

Kızlar Selam ;
Herkesin Ramazan Bayramı Mübarek olsun huzur sağlık ve mutluluklar dilerim ....

Arkadaşımız neden silinmiş bilen varmı ya :S
ne yaptıki kız sildiniz !!

günaydın herkese kıslar canım bayramda fazla giremedim geçmiş bayramın mübarek olsun bu arada ben eski kullanıcı adımla girememiştim bazı şifre problemlerinden dolayı bu yüzden glitteringstars olarak giriyordum biliyorsunuz ve editörden rica ettim kullanıcı adımı düzeltti tekrar eski adımla yani kuzunaz la girebiliyorum mesajlarımda birleşti bu arada bilmenizi istedim bu arada canımcım sen adet oldun mu ? ben cumartesi sabahı test yaptım negatif çıktı ama hala adet olmadım sanırım adet olabilmem için rahim yeterli duruma gelmedi yani yumurtlamış olmak adet olmak için bir şey ifade etmiyor önemli olan progestan hormonunun yeterli olması rahmin kalınlaşması ve dökülmesi sanırım adet olmak için bu gerekiyor bu yüzden boşyere ümitlenmemeliyim değilmi ne düşünüyorsunuz bu arada lolocuğum nerde acaba nasıl oldu eşi nasıl çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…