aselk canım biz dün eve geldik 3 gün kaldı eşim yoğun bakımda sorunlar çıkmış ameliyatta kalp kendi başına çalışamamış zor canlandırmışlar eşimi kalbin çalışa bilmesi içinde kalbin içinden geçen bir tel takmışlar kalp atımı 50 nin altına düşünce elektirik verp kalbi şoklayıp çalıştırıyomuş makine 6 gün takılı kaldı sonra kendiliğinden çalışabildiği zaman çıkardılar şimdi evdeyiz çok ağrısı oluyo eşimin 2 ayda iyileşiyomuş kaburga kemikleri 6 ay sonrada normal hayata dönüp çalışabilirmiş eşim
kuzunaz inşallah hamilesindir . sen genede stres yapma geliceği varsada gelmez yoksa
bu gün okullarda açıldı o kadar işimin arasında bide okula gidip gelicem artık inan hiç dinlenemedim daha yarın sabah misafir gelicek akşamda görümcemin kınası var oraya gitmem lazım okulda var bi yandan ama inan dinlenememek bile beni üzmüyo eve eşimle döndüğüm için çook mutluyum 25 gün hastaneyle uğraştım sanki çookk uzun bi yolculuktan dönmüş gibiyim ama eşimin yanımda olması bütün stresimi yorgunluğumu unutturuyo bana allahım sana binlerce kez şükürler olsun eşimi bana bağışladın allahım hiç kimseyi böyle sınama AMİN......
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr herkese
kuzunaz yaptırdın mı test peki canım
bak bende aynı ağrıları çektim anlattım da sana hani benimki kistim patlamış onlarda zor anlamışlardı
ama mutlaka kanda baktır sonra kullan ilaçlarını
test yaptırırken ne kadar ümitlensemde içimde bir yer hissediyor olmadığını olduğu zamanda hissedeceğim gibime geliyor var diyeceğim rahat olacağım ama bu seferde yok gibi hissediyorum inşallah yanılırım
ay hadi inşallah hamilesindir... :CüvCüv:
merhaba bende adacayı yagını daha once sekere dokuup yendıgını duymustum bide boyle deneyecegım yalnız ben baska kürlerde uyguluyorum agır gelmez degıl mı mesela bal polen tarcın falan yıyorum adacayının kendısınıde içiyorum
kuzunaz yazacaktım pardon
önemli değil canım günaydın ya aselk canım sana bişi sorucam nerelerdesin benim bu ağrılarım geçmedi acaba sendeki gibi bu drlar anlamadımı ya kist vardıda patladıda anlamıyolarmı ve şu an ağrı karnımın sağ tarafında ve bacağıma doğru hemde yanıyor ya gebelik testi yaptır dedi ya dr bi türlü nasip olupta gidip yaptıramadım
kızlar bugün lokman hekime gittim, 6 paket ot verdi..ne olduğunu sordum ama söylemediler doğal olarak..ama faydasını görürsem ki, ben çok umutluyum..size de tavsiye ederim..Allahım hakkımızda hayırlısını versin...
Selam herkese kızlar umarım herkes iyidir giremiyorum bu aralar pek vakit yok canlarım ya
kuzunaz sen hala kanda baktırmadın mı canım
bir test yaptır derim ben sana eğer birşey yoksa o zaman söktürücü kullan
valla bendede aynen sağ tarafımda başladı ağrı ve bacağıma kadar iniyordu en son çok şiddetlendi hastanede aldım soluğu anlatılmaz bir ağrıydı canım umarım seninki böyle değildir çünkü ben bunu 1 hafta çektim 3 gün rapor aldım hastane yatışı vermişlerdi ama ben evim yakın diye iğneleri falan alıp evde yatmıştım
umarım kist değildir ama mutlaka kanda baktır gebeliğine
üşütmüşde olabilirsin bu aralar temizlik falan yaptın mı ?
ayaklardan soğuk alındığında yumurtalıklarda bu şekilde ağrılar meydana gelebiliyor .
bende bu ay çok umutlanmıştım hatta dediğim gibi 10 günde günüm geçmişti hiç geçmezdi iki kez normal gebelik testi yaptım kendim ama bişe çıkmadın en sonunda olmuştum
şimdi eğer yarına kadar olmazsan derhal gidiyorsun bir yere kanda baktırıyorsun gebelik varmı diye
eğer yok ise ağrılarında geçmez ise adetde olmazsan pazartesiye kadar derhal bir doktora git göster kendini durumu anlat
yanılmıyorsam sende pko vardı dimi pko olması kist oluşumunu kolaylaştırıyor canım git baktır en kısa zamanda bizede haber ver mutlaka .
inşl bu saydıklarımdan biri değildir de inşllllllllllllllllllllllllll hamilesindir çünkü gebeliğin ilk dönemlerindede ağrılar olabiliyor seninki böyle bir ağrıdır diyelim bize müjde veririsin
değilse bile sakın ihmallllllllll etme canım ben girerim yarın yine
ama kanda yarın baktır derim ben eğer imkanın varsa bekleme pazartesiye kadar
canım merhaba cumartesi adet oldum ama nasıl bir şeydi bir bilsen ağrılar zaten beni öldürdü o ayrı birde siyah siyah her wc ye gittiğimde pıhtılı düşürüyordum bu yaşıma kadar ilk defa böyle bişi gördüm gece saat 12 de numuneye gittim sabah 8 de eve geldim ama herşeyime baktılar düşük mü yapıyorum diye şüphelendiler filan ama en son hiç bir şeyim olmadığı anlaşıldı bu normal adet kanaması dedi sadece biraz daha fazla oluyor buda gerçek bir yumurtlamaya doğru gittiğini gösteriyor dedi bence bu kullandığım kürlerden oldu hem ilaç kullanmadan adet oldum siklusum eskiye nazaran daha kısa sürdü filan ben bu ay yine kullanmaya devam edicem kürleri böğürtlen kökünün hem yumurtlatmaya hemde rahmi kuvvetlendirdiğine inanıyorum iyice tabi polen bal çörekotu tarçın vs bunlarıda unutmamak lazım ben bu ay da kullanıcam inşallah işe yarar dr dediki birde pko yu çok suçlama pkolu olupta bisürü çocuğu olanı tanıyorum dedi eşinin spermleri nasıl filan dedi sen eşinin üzerinde dur filan dedi
kızlar sizlerdeb yardım istiyorum 2 yıldır sebepsiz inferfilite ile mücadele ediyorum ama artık bitkilere yönelme vakti geldi eşim daha önceden keçiboynuzu pekmezi keçiboynuzu suyu falan içti faydasını göremedik zaten eşimin spermlerindede bir sorun yok yani ne sperm çoğaltmak hızlandırmak derdindeyiz ne de benim yumurtlamamı sağlama derdindeyiz herşey mükemmel ama çocuk olmuyor yinede önerebileceğiniz otlar varmı arkadaşım şunu şunu kullanırsan işinize inş yarar diyebileceğiniz bitkiler nelerdir?
ben bunu her zaman söylerim sebepsiz infertiller var herşey çok iyi ama bebek olmuyor neden çünki rabbim öle istiyor belki zmanaı var belki kader ama rabbim dualarla kaderinde olmasa bile verir kendinden medet umanları boş çevirmez sakin olmanı stres yapmamanı ve dua etmeni tavsiye ederim yeni topik açtım buraya uğrayan olmuyor pek gelebilirsin bir çok kişi hamile kalacak (kürlerimizle,inancımızla,dualarımızla)buna inanıyorum - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU bu arada diğer kıslar sizleride beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?