kızlar ya bu adaçayı yağıyla hamiş kalan varmı topikte..hepsini okuyamadım..bende yapsam mı ki acaba
günaydın herkese kıslar canım bayramda fazla giremedim geçmiş bayramın mübarek olsun bu arada ben eski kullanıcı adımla girememiştim bazı şifre problemlerinden dolayı bu yüzden glitteringstars olarak giriyordum biliyorsunuz ve editörden rica ettim kullanıcı adımı düzeltti tekrar eski adımla yani kuzunaz la girebiliyorum mesajlarımda birleşti bu arada bilmenizi istedim bu arada canımcım sen adet oldun mu ? ben cumartesi sabahı test yaptım negatif çıktı ama hala adet olmadım sanırım adet olabilmem için rahim yeterli duruma gelmedi yani yumurtlamış olmak adet olmak için bir şey ifade etmiyor önemli olan progestan hormonunun yeterli olması rahmin kalınlaşması ve dökülmesi sanırım adet olmak için bu gerekiyor bu yüzden boşyere ümitlenmemeliyim değilmi ne düşünüyorsunuz bu arada lolocuğum nerde acaba nasıl oldu eşi nasıl çok merak ediyorum
Günaydın kızlarrr
kuzunaz bende bugün tekrar test yaptım çünkü 10 gün geçti günüm ama testten hemen sonra rgl oldum :)
kısmet değilmiş diyelim artık senağlama
canımcım ne güzel adet olmuşsun bu ne demek yeni umutlar başlıyor ben ne hamile oldum nede adet cumartesi test yaptım ve sonuç kocaman bir tek çizgi ama adette olmadım yine bilemiyorum bugün de adet olacakmışım gbi hisler var karnımda değişik ağılarım var bekleyelkim bakalım gelmezse farlutal kullanacağım artık
slm ramazan bayramınız hayırlara vesile olsun
aselk nerdesin canım kasıklarımda inanılmaz sancı var sabahtan beri geçmedi adette olmadım ama dik bile duramıyorum bişi kopacak gibi ağrıyor kist olabilir mi ne oldu bana ya çok kötüyüm ne yapsam sence
merhaba canım bence önce kendinden bahsetmelisin yani ne kadarlık evlisin ne kadar zamandır bebek istiyorsun ve istediğin halde olmadımı bildiğin bir engel varmı bunun için bunlardan bahsedersen adaçayı yağı olmasada başka kürler öneririz bu topicte eğer yanılmıyorsam 16 kişi hamile kaldı evet kürler uygulandı ama önce rabbimizin izni olması lazım bazen dr lar bile elinden geleni yapsalarda olmayabiliyor rabbim izin vermedikçe olmuyor bak ben mesela hiç yumurtlamayan biriyim ama bu ay uyguladığım kürlerle yumurtladım ama tabi hamile kalamadım (ama hala adet olmadığım için belki bir test daha yapabilirim) yani kürlerin gerçekten ama gerçekten faydası olabiliyor bazı ilaçlar bile beni yumurtlatmadı ama uyguladığım kürler allahın izni ile buna vesile oldu
kuzunaz merhaba, geçmiş olsun cnm...inşallah hamile haberini alırız..
benim sorunum endometriozis yani çikolata kisti..çok büyük değil ama tüplerimi tıkamıştı, ocak ayında olduğum ameliyat ile sorun çözüldü..ama bu hastalığın hemen tekrar etme olasılığı çok yüksek..ve zaten ameliyattan beri yani 8 aydır hamile kalamadım, bu arada bişiler de yapmak istiyorum tekrar etmemesi için..zaten 4 gündür adaçayı yağını tampona damlatıp kullanıyorum. önerebileceğin şeyler de varsa çok sevinirim.. bide methini çok duyduğumuz bir lokman hekime gideceğiz cumartesi günü , görüşmeden sonra neler oldu paylaşırım burda, hepimizin hakkında hayırlısı...memnun oldum çok..
aselk canım biz dün eve geldik 3 gün kaldı eşim yoğun bakımda sorunlar çıkmış ameliyatta kalp kendi başına çalışamamış zor canlandırmışlar eşimi kalbin çalışa bilmesi içinde kalbin içinden geçen bir tel takmışlar kalp atımı 50 nin altına düşünce elektirik verp kalbi şoklayıp çalıştırıyomuş makine 6 gün takılı kaldı sonra kendiliğinden çalışabildiği zaman çıkardılar şimdi evdeyiz çok ağrısı oluyo eşimin 2 ayda iyileşiyomuş kaburga kemikleri 6 ay sonrada normal hayata dönüp çalışabilirmiş eşim
kuzunaz inşallah hamilesindir . sen genede stres yapma geliceği varsada gelmez yoksa
bu gün okullarda açıldı o kadar işimin arasında bide okula gidip gelicem artık inan hiç dinlenemedim daha yarın sabah misafir gelicek akşamda görümcemin kınası var oraya gitmem lazım okulda var bi yandan ama inan dinlenememek bile beni üzmüyo eve eşimle döndüğüm için çook mutluyum 25 gün hastaneyle uğraştım sanki çookk uzun bi yolculuktan dönmüş gibiyim ama eşimin yanımda olması bütün stresimi yorgunluğumu unutturuyo bana allahım sana binlerce kez şükürler olsun eşimi bana bağışladın allahım hiç kimseyi böyle sınama AMİN......
slm geçmiş olsun hastaneye gitin mi
Herkese selam kızlar benİm bİ sorum olacak bu elma yaĞı varya aktara gİttİm İkİ tane elma yaĞı var bİrİ acı elma yaĞı bİrİ tatlı elma yaĞı bu kullanıcaĞımız elma yaĞı acı olanmı tatlı olanmı lÜtfen bİ cevap verİn acİl
acı elma yağı olacak aynı zamanda adaçayı yağı diye geçecek aslında adaçayıyağı diye alacaksın parantez içinde acı elma yağı yazabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?