L
latsibel
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #1.401
evet sen söyleki seni tecrübeli zanetsin öyle hiç doktora gitmemiş gibi görüntü vermee vallaa seni soyup soğana çeviriir..bişey olmamasına rağmen bişey var gibi yapar bide yanlış tedavi uygularlaar ..haaa haberin olsun ondan dediiimm..doktor ismi de sorarlarsaa söylersiinn.tamaam güya onlarada gitmişsindee birde buna gelmişsin gibii..:jeyyar:bu araa yemin ederim pembe ve mavi eşortman yoktuu..sırf siyat ve gri çünkü kış sezon kalkmışmış o yüzden hep kısa tarzı şortlar gelmiş..sana söz amaa bulursam alıcaaamkaydirigubbakcemile5:1hug:
tamam canım tavsiyelerine titizlikle uyarımmm.senin zevkine güveniyorum pembe konusunda:)kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ...alcam demen bile yeter kuzucumm öpüyorumm seni
kızlar ben sizi çok iyi anlıyorum.3 yıllık evliyim 2 yıl uğraştım hamile kalmak için, doktora gittim hormonlar normal, eşime bakılmadı, bana hsg çekildi, onda dr tüplerden birinin ucu hafif tıkalı aşılama yapılacak dedi benim moralim öyle bozuldu ki gitmedim bir daha doktora filan.
internetten biraz araştırdım her ihtimale karşı kendime soğan kürü eşime de keçiboynuzu kürü yaptım eşimin kürü daha bitmemişti.
bir arkadaşımın tavsiyesini uyguladım ve şu anda 7+4 hamileyim.
arkadaşıma doktoru daha bekarken anne olamazsın demiş ama arkadaşım doğum yaptı:)
uygulama şu: ilişki esnasında ayaklarınızı duvara dayayın, ilişkiden sonra da ayaklarınıza battaniye sarıp 20 dk bekleyin sonra sağ tarafınıza doğru yatıp cenin pozisyonu alrak 3-4 saat hç kalkmadan yatın. cenin pozisyonu yani bacaklarınızı karnınıza çekerek. ben bunu denediğim ilk ayda hamile kaldım arkadaşım sabah ilişkiye girilirse şansın daha fazla olduğunu söylemişti ama ben vakitten dolayı sabah deneyemedim.
ve bunu denediğim ay ne yumurtlamamı hesapladım ne de bir şey. gün aşırı olacak diye kendimi kasmadım.
üstelik doktor da yumurtlama döneminde her gün ilişkiye girilmesinin daha mantıklı olduğunu çünkü spermlerin hangi gün daha iyi bir durumda olacağını kimsenin bilmediğini söylemişti ben buna da hak verdim.
bu yöntemi deneyin, oluyor.
umudunuzu yitirmeyin.
ben anladım ki ne tüplerim tıkalıymış ne bir şey. doktorların bazıları maalesef böylesine hassas bir konuyu nakit kaynağı olarak görüyor.
bizim ne kadar yıprandığımız strese girdiğimiz onları ilgilendirmiyor.
bu yöntemi deneyin, bir şey kaybetmezsiniz.
bence hamile kalacaksınız.
dualarım sizinle:)
Bak senin için arayıp buldum pozisyon yukarda yazdığı gibi hadi bakalım kolay gelsinyerimseniben[/QUOT
ay canım agzından bal akıyor.
senin dediklerine katılıyorum
allah bebişini sağlıcaklı bi şekilde kucagına almayı nasip etsin
kızlar ben sizi çok iyi anlıyorum.3 yıllık evliyim 2 yıl uğraştım hamile kalmak için, doktora gittim hormonlar normal, eşime bakılmadı, bana hsg çekildi, onda dr tüplerden birinin ucu hafif tıkalı aşılama yapılacak dedi benim moralim öyle bozuldu ki gitmedim bir daha doktora filan.
internetten biraz araştırdım her ihtimale karşı kendime soğan kürü eşime de keçiboynuzu kürü yaptım eşimin kürü daha bitmemişti.
arkadaşıma doktoru daha bekarken anne olamazsın demiş ama arkadaşım doğum yaptı:)
uygulama şu: ilişki esnasında ayaklarınızı duvara dayayın, ilişkiden sonra da ayaklarınıza battaniye sarıp 20 dk bekleyin sonra sağ tarafınıza doğru yatıp cenin pozisyonu alrak 3-4 saat hç kalkmadan yatın. cenin pozisyonu yani bacaklarınızı karnınıza çekerek. ben bunu denediğim ilk ayda hamile kaldım arkadaşım sabah ilişkiye girilirse şansın daha fazla olduğunu söylemişti ama ben vakitten dolayı sabah deneyemedim.
ve bunu denediğim ay ne yumurtlamamı hesapladım ne de bir şey. gün aşırı olacak diye kendimi kasmadım.
üstelik doktor da yumurtlama döneminde her gün ilişkiye girilmesinin daha mantıklı olduğunu çünkü spermlerin hangi gün daha iyi bir durumda olacağını kimsenin bilmediğini söylemişti ben buna da hak verdim.
umudunuzu yitirmeyin.
ben anladım ki ne tüplerim tıkalıymış ne bir şey. doktorların bazıları maalesef böylesine hassas bir konuyu nakit kaynağı olarak görüyor.
Bak senin için arayıp buldum pozisyon yukarda yazdığı gibi hadi bakalım kolay gelsinyerimseniben
umudunuzu yitirmeyin.
