Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
neden özür diliyorsun ki herşey olabilir sen iyi olda,çok geçmiş olsun...sağlık olsun ya demekki daha zamanı varmış.bizde seni çok seviyoruz
dikkat et kendine

cok saol eylülcüm denemediğim yol kalmadı bunuda deneyecem inş bu tutar yoksa cıkamayacam bunalımdan

rica ederim.....:1hug: hepimiz ayni dertten yaniyoruz ama vermeyen allah, vermeyince yapacak birsey yok....uzuldugumuz zaman hormonlarimiz alt ust oluyor,olacagi varsada olmuyor...polen ve adacayini deniyormusun bilmiyorum ama yerinde olsam denerdim..şakkıdı.hamile kalmama etkin olurmu bilemem ama baska faydalarini simdiden gordum ..ve ben daha yeni baslamistim 2 hafta anca olmustur...illaki birgun tutacaktir canim biz tutturamazsakta tip ilerlemis cok sukur (tup bebek,asilama.) belki biraz pahali ama bebege deger diye dusunuyorum...bence keyfimize bakalim :içelim:gamyoncuiremsu

canim benim ozur dilenecek birsey yokki....bosver canim uzulme,hep demiyormuyuz olacaksa hayirlisi,sagliklisi olsun diye demekki hayirlisi buymuski olmamis...allah buyuktur ummadigin bir anda anne ben geliyorum diyecektir...asilamada okadar az sans verdiklerini bilmiyordum..dun nette gezdim tup bebek fiyatlari hakkinda 1500 tl bile tup bebek yapan yerler oldugunu gordum...uzulmedigine sevindim,allah yardimcin olsun canim benim........

kızlar merhaba...sabahtan beri konuyu baştan beri okumaya çalışıyorum....ne kadar güzel birbirnize ne kadar faydalı olmuşsunuz....

benim hikayemi şimdi size uzun uzun yazmayayım...ama kısaca anlatayım...4 yıllık evliyim.... 28 yaşındayım...çikolata kistleriyle berber başlayan bir evliliğim var....2 kere ameliyat oldum biri kapalı diğeri açık...ondan sonrada normal yolla olmuyor diye tüp bebeğe başladık....tüp beebeğe başladığım sırada tüplerde sıvı olduğunu farketti doktorum tedavi falan oldum...tabi bu arada tüp bebeğe ara vermek zorunda kaldım yani yumurtalarım toplandı döllendi donduruldu...ama gel gelelim sıvı hala orda ve benden çamur gibi akıntı geliyordu her adet bititimnden sonra...neyse uzun lafın kısası ben bu tüplerdeki sıvı için yine lapaoskopi oldum tüplerim alındı malesef.... ve tarnsfer oldu 3 tane... bekledik tahlil falan derken tutmuştu hamileydim.....keseyi falan görmüştük sıra kalp atışalrına gelmişti... sonr abir baktıktı bebişleirmden biri rahiem biride rahim dışına tutunmuş...yani dış gebelik oldu analayacağınız....rahime tutunanıda etkiledi ve düşük yaptım.....şimdi diyeceksinizki tüpleri olmayan biri nasıl dış gebelik geçiri diye..ama oldu milyond abir görülen bir vakaymış oda beni buldu...zaten biz o sıvıdan dolayı dış gebelik olmasın çocuk düşmesin etkilenmesin diye yaptık bu ameliyatı ama yinede olmadı...neyse şans dedik...kısmet dedik...bu sefer dış gebelik için amaliyat olmamam için çok direndi ama baktı kaç aydır...düşmüyor ordan ve erimiyorda....mecburuz ameliyat kaçınılmaz son gibi görünüyor dedi...ve kızlar 4. amelyatımıda oldum...ameliyat olalı da 2 hafta oldu...laporoskopiyle oldum...ama doktorum rahim ve bağırsakların birbirine yapışık vaziyetteydi...çok fazla birşey yapamadık..sadece orayı temziledik o kadar dedi....
normal yolla olma şansım hiç yok ve doktorlar fazla zaman kaybetmeden tekrar tüp bebek denemem gerektiğini söylüyorlar...çünkü yumurta rezervim her ameliyatta azda osla bir azalma göstermiş olabilir...yani benim yumurta rezervim diğer bayanlara göre daha az...yani erken menepoza doğru gidiyorum malesef : ((( ve bizimde şuanda hemen yapma gibi bir dururmumda yok...çünkü maddi manevi çok yıprandık....uzun bir sürede ancak toparlanırız...

size bu kadar şeyi niye mi anlattım????sizlere sormak istediğim....doğal yoldan bu yumurtaları çoğaltmaya yarayan bir kür varmıdır...yani zman benim için çok önemli en az 1 yada 2 seneye kadar düşenemeyeceğiz....en azından ben bu süreye kadar yumurtaları nasıl çoğaltır ve nasıl muhafa edebilirim??? :a015:

