E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #1.161
bu arada polen kurune basladim....dun aktarcidayken yasli bir teze geldi kizi icin bogurtlen koku ve hayit tohumu aldi....onu gorunce eksik kalirmiyim:))) hemen bende aldim eve geldim kaynattim suyunu icecektim iyyyyyyyyyy cok aciydi..hemen doktum..adacayi yaginida kullandim cok az yakti oda nanesiydi herhalde:)
eylülcüm hadi hayırlısı nisanda da senin güzel haberini alırız inşallah:ecrin_bebek: ...güzel haberleri hihoyyytduyunca bende gaza geliyorum:)))
canım ben teyze olmak istiyorum elini çabuk tut
canıım beniim başladığına çok sevindiim dileriim bu nisan ayıda sana uğurlu canim:dance:..canıım yazdığın ve gördüğün o kız içiin allah acil şifa versiin çok üzüldüüm görmediğim haldeee..ben herzaman diyorum allah geç te olsaa eli ayağı düzgün olsun hayırlı evlat versin bizeee ..sakın isyan etmiyeliim sonra pişman olucağımız şeyler yaşamayalıım..sen bana bakmaa o gün yeni hasta olmuştuum vee elimde olmadaan hormonlarımın da vermiş olduğu değişiklik yüzünden öyle yazdıım ama çok şükür hemen toparlandııımm..canıım hadi bakalıım mutlu haberlerini almamız dileğileee..arnavut geliniii kocişine iyi bakmışsıın ne mutlu sanaa..hadii size iyi çalışmalaaaaryerimsenibensağlıcaklaa kaal..herşey gönlünüzce olsun:1hug:
evet canim adacayi yagi ve bal polenle 8 hamilemiz var. bizlerde deniyoruz bakalim...
merhaba canim ne mutlu sana asilamani olmussun umarim sonucun pozitif olur , mutlulugun kat kat artar..senin adina cok sevindim dualarim seninle...allah yarimcin olsun...
Canım çok teşekkür ederim.a.s.:1hug:aşılamaya yüzde 10 veya 20 şans veriyor hayırlısı ...artık kafamada takmıyorumHepimizin mutluluğu artsın..bende dualar ediyorum hepimiz için:Saruboceq:Yakın zamanda burda hamilelerimiz çıkacak öyle hissediyorum:CüvCüv::CüvCüv: :ecrin_bebek:gamyoncuiremsu Kürlere başlamışsın hadi bakalım hayırlısı olsun...Bak testlerde iyi çıkmış çok sevindim..ALLAH hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin....:ecrin_bebek: gamyoncuiremsu :enbuyukkk:
amin canim insallah ya....ne zaman test yapacaksin?bencede hic takma,takinca streste bize takiyor....sen hic olumsuz dusunme....evet kure basladim insallah banada fayda eder.....dualarim seninle...:1hug:
dr bile artik alternatif tip'a yonlendiriyor insanlari...allah kizinizi size bagislasin....dilerim ikinciyide kisa zamanda kucaginiza almak nasip olur..ilk asilamadami hamile kaldiniz?
sagol canimmmmmm benimkaydirigubbakcemile5....ayyyyy insallah bu ay hamile kalirim ya....bu ayin 27 si benim evlilik yil donumum...esime en guzel hediyeyi vermek istiyorum..dualarin icin kocaman AMIN diyorum...rabbim hepimiz icin hayirli olanini ve sagliklisini nasip etsin..... :hooray: kendine iyi bak..xxŞeniz
slm kızlar bugün bi arkadaşımın plansızca öylesine hamile kaldığını öğrendim ağlıyodu midesi bulanıyo diye,galiba kıskandım onu(
eve geldim hemen soğan kürüne başlıyım dedim ama çok kötü geldi bana 3 gün olsa neyse 15 gün yok yapamıycam,adet olıyımda inciri yapayım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?