çörekotu bal tarçını uyguladım canım ama bi işe yaramadı bu ay polene başladım...
eşim çok kızıo böle şeler kullanmama ama ben nedense çok inanaıorum...
ya ben bi defa serophone die bi ilaç kullandım...
güya yumurtlamam olucaktı ama olmadı..
gittiğim doktor bunu sdc bi defa yaptı sonra iğne yapalım dedi..
ama ben hemen iğne tedavisi vermesine şaşırdım..
hani ilaca biraz daha devam edebilirdik die düşündüm..
kayseride gittiğim ii doktorlardan biriydi..
direk iğne diyince aklıma soru işaretleri beliriverdi..
çnk bu ilacı 3-4 kere kullananlar var..
ben ömrümde bi defa kullandım ..
belki dgrinde çatlıcaktı..
üffff nebilim yaaa aklımı karıştırdı doktor..
beennnnn geeelllldim hastaneden
utanmana gerek yok canım çogu insaan bildiği halde cevap bile vermeye tenezül etmiyor canım yaaa.ama sen herkse bi cvp yazıyorsun açıklayıcı.ve daha çok umut veriyorsun canım.
bugun çok daha iyiyim canım sen yardımcı olmasaydın p.tesi günkü gibi oturup aglardım herhalde .şimdi o halime gülüyorrkaydirigubbakcemile3 daha bi umutluyum bugun.doktorum sag ve sol yumurtalıklarında olusan yumurtalar vaar ama gelişmiyor dedi.yanı yumurtam olamamıs hala.bana farlutal verdi.onu kullancam hastalıgım 3,günü tekrar doktora gitcem ilaç tedavisine başlayacaz inş.kaydirigubbakcemile3 inanıyorumki tedavim güzel olcak vee Allahın izniyle inş.bende hamile kalcam.
yardımların için sagol canım opuyorumnanaktan
Kızlar,yumurtlama günü için kahverengi akıntının başladığı günden itibaren mi sayılıo yoksa regl başlangıcından itibaren mi ?? Benim bu ay reglimden 4 gün evvel kahverengi akıntım başlamıştı..! ? Hangisinden hesaplasam bilemedim..! bilmiyorumkismile
:1hug:canım beniiim afferin sana yaaa gururlandım yemin ederim.işte böyle ol canımı yeeee..
bikere şunu kafana sok beni sinir etme senin bir hastalığın yooook TAMAMMI bu kelimeyi kullanmanı istemiyorum.hiç kimse hastalığı yoktur rabbim herşeye çare veriyo çok şükkür beterin beteri vaaar..gerçekten sizin olayınız çok basit..vallaha baaak..
Hayırlısı olsun bakalım şimdiden tedavin.güzelce adetini ol temizlen üçüncü mübarek günde ilacına(takviyene )başla bakalım..göreceksin bak yumuşların hemen tepki vericek.AYRICA SEN BU MORALLE BENCE İLAÇ KULLANMANA BİLE GEREK YOK YA NEYSEEE.MAŞALLAAAH BOMBA BOMBA GİBİSİİİİİİİİİN..
seviyorum ya böyle olun hele birbirinizle olan desteğiniz beni çok mutlu etti isolde'yede moral olmuşsuun.ohooo benim sırtım yere gelmeez.
ben dedim size ayağımı sürttüm beeen geliyo birileri peşimdeeen ..
HADİ YA GAYREEET YA BİSMİLLLAAAH nolur pozitifliğe devam edin..(size tavsiyem kocalarınızla tadını çıkarın sonra böyle benim gibi kalırsınız asker arkadaşı gibikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3eskiden çok uğraşırdık ya şimdi yok tık yokaklinialirimsmileboshayallersmile..napalım sizde hamiş kalındaaa asker arkadaşı olun kocişlerle ..kaydirigubbakcemile5
bende snei çoook öpüyorum bebeişlerime bu gece söyliycem ,senin bebişine haber versinler yolla çıksın artık anneleri çok mutlu diye sabırsızlanıyo diyeeeeeeee..:dance: :dance: :teytey: :teytey: hihoyyyt hihoyyyt
:CüvCüv:
[sagol canım allah razı olsun senin sayende moralim düzeldi valla.evet canım sildim attım hastalıgı hastalık falan yokkkk.negatif düşünüyorum artıkkk.
