Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

süt buharını ben yıllar öncesinden biliyorum hatta ablamın yakın arkadaşı sğt buharı sayesinde hamile kaldı ama hiç yapmadım hep erteledim üşengeçlikmii vaktimi gelmedi bilmiyorum kii .. ama süt buharını mutlaka deniycem çevremde bu şekilde hamile kalan biri var allahın mucizelerii inşallah hepimize faydası olurrkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

biliyomusuun bana bir yaşlı bayan daha yeni evlendiiim.görür görmez senin bişeyin yok niye bir süt buharı yapmıyosun dedi.ama ben nasıl kızdım nasıl herkezin içinde bide korunuyoruz ozamanda 5 yıl yapmıycam diyoduum ..bide bana 3 litre süte 3 demet maydonoz dediğindee been ozaman iyice vazgeçmiştiim..düşünsene hepisi dökülücek sonradan yazdık dedim kendi kendimee..ama sonra selimina arkadaşım yarım litreye bir demet maydonoz diyince aklıma yattı ben biraz cimriyim çünkü o tür konulardaaa.s..
ama nihayetinde ben karar verdiim yapmaya başladım..ben inanıyorumki çok faydası olduu..bu ay olmazsa bilee hiç üzülmiyceem gerçekteen..bu ay güldüğüm kadar uuzuuun zaman gülmemiştik eşimlee.yani süt buharıdaa bizim aşkımıza renk katı diyebiliriim..bak sizide güldürüyoruz burda kafamız dağılıyoo.ben eve gider gitmez bir görceksin benim görevimmiş gibi davranıyorum gerçekten bebiş için yaptığımı unutmaya başladıım..
mesela dün ben akıllıı.anlatimde güülünkaydirigubbakcemile3 eşim çok yorgundu bende kıyamadım ama yinede buharı yaptım..sonra giyindiim VEE BACAKLARIMI HAVAYA KALDIRINCAA :1shok:ZATEN EŞİM KRİZE GİRDİ YATAKTAN DÜŞÜTÜ GÜLMEKTEEEN..kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey YAW BEN FARKINDAMISINIZ PROGRAMLANMIŞIM ORTADA İLİŞKİ YOK VE BEN BACAKLARIMI HAVAYA KALDIRDIIM..YAAAA işte böylee komedii arnavutçuukaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 aayyyy allahımm çok güldümmm ama olsun bee belki daha önceki akşamdan kalanlar vardır bu ay umarım hamiş olan sen olursun canım allahım bu çabanı bu uğraşını boş bırakmasınn duaların seninle ve isteyen herkesleee :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Puhahahahaaa sen çoooookkk yaşa emiiiiii:roflol: bende geçenlerde asansöre binecem elimde evin anahtarı vardı asansörün kapısını anahtarla açmaya çalışıyorumm allah allah niye girmiyoki diyorum eşim ve abim ölüyo gülmekten onlar arkamdaydııı:roflol: istersen evin kapısını aç ne dersin canım diye bir ses arkamdan :asigim:yani çocuk sevmiştim aklım takılmış herhalde işte salak ben-tatlicadiarzu-

canıım nedemeeek hoşgeldiiiinn..sen hemen başlamışsın adaçayı yağınaa..peki yakmadı demişsin yaa aceba diyorum doğru şey aldığına eminsin dimii..nanemsi acımsı bir kokusu vaar,keskin dimii??akıntın olmaması normaldir zaten umarım sende ilthab yoktur inşallaaah..peki sana bir soru??nekadar korundun acebaa..çünkü hap bazen bir yıl koruyo o yüzden soruyorum yanlış anlamaa..
hem gerçekten artık kafana takmaa bak bütün hamileler onu diyoostres yapmamak en önemlisii..bak sende çok şanslısıın hem bizimle konuşurken daha rahat olucaksıın vee herşey düzene giricek.sadece sen değilsin bu problemi yaşayan bak hepimiz bekliyoruz sabırlaa..herşey şimdideen gönlünce olsuun ben inanıyorumkii benim uğurlu topiğiime giren hamile olarak çıkıyoo.allahın izniylee sendee en kısa zamanda sonuç alıcaksııınkendine çok iyi bak sağlıcakla kal

teşekkürler bu arada bende antalyalıyım ama istanbul doğumluyum ve istanbulda yaşıyorum memleketimde yaşıyorsun ne güzel antalyam
sorularına gelince acı elma yağını doğru aldım çünkü bahsettiğin gibi keskin bir kokusu var yanma çok az oldu yani beni rahatsız etmedi.ben korunmadım eşim kondomla korundu yani herhangi bir şekilde ağız yoluyla ilaç kullanmadık güzel dileklerin için teşekkürler işallah herşey gönlümüzce olsun k.i.bak.

arkadaşlar ben alıntı yapıp cevap yazamadım yeni üye oldumda sağ alt köşeden tıklıyorum alıntı yap diye olmuyor bana anlatırmısınız nasıl olcak

inşallah canım hepimiz bir an önce anne oluruz güzel allahımdan biraz daha sabır ve güç istiyorum çünkü çok yoruldum ben mirmirmirmir

üzülme desemde üzüleceksin biliyorum aynı duyguyu heray bizde yaşıyoruz. umarım eylül ayı gelmeden bebeğin sana gelir :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım saol inşallah allah gönlümüze göre versin en yakın zamanda :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:böyle oluruz inşallah

olsun farketmeez sende sol tarafına yat aşkım..ne fark eder..benimde sağ tüpüm çok iyi solum ise rahim filminden sonra açıldı büyük bir ihtimal..çünkü orda hem zor ilerlemiş sıvı hemde eskiden kist vardıı..

