E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #1.341
canım beniiim..o gurul gurul sesi been buhar yaptımyaa iyice açıldı galiba birşeyleer içimdee.ebide spermler geçti ordaaan sanırsaaam İNŞALLAAAAAHhihoyyyt..E AÇIK OLAN TÜPLERİ CENİN POZİSİYONUNDA SIKIŞTIRINCAA KESİN HAVA BOŞLUKLARININ ÇIKARDIĞI SESİTİİİ BENCEECADIARZU..YA SENDE YAPSANA ŞU BUHARII GERÇEKTEEN ONU DA DENEE BAAK.Yhiç belli olmaz ha ummadık tş baş yararmış:tomato:a.s..bakalım benim başım yarılıcakmıı bu aay:jeyyar:kaydirigubbakcemile3 :dance:
süt buharını ben yıllar öncesinden biliyorum hatta ablamın yakın arkadaşı sğt buharı sayesinde hamile kaldı ama hiç yapmadım hep erteledim üşengeçlikmii vaktimi gelmedi bilmiyorum kii .. ama süt buharını mutlaka deniycem çevremde bu şekilde hamile kalan biri var allahın mucizelerii inşallah hepimize faydası olurrkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
biliyomusuun bana bir yaşlı bayan daha yeni evlendiiim.görür görmez senin bişeyin yok niye bir süt buharı yapmıyosun dedi.ama ben nasıl kızdım nasıl herkezin içinde bide korunuyoruz ozamanda 5 yıl yapmıycam diyoduum ..bide bana 3 litre süte 3 demet maydonoz dediğindee been ozaman iyice vazgeçmiştiim..düşünsene hepisi dökülücek sonradan yazdık dedim kendi kendimee..ama sonra selimina arkadaşım yarım litreye bir demet maydonoz diyince aklıma yattı ben biraz cimriyim çünkü o tür konulardaaa.s..
ama nihayetinde ben karar verdiim yapmaya başladım..ben inanıyorumki çok faydası olduu..bu ay olmazsa bilee hiç üzülmiyceem gerçekteen..bu ay güldüğüm kadar uuzuuun zaman gülmemiştik eşimlee.yani süt buharıdaa bizim aşkımıza renk katı diyebiliriim..bak sizide güldürüyoruz burda kafamız dağılıyoo.ben eve gider gitmez bir görceksin benim görevimmiş gibi davranıyorum gerçekten bebiş için yaptığımı unutmaya başladıım..
mesela dün ben akıllıı.anlatimde güülünkaydirigubbakcemile3 eşim çok yorgundu bende kıyamadım ama yinede buharı yaptım..sonra giyindiim VEE BACAKLARIMI HAVAYA KALDIRINCAA :1shok:ZATEN EŞİM KRİZE GİRDİ YATAKTAN DÜŞÜTÜ GÜLMEKTEEEN..kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey YAW BEN FARKINDAMISINIZ PROGRAMLANMIŞIM ORTADA İLİŞKİ YOK VE BEN BACAKLARIMI HAVAYA KALDIRDIIM..YAAAA işte böylee komedii arnavutçuukaydirigubbakcemile3
biliyomusuun bana bir yaşlı bayan daha yeni evlendiiim.görür görmez senin bişeyin yok niye bir süt buharı yapmıyosun dedi.ama ben nasıl kızdım nasıl herkezin içinde bide korunuyoruz ozamanda 5 yıl yapmıycam diyoduum ..bide bana 3 litre süte 3 demet maydonoz dediğindee been ozaman iyice vazgeçmiştiim..düşünsene hepisi dökülücek sonradan yazdık dedim kendi kendimee..ama sonra selimina arkadaşım yarım litreye bir demet maydonoz diyince aklıma yattı ben biraz cimriyim çünkü o tür konulardaaa.s..
ama nihayetinde ben karar verdiim yapmaya başladım..ben inanıyorumki çok faydası olduu..bu ay olmazsa bilee hiç üzülmiyceem gerçekteen..bu ay güldüğüm kadar uuzuuun zaman gülmemiştik eşimlee.yani süt buharıdaa bizim aşkımıza renk katı diyebiliriim..bak sizide güldürüyoruz burda kafamız dağılıyoo.ben eve gider gitmez bir görceksin benim görevimmiş gibi davranıyorum gerçekten bebiş için yaptığımı unutmaya başladıım..
mesela dün ben akıllıı.anlatimde güülünkaydirigubbakcemile3 eşim çok yorgundu bende kıyamadım ama yinede buharı yaptım..sonra giyindiim VEE BACAKLARIMI HAVAYA KALDIRINCAA :1shok:ZATEN EŞİM KRİZE GİRDİ YATAKTAN DÜŞÜTÜ GÜLMEKTEEEN..kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey YAW BEN FARKINDAMISINIZ PROGRAMLANMIŞIM ORTADA İLİŞKİ YOK VE BEN BACAKLARIMI HAVAYA KALDIRDIIM..YAAAA işte böylee komedii arnavutçuukaydirigubbakcemile3
canıım nedemeeek hoşgeldiiiinn..sen hemen başlamışsın adaçayı yağınaa..peki yakmadı demişsin yaa aceba diyorum doğru şey aldığına eminsin dimii..nanemsi acımsı bir kokusu vaar,keskin dimii??akıntın olmaması normaldir zaten umarım sende ilthab yoktur inşallaaah..peki sana bir soru??nekadar korundun acebaa..çünkü hap bazen bir yıl koruyo o yüzden soruyorum yanlış anlamaa..
