Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım ya allaha şükürler olsun güzel haberlerini aldık :)
çok çok geçmiş olsun öncelikle dediğim gibi kolay olmayan bir durum atlattınız
bundan sonrada sorun çıkmaz inşl
ama kalp ameliyatlatlarının sonrasında sorunlar hep olur hiç üzülme lütfen bunların hepsi düzelir moralinizi yüksek tutun artık bundan sonra iyi bir bakım ile 1 ayda toparlar canım sıkma canını sakın
kolaylık versin allahım sana inşl bizleride unutma sakın :)

canım dün fırsatım olmadı akşam baktırıcam kanda gebeliğe valla kist mist bişi bulamadılar akıntım oluyormuydu birde benim gibi bastırınca ağrı oluyormuydu canım

test yaptırırken ne kadar ümitlensemde içimde bir yer hissediyor olmadığını olduğu zamanda hissedeceğim gibime geliyor var diyeceğim rahat olacağım ama bu seferde yok gibi hissediyorum inşallah yanılırım

ay hadi inşallah hamilesindir... :CüvCüv:

ay hadi inşallah hamilesindir... :CüvCüv:

inşallah dicem ama bu ağrılar adet belirtiside olabilir canım ya az önce wc ye gittim bugünki çamaşırım siyah normalde ama ben akıntımı takip etmek için kağıt havlu koyuyorum sanki çoook açık pembe ve kağıt küçüktü ya tam uç tarafında az bir leke vardı açııııkk pembe gibi yanılmıyorsam tabi bu yüzden adette olabilirim ağrım var şu an yine yanıyo karnım

merhaba bende adacayı yagını daha once sekere dokuup yendıgını duymustum bide boyle deneyecegım yalnız ben baska kürlerde uyguluyorum agır gelmez degıl mı mesela bal polen tarcın falan yıyorum adacayının kendısınıde içiyorum

bu kürler bir arada zararlı olmaz ama adaçayıyağı günde 3 damladan fazla alınırsa ağızdan epilepsi yapabiliyor dikkat et yani vajinal yoldan yani haricen kullan içme istersen ben içmedim

kuzunaz yazacaktım pardon

önemli değil canım günaydın ya aselk canım sana bişi sorucam nerelerdesin benim bu ağrılarım geçmedi acaba sendeki gibi bu drlar anlamadımı ya kist vardıda patladıda anlamıyolarmı ve şu an ağrı karnımın sağ tarafında ve bacağıma doğru hemde yanıyor ya gebelik testi yaptır dedi ya dr bi türlü nasip olupta gidip yaptıramadım

kızlar bugün lokman hekime gittim, 6 paket ot verdi..ne olduğunu sordum ama söylemediler doğal olarak..ama faydasını görürsem ki, ben çok umutluyum..size de tavsiye ederim..Allahım hakkımızda hayırlısını versin...

Selam herkese kızlar umarım herkes iyidir giremiyorum bu aralar pek vakit yok canlarım ya
kuzunaz sen hala kanda baktırmadın mı canım
bir test yaptır derim ben sana eğer birşey yoksa o zaman söktürücü kullan
valla bendede aynen sağ tarafımda başladı ağrı ve bacağıma kadar iniyordu en son çok şiddetlendi hastanede aldım soluğu anlatılmaz bir ağrıydı canım umarım seninki böyle değildir çünkü ben bunu 1 hafta çektim 3 gün rapor aldım hastane yatışı vermişlerdi ama ben evim yakın diye iğneleri falan alıp evde yatmıştım
umarım kist değildir ama mutlaka kanda baktır gebeliğine
üşütmüşde olabilirsin bu aralar temizlik falan yaptın mı ?
ayaklardan soğuk alındığında yumurtalıklarda bu şekilde ağrılar meydana gelebiliyor .
bende bu ay çok umutlanmıştım hatta dediğim gibi 10 günde günüm geçmişti hiç geçmezdi iki kez normal gebelik testi yaptım kendim ama bişe çıkmadın en sonunda olmuştum
şimdi eğer yarına kadar olmazsan derhal gidiyorsun bir yere kanda baktırıyorsun gebelik varmı diye
eğer yok ise ağrılarında geçmez ise adetde olmazsan pazartesiye kadar derhal bir doktora git göster kendini durumu anlat
yanılmıyorsam sende pko vardı dimi pko olması kist oluşumunu kolaylaştırıyor canım git baktır en kısa zamanda bizede haber ver mutlaka .
inşl bu saydıklarımdan biri değildir de inşllllllllllllllllllllllllll hamilesindir çünkü gebeliğin ilk dönemlerindede ağrılar olabiliyor seninki böyle bir ağrıdır diyelim bize müjde veririsin
değilse bile sakın ihmallllllllll etme canım ben girerim yarın yine
ama kanda yarın baktır derim ben eğer imkanın varsa bekleme pazartesiye kadar

canım o otları tarif etsene yoksa böğürtlen kökümü nerde bu lokman hekim canım inşallahfaydasını görürsün otları tarif et küçük agaçların kökü gibimi yani böğürtlen kökü var böle küçük küçük parçalanmışta olabilir

