- Konu Sahibi EU2
-
- #12.161
arnavut güzeli canım geldim benn.
yine yumurtan yok dedı doktor salı son kontrolum yapılcak sonra iğne tedavisine başlayacam dedi.bide glokofen kullanabılırmıyım dedım doktoraa.bazı pkolu arkadaslara iyi gelmişş evet kullan 6ay dedi.glokofen yumurta geliştirmeye yardımcıymıs bakalım hayırlısı.
haklısın canım rabbım ne zaman verirse o zman olcakk.hayırlısı diyelimmm.ve bekleyelimmmmm
Ali Fuat Beye gittim bugün,az evvel döndüm..! Kan raporlarıma göre Lh yükselio ve 2 tane yumurta gözüküo kızlar:)) yumurtlaman bugünlerde dedi :)) İlaç vermicem,10 gün sonra gel progestana bakalım dedi..! Rabbimm yar ve yardımcımız olsun ..! kaydirigubbakcemile5
Kızlar dün Ali Fuat beye adaçayı içtiğimi söyledim..! yumurtlama döneminden sonra regl başlayıncaya kadar maydanoz suyu,adaçayı gibi bitkiler kullanmamak daha iyi dedi..!
ARNAVUT GÜZELİ.polen le balı kullanıorum .bi akıntı var sarı ya.acaba ondan mı kaynaklı.anlayamadım.
kızlar bende bu ay bol bol kuru ıncır yedım yumurtam 12.gun çatlamıstı doktor hemen çalısmamı soyledı ama bende polip gordu et benı gıbı önemsız dedı ama ben cok korktum acaba o mu engellıyor hamılelıgı bılgısı olan varmı
MRB KIZLAR BEN GELDİM DOKTORDAN SON YUMURTA TAKIBIM YAPILDI VE YUMURTA YOK YİNEE. farlutal , folıc plus ,glucophage VERDİ ADETİN BİTMEDEN GEL DEDİ.FİLM ÇEKİLCEKMİŞŞ.BİDE EŞİMDEN SPREM TESTİ İSTEDİLER.FİLM İÇİN ÇOK KORKUYORUM YAAA.YA KAPALI ÇIKARSA TÜPLERRR.
KIZLAR TÜPLER KAPALI OLUNCA NOLUYORR BİLGİSİ OLAN VARMII
MRB KIZLAR BEN GELDİM DOKTORDAN SON YUMURTA TAKIBIM YAPILDI VE YUMURTA YOK YİNEE. farlutal , folıc plus ,glucophage VERDİ ADETİN BİTMEDEN GEL DEDİ.FİLM ÇEKİLCEKMİŞŞ.BİDE EŞİMDEN SPREM TESTİ İSTEDİLER.FİLM İÇİN ÇOK KORKUYORUM YAAA.YA KAPALI ÇIKARSA TÜPLERRR.
KIZLAR TÜPLER KAPALI OLUNCA NOLUYORR BİLGİSİ OLAN VARMII
Canın sağolsun bitaneem neyapalım rabbim böyle istedi buseferlik..hemen öteki aya odaklan sen elbetteki vardır hayırlı bir zamanı rabbim ne mucizeler yarattı..
ben diyorum herzaman FİLİM ÇEKİLMESİ en mantıklısı en azından ona göre tedaviye de yönlendirilirsin..
kapalı çıkmaz şimdiden öyle düşünme çıksa da dünyanın sonu değiiiil..küçük bir işlem yapılıyo ve açılıyo bukadaaar.ki çoğu kişi o işlemden sonra hamile kalıyo inan bana ( LAPAROSKOPİ)İŞLEMİN ADI..
çok şükkür herşeyin çaresi var her derde deva var yeterki allah beterinden korusun..
yaptırın bakalım bütün testleri hem sen hemde eşin sonuçlar ortaya çıksın ondan sonra iğne tedavisine başlarsın tamam.şimdi bişey kullanma bencee.boşuna rezervelerin bitmesin boşuna ilaç alma önce tüplerine baktırt ondan sonra.sakın doktoruna bu konuda hemen kanma..
beni bilgilendir bakalım aşamalar ne yapılıcak.tamam güzelim :teselli:
Moralini bozma canım benim..! Rabbim ne eğlerse güzel eğler,vardır mutlaka 1 bildiği ..! Bana da 2 tane yumurta var,bugün-yarın çatlayacak dedi ama ,kızlar ben hiç yumurtlama belirtisi yaşamıorum..! akıntım fazlalaşıo ama öle 2 parmak arasında çekilince uzayan cinsten diil..! ama Lh yüksek çıktı testlerde,bugün yarın dedi dr :/ :uhm:
canım inciri bende burdaki ecrin arkadaşım sayesinde yiyorum..
sen günde kaçtane yiosun
canım yazını yeni gördüm bende günde 5-6tane yiyorum canımm
mrb canım oo iyi açılabılıyorsa inş.kapalı degıldır kapalı olsa bile onunda çaresı olduguna sevindim canımm.bakalım şimdi farlutal kullanmaya başladım adetım bıtmeden tekrar kontrole gıtcem hadı hayrlısı bilgi için sagol canımm.
Ecrin sayende ben de yiiyorum incir, bir de melike sayesinde de ceviz çook sevaba giriyosunuz çok zemuszemus
Ben eşime de çakşır suyuyla bal-polen-arısütü karışımı aldım canım sperm sayısını çok arttırıyomuş, onu da burda öğrenip araştırdım, doğruymuş.ye canım yee bende yiyyorum valla .bildiğimiz paylasıyoz işte canımm
Ben eşime de çakşır suyuyla bal-polen-arısütü karışımı aldım canım sperm sayısını çok arttırıyomuş, onu da burda öğrenip araştırdım, doğruymuş.
Kadın olmak ne zor yaaa..:) Biz bebiş için bunları yerken aynı anda sürekli kilo alıoruz,beyler aynı kiloda kalıolar..! Bi de karşımıza geçip,sen kilo mu aldın neee demiolar mı,uyuz oluorum yasakkelime
kaydirigubbakcemile3 ozaman onlarada yedirin poleni iştahları açılsııınkaydirigubbakcemile5 ama söylim olan gene size olucak çünkü busefer yemek yetiştiremezsiniz..
bana gece 12'de kalkıp eee hanım şimdi ne yiğccez dediğinde poleni kesmiştimkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?