ne hissedeceem sürekli gurul guruul sesleeer.hani tükürük dolu bir balonu şişirmeye çaılşırsınyaa yapış yapış olur hanii eski balon şişiremesiin.sonraa zorlaa açılı verdiğin basınçtaan..aynısııı dün bana da oldu resmeeen hissetiim ciddiiyiim baak bana kaş göz hareketi yapmaaakaydirigubbakcemile3valla bak dalga geçmiyorum .
[/QUOTE]
arnavut güzelim sana bişey diyimmi hayatım bence senin tuttu bu ay bak benimde bir arkadaşımın 5 sene bebeği olmuyordu bir tüpü tıkalıydı bana bir gece ilişkiden sonra senin bu yazdıklarını aynısı olmuş onada bana öyle söylemişti arkadaşım ve o ay hamile kaldı
inşallah 10. hamilemiz sen olacaksın bak benimde içime doğuyor en kısa zamanda bize müjdeli haberini vereceksin demedi demede

arnavut güzelim sana bişey diyimmi hayatım bence senin tuttu bu ay bak benimde bir arkadaşımın 5 sene bebeği olmuyordu bir tüpü tıkalıydı bana bir gece ilişkiden sonra senin bu yazdıklarını aynısı olmuş onada bana öyle söylemişti arkadaşım ve o ay hamile kaldı
inşallah 10. hamilemiz sen olacaksın bak benimde içime doğuyor en kısa zamanda bize müjdeli haberini vereceksin demedi demede
[/QUOTE]

yeriiim ben seniiiiiii ..ağzından bal akıyoo baaal..canıım beniiim sağool çok sağool benim için güzel düşünmen bile yeteeerr:asigim:..inşallaah oluur rabbim bana acısıın ,ondan 2 yıldır can dileniyoruum ,,inşallaah ..olmazsadaa hiç üzülmiyceeem napalıım canım sağolsuun:sm_confused:
çok büyükte konuşmak istemiyoruum aslındaa evet inandım bu ay olucağına ama ben alıştım hayal kırıklığına uğramayıı..özeliklee o idrar testinii çift çizgii görebilcem acebaa:çok üzgünüm:

slm kızlar baydır uğruyamıyorum internete artık işten giremiyorum bu ay stres ve üzüntüden adetim sadece 1 gün oldu ve çok az çok üzüldüm bu ay kendimi çok hazırlamıştım ama malesef bende şu yatma poziyonunu deneyim bari yalnız battaniyeyi nasıl sarıyosun ayaklarına anlamadım stres beni mahvetti tabi bebeğe üzüldüm ama ebn çok iş yerimde stresim fazla bu ay 1 ay evdeyim stres yok inşallah tutarda kurtulurum

slm canım ya sadece çocuk değilki herşey üstüste geldi iş yerinde bilgisayarım gitti amirle anlaşamama üsütüne adet olma ve sadece birgün adet görme ayyy bu sefer çok gerildim inan eşimin askerliği büyük ihtimalle erteleniyor bu ay çok çalışacam bakalım inşallah tutar topluca hopp hamileler listesine hadi bakalım

slm kızlar...
bende kırmızı kartı yedim dün yazdıklarınızı okudum valla moral oldu.arnavutgüzelim saolsun güldürdü beni.arnavutgüzeli canım benim memişler bu ay kandırdı beni acımamışlardı ne güzel ama olmadı yine.nasılsa ağlamadım bu ay halbuki çok umutlanmıştım herhalde alıştım artık ama çevre çok etkiliyo beni.geçen ay adayağını deneyemedim ama bu ay koyacağım haaa bide bu pozisyon ve süt buharı olayı ne kaçırdım merak ettim valla denemedik şey kalmasın ama dimi.iyi geceler kızlarhihoyyyt

dün akşam bende yan yattım ama hiçbişi hissetmedim beennnnn:uhm:

Ben de yan yattım kalkınca pır pırr sesler geldi sanki önden gaz çıkardım tövbe tövbee ne ki bukaydirigubbakcemile3

sabah sabah yedimmm yine kırmızı kartı senağlama senağlama of ya canım sıkıldı....sancımda var of offfffffffffffff.Artık bitince Dr gitmem Şart oldu ...

]sabah sabah yedimmm yine kırmızı kartı senağlama senağlama of ya canım sıkıldı....sancımda var of offfffffffffffff.Artık bitince Dr gitmem Şart oldu ...[/QUOTE]

sabah sabah yedimmm yine kırmızı kartısenağlama senağlama of ya canım sıkıldı....sancımda var of offfffffffffffff.Artık bitince Dr gitmem Şart oldu ...

Üzme canım kendini biliyorum benm dememle değil ama herşeyin bir zamanı var belkide bu kadar taktığımız için olmuyor.:teselli: adet olmak da güzel aslında adet olamayanlar da var.ben böyle avutuyorum kendimi bu senin yumurtladığını gösteriyor bir anlamdayerimseniben yeni bir yumurtlama dönemi kapında üzme kendini ve ona odaklana.s.

sabah sabah yedimmm yine kırmızı kartı senağlama senağlama of ya canım sıkıldı....sancımda var of offfffffffffffff.Artık bitince Dr gitmem Şart oldu ...

Canım benim :1hug: bir dahaki ay olur be güzelim....Ağrınmı var bak ayaklarını sıcak suya sok beklet, su ılıyıncaya kadar ... üşütme ama .... hemen kurula ve ayağını sıcak tut...lisedeyken hemşireler sınıf sınıf dolaşıp regl ile ilgili bilgi veriyolardı..hemşire bize sölemişti....faydası olur canım....öptüm seni

sağol canım ...aslında bu ay hiç takmadım hatta yumurtlama günü bile hesaplamadım.ama yinede umutlanıyo insan .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…