L
latsibel
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #1.361
Canım benim :1hug: bir dahaki ay olur be güzelim....Ağrınmı var bak ayaklarını sıcak suya sok beklet, su ılıyıncaya kadar ... üşütme ama .... hemen kurula ve ayağını sıcak tut...lisedeyken hemşireler sınıf sınıf dolaşıp regl ile ilgili bilgi veriyolardı..hemşire bize sölemişti....faydası olur canım....öptüm seni
canım arkadaşım sağol desteğin için..Şeniz.iş yerindeyim şuan dediğini yapmama imkan yok dayanmadım bi ağrı kesici içtim(minst).ilkgün çok etkileniyorum hormonlarım depreşiyo sanki..Herşeyin hayırlısı ..
bende onu içiyordum da bebek düşüneli beri almıyorum hamilelikte verilen agrı kesicilerden içiyorum ölaki olursa zarar vermesin diye.civanperçemi ve yeşil çay içiyorum
Ama şuan adetlisin bebek de yok şimdilik belli içebilirsin diye düşünüyorum adet dışında ben de içmiyorum birşey çatlasam da...acaba yanlış mı düşünüyorum.
:1no2: ayy ozaman ben de dr.a bir sorayım onu sağol canım
durualyacım bende öle biliyorum ama adetliyken bide evde deilsem dayanamıyorum malesef ilaç içmeden kendime gelemiyorum ..iş yerinde kıvranmakta olmuyo..
haklısın canım ilaç olmadan geçmiyo tabikiii :1no2: hele işyeri bunu hiç anlamaz ...benim bir tanıdığım işyerinde patronları hanımların regl olduğunu anlıyomuş tabiii kıvranmalarından sen bugün izinlisin diye gönderiyomuşşş...duyduğumda çok şaşırmıştımm ...
[/QUOTE]]sabah sabah yedimmm yine kırmızı kartı senağlama senağlama of ya canım sıkıldı....sancımda var of offfffffffffffff.Artık bitince Dr gitmem Şart oldu ...
sabah sabah yedimmm yine kırmızı kartı senağlama senağlama of ya canım sıkıldı....sancımda var of offfffffffffffff.Artık bitince Dr gitmem Şart oldu ...
:teselli:canım beniiimm.. sakın stres yapmaa,üzme kendinii bakyerimseniben..vardır bir hayıır bundadaa..bakalım bu ay bir doktora git hem için rahatlasın..sanmıyorum bişey çıkacağını..zaten havalar da ısınıyoo demekki sen havalar sıcakken hamile kalıcaksıınn hiç belli olmaz gülüm..
umarım kendini toparlamışsındııırr..sağlıcakla kal öpüyorum seni kocamaan..meleğinee en kısa zamanda kavuşman dileğileee:CüvCüv::ecrin_bebek:
SAĞOL CANIM ARKADAŞIMM.İYİYİM ŞİMDİ SABAHTAN HEY HEYLER ÜSTÜMDEDİ...İNŞALLAH CANIM BENİM İNŞALLAH BEBİŞLER GÖBİŞLERİMİZE DÜŞER BİRAN ÖNCE:)
AMA SENİN DR GİDEMİCEM EŞİM YOGUN ÇALIŞIYO BUGUNLERDE YANLIZADA GİTMEYE ÇEKİNİYORUM OKADAR YOLU.ARTIK BURDAN Bİ DR GİDİCEM HAFTAYA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?