merhaba gamsem
merhaba arkadaşlar .kendimden ve sorunumdan bahsedeyim size.benim fsh 50.44 çıktı.yaşım 33. tüp bebek merkezine gittim ve bana hiç umut yok menapoza girmişsin dedi.gelecek ay tekrar bakalım fsh ye dedi.ama ben gelecek ay gitmeyi düşünmüyorum.bitkilerle bişeyler yapmak istiyorum.dünden beri soğan suyuna başladım.sonra bir topikde civanperçemi aslanperçemi adaçayı çobançantası.... ayrıca polen çörekotu tarçın.... ayrıca hayit...şimdi ben soğanla başladım ya bunu kaç ay yapıcam.incire ne zmn geçicem.ya bilgisi olan varmı ne olur bana yardımcı olurmusunuz..sabahtan beri ağlamaktan helak oldum.ama yenicem bu fsh yi.benimde yumurtlarım olacak.buna inanmaya çalışıyorum...allah hepimizin şifasıını versin...aminn....
merhaba arkadaşlar .kendimden ve sorunumdan bahsedeyim size.benim fsh 50.44 çıktı.yaşım 33. tüp bebek merkezine gittim ve bana hiç umut yok menapoza girmişsin dedi.gelecek ay tekrar bakalım fsh ye dedi.ama ben gelecek ay gitmeyi düşünmüyorum.bitkilerle bişeyler yapmak istiyorum.dünden beri soğan suyuna başladım.sonra bir topikde civanperçemi aslanperçemi adaçayı çobançantası.... ayrıca polen çörekotu tarçın.... ayrıca hayit...şimdi ben soğanla başladım ya bunu kaç ay yapıcam.incire ne zmn geçicem.ya bilgisi olan varmı ne olur bana yardımcı olurmusunuz..sabahtan beri ağlamaktan helak oldum.ama yenicem bu fsh yi.benimde yumurtlarım olacak.buna inanmaya çalışıyorum...allah hepimizin şifasıını versin...aminn....
merhaba melekcim..ya kusura bakma geçmişe bi baktımda ancak 40 sayfa filan okuyabildim akşam şöle bi baktım..hemen gidip adaçayı yagı aldım denedim karnımdaki gazı anlatamam..içim fokur fokur..ki gaz problemi çok yasayan biriyim..şimdi mrk ediyorum 2008d daha ilk yazışmalar..hamile kalan oldumu acaba?[/QUOT
Slm..! Adaçayı yağı iltihabı sökmek için çok iyi..! Regl bitimi itibariyle başlıosun,7 gün boyunca kullanıosun..! 2. yada 3.gün akıntın fazlalaşıo ..! 1 de ben çok üşürüm kışın,üşüttüğüm an kasıklarıma ağrı girio,o ağrıları kesip alıo adaçayı yağı ..! ne kullanırken ne de sonrasında gaz sorunum olmadı..!
[
Dün Akşam Ali Bey ile görüştüm..! 3 tane test verdi,bunları yaptır çarşamba öğleden sonra ant.da olucam gel sonuca bakalım dedi.. Bugün sabah SSK da yaptırdım,kadın doğum uzmanı ben testleri isteyince ultrasona aldı,5 cm kistin var dedi..! Anlıyacağınız nur topu ile kistim var canımcımlarDoğum kontrol hapı kullan dedi ama onun yerine soğan suyu içicem..! Şans işte,hayırlısı inşAllah Rabbimden..! Çok üzgünüm çoook
merhaba melekcim..ya kusura bakma geçmişe bi baktımda ancak 40 sayfa filan okuyabildim akşam şöle bi baktım..hemen gidip adaçayı yagı aldım denedim karnımdaki gazı anlatamam..içim fokur fokur..ki gaz problemi çok yasayan biriyim..şimdi mrk ediyorum 2008d daha ilk yazışmalar..hamile kalan oldumu acaba?
