gulayyusuf arnavut güzeli hamile kalamdı ama bir sürü kişi bu kürlerle hamile kaldı üyeliğinide kendisi sildirdi
geçmiş olsun dileklerin içinde çok teşekkür ederim
aselk canım biliyorum beni zor bir sürecin beklediğini bu ilk değil biliyosun alıştım artık sorunlarla yaşamaya inşallah bu sıkıntınında üstesinden ailece kalkabileeceğiz tamam zor ama imkansızdeğil allah yardımcımız olur eminim eşim sağlığına kavuşsunda süreç önemli değil bir şekilde atlatırım allahında izniyle
canım benim adetimin geçmesi sıkıntıdan olamaz çünkü eşim hastaneye yattığında 1 hafta geçiyodu zaten ve halada olmadım bu gün 14. gün bakalım ne zaman gelicek
canım en azından için rahatlmıştır oldummu olacammı derdin bitti hayırlısı olsun inşlaselk cim sağol canım biliyorum yanımda olduğunu arasam geleceğini aklımdasın teşekkür ederim
ben hastalandım canım demekki gecikmiş 14 günlük gecikmeyle dün gece oldum ama bu gün kendimi çok halsiz yorgun hissediyorum midem bulanıyo dün akşamda başım döndü hasta falan olmam inşallah ayakta durmam lazım eşim ve oğlum için
senin kan gurubun neydi aselk
sen napıyosun iyimisin bebek çalışmaları nasıl gidiyo hiç sizi sormaz oldum kendi derdimden
ya arkadaşlar ben bu adaçayı yağını kullanıyorum ama yanma yapmıyor vede kokusu keskin değil
paketin üzerinde imal tarihi 2006 yazıyor son kullanma da 2009 12 ayında son
acaba bozulmuşmu
uff tarihine bakmadan almışım
acaba yanma olmuyormu
sizce kullanamyımmı
yoksa yenisinimi alayım
bir fikşrverin
şimdiden çok sağol
canım şişenin üzerinde parantez içinde ayrıca _acı elma yağı_da yazacak onu almalısın kokusu menthollü gibi olucak bende hafif yanma yaptı belki sende yapmamıştır ama istersen yenisini alya arkadaşlar ben bu adaçayı yağını kullanıyorum ama yanma yapmıyor vede kokusu keskin değil
paketin üzerinde imal tarihi 2006 yazıyor son kullanma da 2009 12 ayında son
acaba bozulmuşmu
uff tarihine bakmadan almışım
acaba yanma olmuyormu
sizce kullanamyımmı
yoksa yenisinimi alayım
bir fikşrverin
şimdiden çok sağol
canım ben kullanmadım ama sanırım yanma gibi bir etkisi olması lazım neticede etkisini seninde hissetmen gerekiyor yenisini al derim ben en azından için rahat olur
canım şişenin üzerinde parantez içinde ayrıca _acı elma yağı_da yazacak onu almalısın kokusu menthollü gibi olucak bende hafif yanma yaptı belki sende yapmamıştır ama istersen yenisini al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?