bütün arkadaşlara selam bir süredir yazılarınızı okuyorum ve heyecanlandım doğrusu bende 16 yıllık evliyim ama çocuğum yok 4 kez tüpbebek yapyırdım olmadı bendeki sorunsa tüpüm tıkalı ama iltihap değil yapışıklık var bunu açabilecek bir tedavi türü varsa yazarsanız çooooooook mutlu olurum bekliyorum ümitle:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
canım beniiiiim:teselli:.malesefkiii senin tüplerin yapışıksaa onu ancak laparoskopi amelyatı olman gerekir..peki şimdiye kadar doktorun bunu söylemedimi kii???:uhm:çok üzüldüüm inan yani 16 yıll beklemeeek çok zordur eminiim.amaa hiç ümmitsizliğe kapılmaa herşeyin bir vakti vardıır..benim bir sorunum olmamasına rağmen halen beklemekteyiim:sm_confused:..her şerde bir hayır vardıır dilerim meleğinee kavuşursuun allah yardımcın olsuun canııım beniiim..amaa isterseen bir dene bakalıım bu işler hiiç belli olmaaaz.poleni tarçınıı balı yeemeye çalış ..bikeredee adaçayı yağını yap .en azında bişey kaybetmezsiin bir mucizee olabiliiirr..hem benim topiğim çok uğurluduuur..gör baaak belki hayatına yeni biri katılıcaakbu kür sayesindee hiç belli olmaaz.sağlıcakla kaal herşey gönlünce olsuun dualarım seninleee:1hug::asigim:
2 gündür 1. sayfadan başlıyarak tüm yazıları okudum bazen mutlu oldum bazen üzüldüm. her sayfa bitip diğer sayfaya geçerken arnavutgüzelinin hamileyim yazmasını ümid ederek okudum. ama olmayınca olmuyor işte demekki vakti zamanı gelmemiş bende 3 yıllık evliyim ne bende ne eşimde hiçbir sorun olmamasına rağmen olmadı işte dün okumaya başlayınca bugün aktara gittim adaçayı yağı polen tarçın çörek otu ve bal aldım . adaçayı yağı şuanda olması gereken yerde kaydirigubbakcemile3 pekte yaktığını söyliyemem fakat ben biraz abarttım galiba aldığım bütün malzemeleri karıştırarak yemeye çalıştım 1 kaşık zorla yuttum diğerini yutamadım bununda bir yöntemi vardır mutlaka .
dilerim burdaki tüm arkadaşlar en kısa sürede bebeklerine kavuşurlar özellikle arnavutkızı kendi yazdığı kürlerle 8 kişi :CüvCüv:bu ay senden mühdeli haberleri bekliyorum ilk kez bitkisel kür kullanmaya başlayarak sizin kervanınıza katıldım .. ALLAHTAN HAYIRLISI ...
canım beniim geldinizmiiii..e bende özlediim vallaaa.dediim vallaa içimdeen oooh keyfee baaak kocişiylee ne tatil yapmıştııırrr.inşallah bebişide aklından çıkarmışındııır ve inşallaah tutmuştuurr.hava değişimide olabilir amaa bazen yumurtalıklarda farkına varıyomuş farklı bir yere gitilermii onlarda affalıyolaaar..belkidee hamilesindiiiiiiirrr:Saruboceq:inşallaaaah.çok seviniriim çook sendee hamileler kervanına katılırsın inşallaaah..
yaa sen bana ne bakıyosuun..o güün olduğum gün kendimi tutamıyorumkii elimdee değğil bak şimdi bile kızıyorum kendime ne diye yazdıın ne diyee üzdün kızlarıı...amaa hormonlarıım delirdii zoruma gitti o gün de inadıma sanki hamile haberi alıncaa..neysee yaa hadi bakalıım benii boşver senin çığlıklarınııııı duyalıımm..valla sanırıım teyzee olucaaaam az kaldı patlama yaşanıcaaaak kızlaaaaaar geneee:dance::teytey:
sen ne kadar temiz kalpli ne kadar ıyı kalplı bır arkadassın yaa ınanamıyorum saaana daha üç gün önce söylediğin kelımelere bak yaaa içine doğmus canımsın benımm....
KIZLARRRRR HAMİLEYİMMMMMMM hihoyyyt :CüvCüv: yaaa yok boyle bır duygu canım arkadaslarım allah hepınıze tez zamanda yasatsın ınsallah bu duyguyu ınanamadım saatlerce agladım mutluluktan esımde benımle bırlıkte agladı hala ınanamıyoruz:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
sen ne kadar temiz kalpli ne kadar ıyı kalplı bır arkadassın yaa ınanamıyorum saaana daha üç gün önce söylediğin kelımelere bak yaaa içine doğmus canımsın benımm....
KIZLARRRRR HAMİLEYİMMMMMMM hihoyyyt :CüvCüv: yaaa yok boyle bır duygu canım arkadaslarım allah hepınıze tez zamanda yasatsın ınsallah bu duyguyu ınanamadım saatlerce agladım mutluluktan esımde benımle bırlıkte agladı hala ınanamıyoruz:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
KIZLARRRRR HAMİLEYİMMMMMMM hihoyyyt :CüvCüv: yaaa yok boyle bır duygu canım arkadaslarım allah hepınıze tez zamanda yasatsın ınsallah bu duyguyu ınanamadım saatlerce agladım mutluluktan esımde benımle bırlıkte agladı hala ınanamıyoruz:sm_cool: :sm_c ool: :sm_cool:
Çoookk güzel bir haber buuu çooook sevindim :CüvCüv::ecrin_bebek: Hayırlı olsun ALLLAH analı babalı büyütsün 9.hamilemiz yaaaa süper yaaa..biliyodum bir hamilemiz daha çıkacak..Çok güzel bir haber verdin bize canım benim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?