:1hug: a.s:ecrin_bebek:arnavut güzeli çok haklısın canım benım 5dk bişeyy nolcakkı dimi
bebiş için herşeye degerrrr yeterkı olsun opuyorumnanaktan
rhez ecrin sağolun arkadaşlar.ben bişi sorsam şimdi ben soğana başladım.hayıtı içiyorum.bal-polen yiyorum.öğlenleride adaçayını içicem yarından itibaren.bide bal tarçın çörekotu karışımı nı bunlarn hepsini aynı yapabilirmiyim.bide soğana kaç ay devam edeyim soğan bitince incire başlıcam.ay bunlar beni öldürmez dimi canlarım.
Canım benim dert etme kist sonuçta hamile kalmana engel değil..5 cm mümkün değildir sen yanlış anlamışsındır o kesin 5 mm dir..ve soğan kürü değil lütfen doğum kontrol kullan ancak o baskılar yumuşunu..
Bugün bende ali beyin yanındaydım maşallaah faliyet vardı onun geldiği çok belli oluyooboshayallersmile artık burda ya çok şükküür..
sen naptın gittinmi onaa?haber varmı??
hem unutma doktordan doktora fark var genede sen bir onda muayene ol..
Slm canım..! Dün iş yerim çok kalabalıktı,izin alamadım..! Tlf la görüştüm Dr Bey ile,kan tahlil sonuçlarımı söyledim..! bu akşam 6 dan sonra orada olacakmış,gidip muayene olacağım inşAllah :) Keşke gelebilseymişim,seni de görmüş olurdum :)) 5 cm dedi,çok büyük diil ama dikkat edelim dedim..ultrason yanımda,akşam dr beye de göstericem sonuçları tkrdan ..! Doğum kontrol hapı yerine soğan suyu içiorum canım ya,bilmiorum iyi mi yapıorum ama ilaçlar yüzünden kist oluo gibi gelio bana..! Akıl verin ne yapayım ?
ecrin sen naptın canım hsg işini..
adet oldunmu???
gerçektenmi.ama nasıl yapayım bu sıralamayı.bi de poleni neden unut dedin.
baby love ilk mesajını sonradan gördüm.teşekkür ederim iyi dileklerin için .canım hayıt ı sabah içsem civanperçemin öğlen içsem de mi olmaz.
Slm canım..! Dün iş yerim çok kalabalıktı,izin alamadım..! Tlf la görüştüm Dr Bey ile,kan tahlil sonuçlarımı söyledim..! bu akşam 6 dan sonra orada olacakmış,gidip muayene olacağım inşAllah :) Keşke gelebilseymişim,seni de görmüş olurdum :)) 5 cm dedi,çok büyük diil ama dikkat edelim dedim..ultrason yanımda,akşam dr beye de göstericem sonuçları tkrdan ..! Doğum kontrol hapı yerine soğan suyu içiorum canım ya,bilmiorum iyi mi yapıorum ama ilaçlar yüzünden kist oluo gibi gelio bana..! Akıl verin ne yapayım ?
Ecrin,İsolde ve Arnavut güzeli,sizler bir harikasınız,şu tatlı dilleriniz yok mu,bazen herşeye değer diyorum....Annemin bakımını ben üstlendim,her zaman yanıt veremeye bilirim,güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim...Artık biliyor musunuz,bebek fazla istemiyorum ,çünki ben annemin sağlığında istemiştim,ama ne yapalım,gerçi halan ümütler tükenmedi ama ,biraz küstüm ya.
Peki gördüğüm rüyalar ne,anlatsam inanamazsınız böyle rüyalara,bundan 5-6 ay kadar önce görüdüm bu rüyaları,geneldede rüyalarım tam olarak çıkar,dedim bu ay geliyor diye,ama 6 ay geçti tık yok..Diyorum ki "sabreden derviş,muradına ermeden gebermiş"mi olacam...
Şimdi beni çok karamsar olarak nitelendireceksiniz ama hiç diilim,inanın çok hayat doluyumdur,bu en son yaşanan olaylar beni yıktı..
canım nerdesın sen yaaaa.bi kayboldun tam kayboldun heee dün hasta oldum canım benım yarın kontrlum var ve rahım filmi için randevu alcam bakalım nolcak.sen napıyonnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?