E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #1.321
ahhhh ahhh nerde (ama kısmet bu belli de olmaz benimm hala umudummm varr:)))
bu ay da olmadı kızlar kırmızı kartı yedim yine :a015:zaten benim normal yolla zor olur:1no2: eylül ayında tüp bebek tedavisine geçecez bu 3. denememiz olacak :bbo:yinede umudumu tüketmiyorum 6 senedir her ay belki bir mucize olur diye bekliyorum beklemeyede devam edeceğim ALLAH BÜYÜK senağlama
herkese selamlar
Sevgili bayanlar yazılarınızı arada sırada takip ediyorum. 24 yaşında ilk evliliimi yaptım.7 ay korunduk ve sonra korunmayı bıraktık iş gereği ayrı kaldık baktık çocuk olmuyor dr gittik sperm düşüklüğü vardı .iki kutu iğne kullandı ve tedaviyi bıraktı. o üzerine düşmeyince bende düşmedim çocuk için. ve evliliğimin 5 yılında tedavisiz mucize bir şekilde gebeydim.29 yaşında anne olmuştum. bebeğim iki yaşındayken boşandım. 8 yıl aradan sonra geçen yıl ikinci evliliğimi yaptım. şimdiki eşimin ilk evliliği yaşım 40 . 13 gün sonra 41 e gireceğim. 16 aydır korunmadığımız halde ve tıbbi olarak herhangi bir olumsuzluk olmamasına rağmen gebe kalamadım. sanırım bu allahın takdiri. ilk evllliğimde yaşımın genç olması mı bilemiyorum hiç böylesine çocuk arzusu olmamıştı içimde ama bu kez nedense çocuk için yanıp tutuşuyorum.olmayınca olmuyor işte. yaşım geçmek üzere. klomen türü ilaçlarıda kullandım ama hep yan etkileri çok olduğu için tüp bebek tedavisi istemiyorum.allah uzun ömür versin bir tane evladım var .yüce yaradan ne derse o oluyor bizler için . bu nedenle fazla takmayın herşey olacağına varır . kendinizi yıpratmayın. allah hepinize içinde de inşallah en kısa zamanda bana da nasip eder anne olmayı. sevgiyle kalın
bu ay da olmadı kızlar kırmızı kartı yedim yine :a015:zaten benim normal yolla zor olur:1no2: eylül ayında tüp bebek tedavisine geçecez bu 3. denememiz olacak :bbo:yinede umudumu tüketmiyorum 6 senedir her ay belki bir mucize olur diye bekliyorum beklemeyede devam edeceğim ALLAH BÜYÜK senağlama
ama bir sorun var, benim sag tüpüm yok sola kivrilip yatcam artik napiim
kizzzz ne oldu icindeeee? neler hissettin bize anlatsana
olsun farketmeez sende sol tarafına yat aşkım..ne fark eder..benimde sağ tüpüm çok iyi solum ise rahim filminden sonra açıldı büyük bir ihtimal..çünkü orda hem zor ilerlemiş sıvı hemde eskiden kist vardıı..
ne hissedeceem sürekli gurul guruul sesleeer.hani tükürük dolu bir balonu şişirmeye çaılşırsınyaa yapış yapış olur hanii eski balon şişiremesiin.sonraa zorlaa açılı verdiğin basınçtaan..aynısııı dün bana da oldu resmeeen hissetiim ciddiiyiim baak bana kaş göz hareketi yapmaaakaydirigubbakcemile3valla bak dalga geçmiyorum .
