Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ilk defa adet olamadım 28 günde bir olurdum bugün olmalıydım ama tık yok ve usg ye girdim doktorum 3 4 gün daha olamazsın rahim halen ince dedi ya acaba soğan suyu yapmış olabilirmi bu gecikmeyi ayın 12sinden beri içmiyorum ve hiç adet belirtiside yaşamıyorum.
sizce soğan suyu olabilirmi moralim bozuldu ya.

herkese hayırlı kandıller arkadaşlar bu mübarek günde dualrım sizinleeee

:Saruboceq:

selam bidenelerim SıZıNDE KANDıLıNıZ MÜBAREK OLSUUUUUN..
dualarım sizinlee..rabbim tez zamanda yüzünüzü güldürsüüüün..
KARDEŞıMı UĞRALDIK çok üzgünüüüm çooooook özledim onu şimdiden.rabbim bütün askerlerimizi korusuun..
Kusura bakmayın çok yazamıyorum.merak etmeyin diye leptoptan yazıyorum uzanıyorum şimdi..iyi değilim

Allah kavuştursun canım,sağ salim gitsin gelsin kardeşin inşAllah..:) ''İyi Değilim'' derken; İnşAllah bu sadece özlemden ve yorgunluktan kaynaklanan 1 rahatsızlıktır..

Bugün belimde 1 sancı var,bazen dayanılmaz oluo...Yumurtlama günlerimdeyim ama Dr,yumurta yok demişti,bunun içinde bu ne ağrısı acaba die düşünüorum

amiiiiiiin canım benim çok sağol teşekürederiiiiim..
iyi değilim çünkü hafif kahverengi akıntım oldu(biraz stres yaptım bebişlerim de dayılarına üzüldüler.bende kalıyodu şimdi evim bom boooooş((iyim ama merak etmeyin dinleniyorum.

sanada geçmiş olsun canım.normal olabilir .tam hatırlamadım okuyacam şimdi geçmişidee sen ilaç falan kullanıyomusuun??
nolursa olsun gene sen bu günlerini değerlendiiiiiryerimseniben.
sağlıcakla kal

ne mutlu bana ..sana bişeyler hissettirebiliyosam çok memnun olurum..amacımda hepinizin morali düzgün olması.inanın bana en büyük etken stres..ve sakın stres yapmayın herşey yoluna girecek herşeyin bir çaresi var..
biz başkaları için yaşamıyoruz en önemli kişi senin eşindir eğer o sana bişey demiyosaa gerisiiii ..................... pasta yemek düşerkaydirigubbakcemile3..sen rabbine sığın en büyük destekçimiz oo bırak başkaları günahlarımızı alsıııııınboshayallersmile

canım her ay gelmesi şart değil,stres yapma.
takibini yap belki adetine yakında yumurtalığın çatlayabilir yani 17-18 günler arasından sonra..

,
aaa çok sevindiiim gittiğinizee..
onun muayenesi hep öyleeeboshayallersmile ama sağolsun her soruna cevap veriyo şükkür..bir gelse antalyaya dünyalar benim olcak valllahiiiiiiiiii..
bak bu verdiği takviye sana iyi gelicektir en azından yumuşlarını takip edicek ..çok sevindim tedavin hayırlı uğurlu olsun ..

DİLERİM RABBİMDEN BU GECENİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE ALLAHIM HEPİNİZİ SEVİNDİRİR EMEKLERİNİZİ BOŞA ÇIKARMAZ.:Saruboceq:

Çok Geçmiş olsun , dikkat et kendine arkadaşım..! İlaç yazdı Dr,Reglimin 3.günü için Serophone verdi..dostinexin yanına farlutal verdi..Reglimin 11.günü de kontrole gideceğim yine..! Çörekotu+bal+tarçın karışımına 7 günden sora ara verdim,acaba tüm ay kullansamıydım diorum.. :/ kist yapacak die korktum..yumurtlama sorunun var dedi Dr..! kan tahlillerim onu gösterdi,o kadar yoğun ve yorgundu ki soru soramadım :uhm:

sağol canım benim..ediyorum sağolsun k.v bide eşim pervane oluyolar başımda..rabbim korusun bamyalarımı..
yumurtalıklarını geliştirecek serophone,sen ozaman için rahat olmasını istersen kullanma madem bekle..inşallah gerek duymayacaksın kullanmaya sonradan sen kesin bu ay hamiş kalırsın benceopuyorumnanaktanboshayallersmile..
doğrudur yoğun oluyo pazartesi gitmemek lazım mesela..bende gerçi bu hafta pazartesi oraya gidicem..mecburen hafta sonu kumlucaya gitmiş.galiba iki haftaya geliyo ant.inş.
rahat ol bu hafta kafana bişey takma 11.günün sonunda galiba sana çatlatıcı verir.sonraaaaaadaaaaaa:dance::teytey:

kızlar valla dün akşam hepinize dua ettim..
rabbim beni ve isteyen herkesin kucagını boş bırakmaz inşallah...
ayyy gecede bi güzel rüyalar gördümki sormayınn:))