canım merhaba cumartesi adet oldum ama nasıl bir şeydi bir bilsen ağrılar zaten beni öldürdü o ayrı birde siyah siyah her wc ye gittiğimde pıhtılı düşürüyordum bu yaşıma kadar ilk defa böyle bişi gördüm gece saat 12 de numuneye gittim sabah 8 de eve geldim ama herşeyime baktılar düşük mü yapıyorum diye şüphelendiler filan ama en son hiç bir şeyim olmadığı anlaşıldı bu normal adet kanaması dedi sadece biraz daha fazla oluyor buda gerçek bir yumurtlamaya doğru gittiğini gösteriyor dedi bence bu kullandığım kürlerden oldu hem ilaç kullanmadan adet oldum siklusum eskiye nazaran daha kısa sürdü filan ben bu ay yine kullanmaya devam edicem kürleri böğürtlen kökünün hem yumurtlatmaya hemde rahmi kuvvetlendirdiğine inanıyorum iyice tabi polen bal çörekotu tarçın vs bunlarıda unutmamak lazım ben bu ay da kullanıcam inşallah işe yarar dr dediki birde pko yu çok suçlama pkolu olupta bisürü çocuğu olanı tanıyorum dedi eşinin spermleri nasıl filan dedi sen eşinin üzerinde dur filan dedi

Selam Canım ;
üzüldümmü desem sevindimmi desem senin adına bilemiyorum ki ya
ama ağrılarından kurtuldun en azından canım
ama kürlerin etkili olduğunu bende belitmek isterim kızlar inanın beni muayene eden doktor bu ay klomen falanmı kullandın diye sormuştu hayır dedim en son ne zaman kullandın dedi neden soruyorsunuz dedim tabi devlet hastanesi olduğu için çok fazla açıklama yapmıyorlar insana ben en son 8 yıl önce kullandım klomen dedim
hımm dedi yumurtalar gayet sağlıklı demişti şaşırdım bende
kürlerini sakın bırakma canım
ben inciri yapmıyorum artık neden diye sorarsanız şişko oldum çünkü
tam 66 kiloya çıkmışım diyete girdim şimdi rejimdeyim bir 8 kilo falan verirsem süper olacak inşl veririm
kıyafetlerim olmuyor artık bildiğin şişko oldum :)))))))))
neyse ama şu böğürtlen kökünü bende deneyecem ama bu ay sadece havuç suyu içecem ben adetim bittikten sonra yumurtlama zamanında çünkü havuç da yumurtaların çatlamasını sağlıyormuş inciri yaparkende içine koyuyordum ben
off ne çok kkonuştum dimi :)))))))
kimsecikler yok artık ya gelmiyor kimse
kızlarrrrrrrrrrr gelmeyeni valla yok yazacam
herkes sabah bir kere gelip burda desin yoklama yapacam :))

lolo nerelerdeysensen ses ver canım arada biliyorum çok işin var ama merakta bırakma bizleri

canımcım ben hep sitedeyim ama buraya kimse uğramaz oldu yeni topic açıcam valla bu gidişle

kızlar sizlerdeb yardım istiyorum 2 yıldır sebepsiz inferfilite ile mücadele ediyorum ama artık bitkilere yönelme vakti geldi eşim daha önceden keçiboynuzu pekmezi keçiboynuzu suyu falan içti faydasını göremedik zaten eşimin spermlerindede bir sorun yok yani ne sperm çoğaltmak hızlandırmak derdindeyiz ne de benim yumurtlamamı sağlama derdindeyiz herşey mükemmel ama çocuk olmuyor yinede önerebileceğiniz otlar varmı arkadaşım şunu şunu kullanırsan işinize inş yarar diyebileceğiniz bitkiler nelerdir?

ben bunu her zaman söylerim sebepsiz infertiller var herşey çok iyi ama bebek olmuyor neden çünki rabbim öle istiyor belki zmanaı var belki kader ama rabbim dualarla kaderinde olmasa bile verir kendinden medet umanları boş çevirmez sakin olmanı stres yapmamanı ve dua etmeni tavsiye ederim yeni topik açtım buraya uğrayan olmuyor pek gelebilirsin bir çok kişi hamile kalacak (kürlerimizle,inancımızla,dualarımızla)buna inanıyorum - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU bu arada diğer kıslar sizleride beklerim

kızlar bende sizin gibi şifalı otlarda deva arıyorum canım önce haytı içiyorum 3 aydır devamlı şimdide polen yiyiyorum sabahları açkarnına bide arjınmax diye vitamin alıyorum bakalım faydalı olacakmı benimde adet düzensizliğim var fsh ım yüksek ondan çocuğum olmuyor Allahım hepimizin yüzünü güldürür inşallha burda duyduğumuz bütün şifalı otları birbirimizle paylaşalım sizce nasıl olur?bende böğürtlen kökü suyunu deneyeceğim onunla hamile kalanlar olmuş inşallah birgün bizlerde anne oluruz tek temnnim bu hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…