canım akşam aynı şekilde yattım gurul murul bişey duymadımda resmen karnım ağrıdı bişeylerin basınç yaptığı kesin sanki orda hapsediyorsun bebişleri tuhaftı yani anlatamıyorum hissettiklerimi :lepi::lepi: denemesi bedava :teselli:
Ayy canımmm hadi inşallah bebişin bu sefer tutar:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::ecrin_bebek:bende bu akşam deniyim bakalım.:jeyyar:
kızlar dün akşam giremedim topiğe.. sabah işe gelir gelmez okdum bi heyecanla... anam yine döktümüşsünüz.. sabah sabah çok güldüm yawwwww......Walla hepiniz çok tatlısınız şekersiniz
akide şekerlerim beniiiiiiiimmmmmmmmmmm:enbuyukkk:
yaaa kıslaarrr ben gece rüyamda tombul güzel bir erkek bebiş sevdim:ecrin_bebek: kucağımdaydı anam ne ağırsın sen diyorum ama çok sevimliydi gamyoncuiremsu
herkese selamlar
Sevgili bayanlar yazılarınızı arada sırada takip ediyorum. 24 yaşında ilk evliliimi yaptım.7 ay korunduk ve sonra korunmayı bıraktık iş gereği ayrı kaldık baktık çocuk olmuyor dr gittik sperm düşüklüğü vardı .iki kutu iğne kullandı ve tedaviyi bıraktı. o üzerine düşmeyince bende düşmedim çocuk için. ve evliliğimin 5 yılında tedavisiz mucize bir şekilde gebeydim.29 yaşında anne olmuştum. bebeğim iki yaşındayken boşandım. 8 yıl aradan sonra geçen yıl ikinci evliliğimi yaptım. şimdiki eşimin ilk evliliği yaşım 40 . 13 gün sonra 41 e gireceğim. 16 aydır korunmadığımız halde ve tıbbi olarak herhangi bir olumsuzluk olmamasına rağmen gebe kalamadım. sanırım bu allahın takdiri. ilk evllliğimde yaşımın genç olması mı bilemiyorum hiç böylesine çocuk arzusu olmamıştı içimde ama bu kez nedense çocuk için yanıp tutuşuyorum.olmayınca olmuyor işte. yaşım geçmek üzere. klomen türü ilaçlarıda kullandım ama hep yan etkileri çok olduğu için tüp bebek tedavisi istemiyorum.allah uzun ömür versin bir tane evladım var .yüce yaradan ne derse o oluyor bizler için . bu nedenle fazla takmayın herşey olacağına varır . kendinizi yıpratmayın. allah hepinize içinde de inşallah en kısa zamanda bana da nasip eder anne olmayı. sevgiyle kalın
canım akşam aynı şekilde yattım gurul murul bişey duymadımda resmen karnım ağrıdı bişeylerin basınç yaptığı kesin sanki orda hapsediyorsun bebişleri tuhaftı yani anlatamıyorum hissettiklerimi :lepi::lepi: denemesi bedava :teselli:
erkek çocukk güzeel müjdeli habeeerr:dance: birdee büyük bir ihtimal kendi meleğinide görmüş olabilirsiiiinn:teytey:yoksa rabbim sanaa bebişinin nur yüzlü yüzünü mü gösterdii aceeeep????hihoyyythihoyyyt
inşallaah tez müjdeli haber bebişinin geleceği haber olsuuun İNAŞALLAAAAAH:Saruboceq: :teytey: :teytey:sositososito
Ayyyy olabilirmi acaba CADIARZU ama hep bebek görürüm:ecrin_bebek:gamyoncuiremsu walla sen çok temiz kalplisin aaaa bak şimdi heyecan yaptımmm..delikafadulden terledim haaaaa:roflol:
ben dediyseem olurr yavruuuuuuum..haaaakaydirigubbakcemile3kız beni üfürükçü sanacaklaaar yakaydirigubbakcemile3allah istedi olduu bende tesadüfen söylediim amaa buna siz canı gönüldeen inanıyosunuuuz diyee tutuyoo GÜVEN MESELESİİİ:1closedeyes:sengözlerimebaksanab e rabbime dee ŞÜKÜRLEER OLSUUUN beni mahçup etmiyor size karşıı..
o yüzdeen seen bana inaan BAK BİRDAHA SÖYLÜYORUM KONUŞTUĞUM BÜTÜN BURDAKİ ARKADAŞLARIM HAMİLE OLARAK AYRILACAZ BURDAAAAN:teytey:kaydirigubbakcemile5 AHANDA BURAYA ÇIZDIIIIIIIIM----------------------------yerimseniben :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:SONRADA BEEN FARKLI BİR TOPİK AÇARIM polenden hamile kalanların bebişlerinin güzelliğii yarışılıyooohihoyyytNASIL AMMAACADIARZUyerimseniben:sm_cool::enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?