Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım arkadaşım sağol desteğin için..Şeniz.iş yerindeyim şuan dediğini yapmama imkan yok dayanmadım bi ağrı kesici içtim(minst).ilkgün çok etkileniyorum hormonlarım depreşiyo sanki..Herşeyin hayırlısı ..

ben adet ağrısına majezik içiyorum çok iyi geliyor.kaydirigubbakcemile5 birde sıcak bir şeyler iç.

canım her ay yaşadığımız şeyler bunlar .. inşallah son bulacak ve hepimizin bebişi olacak...:ecrin_bebek:gamyoncuiremsu yaaa bu sabah bi kedi geçti önümden kasıla kasıla sanki hava atıyoduu dedimki eşime yaaaa görüyomusun şu kedi bile doğuruyoo isyan etmekde istemiyorum ama kediyi kıskandım beeeennnnnnnnsenağlama
akşam sıcak suyu dene canım belki fayda eder bitki çayları içmeye çalış özellikle yeşil çay öneriyorlar regl olduğunda ağrıyı hafifletiyormuş...kaydirigubbakcemile5 öpüyorum canım

bende onu içiyordum da bebek düşüneli beri almıyorum hamilelikte verilen agrı kesicilerden içiyorum ölaki olursa zarar vermesin diye.civanperçemi ve yeşil çay içiyorum

Ama şuan adetlisin bebek de yok şimdilik belli içebilirsin diye düşünüyorum adet dışında ben de içmiyorum birşey çatlasam da...acaba yanlış mı düşünüyorum.

bende onu içiyordum da bebek düşüneli beri almıyorum hamilelikte verilen agrı kesicilerden içiyorum ölaki olursa zarar vermesin diye.civanperçemi ve yeşil çay içiyorum

Doktorum yumurta kontrolünde bana hep şunu derdi hiç ilaç alma sakın folik asitten başka...ilaç yumurtayı bozabilir .fisfisfis :uhm:

Ama şuan adetlisin bebek de yok şimdilik belli içebilirsin diye düşünüyorum adet dışında ben de içmiyorum birşey çatlasam da...acaba yanlış mı düşünüyorum.

yok canım benim doktorda alma derdi :sm_confused:wallaa

durualyacım bende öle biliyorum ama adetliyken bide evde deilsem dayanamıyorum malesef ilaç içmeden kendime gelemiyorum ..iş yerinde kıvranmakta olmuyo..

durualyacım bende öle biliyorum ama adetliyken bide evde deilsem dayanamıyorum malesef ilaç içmeden kendime gelemiyorum ..iş yerinde kıvranmakta olmuyo..

haklısın canım ilaç olmadan geçmiyo tabikiii :1no2: hele işyeri bunu hiç anlamaz ...benim bir tanıdığım işyerinde patronları hanımların regl olduğunu anlıyomuş tabiii kıvranmalarından sen bugün izinlisin diye gönderiyomuşşş...duyduğumda çok şaşırmıştımm ...

delikafadulden patrona bak yahuuu. bayanlara her ay bir gün izin desin anam ozaman da herkes anlarkaydirigubbakcemile3

]sabah sabah yedimmm yine kırmızı kartı senağlama senağlama of ya canım sıkıldı....sancımda var of offfffffffffffff.Artık bitince Dr gitmem Şart oldu ...
[/QUOTE]

canım benim olsun bu olmasa başka bir ay olacak sen canını sıkma kader ortağım benim :1hug:

Son düzenleyen: Moderatör:

canım benim olsun bu olmasa başka bir ay olacak sen canını sıkma kader ortağım benim :1hug:[/QUOTE]

canım çok sağol..olcak bi gün inşalllahh.ben çok plan yaptım ondan olmuyoo.yazın antalya çok sıcak oluyoo ben en iyisi eylülde hamile kalayım mayıs gibi doğumyaparım hem bebeişimde yaza kırkı çıkar demiştim...allahda bana sen deyil bunu anca ben belirlerim diyo bak bana

sabah sabah yedimmm yine kırmızı kartı senağlama senağlama of ya canım sıkıldı....sancımda var of offfffffffffffff.Artık bitince Dr gitmem Şart oldu ...

:teselli:canım beniiimm.. sakın stres yapmaa,üzme kendinii bakyerimseniben..vardır bir hayıır bundadaa..bakalım bu ay bir doktora git hem için rahatlasın..sanmıyorum bişey çıkacağını..zaten havalar da ısınıyoo demekki sen havalar sıcakken hamile kalıcaksıınn hiç belli olmaz gülüm..

umarım kendini toparlamışsındııırr..sağlıcakla kal öpüyorum seni kocamaan..meleğinee en kısa zamanda kavuşman dileğileee:CüvCüv::ecrin_bebek:

SAĞOL CANIM ARKADAŞIMM.İYİYİM ŞİMDİ SABAHTAN HEY HEYLER ÜSTÜMDEDİ...İNŞALLAH CANIM BENİM İNŞALLAH BEBİŞLER GÖBİŞLERİMİZE DÜŞER BİRAN ÖNCE:)
AMA SENİN DR GİDEMİCEM EŞİM YOGUN ÇALIŞIYO BUGUNLERDE YANLIZADA GİTMEYE ÇEKİNİYORUM OKADAR YOLU.ARTIK BURDAN Bİ DR GİDİCEM HAFTAYA

tatlım beniiimm.okadar yolu tek başına gitme tabii bencedeee.sen burdaa birinee git..ama nolur iyi araştır.ilk doktorun çok önemlii tamam.benim gibi piskolojini bozmasınlar sonraa..rahat ol.gör bak bişey çıkmıycak stres diyeceek..hem bence hemen git adetin 3.gününde hormon testi istiyolar ..o yüzden geç kalmaa..

hadi güzel haberlere dönersin inşallaah canım beniiim.yapabileceğim birşey varmı???yerimseniben:1hug:

yok canım çok sağol teşekkür ederim ..
sibel usta isimli bi dr gitmeye karar verdim netde de iyi şeyler okudum.sen duydunmu 100.yılda muayanesi varmış.devlet hastanesinde de çalışıyormuş..şimdi erkek bi dr gitmek için cesaretim yok.önce şu tabularımı bi yıkayım :)

latsibel'cim nasılsın bugün....ağrın geçtimi...a.s.

kızlar merhaba...nasılsınız? uzun zamandır girmiyordum foruma en sonki kırmızılardan sonra biraz moralim bozulmuştu.ama kısmet işte.dr a gittim bi ilaç verdi adetin 5.günü başlanıyor ilacı okudum hemen hemen ilk kullanımda sonuç veriyormuş.bakalım bu ayda kırmızıyı görürsem başlarım belki fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…