Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bende bu ay bol bol kuru ıncır yedım yumurtam 12.gun çatlamıstı doktor hemen çalısmamı soyledı ama bende polip gordu et benı gıbı önemsız dedı ama ben cok korktum acaba o mu engellıyor hamılelıgı bılgısı olan varmı

canım inciri bende burdaki ecrin arkadaşım sayesinde yiyorum..
sen günde kaçtane yiosun

Hoşgelmişsiiin:1hug:
Canın sağolsun bitanem ,demekki ilaca tepki vermedi inşallah iğne tedavisi sana daha yararlı olucak..
Hakkında hayırlısı olsun..

Maşallaaah hadi hayırlısı olsun canım..inşallah herşey gönlünüzce olur..inşallaah hepiniz emeğinizin karşılığını alırsınız..

Kızlar dün Ali Fuat beye adaçayı içtiğimi söyledim..! yumurtlama döneminden sonra regl başlayıncaya kadar maydanoz suyu,adaçayı gibi bitkiler kullanmamak daha iyi dedi..!

kesinlikle doğru..adaçayı yağı maydonoz suyu falan bunları tüketmeyin zaten..
polen incir bunlar daha farklı bunları yiğin kesinlikle bak gene sor bunlara itiraz etmez.çünkü bende sormuştum ..

ARNAVUT GÜZELİ.polen le balı kullanıorum .bi akıntı var sarı ya.acaba ondan mı kaynaklı.anlayamadım.

canım nezamandır kullanıyosunCADIARZU..
bazen akıntılar ilthab akıtır önemli değil yeterki kaşıntı olmazsın.bol bol su tüket..

KESİNLİKLE İNCİRİ HERKEZ YESİN..ben herzaman belirttim bunu kürünü yapmaktansa kendisini yiğin daha iyi.çünkü bu şekilde yumuşlarınız dengeli büyüyo öteki türlü sürekli yumurtaya 8-9 adet yükelnildiği zaman çatlamama gibi bir riski oluyo busefer allah korusun kiste döndürüyo..

Kızlar selam çok uzun zamandır forma girmiyordum en son arnavut güzeli ve arakadaşlar formdan ayrılmıştı şuan yanlışmı görüyorum sevdanehri,arnavut güzeli,kedersiz sizleri gördüm ben susuzyaz eski kullanıcı adım şimdi benmari olarak formdayım kızlar sizi ne kadar çok aradım bilemezsiniz gerçekten sizseniz bana mesaj yazın öpüyorum hepinizi.

Arnavut gÜzelı haklısın canım benım bakalım yarın kontrolum var.son yumurta takıbım var hadı hayırlısı

MRB KIZLAR BEN GELDıM DOKTORDAN SON YUMURTA TAKIBIM YAPILDI VE YUMURTA YOK YıNEE. farlutal , folıc plus ,glucophage VERDı ADETıN BıTMEDEN GEL DEDı.FıLM ÇEKıLCEKMıŞŞ.BıDE EŞıMDEN SPREM TESTı ıSTEDıLER.FıLM ıÇıN ÇOK KORKUYORUM YAAA.YA KAPALI ÇIKARSA TÜPLERRR.

KIZLAR TÜPLER KAPALI OLUNCA NOLUYORR BıLGıSı OLAN VARMII

Canın sağolsun bitaneem neyapalım rabbim böyle istedi buseferlik..hemen öteki aya odaklan sen elbetteki vardır hayırlı bir zamanı rabbim ne mucizeler yarattı..

ben diyorum herzaman FİLİM ÇEKİLMESİ en mantıklısı en azından ona göre tedaviye de yönlendirilirsin..
kapalı çıkmaz şimdiden öyle düşünme çıksa da dünyanın sonu değiiiil..küçük bir işlem yapılıyo ve açılıyo bukadaaar.ki çoğu kişi o işlemden sonra hamile kalıyo inan bana ( LAPAROSKOPİ)İŞLEMİN ADI..
çok şükkür herşeyin çaresi var her derde deva var yeterki allah beterinden korusun..
yaptırın bakalım bütün testleri hem sen hemde eşin sonuçlar ortaya çıksın ondan sonra iğne tedavisine başlarsın tamam.şimdi bişey kullanma bencee.boşuna rezervelerin bitmesin boşuna ilaç alma önce tüplerine baktırt ondan sonra.sakın doktoruna bu konuda hemen kanma..
beni bilgilendir bakalım aşamalar ne yapılıcak.tamam güzelim :teselli:

Moralini bozma canım benim..! Rabbim ne eğlerse güzel eğler,vardır mutlaka 1 bildiği ..! Bana da 2 tane yumurta var,bugün-yarın çatlayacak dedi ama ,kızlar ben hiç yumurtlama belirtisi yaşamıorum..! akıntım fazlalaşıo ama öle 2 parmak arasında çekilince uzayan cinsten diil..! ama Lh yüksek çıktı testlerde,bugün yarın dedi dr :/ :uhm:

mrb canım oo iyi açılabılıyorsa inş.kapalı degıldır kapalı olsa bile onunda çaresı olduguna sevindim canımm.bakalım şimdi farlutal kullanmaya başladım adetım bıtmeden tekrar kontrole gıtcem hadı hayrlısı bilgi için sagol canımm.

sagol canım teşekkürler.yok moraslımı yüksek tutuyorum canımm.moral çok önmli bakalım yaşayıp görüyorum herşeyi inş.rabbim meleğimi vercek bana.sabretmek lazım dimi.bende öyle yapıyorum moralımi yüksek tutuyorum ne yapılması gerekiyorsa yapıyoruz işte bakalım sonuc ne olcak.inş.sende güzel sonuclar alkırsın canım

:1hug:a.s.

ye canım yee bende yiyyorum valla .bildiğimiz paylasıyoz işte canımm
Ben eşime de çakşır suyuyla bal-polen-arısütü karışımı aldım canım sperm sayısını çok arttırıyomuş, onu da burda öğrenip araştırdım, doğruymuş.

kesinlikle doğru..adaçayı yağı maydonoz suyu falan bunları tüketmeyin zaten..
polen incir bunlar daha farklı bunları yiğin kesinlikle bak gene sor bunlara itiraz etmez.çünkü bende sormuştum ..

Kadın olmak ne zor yaaa..:) Biz bebiş için bunları yerken aynı anda sürekli kilo alıoruz,beyler aynı kiloda kalıolar..! Bi de karşımıza geçip,sen kilo mu aldın neee demiolar mı,uyuz oluorum yasakkelime

Ben eşime de çakşır suyuyla bal-polen-arısütü karışımı aldım canım sperm sayısını çok arttırıyomuş, onu da burda öğrenip araştırdım, doğruymuş.

çakşır suyumu ilk defa duydum canım tadı nasıl nerde satılıyor bende eşime alayım bari.eşim sprem testı yaptırcak yaptırmadan önce yedıreyım barıııopuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 ozaman onlarada yedirin poleni iştahları açılsııınkaydirigubbakcemile5 ama söylim olan gene size olucak çünkü busefer yemek yetiştiremezsiniz..
bana gece 12'de kalkıp eee hanım şimdi ne yiğccez dediğinde poleni kesmiştimkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Eşimde sağ olsun gece yemeklerine bayılır :) Onun yediğinin yarısını yesem,tek rakibim Akrep Nalan die bağırırdım ortalarda heralde DD Ben sebze,meyva,yoğurt besleniorum,eşim ve kızım ne bulurlarsa götürüolar,lakin evde tek kilo alan kişi BEN cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…