hem gerçekten artık kafana takmaa bak bütün hamileler onu diyoostres yapmamak en önemlisii..bak sende çok şanslısıın hem bizimle konuşurken daha rahat olucaksıın vee herşey düzene giricek.sadece sen değilsin bu problemi yaşayan bak hepimiz bekliyoruz sabırlaa..herşey şimdideen gönlünce olsuun ben inanıyorumkii benim uğurlu topiğiime giren hamile olarak çıkıyoo.allahın izniylee sendee en kısa zamanda sonuç alıcaksııınkendine çok iyi bak sağlıcakla kal
teşekkürler bu arada bende antalyalıyım ama istanbul doğumluyum ve istanbulda yaşıyorum memleketimde yaşıyorsun ne güzel antalyam
sorularına gelince acı elma yağını doğru aldım çünkü bahsettiğin gibi keskin bir kokusu var yanma çok az oldu yani beni rahatsız etmedi.ben korunmadım eşim kondomla korundu yani herhangi bir şekilde ağız yoluyla ilaç kullanmadık güzel dileklerin için teşekkürler işallah herşey gönlümüzce olsun k.i.bak
inşallah canım hepimiz bir an önce anne oluruz güzel allahımdan biraz daha sabır ve güç istiyorum çünkü çok yoruldum ben mirmirmirmirBebişim, canım olsun önümüzde günlerimiz aylarımız var üzülme ..mutlaka olacak demekki daha zamanı gelmedi öyle düşün ....ALLAH hayırlısını ve sağlıklısını versin....Bİrgün hepimiz anne olacağız...Hepimizin bebişi olcak :ecrin_bebek:
:Saruboceq::CüvCüv:gamyoncuiremsu:lepi:
canım saol inşallah allah gönlümüze göre versin en yakın zamanda :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:böyle oluruz inşallahüzülme desemde üzüleceksin biliyorum aynı duyguyu heray bizde yaşıyoruz. umarım eylül ayı gelmeden bebeğin sana gelir :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
arnavut güzelim sana bişey diyimmi hayatım bence senin tuttu bu ay bak benimde bir arkadaşımın 5 sene bebeği olmuyordu bir tüpü tıkalıydı bana bir gece ilişkiden sonra senin bu yazdıklarını aynısı olmuş onada bana öyle söylemişti arkadaşım ve o ay hamile kaldıinşallah canım hepimiz bir an önce anne oluruz güzel allahımdan biraz daha sabır ve güç istiyorum çünkü çok yoruldum ben mirmirmirmir
canım saol inşallah allah gönlümüze göre versin en yakın zamanda :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:böyle oluruz inşallah
olsun farketmeez sende sol tarafına yat aşkım..ne fark eder..benimde sağ tüpüm çok iyi solum ise rahim filminden sonra açıldı büyük bir ihtimal..çünkü orda hem zor ilerlemiş sıvı hemde eskiden kist vardıı..
ne hissedeceem sürekli gurul guruul sesleeer.hani tükürük dolu bir balonu şişirmeye çaılşırsınyaa yapış yapış olur hanii eski balon şişiremesiin.sonraa zorlaa açılı verdiğin basınçtaan..aynısııı dün bana da oldu resmeeen hissetiim ciddiiyiim baak bana kaş göz hareketi yapmaaakaydirigubbakcemile3valla bak dalga geçmiyorum .
slm kızlar baydır uğruyamıyorum internete artık işten giremiyorum bu ay stres ve üzüntüden adetim sadece 1 gün oldu ve çok az çok üzüldüm bu ay kendimi çok hazırlamıştım ama malesef bende şu yatma poziyonunu deneyim bari yalnız battaniyeyi nasıl sarıyosun ayaklarına anlamadım stres beni mahvetti tabi bebeğe üzüldüm ama ebn çok iş yerimde stresim fazla bu ay 1 ay evdeyim stres yok inşallah tutarda kur
canıım hoşgeldiin.evet nezamandır yoksuun farkındayyııım..ama büyük bir ihtimal bize hamileyim haberini vericeğini tahmin ediyoduuum..neysee canın sağolsuun hiç üzülmee sadece kafana takmamaya çalış..stres en büyük etkeen canııım..o yüzden elinden geleni yapmaya çalış ve aklına getirtmeye çalıış..
evet o pozisyonu mutlaka dene işe yarıyomuuş.bakalım ben daha yeni dün buldum o yüzdeen bizde yeni deniyceez..bataniye meselesi farklı gülüüm..biz süt buharıda yapıyoruz aynı zamandaa o yüzden heryerimizi sarıyoruuz üşütmeyelim diyee.o konu farklı bir konuu..canım benim sağlıcakla kaal..:1hug:a.s.
sabah sabah yedimmm yine kırmızı kartısenağlama senağlama of ya canım sıkıldı....sancımda var of offfffffffffffff.Artık bitince Dr gitmem Şart oldu ...
sabah sabah yedimmm yine kırmızı kartı senağlama senağlama of ya canım sıkıldı....sancımda var of offfffffffffffff.Artık bitince Dr gitmem Şart oldu ...
Üzme canım kendini biliyorum benm dememle değil ama herşeyin bir zamanı var belkide bu kadar taktığımız için olmuyor.:teselli: adet olmak da güzel aslında adet olamayanlar da var.ben böyle avutuyorum kendimi bu senin yumurtladığını gösteriyor bir anlamdayerimseniben yeni bir yumurtlama dönemi kapında üzme kendini ve ona odaklana.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?