canım yaaa çok duygulandım vaalla aglayacam şimdi heee.ne güzel konısmussun öylee.
söyle canım bebişlerine bebişime haber versinlerrr.yolla çıksın canım bebişimopuyorumnanaktan
ilgin için sagol canımmm.
kardeşinede hayırlı teskereler canım.allah kavustursun opuyorumnanaktan
fazla özletme kendini gel olurmuopuyorumnanaktan
merhaba arkadaşlar.burda yeniyim.ecrin87 bana tavsiye etti burayı yani daha doğrusu arnavut güzelinden bahsetti.bende 5 aylık evliyim ama adet düzensizliği var hemde had safada:):) ve korunmadığımız halde hamile kalmadım.buda beni korkutuyor.yumurtalıklarım tembelmiş.banada önerceğiniz bi kür varmı?şimdiden teşekürlerARNAVUT GÜZELİ le bende tanışmak istiorum:)
mrb canımmm.aramıza hoşgeldin canım.imlkanın olursaaa konuyu baştn oku istersen canımm.ARNAVUT GÜZELİ kardeşini askere yolluyor canım.bisüre yokk.ama gelir merak etmeopuyorumnanaktan
hoşbulduk ecrin.sağol.tmm baştan okursam sanırım sorumuz cevabını bulabilirim
aslında biliorum ama konuya öyle girem dedim:)))))arnavut gzeliyled tanışırım inş.senin gibi bi arkadaşım olduğu içinde mutlu oldum canmopuyorumnanaktan
[/COLOR][/B]
[sagol canım allah razı olsun senin sayende moralim düzeldi valla.evet canım sildim attım hastalıgı hastalık falan yokkkk.negatif düşünüyorum artıkkk.
canım yaaa çok duygulandım vaalla aglayacam şimdi heee.ne güzel konısmussun öylee.
söyle canım bebişlerine bebişime haber versinlerrr.yolla çıksın canım bebişimopuyorumnanaktan
ilgin için sagol canımmm.
kardeşinede hayırlı teskereler canım.allah kavustursun opuyorumnanaktan
fazla özletme kendini gel olurmuopuyorumnanaktan
merhaba arkadaşlar.burda yeniyim.ecrin87 bana tavsiye etti burayı yani daha doğrusu arnavut güzelinden bahsetti.bende 5 aylık evliyim ama adet düzensizliği var hemde had safada:):) ve korunmadığımız halde hamile kalmadım.buda beni korkutuyor.yumurtalıklarım tembelmiş.banada önerceğiniz bi kür varmı?şimdiden teşekürlerARNAVUT GÜZELİ le bende tanışmak istiorum:)
ohhh yazışın bakalım bebişler olunca görcem ben sizi bakın bakalım fırsat kalıyo mu :ecrin_bebek: işin şakası özledim burda muhabbet etmeyi burası benim için çok başka burda ayrı bir mucize var buraya gelip de hamile kalmadan çıkmak yok opuyorumnanaktan arnavut güzeli canım nasıl gidiyo küçük fındıkla fıstık nasıllar annelerini üzmüyorlar inşallah kaydirigubbakcemile5
ohhh yazışın bakalım bebişler olunca görcem ben sizi bakın bakalım fırsat kalıyo mu :ecrin_bebek: işin şakası özledim burda muhabbet etmeyi burası benim için çok başka burda ayrı bir mucize var buraya gelip de hamile kalmadan çıkmak yok opuyorumnanaktan arnavut güzeli canım nasıl gidiyo küçük fındıkla fıstık nasıllar annelerini üzmüyorlar inşallah kaydirigubbakcemile5
canım benim hoş geldin umarım güzel vakit geçirirsin burda biz çok şey paylaştık umarım sen de mutlu sona erersin ama daha taze evlisinzemuszemus kocanın tadını çıkarsana canım benim aklinialirimsmile gezin tozun birbirinize bol bol zaman ayırın merak etme nezamn kısmet se bebek ozaman oluyo sakın stress yapıp da kendını tuketme canım hersey olacagına varıyor...:lepi::lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?