Bak senin için arayıp buldum pozisyon yukarda yazdığı gibi hadi bakalım kolay gelsinyerimseniben[/QUOT
ay canım agzından bal akıyor.
senin dediklerine katılıyorum
allah bebişini sağlıcaklı bi şekilde kucagına almayı nasip etsin
meyracım saol canım kedersiz sana teşekkür ederim canım güzel dileklerin için.sana katılıyorum bende doktora bu yüzden gitmiyorum çünkü onlar için çok normalmiş gibi davranmaları benim canımı sıkıyo bazılarıda maddiyata dökmüş işi haaaa gereksizmi asla ama yinede içime sinmiyo.
ben zaten bacaklarımı kaldırıyodum ama battaniye işini yapmamıştım,yatış pozisyonumda aynı... bu yöntemi sevdim en azından unutmam bazen kürler unutuluyo yaaaaaaa.... ahhhhhh bide takmasak ama olmuyo hergeçen gün çevremdeki hamile sayısı artıyo hemde problemli olupta kalanlarda var.herzaman inancım yerinde ama öyle bian geliyoki sizlerde çok iyi biliyosunuz dayanılmıyo.ama yinede umutlar hiçbir zaman bitmiyo.
kızlar ben diyorumki yeni gelen arkadaşlara daha faydalı olması açısından ,kürleri ve hamile kalan arkadaşları liste yapalım hemde arada bi görmek bizede iyi gelir kaydirigubbakcemile5diyorum ne dersniz? hihoyyyt
canım ne güzel bizlere umut oluyosun dualarını eksik etme olurmu.allah tamamına erdirsin canım sağlıklı bişekilde kucağına almayı nasip etsin allahım.kendine dikkat et:CüvCüv:
ama kızlar hamile olan ben değilim başka bir arkadaşın mesajı buuu senağlamaçok duygulandım ben şimdi maalesef benimde 6 senedir olmuyorr:1no2:
herkese hayirli cumalarrrr. bu günün yüzü suyu hürmetine Rabbim hepimizin karnini bebeklerle doldursun
üzülme kedersiz arkadasim, dua niyetine gecer belki :teselli:
hem adin kedersiz, kederlenme bosuna olur ins a.s
ya warya kizlar, yine bana güleceksiniz ama napim anlatcam. dün gece bu cenin pozisyonunda yatarken birden bi hapsirdim hepsi disari ciktiii benneyaptımki birden korktum nedense hapsirinca.
tam zamaniydi yani bahardan mi nedir, habire hapsiriyorum
huhuuuuuu arnavut güzelim nerelerdesin yaaa ne yaptınız dün gece nasıl geçti Şenizkullandınmı şu prees denen şeyi gelişmeleri yaz bize merakta bırakma bizlerinaniknanik
canım benim ne bileyim arkadaşlar böyle mesaj yazınca duygulandım işte hem biliyormusun benim eski nickim KEDERLİ ydi kk daki bazı arkadaşlarım çok ısrar ettiler KEDERSİZ olarak değiştir diye o yüzden değiştirdim acaba yinemi eski nickimi kullansam çünkü çoook kederliyim ben
ya warya kizlar, yine bana güleceksiniz ama napim anlatcam. dün gece bu cenin pozisyonunda yatarken birden bi hapsirdim hepsi disari ciktiii benneyaptımki birden korktum nedense hapsirinca.
tam zamaniydi yani bahardan mi nedir, habire hapsiriyorum
önemli değili canım olabilir böyle şeyler ...dediğin gibi belkide allah söyletti :)))canım kusura bakma yaaaaa anlamadımki başkasına ait bi mesaj olduğunu...allah söyletti diyelim inşallah yakın zamanda olcak.arnavutgüzelimizde kayıp nerelerdeyseeeeeeee...............
kıss ne gibi kötü şeyleri çağırıştırıyorum anlamadım bennn :uhm:allah iyiliğini versin seniin dur geldiiimm.meraktan çatladınız demiiiihihoyyyt.
bidakka bidakka arkadaşların istedi diyee nediye sen nicini değiştiriyosun öyle kedersiz diyee.sen kötü şeyleri çağrıştırıyosuun busefer..nolur değiştireceksende daha pozitif bir isim olsun..yerimseniben
anacım dün gece son kez süt buharını yaptım.eve erken geldim eşimi bekledim..neysee sonraa pre-seedi kullandım.eşimin dedğine göre güzelmiiiş:asigim:ama ben dün gece çok sinirli olduğumdan dolayı bişey anlamdım tabii.çünkü çok sıkıldıım bu işlerden.zoraki ilişkilerdeen..kaydirigubbakcemile:çok üzgünüm:..ama şunu farkettim bacaklarım yukardayken acayip şekilde sancım oldu karnıma bastırdığımda resmen tüplerimi ve yumuşlarımı hissedtiiim..heralde faydası oldu bilmiyorum artık..bugünde yumuşlarım çatladıı bakalım nolucak bana dua ediiinn.çünkü bendee ne heves kaldı ne bişey..bıktım sürekli para harcıyoruz emek veriyoruz gene fos gene foos yaaww:sm_confused:rabbim nolur artık duy sesimizii yaaa,lütfen acı bizee bu mübarek günün suyu hurmetinee dualarımızı kabul et ve göbeşlerimizi biran önce dolduuurr kurbanın olaaaam:Saruboceq: :Saruboceq:
selam kızlar bende hamile kalmak istiyorum ama olmuyor
[/COLOR][/SIZE][/FONT]
aramıza hoşgeldin olur canım sen canını sıkma moralini bozma olmuyacak diye bişey yok
belkide arnavutgüzelinin açtığı bu doping sana uğur getirecek bellimi olur bak bu kür sayesinde 9 hamilemiz oldu 10. da yolda gibi görünüyo:))(arnavutgüzeli)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?