Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bişey olmaaaaz amaaaan antalya gibi yerde yaşıyoruz bol bol yüzücez denizde.hem bebiş gelincede kilo verirsin merak etmee o yüzdeeeen YEMEYE DEVAAAAAAAAMcokacimcoook :içelim:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bişey olmaaaaz amaaaan antalya gibi yerde yaşıyoruz bol bol yüzücez denizde.hem bebiş gelincede kilo verirsin merak etmee o yüzdeeeen YEMEYE DEVAAAAAAAAMcokacimcoook :içelim:

Kanıma giriosun Kosovalı,zaten yemeye meyilliyim :))) Hafta sonu nasip olursa akraba günü var ..! Ben şimdiden o gün yesem nolurki demeye başladım delikafadulden

merhaba arkadaşlar bi sorum var.tüplere bakmak için ne zaman çağırıyo doktor.yani adet bitimi mi başlangıcında mı?hihoyyyt

Kanıma giriosun Kosovalı,zaten yemeye meyilliyim :))) Hafta sonu nasip olursa akraba günü var ..! Ben şimdiden o gün yesem nolurki demeye başladım delikafadulden

kaydirigubbakcemile3 ay bence yapılan hazırlıklara haksızlık olur bencede ye yaaaw bişey olmaaaaz.. sonra bak pişman olursan karışmamaam..
şimdiden affiyet olsun yarasııııınyerimseniben

merhaba arkadaşlar bi sorum var.tüplere bakmak için ne zaman çağırıyo doktor.yani adet bitimi mi başlangıcında mı?hihoyyyt

Canım rahim filminden mi bahsediyorsun??
adetin bittimi yani 7-8 günler arasında genelede..

Kızlar;2-3 gündür sol kasığımda eğildim ya da üzerine basınç yaptığım zaman fazlalaşan 1 sancım var.. Özellikle üzerine basınç olduğunda bıçak saplamış gibi oluo ..! 2 yumurta var diodu Dr,acaba kistleştiler mi Dr u aradım cvp vermio,hastaneyi aradım izinde diolar,büyük ihtimal Dr Ant.ya geldi ama ulaşamıorum ..?!!! Akıl verin bana,bu sancı neyin nesi mafoldumben

canım beniiim sen ilaç alıyodun dimi??
noldu kaçıncı günün şimdi senin ,takip ediyo dimmi seni doktor..

olmazsa dr. kendi hastanesinde sinan bey var oda harika biri bak tavsiye ederim bide ona görün istersen.oda ali fuatın yapığını uygular sen onun hastası olduğunu söyle..istersen numarasını vereyim hemen ulaş..
kötü bişey olduğunu zannetmiyorum yumurtalığın gelişiyosa ondan sancı yapabilir..
kist olmamıştır zanetmeeem:sm_confused:

Canımm,bugün reglimin 21.günü ya,yumurta hala gelişiosa yuuhhh derim ben ona :) Ali Fuat bey,reglimin 10.günü gittiğimde bugün yarın çatlayacak demişti..! Ctesi günü muayenehanesindeki sekreterle görüştüm,siz istenen kanları Ant.da yaptırın,sonucu Dr Beye iletiriz dediler..! Bugün sabah progesterol için kan aldırdım ssk da..! öğleden sonraya sonuçlar çıkınca aricam yine Dr u..! bilmiyorumkismile

Noluoo yaa Az evvel kanamam başladı , iyi de henüz 21.günümdeyim .. ! Geçen ay farlutal ile erken regl olmamı sağlamıştı dr, bundan dolayı mı erkenden oldum acaba ohaoldumsmile

