ARNAVUT GÜZELİ.sizinle tanıştığıma çok sevindim.valla bi yazıyosunuz moral tavan yapıyo:):) maşallah çok pozitifsiniz.burdaki arkadaşlara ve çok moral olmuşsunuz.allah razı olsun.(banada tabi).ahh ahh acelemden değilde biraz adet düzensizliği korkusu birazda eşimin ailesidir çevremdir bi beklenti içindeler sürekli sormaları beni böle panik yaptı.evlenmeden önce ne zaman evlenecek kimle evlenecek evlendikten sonra ne zaman çocuğu olacak gibi şeyleri merak eder çevrekaydirigubbakcemile3.malesef bende onların tuzağına düşer strese girerim.hayırlısı herşeyden evvel.bizi bizden daha çok tanıyan ve düşünen Allah var.bizim için neyin hayırlı hangi zamanın uygun olduğğunu bilen o.sanırsam kimsenin telaş etmesine gerek yok.ama işte insanız duramıoz.
günaydın canım çok güzel yazmılsın haklısın valla.nasılsın iyimisin ne var ne yok opuyorumnanaktan moraller nasıl
iim allah şükür ecrincim.hasta olamadım henüz soğan kürü uyguladım ama ne kadr vakit geçince hasta olmam lazım bilmiorum.nese bakalım olmazsa bi sağlık ocağına gidip söktürücü falan alayım diorum yoksa bu böle olmayacak.sinir stres yapıyo bu adet olamamk . Sen nasılsın.düşünmeyelim ya boşverelim.ağır bi imtihan haline getirmeyelim.herşeyi biraz sahibine bırakalım.yani bizi bir düşünen var.aciz olduğumuzu kabul edip yoktan varedene bırakalım herşeyi.dua çok önmli sabırla beraber.mevlid kandili perşembe günü mesela .sadece özel günlerde değilde mesela geceleri kalkıp dua etsek isim isim birbirimize inanın kürlerden daha çok fayda görecez gibi.kürlerde bir nevi dua dır.buna inanıorum ama gece huzurda isim isim dua etsek bana inanın çokkk faydası olacak.çocuklar hani renkli ialçları görünce şeker sanır hepsini yemek ister fakat kendileri için hangisinin faydalı olduğunu bilmeden ister.doktorda ona faydalı olanı verir.teşbihte hata olmasın Allah ta işte böle bizim her istediğimiz şeker gibi tatlı değil.bize uygun hangi ialçsa onu verri bize uygun hangi isteğimizse onu bize verir rabbim.bu yüzden bilene görene bırakmalı.
Dün Dr Ali Fuat Bey'e gittim ArkLar..! Ben böyle kalabalık görmedimTest sonuçlarıma göre yumurtlama sorunu yaşıorum.. fsh 4,18 - Prl 16.09 - Lh 8,97 - Ths 1,56 ...Estradiol 69...! İlaç tedavisine başladık dün..! Lakin ; Çörekotu+Bal+Tarçını 7 Gün değil de 1 ay kullansam ne olur sizce.?? Ya da reglime 15 gün kalmışken başka ne kürleri kullanabilirim..! ?
canım ne ilacı verdi doktorr
Canımm,Dostinex haftada 1 gün tam kullanıodum,bunu yarım yarım haftada 2 gün olarak değiştirdi..Ek olarak farlutal verdi,bu ilaca dün akşam başladım..! Reglimin 3.günü başlayacağım Serophene verdi..! Reglin 11.günü de kontrole gideceğim..!
Çok yoğun ve yorgundu bişi soramadım ki Dr'a
boshayallersmile
Günaydınnnn..Sanırım 3.gün sana da yumurtlama ilacı verecek...ya bana bu ay verdiği ilaçtan ya da klomen..! Sabah 9,30 daki rand.ma öğleden sonra 3.30 da girebildim,Ameliyatı varmış,tüm gün bekledim ,o kadar yoğun yani :) ilaçtan başka acaba çörekotunu ne kadar daha devam etsem diorum ..! Yada başka 1 kür.??!!
bnde bu cumartesi gidicem doktora bu sefer başka bi doktor denices bakalım o nedicek...
bu arada hala adet olmadım...
kesin farlutal vericek bana
bnde bu cumartesi gidicem doktora bu sefer başka bi doktor denices bakalım o nedicek...
bu arada hala adet olmadım...
kesin farlutal vericek bana
demek sende aynı sorun.ne zamandır adet olmadın.bende gidecem sanırım doktora .
bu ay olamadım canım..
al ayın sonun ageldik hala bekliom..
böle beklemeye devam edersem olamam gibi gelio..
geçen ayda ilaçla olmuştum..
mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?