Ağzından bal damlıoooo :)) Sabah Sabah Kocaman 1 Aminnnn,ınşAllah demek geldi içimden :))) Herşeyin hayırlısı Arkadaşım..! Allah tüm bamyaları korusun,içinde seninkileri de :)

QUOTE=isolde;11803866]kızlar valla dün akşam hepinize dua ettim..
[/QUOTE]

Aminnnn :) Çok Sağol Canımmmm..! İnşAllah rüyaların hayırlara çıkar :)) Bende gece uyandım,odanın içi aydınlıktı,eyvahh sabah namazım kaçtı dedim kendi kendime,sora saate baktım 4.45 Anında dalmışım yeniden..! Rabbim dualarımızı kabul etsin ..! kaydirigubbakcemile5

kızlar valla dün akşam hepinize dua ettim..
Rabbim beni ve isteyen herkesin kucagını boş bırakmaz inşallah...
Ayyy gecede bi güzel rüyalar gördümki sormayınn:))

günaydın canımm rüya deyince bende akşam rüyaa gördüm ama pek hatırlamıyorum yaa.kırmızı bi parça geldi elimee anlamadımm.sabah kalktıgımdada hastaydımm.şimdi 3,günü ilaç tedavisine başlayacam hayırlısı bakalım

SLM CANIM YAA .özlettin kendini.
üzülme kardeşine hayırlı teskereler canım.allahım korusun tüm askerlerimizi.
dün gece herkes için bol bol dua ettim.inş.rabbim dualrımı kabul eder.
kendini fazla yorma canım benım yaa.üzülme bebişleride yormaaaa.
dün gece bi rüyagördüm kırmızı bı parca geldi benden kanama gibi.
sabah bi kalktım hasta olmsum.zaten hastalıgımı pekliyordum.şimdi3,günü ilaç tedavisine başlayacam canım bakalım hayırlısı opuyorumnanaktan

canım allah tez kavuştursun bitanem..
hayırdır neden ii diilsin sağlık olarak bi problemmi var canım??

QUOTE=isolde;11803866]kızlar valla dün akşam hepinize dua ettim..

Aminnnn :) Çok Sağol Canımmmm..! İnşAllah rüyaların hayırlara çıkar :)) Bende gece uyandım,odanın içi aydınlıktı,eyvahh sabah namazım kaçtı dedim kendi kendime,sora saate baktım 4.45 Anında dalmışım yeniden..! Rabbim dualarımızı kabul etsin ..! kaydirigubbakcemile5[/QUOTE]
amiinn bitanem amiinnn

ya ben çarşamba akşamı bi rüya daha görüdm..
test yapıomuşum güya pozitif çıkıo annemle beraber bi ağlıyoruz sorma sevinçten ama ..
dün akşamda oğlum olan bi çocuk gördüm...
kucagımda dünyalar güzeli bi çocuktu..

Allah dualarınızı kabul etsin, rüyalarınızı da gerçekleştirsin inşallah kızlar...benim göğüslerim sertleşti bir kaç gün sonra adet olacağım bakalım bu ay da fos çıktı..kızım o kadar kardeş istiyor ki..bakıcısı sormuş senin kardeşin olsun mu diye..istiyoruz da olmuyor demiş cimcime..-tatlicadiarzu- daha 4 yaşında o benden çok kafasına takıyor bebek olmamasını.. karnına kazağının altına oyuncak bebek felan koyuyor doğuruyor falan karnını kesiyoruz bebeği çıkarıyoruz..martta spirali çıkartıralı 2 yıl bitecek..herşeyin hayırlısı Allaha her daim şükrediyorum en azından bir tane de olsa var diye..Rabbim hepinize ve özlemini çekenlere çifter çifter versin inşallah..

ya ben çarşamba akşamı bi rüya daha görüdm..
test yapıomuşum güya pozitif çıkıo annemle beraber bi ağlıyoruz sorma sevinçten ama ..
dün akşamda oğlum olan bi çocuk gördüm...
kucagımda dünyalar güzeli bi çocuktu..

canım inş.rüyan gercek olur hayırlısı

inş.canım olurr.en azından senın 1tane varmıs ne güzeel.rabbim bizlere nasip eder inş..

Aminnnnn :) Çocuklar bizden fazla istiyorlar değilMi.!? Benim kızım da 12 yaşında,o da çok istio,hatta okul sonrası kalan gün için bakmaya bile razı :) Rabbim verecek de zamanı var sanırım..! Dr A gittinMi,sorunun ne ki 2 yıldır olmuo..!? bilmiyorumkismile

Hayırlara çıkar inşAllah rüyalar :) Rabbimin işine belli mi olur,bakarsınız yaza hamiş gireriz :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…