Sekreteri ile görüştüm,Akşam 22 gibi aricam tkr Ali Fuat beyi..! Kosovalı,her ihtimale karşı Sinan beyin numarasını da alayım senden ..! Reglimde sorun yok derken,reglim de düzensizleşti

kızlar mrb yaaa.benım farlutal bitti hastalıgımı beklşyorum şimdi rahim filminden çok korkuyorum yaaa.anestezili yapsam acaba karar veremedim offf yaa

merhabalar ARNAVUT GÜZELı ve arkadaşlar.arada sırada uğrayabiliyorum buraya. hepiniz iisinizdir inşallah.bi sorum olacak.ben poleni kullanmaya devam ediorum.adet olduktan sonra kullanmaya başladım.12 veya 13 gün gibi bi zaman oldu ve benm kanamam oldu.yani tam yumurtlama zamanımda belkide kanamam oldu anlayamadım.düzensizlikten mi neden oldu çok moralim bozuldu.böle bişey normalmi ki? böyle durumlar yaşayan varmı.şimdiden teşekürler.

sonuçların noldu peki???

Noluoo yaa Az evvel kanamam başladı , iyi de henüz 21.günümdeyim .. ! Geçen ay farlutal ile erken regl olmamı sağlamıştı dr, bundan dolayı mı erkenden oldum acaba ohaoldumsmile

bence kullandığın farlutaldan da kaynaklanabilir..bazen diğer adetlerinide ekkileyebiliyomuş..

Sekreteri ile görüştüm,Akşam 22 gibi aricam tkr Ali Fuat beyi..! Kosovalı,her ihtimale karşı Sinan beyin numarasını da alayım senden ..! Reglimde sorun yok derken,reglim de düzensizleşti

noldu görüştünüzmüü??çok yoğun o bu aralar dediğim gibi onlunla görüşmeyi bekleme onun kadar iyi sinan beyi ara görüş geç olmadan .dr. beye ulaşamadığını belirt kendisi sana yardımcı olur inan bana harika birii..
özeline yazıcam tatlım sinan beyin nosunu..

kızlar mrb yaaa.benım farlutal bitti hastalıgımı beklşyorum şimdi rahim filminden çok korkuyorum yaaa.anestezili yapsam acaba karar veremedim offf yaa

canım senin bünyeni dayanma gücünü bilemem .buna en iyisi sen kara verirsin..bazı kişiler hiç hissetmiyolar bazılarıda kokrudan kendilerini kasıp işlemi gerçekleştiremiyolar..
ben korkumdan anestezili yaptırmıştım.rahatça 5 dk sonra uyandım herşey olmuş bitmiştii.ya aslında anestezi almak çok güzel bana gülme sakın:))) hayatında bir bölümünü hatırlamıyosun diye çok tuhafına gidiyorkaydirigubbakcemile3
hakkında hayırlısı olsun.inşallah sonuçların temiz çıkar sen bence ona odaklan..

sağol canım iyiim beenopuyorumnanaktan..
inan hiç böyle yaşayan olmadı bilmiyorum ama sakın polenden şüphelenmeee kesinlikle polen adetini kesmez mümkün değil..bunu doktora bile sorabilirsin bu konuda için rahat olsun..
ya hava değişikliği yada strese bağlı bir durum da olmuş olabilir..CADIARZU
ga.s.eçmiş olsuuun

yok yanlış anladın beni.polen den kaynaklandığını bende düşünmedim zaten.dün baktım intten bu yumurtnın çatlamasından kaynaklı olabiliyomuş.yumurtlama zamanında kanama olunca ynai yumurta çaltadığına işaret miş.sağol dileklerin için ARNAVUT GÜZELı.

