D
durualya
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #1.441
kızlar ben yemek yapmalıyım çıkıyorum sizinle tanışmak güzeldi görüşmek üzere
canım senin testin ne zaman yarın bence bir test yapı ver sonuç belli olur....arnavut güzelininde dediği gibi yerleşme kanaması gibi bişeydir inşallah dualarımız seninle canım bize güzelheberlerle dön burayı inletelim hadi bakalım:teytey::teytey::dance:kızlaar bişi sorcam ben...aşılamamın bugün 12. günü öğleden sonra hafif çok açık pembe leke geldi ama öyle çok deil işteyim burdan merkezi arayamıyorum bilgisi olan varmııııııı
benimde adetime 10 gün kala oluyor sancılarım sanırım normal sıkma tatlı canını yerimsenibenkıalar ya benimde adet döneminden önce karnımda çok sancım oluyor bazen geceleri uyandırıyor yani bu yumurtaların çatladığınımı gösteriyor kesin mi
[QUOTE=susuz yaz;6162082]canıım nedemeeek hoşgeldiiiinn..sen hemen başlamışsın adaçayı yağınaa..peki yakmadı demişsin yaa aceba diyorum doğru şey aldığına eminsin dimii..nanemsi acımsı bir kokusu vaar,keskin dimii??akıntın olmaması normaldir zaten umarım sende ilthab yoktur inşallaaah..peki sana bir soru??nekadar korundun acebaa..çünkü hap bazen bir yıl koruyo o yüzden soruyorum yanlış anlamaa..
hem gerçekten artık kafana takmaa bak bütün hamileler onu diyoostres yapmamak en önemlisii..bak sende çok şanslısıın hem bizimle konuşurken daha rahat olucaksıın vee herşey düzene giricek.sadece sen değilsin bu problemi yaşayan bak hepimiz bekliyoruz sabırlaa..herşey şimdideen gönlünce olsuun ben inanıyorumkii benim uğurlu topiğiime giren hamile olarak çıkıyoo.allahın izniylee sendee en kısa zamanda sonuç alıcaksııınkendine çok iyi bak sağlıcakla kal
teşekkürler bu arada bende antalyalıyım ama istanbul doğumluyum ve istanbulda yaşıyorum memleketimde yaşıyorsun ne güzel antalyam
sorularına gelince acı elma yağını doğru aldım çünkü bahsettiğin gibi keskin bir kokusu var yanma çok az oldu yani beni rahatsız etmedi.ben korunmadım eşim kondomla korundu yani herhangi bir şekilde ağız yoluyla ilaç kullanmadık güzel dileklerin için teşekkürler işallah herşey gönlümüzce olsun k.i.bak.
[/COLOR]
arnavut güzeli senin elma yağını yaptıktan 3-4 gün sonra ilişki bittikten sonra sanki tıkanan lavaboya sıcak suyla lavabo açıcağı dökersinya açılır içimde acayip sesler oldu eşimle o anda gülme krizine girdik zaten bu denediğim yöntemler çok eğlendiriyor bizi acaba tıkalı yerimi açtı elma yağı ne dersin?
kızlar size haber veremedim misafirim gelcek..doktora ulaştımm pazartesiyi bekle ve pazartesi kan testi yaptır dedi..sanki adet başlangıcı gibi kanamam bilmiyorum eşim yok hamile dilsin dedi....şimdilik bu kızlarrr hepinizi öptüm merak etmeyin haber vercem mutlaka ...
slm arnavut güzeli bu süt buharı bide pre_seed ne onları anlamadım baktım yazışmaların hepsine bulamadımda nolur yaz bidahane bunlar çatlayacam meraktan
slm canim...arnavut guzeli gorunmuyor :) ben nekadar yardimci olabilirim bilmiyorum ama en azindan arnavutum gelene kadar merakini biraz dindireyim....preseedden baslayalim...preseed sperm dostu kayganlastirici...iliskiye girmeden 15 dakika once vajina icine skyrsun 15 dakikadan sonrada iliskiye giritorsun..bu kayganlastirici sayesinde sperm hizla yumurtaliklara dogru ilerlemesini sagliyor...bende preseed'i bu ay aldim bakalim artik hayirlisi...maydonoz ve sut buharida rahimin icinin yumusamasi,iltihabin sokmesi ve adet donemindeki agrilarin azalmasina yardimci oluyor benim bildigim...buda hamile kalmayi kolaylastiriyormus..umarim yardimci olmabilmisimdir...hoscakal.......
yerim seni beeeen..ne güzel anlatmııış.kurban oluruuum:1hug:daha söze ne gerek vaar..:1closedeyes:
sağlık danışma hattı gibiyiiiz mübareksositosositokaydirigubbakcemile5
Cevabın için ben teşekürederiiiiima.s.:enbuyukkk:
Şeniz rica ederimmmm:))))))kaydirigubbakcemile3 hepimiz birbirimizin yolunda ilerliyoruz.....ogretmen olacagima keske dr.olsaydim : ( hos ogretmem olmamda bir ise yaramiyor esim sayesinde ama olsun.......:1hug: kocaman opuyorum seni......Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?