Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben geldim şimdi hataneden doktorum bana kloımen verdı bıtınce yumurta takıbıne başlayacam hayırlısı artık

Kanda gebelik testi yaptırırsan kesin sonucu alırsın..! Hayal kırıklığından korkup test yaptırmıyorsun ama ya Allah korusun sağlığınla oynuosan..! Benimde geçen ay 4 gün kahvrengi lekelenmem oldu ama ben sonunda regl oldum,sen hala olmamışsın..! İlk lekelenmelerin yerleşme kanamasını olduğunu düşünürsek,sonuç çook güze de çıkabilir :) Önce test yapmayı,sonra bize yazmayı unutma :) Hayırlı haberler alırız inşAllah senden :)

kızlar ben geldim şimdi hataneden doktorum bana kloımen verdı bıtınce yumurta takıbıne başlayacam hayırlısı artık

Hoşgeldin Arkadaşım..! Hayırlısı İnşAllah,Benim de Farlodal dün bitti,regl olmayı bekliorum..!

Hoşgeldin Arkadaşım..! Hayırlısı İnşAllah,Benim de Farlodal dün bitti,regl olmayı bekliorum..!

hoşbulduk canımm sagol.amin canım amin.hakkımızda hayırlısı arkadasım bakalım yarın klomene başlıyorum inş.yumurtan olusur hayırlısı dıyelım hepimşiz için

canım geçmiş olsun.yanlıs hatırlamıyorsam sen pko hastasıydın dimi canım.
ilaç tedavisine başladın mı hiç ilaç kullandınmı canım yumurta olusumu için

kızlar bugun hastanede bi bayan 1yıldır tedavı görüyormus en sonn asılama yapılmıs ama tutmammıs.
tam tüp bebek için gün sayarlarken kızz hamıle oldugunu ögrenıyor daha 2gün önce ögrenmiş hamıle oldugunu.rabbim zamanını biliyorr.nasip kısmet iştee.inş.bizde kavusurz bebişlerimize

ınşAllahhhh Ecrin :) Çörekotu+bal +tarçın yeniden mi başlayacaksın şimdi..! incir de ii diolar,ben şimdiden sabahları 2-3 adet kuru incir yemeye başladım..:) yakında Akrep NalanLa aynı kiloda olucam az kaldı mafoldumben

valla bende öyle canım yaaa göbek benden önce gidiyor goreen hamıle sanıyorr yaa 2gündür göbegim çok şişti hastayım bideeekaydirigubbakcemile3 hamıle olunca ne kadar şişcm allah bilir valla şimdiden böyleysemkaydirigubbakcemile3

canım ben geçen ay polen arısutu bal yedım 1 kavonoz.3gündürde bal tarcın çörekotu yiyorum sabah akşam aç karınla.bidee incir kürü yapıyorum7 gündür canımmm

Allah nasip eder de hamile kalabilirsek,doğumdan sonra zayıflama kürlerine bakınır dururuz artık kaydirigubbakcemile3
Çörekotu felaket derecede iştah açıo,kendime 1 aydır 3 beyazı yasakladım..! meyva ve sebzelerle yaşamaya çalışıorum,lakin prolagtinden dolayı imkanı yok kilo veremiorum

ANLADIM CANIM NE ZAMANDIR BAL ÇÖREKOTU YİYON Bİ FAYDASI GÖRDÜNMÜ BEN YENI BASLADIM CANIMMM BAKALIMM BENIMDE PANTOLONLARIM OLMUYORRR ARTIKKKmafoldumben

canım geçmiş olsun.yanlıs hatırlamıyorsam sen pko hastasıydın dimi canım.
ilaç tedavisine başladın mı hiç ilaç kullandınmı canım yumurta olusumu için

evet canım pco var bende..
daha önce serophone die yumurta geliştirici bi ilaç kullandım..
1 defa kullandım ondada bi işe yaramadı..
doktor 1 defa kullanıma karşılık hemen iğne tedavisi diyince altında bişi aradım..
ve doktorumu değiştirdim..
bu yeni doktorumada cumartesi günü gittim..
oda hsg dedi yani rahim filmi çekilecek..
tüpeirn açık olup olmadıgınıa bakılacak..
ağrılı bi işlemmiş bende ondan korkuorum..
umarım tüpleirm açıktır...

anladım canımm.bende pkoluyum doktorum önce tahlıler falan istedi yaptım sonra farlutal verdı bugun4,günüm gitim klomen yazdıı.
C.tesi yumurta takıbıne başlaycam canım.klomenle yumurta olusturmaya calıscak canımm.
Hsg rahım fılmını duydum benım doktorum niye ietemedıkı acaba korkma canımmm yaa

KIZLAR BıŞEY SORCAM YAAA BEN YARIN KLOMENE BAŞLIYORUMM YARINDA ADTEıMıN 5,GÜNÜ OLUYORRR.AKŞAM ADAÇAYI YAĞINA BAŞLASAM MI ACABA KARAR VEREMEDIMDEEEbilmiyorumkismile

KIZLAR BİŞEY SORCAM YAAA BEN YARIN KLOMENE BAŞLIYORUMM YARINDA ADTEİMİN 5,GÜNÜ OLUYORRR.AKŞAM ADAÇAYI YAĞINA BAŞLASAM MI ACABA KARAR VEREMEDIMDEEEbilmiyorumkismile

cnm adaçayı ilaç değil bence başla ben geçen ay faydasını gördüm biraz değişik akıntı geldi bu ay da kullanıcm adetimi bekliyorum..ama şüphelerin varsa 3 gün kullan yine de sen bilirsin..a.s.

KIZLAR BİŞEY SORCAM YAAA BEN YARIN KLOMENE BAŞLIYORUMM YARINDA ADTEİMİN 5,GÜNÜ OLUYORRR.AKŞAM ADAÇAYI YAĞINA BAŞLASAM MI ACABA KARAR VEREMEDIMDEEEbilmiyorumkismile

Çörekotu+bal+tarçın karışımını geçen ay kullandım...hatta 4 gün kahverengi lekelenmem geldi die korkmuştum ..! Reglimin 2.günü başlayıp 7 gün sonunda da bıraktım..! Adaçayı yağını da kullandım canım..! ben gündüz saat 10 da rahmime yerleştirdim,15 gibi de çıkarttım..! 2 ya da 3.günde sarı akıntım oldu,sonra da hafifledi zaten akıntılarım..! iltihabı akıtıo yani..! Adaçayı yağına,reglimin son günü başlamıştım ben..!

cnm adaçayı ilaç değil bence başla ben geçen ay faydasını gördüm biraz değişik akıntı geldi bu ay da kullanıcm adetimi bekliyorum..ama şüphelerin varsa 3 gün kullan yine de sen bilirsin..a.s.

tamma canım sagoll o zaman bu akşam başlıyayım bakalım normalde kaç gün kullanılıyor canım

kızlar bazı topiklerde bu bel kayma olayından falan bahsediliyor hamile kalmayı engelliyormuş..eski ebeler falan anlıyormuş ben artık kendimde bundan şüpheleniyorum..evde eşyaları falan itip çekerken belimi mi kaydırdım acep..böyle birini bulursam soracağım..

tamam canım sagoll bakalım bende nasıl etkı yapcak.içimde bi umut vaarrr sankı bu kullanacagım ilaç bana fayda etcek ve yumurtam olusacak hamıs kalcak gibi hissediyorum kendımı :)opuyorumnanaktan içimde bi heyecan var böyleee.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…