Selam kızlar,nasılsınız?(Özellikle Arnavut Güzeli....:))Ne zamandır giremedim,sizlerle bir tanışim dedim,hayat daha sonra burnumdan geldi.Annem çok rahatsızlandı,hastanelerde yatıp kalktık.Hala da çok kötüyüz.Ay ay,bir daha o günler geri gelmesin....Sağlık gibi yokmuş...Bu arada yine adet oldum,doktorumu aradım,bana nedesin,"Allah ne zaman isterse sana öyle vercek bebek "dedi.Şu anda şoktayım,bu sefer de 1,5 yıldan beri o kadar dualarım nereye gitti diyorum.Etrafıma bakıyorum da herkes muradına erdi,ben hala yarı yolda kaldım,düşüklerimle...Neyse...bugün biraz isyankar tavırlar içindeyim,birşeyler söyleyin şu gönlüme,bir iki kelime belki bana ilaç gibi gelebilir...Şimdiden hepinizi öpüyorum....

canım benim yaaaa..
insanlar kötü şeyler yaşayınca maalesef isyan noktasına gelebilio..
okadar dua ediorum falan nerey gido die düşünebiliosun..
ama nolur böle düşünme..
senin meleğin biraz inat edio sdc okadar..
yine dua et bitanem..
malum annenden dolayıda çok güzel günler yaşamamışsın..
oda seni baya etkilemiş..
ama nolur ümidini ve rabbine olan inancını yitirme..
seni gerçekten çok ii anlıorum..
şu an içinde bulundugun durumu çözmeye çalışıorum..
dualarını bırakma bitanem..
inancını yitirme..

arnavut güzeli canım çok haklısın ama aklıp hep o filmi nasıl cekktrıcemde galıba amnestezı ollurum benı biraz zorlar bu ay ama olsun anestezı olurum bide doktoruma sorarım bakalım ne önercek belkı normal belkıde oyle olurum iştee :)bi hasta olayımdaa

mrb.canım annene çok üzüldüm çok geçmiş olsun canım.isyan etme canım yaa.inş.rabbım dualrının karşılıgını verecek biraz daha sabır canımm.dularım senınlee

yok bitanem ben açıklama yaptım sadece o konuda tedirgin olma diyee..sonuçta poleni ben tavsiye etmişim o sorumluluk benim üstümde nolursa olsun söylemey zorundayım..
yumurtadan olur mutlakadaa neden kanama yaosın onu merak ettim ,mutlaka bir dr.danış derim ben çünkü çok erken olmuşsun.
KENDİNE ÇOK İYİ BAK ÜŞÜTMEMEYE ÇALIŞ oda etken olabilir haberdar et beni:1hug:

canıııııım beniiiiiim yapma böyleee BAK KENDİN DEMİŞSİN EN ÖNEMLİ ŞEY SAĞLIK.bu sana küçük bir örnek olsun herzaman hatırla bencee..rabbimden sağlığımızı dileyelim gerçekten en önemlisi o herşey olur zamanla..
DOKTORUN ÖYLE DEMESİNE KIZMA ,inan tıbbın bile açıklayamıyacağı şeyler olabiliyo bazen.o yüzden bilinmeyen inferti diyolar..benim herşeyim normaldi ona rağmen rahim filmiydi histeroskopiydi yaptırdım ve hiç birşey bulunamadı kısmet tüp bebekti..yani olmayınca olmuyoo sen rabbime bırak o işini bilir ellbet vardır bir vakti zamanı kimse zorlayamaz..
hem unutma hiç ummadığın anda gerçekleşirmiş dileklerin o yüzden isyan etme sakın nankörlük olur allah korusuun..gelicek hepinizin meleğii az sabredin nolur..
hadi toparlan bak annende iyileşmiş çok şükkür geçmiş olsun bitanem sıkma canını..:teselli: a.s.

biliyruuuuum seni çoooook iyi anlıyorum emin olboshayallersmile ben sizin yaşadıklarınızı yaşadııım.korkularınızı heycanınızı..ama geçiyomuş herşey unutuluyomuş beni hatırlarsınız ilerde bu sözlerime hak verirsiniz..herşey insanlar için.5 dk bir işlem sonuçta bebişin için adım atıyosun unutma nekadar güzel bir olay..allah yardımcın olsuun gülüüm sen gönlünü ferah tut..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…