Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

meyracım saol canım kedersiz sana teşekkür ederim canım güzel dileklerin için.sana katılıyorum bende doktora bu yüzden gitmiyorum çünkü onlar için çok normalmiş gibi davranmaları benim canımı sıkıyo bazılarıda maddiyata dökmüş işi haaaa gereksizmi asla ama yinede içime sinmiyo.
ben zaten bacaklarımı kaldırıyodum ama battaniye işini yapmamıştım,yatış pozisyonumda aynı... bu yöntemi sevdim en azından unutmam bazen kürler unutuluyo yaaaaaaa.... ahhhhhh bide takmasak ama olmuyo hergeçen gün çevremdeki hamile sayısı artıyo hemde problemli olupta kalanlarda var.herzaman inancım yerinde ama öyle bian geliyoki sizlerde çok iyi biliyosunuz dayanılmıyo.ama yinede umutlar hiçbir zaman bitmiyo.

kızlar ben diyorumki yeni gelen arkadaşlara daha faydalı olması açısından ,kürleri ve hamile kalan arkadaşları liste yapalım hemde arada bi görmek bizede iyi gelir kaydirigubbakcemile5diyorum ne dersniz? hihoyyyt

canım ne güzel bizlere umut oluyosun dualarını eksik etme olurmu.allah tamamına erdirsin canım sağlıklı bişekilde kucağına almayı nasip etsin allahım.kendine dikkat et:CüvCüv:

herkese hayirli cumalarrrr. bu günün yüzü suyu hürmetine Rabbim hepimizin karnini bebeklerle doldursun

üzülme kedersiz arkadasim, dua niyetine gecer belki :teselli:
hem adin kedersiz, kederlenme bosuna olur ins a.s

ya warya kizlar, yine bana güleceksiniz ama napim anlatcam. dün gece bu cenin pozisyonunda yatarken birden bi hapsirdim hepsi disari ciktiii benneyaptımki birden korktum nedense hapsirinca.
tam zamaniydi yani bahardan mi nedir, habire hapsiriyorum

üzülme kedersiz arkadasim, dua niyetine gecer belki :teselli:
hem adin kedersiz, kederlenme bosuna olur ins a.s

canım benim ne bileyim arkadaşlar böyle mesaj yazınca duygulandım işte hem biliyormusun benim eski nickim KEDERLİ ydi kk daki bazı arkadaşlarım çok ısrar ettiler KEDERSİZ olarak değiştir diye o yüzden değiştirdim acaba yinemi eski nickimi kullansam çünkü çoook kederliyim ben

canım sen moralini bozma birdamlacık bile yetiyor hem çok duyuyoruz bazı eşler korundukları halde hamile kalabiliyorlar hem bak gülben ergen ikizlere hamile hemde korundukları halde güzel rabbim verdikten sonra herşey boşşşşşş

huhuuuuuu arnavut güzelim nerelerdesin yaaa ne yaptınız dün gece nasıl geçti Şenizkullandınmı şu prees denen şeyi gelişmeleri yaz bize merakta bırakma bizlerinaniknanik

huhuuuuuu arnavut güzelim nerelerdesin yaaa ne yaptınız dün gece nasıl geçti Şenizkullandınmı şu prees denen şeyi gelişmeleri yaz bize merakta bırakma bizlerinaniknanik

allah iyiliğini versin seniin dur geldiiimm.meraktan çatladınız demiiiihihoyyyt.
bidakka bidakka arkadaşların istedi diyee nediye sen nicini değiştiriyosun öyle kedersiz diyee.sen kötü şeyleri çağrıştırıyosuun busefer..nolur değiştireceksende daha pozitif bir isim olsun..yerimseniben

anacım dün gece son kez süt buharını yaptım.eve erken geldim eşimi bekledim..neysee sonraa pre-seedi kullandım.eşimin dedğine göre güzelmiiiş:asigim:ama ben dün gece çok sinirli olduğumdan dolayı bişey anlamdım tabii.çünkü çok sıkıldıım bu işlerden.zoraki ilişkilerdeen..kaydirigubbakcemile:çok üzgünüm:..ama şunu farkettim bacaklarım yukardayken acayip şekilde sancım oldu karnıma bastırdığımda resmen tüplerimi ve yumuşlarımı hissedtiiim..heralde faydası oldu bilmiyorum artık..bugünde yumuşlarım çatladıı bakalım nolucak bana dua ediiinn.çünkü bendee ne heves kaldı ne bişey..bıktım sürekli para harcıyoruz emek veriyoruz gene fos gene foos yaaww:sm_confused:rabbim nolur artık duy sesimizii yaaa,lütfen acı bizee bu mübarek günün suyu hurmetinee dualarımızı kabul et ve göbeşlerimizi biran önce dolduuurr kurbanın olaaaam:Saruboceq: :Saruboceq:

canım kusura bakma yaaaaa anlamadımki başkasına ait bi mesaj olduğunu...allah söyletti diyelim inşallah yakın zamanda olcak.arnavutgüzelimizde kayıp nerelerdeyseeeeeeee...............

kaydirigubbakcemile3kuzum beniiim kıyamam sanaabanada aynısı oluyoo biliyomusuun..bende hemen brnumu tıkıyorum peçete dayıyorum orayaa kaydirigubbakcemile3napiim ..ama artık alıştım vallaa ertesi gün bile kalktığmdaa kesinlikle çıkmıyoo.akşama doğru akmaya başlıyo buseferbenneyaptımki

canım kusura bakma yaaaaa anlamadımki başkasına ait bi mesaj olduğunu...allah söyletti diyelim inşallah yakın zamanda olcak.arnavutgüzelimizde kayıp nerelerdeyseeeeeeee...............
önemli değili canım olabilir böyle şeyler ...dediğin gibi belkide allah söyletti :)))

kıss ne gibi kötü şeyleri çağırıştırıyorum anlamadım bennn :uhm:
kızım ne diye sıkıyorsun kendini yaa rahat ol gerçi seni anlıyabiliyorum ama
ne yapalım rahat olmaya çalışalım birazda kaydirigubbakcemile2
karnında sncın varsa senin yumurtalarının çatladığına işarettir nerden biliyorsun diye soracak olursan tüpbebek tedavisindeyken yumurtalarımın toplanacağı gün acayp sancım vardı adet sancısı gibi dr bana sordu sancın varmı diye bende evet çok dedim iyi dedi yumurtalarının çatladığındandır sancının olması demişti ozaman .....hadi inşallah arnavutgüzelim bu sefer tututacaksın demiyorum tutturdun bu ay diyorum süprizzzzz

[/COLOR][/SIZE][/FONT]
selam kızlar bende hamile kalmak istiyorum ama olmuyor

aramıza hoşgeldin olur canım sen canını sıkma moralini bozma olmuyacak diye bişey yok
belkide arnavutgüzelinin açtığı bu doping sana uğur getirecek bellimi olur bak bu kür sayesinde 9 hamilemiz oldu 10. da yolda gibi görünüyo:))(arnavutgüzeli)

sağol canım inşallah hepimiz için dediğin şey ayaklarını kaldırıp sonrada cenin gibi yatmakmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…