Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

günaydın canım çok güzel yazmılsın haklısın valla.nasılsın iyimisin ne var ne yok opuyorumnanaktan moraller nasıl

günaydın canım çok güzel yazmılsın haklısın valla.nasılsın iyimisin ne var ne yok opuyorumnanaktan moraller nasıl

iim allah şükür ecrincim.hasta olamadım henüz soğan kürü uyguladım ama ne kadr vakit geçince hasta olmam lazım bilmiorum.nese bakalım olmazsa bi sağlık ocağına gidip söktürücü falan alayım diorum yoksa bu böle olmayacak.sinir stres yapıyo bu adet olamamk . Sen nasılsın.düşünmeyelim ya boşverelim.ağır bi imtihan haline getirmeyelim.herşeyi biraz sahibine bırakalım.yani bizi bir düşünen var.aciz olduğumuzu kabul edip yoktan varedene bırakalım herşeyi.dua çok önmli sabırla beraber.mevlid kandili perşembe günü mesela .sadece özel günlerde değilde mesela geceleri kalkıp dua etsek isim isim birbirimize inanın kürlerden daha çok fayda görecez gibi.kürlerde bir nevi dua dır.buna inanıorum ama gece huzurda isim isim dua etsek bana inanın çokkk faydası olacak.çocuklar hani renkli ialçları görünce şeker sanır hepsini yemek ister fakat kendileri için hangisinin faydalı olduğunu bilmeden ister.doktorda ona faydalı olanı verir.teşbihte hata olmasın Allah ta işte böle bizim her istediğimiz şeker gibi tatlı değil.bize uygun hangi ialçsa onu verri bize uygun hangi isteğimizse onu bize verir rabbim.bu yüzden bilene görene bırakmalı.

Son düzenleme:
arkadaşlar sizlere bir sorum olacak yumurtalıkları çalışan bayanlar her ay sizlerde mukus geliyormu bende yumurtalık sorunu var arı poleni kullanıyorum ama benden gelmiyor acaba çalışmadığı içinmi gelmiyor yoksa çalışsada her ay gelen birşey değilmi bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim. benim için çok önemli lütfen cvp bekliyorum.

merhaba arkadaşlar sizlere bir sorum olacak. benim yumurtalık sorunum var. yumurtalıkları çalışan bayanlar sizlerden her ay mukus geliyormu? çalışsada gelmemesi normal mi yoksa gelmelimi bilemedim. benim için çok önemli beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. lütfen arkadaşlar cvplarınızı bekliyorum.

Dün Dr Ali Fuat Bey'e gittim ArkLar..! Ben böyle kalabalık görmedim Test sonuçlarıma göre yumurtlama sorunu yaşıorum.. fsh 4,18 - Prl 16.09 - Lh 8,97 - Ths 1,56 ...Estradiol 69...! ılaç tedavisine başladık dün..! Lakin ; Çörekotu+Bal+Tarçını 7 Gün değil de 1 ay kullansam ne olur sizce.?? Ya da reglime 15 gün kalmışken başka ne kürleri kullanabilirim..! ?

evet canım haklısın dualarımızı eksık etmemk lazım canım çok güzel söylemişsin valla.bol bol dua edelim canım yaaa:Saruboceq::Saruboceq:

canım ne ilacı verdi doktorr

canım ne ilacı verdi doktorr

Canımm,Dostinex haftada 1 gün tam kullanıodum,bunu yarım yarım haftada 2 gün olarak değiştirdi..Ek olarak farlutal verdi,bu ilaca dün akşam başladım..! Reglimin 3.günü başlayacağım Serophene verdi..! Reglin 11.günü de kontrole gideceğim..!
Çok yoğun ve yorgundu bişi soramadım ki Dr'a
boshayallersmile

hıı anladım canım yaa bende farlutal kullandım dun bitti.yarın öbür gün hasta olurum herhalde.bende hastalıgım 3,günü tekrar gitcem doktora o zaman ilaç vercek ne ilacı vercek bilmiyorum tabii.

benim doktorumda çok yogun ve yorgun oluyor sankı hastanede başka kadın dogum uzmanı yok gibi herkes o doktor iyi diye ona gidiyorlar valla.bende bişey soramıyordum yumurta takıbı yaptırıyordum bakıyordu yumurta yok diyordu.bende bişey sormuyordum gelip kendi kendime kuruntu yapıyordum aglıyordum niye yumurtam yok olmayacakmı.bu yumurta nasıl bişey diyee.en son muaynemdede doktor yine yumurta yok dedi.bende sordum bu sefer nasıl yok olmuyacakmı nasıl bi tadaviye başlayacaz bu yumurta ayda birmi oluyor dedim ve bütün sorulrım cvp aldım ve rahatladımm.bence sor canım opuyorumnanaktan

Günaydınnnn..Sanırım 3.gün sana da yumurtlama ilacı verecek...ya bana bu ay verdiği ilaçtan ya da klomen..! Sabah 9,30 daki rand.ma öğleden sonra 3.30 da girebildim,Ameliyatı varmış,tüm gün bekledim ,o kadar yoğun yani :) ilaçtan başka acaba çörekotunu ne kadar daha devam etsem diorum ..! Yada başka 1 kür.??!!

hıı anladım canım bende enaz2saat bekliyorum doktorumu.galıba klomen vercek ama yine bilemem tabii.valla bilmiyorum ama bende başlaycam çörekotuna

bnde bu cumartesi gidicem doktora bu sefer başka bi doktor denices bakalım o nedicek...
bu arada hala adet olmadım...
kesin farlutal vericek bana

Rabbim Herkesin Gönlüne Göre Versin :) Umutluyum Ben,Bi Gün Hepimiz Hamiş Olucaz :)

Arnavut gÜzelı canım nerdesın yaa Özledım senı yaaa arad ugra yaa Özletme kendını

demek sende aynı sorun.ne zamandır adet olmadın.bende gidecem sanırım doktora .

bu ay olamadım canım..
al ayın sonun ageldik hala bekliom..
böle beklemeye devam edersem olamam gibi gelio..
geçen ayda ilaçla olmuştum..
mafoldumben

bu ay olamadım canım..
al ayın sonun ageldik hala bekliom..
böle beklemeye devam edersem olamam gibi gelio..
geçen ayda ilaçla olmuştum..
mafoldumben

anladım cnm ya.bende aynı şekilde
ama geçn ay normaldi.sonra şimdi bir ay oldu olmadım.ay ne olacak bu halimiz bilmemki.hayır etsin allah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…