Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gittim doktora cnm 3.5 cm lik kist varmış tek tarafta ama engel değil dedi..hamile kalabilirsin dedi..adetlerim de çok düzenli hiç şaşmaz ama demek ki olmayınca olmuyor.geçen ay soğan bu ay da polen bal -adaçayı uyguladım...kızımı komşunun evinden alamıyorum..komşunun 3 çocuğu var evde durmayı hiç istemiyor..ya onu çağırıyoruz ya bizimki orda...yani tek çocuk da zor aslında çocuk açısından çocuk yalnız büyüyor..büyüdükçe daha da ısrarla kardeş isteyecek..inşallah cnm senin kızının da minik bebiş kardeşi olur..kız çocukları daha bi düşkün oluyor nedense kardeş olayına...opuyorumnanaktan

Evet :) Benim kızım da her hafta sonu ya ablama gitmek istiyor ya da abime..! Ablamda 2 çocuk var,abimde 3 biz tek kaldık Soğan suyu kistler için iyi die duymuştum..! Hatta ablamın regli düzenlidir ama en fazla 2 gün gelirdi,soğan suyu ile 4-5 güne çıktı :) :lepi:

benimde 8 yaşında 1 kızım var bende çok geç kaldım 2.ye kararsızımda ama 1 tane daha istiyorum acaba 8 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyorum benimde 2. çocuğum
olmayabilirmi

Rhezz ordamısın

Şimdi Geldim Mercan:) Evet 1 kızım var 12 yaşında..! Benim 2.evliliğim ,bu yüzden arada bu kadar çok yaş farkı oldu :) Ama normalde de zordu zaten,çünki prolagtinim yüksek,buna bağlı da adenom var hipofiz bezinde Sürekli tedavi gördüm ama son 1 yıldır çocuk da çocuk der olduk :) Kızım kardeşi olsun çok istiyor..!
Bugünlük iş bitti,evime gidiorum,girerim ara sıra forma :lepi:

benimde 8 yaşında 1 kızım var bende çok geç kaldım 2.ye kararsızımda ama 1 tane daha istiyorum acaba 8 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyorum benimde 2. çocuğum
olmayabilirmi

Doğum kontrol haplarından sora hamile kalan 1 sürü insan var,neden sen olmayasın :) Dr a gittin mi,hormon testlerin ne duruma ?

canım allah kavustursun kardesınle ınsallah sag salım gıdıp gelsin aman dikkat et kendine ne olur stres kesınlıkle yok bunu herkesten cok sen bılıyosun ufaklıkları üzme annesiopuyorumnanaktan

canım allah kavustursun kardesınle ınsallah sag salım gıdıp gelsin aman dikkat et kendine ne olur stres kesınlıkle yok bunu herkesten cok sen bılıyosun ufaklıkları üzme annesiopuyorumnanaktan

tamam canım merak etme uzanıyorum şimdi bol bol..
elimde değildi napim..
çok sağol canım benim amiiiiiiiiiiiin.teşekürederiim..
ÖP BENİM İÇİN YAKIŞIKLIMI boshayallersmileopuyorumnanaktan

bişi sorcam arkadaşlar.polen aldım bende.balla karıştırarak yiyecem demi?birde adet yok olmadım ya ne zaman başlayayayım .başlasam olurmu
yoksa bi söktürücü kullanıp adetten sonramı kullanayım

:1hug:
bişi sorcam arkadaşlar.polen aldım bende.balla karıştırarak yiyecem demi?birde adet yok olmadım ya ne zaman başlayayayım .başlasam olurmu
yoksa bi söktürücü kullanıp adetten sonramı kullanayım

canım beniiim sakın adet söktürü olarak bişey alma.öyle şeyler hormonlarını alt üst eder.ancak doktorun tavsiye ederse..
adet olmanı bekle 2 gün falan kullanmaya başlaaa..
POLENDEN BİR REÇEL KAŞIĞI YE ARKASINDAN BAL YE ÇİĞNE YUT ÜSTÜNE SU İÇEBİLİRSİN.GÜNDE BİR KEZ SABAHLARI AÇ KARNINA..
tok karnıada biraz tarçın ve bir çay kaşığı tarçını sıcak su ile çay niyetine bir fincan günde iç.
ilthap varsa söker,rahminin içini temizler..
hadi hayırlısı olsun sanada inşallah güzel şeylere vesile oluuuuur..

kızlar günaydın..
cumartesi günü doktora gittim arkadaşımla beraber..
bu sefer farklı bi doktora gittik..
eşim için sperm testi istedi..
benim içinse hsg(
açıkcası korkuyorum..
çnk hsg nin ağrılı bi işlem oldugunu duymuştum(
ya bide göğüslerinden sıvı geliomu die kontrol etti..
bunu sormayı unuttum..
nie böle yaptı kızlar bileniniz varmı??

Günaydınn..! Hsg konusunda bilgim yok,yanlız göğsünü kontrol etmesi prolagtinden şüphelendiği içindir..! Eğer göğüslerinden süt gelio ise prolagtin fazla demektir ve buna göre 1 ilaç verir..! Ağırlık bel bölgende yağlanma varsa,göğüslerinden süt geliosa,saçların özellikle üst bölümden dökülüosa,anormal 1 şekilde kıllanma varsa,ne kadar çabalasan da kilo veremiosan,sende de büyük ihtimal prolagtin var demektir..! Geçmiş olsun Arkadaşım..!

ama göğüslerimden sıvı gelmediki....
ve o saydıklarında yok bende...

ama göğüslerimden sıvı gelmediki....
ve o saydıklarında yok bende...

Eee korkma o zaman canım benim ,belki de çok daha kolay çözülecek 1 sorun vardır :) Dr una güvenmiosan değiştir,yook güveniorum diosan dediklerini yap ltf ..!

bu doktorum yeni zaten..
daha önce gittiğim doktoru sevmediğim için buna gittim bide..
herzamnki gibi farlutal verdi...
ve adetten sonra hsg çekiliceni söledi...
hsg çektiren varmı aranızda?

merhaba arkadaşlar ben sizlere yine bişey soracağım. 12 ocakta adet oldum 22 ocaktada arı polenine başladım. 5 şubatta kahverengi akıntılarım başladı ben adet kanaması beklerken kanamam olmadı 5-6 gün kahverengi geldi ama çok az akıntı şeklinde. yine şubatın 25 inde kaverengi akıntım başladı ve hala kanamam gelmedi yine akıntı şeklinde kahverengi geliyo ama çok az günde 1-2 defa falan akıntı şeklinde kahverengi geliyo en son 12 ocakta kanamam oldu birdaha olmadı. test yaptırmayı düşünüyoruum ama hayalkırıklığına uğramaktan korkuyorum. sizce ne yapayım sizlerdede böyle oluyormu hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…