çok uzattım kusura bakmayın.....

merhaba..........sizinde basiniza gelmeyen kalmamis..allah daha kotusunden korusun,baska aci nasip etmesin insallah..bastan beri yazilanlari okuduysaniz anlamissinizdir ama ben yinede yazayim kendimce........oncelikli olarak arnavutguzeli arkadasimizin paylastigi bir kur varolen kuru...polen kuru yumurtaliklarin gelismesini sagliyor.aslinda bu kur ayni zamanda hormonlarinda duzelmesine katkida bulunuyormus.polen kuru nun icinde ; polen,tarcin,corekotu ve bal vardir...aslinda netten hepsinin arastirmasini teker teker yaptiginda ordanda detayli bilgiye sahip olabilirsin...bunun disinda incirde var ama ondan tam emin degilim cunku onu yumurta catlamasi icin kullanildigini duymustum..ama bence sizin icin en onemlisi o bahsettiginiz sivinin bir an once akitilip temizlenmesi..buda iki yontemle olabilir birincisi adacayi yagi ikinciside maydonoz buhari...adacayi yagini kendim kullandim 5 gun ve faydasini gordum.allah yardimciniz olsun..sunu hic unutmayin derdi veren dermaninida verir....

canım yazdıkların için teşekkür ederim....bahsettiğim akıntıdan çoktan kurtuldumz aten tüplerim alındığında...şuanda öyle bir sorunum yok...sadece şuanda yumurtaları çoğaltmak ve muhafaza etmek istiyorum.....çünkü her adette bir kaçı çatlayıp gidiyor...ee o kadar ameliyat oldum yumurta rezervimde az tabiki...

canııım beniiim büyük geçmiş olsuuun önceliklee sanaa..herşey allahtan bu yaşadıklarınında vardır bir sebebi elbeet bilemeyzki:sm_confused:dilerim allahta sana bunları unutturacak bir bebek nasib ederde hepisi bir anı kalır sadecee.kolay değil ben laporoskopiyi kaç aydır karar veremiyorumki sen çok cesaretliymişsiinn..ama bitaraftanda ne güzel dedim bütün tehşislerin yapılmış doktorun oyalayıp piskolojini bozmamış..
keşke elimden bişey gelebilsee.sana sadece yaptığımız deneyimleri sadece önerebilriiizz.belki buda bir vesile dir senin için..çok isterim inan sonuç alasın,ki eminimde alırsıın zaten,herşey rabbime kalmış ama bizi bulman bile bir işarettir senin içiina.s..

bak şimdi istersen sana kalmış ama dene derim sonuçta hepsi doğal ürünler..en fazla vitamin takviyesi olarak düşün..şimdiii TOZ POLENİ 1 REÇEL KAŞIĞI HER SABAH AÇ KARNINA YE HEMEN ÜZERİNEDE BİR KAŞIKTA BAL YE..(hakikisini bulursan daha iyi tabi))sonrada daha sonra ister aç ister tok karnına tarçını ve balı karıştır bir çay kaşığı ye(bunu ister sıcak suya karıştırıp iç,istersende sakızına bir tutam tarçın koy çiğne..tarçın çok faydalı.rahim ilthablarına,tüplere,vajina ilthaplarına bire bir..
bu süt ve maydonoz buharınıda uyguayabilirsin istersen..oda inan çok iyi geliyo..eminim içindeki sıvıyı akıtıcak ..bunu adetinden 7-8gün yapmaya başla 5 gece yarım litre süte bir demet maydonoz kat ve kaynat..buğusunda otur.ilk 2 gece adaçayı yağını(elma yağı)da bilinen yağı bir pamuğa 2-3 damla damlatım vajinanın ağız kısmına koy..bunu gece yapıp sabah çıkar ..fazla maliyeti yok bakma sen bizim uzun yazdığımıza a.s..dilerim bunları uyguladıktan sonra sonuç alırsıın çok isteriim gerçekteeen..sana dua edicem allah yüzünü güldürsüüün:Saruboceq:..önce allah sonrada senin moralin çok önemli..yeterki inan olucağınaa..xxEYLULxx ARKADAŞIMINDA DEDİĞİ GİBİİ HERŞEYİ BENDE ANLATTIM UMARIM YARDIMCI OLMUŞSUZDUR SANAA.allah yardımcın olsuun ..SAĞLICAKLA KAL:1hug:a.s.en kısa zamanda seni böyle görmemiz dileğileee:CüvCüv::ecrin_bebek::teytey:

ozaman siz sadece poleni kullanın,birde incir kürünüü..incirde ,polende yumurtalarınızın çoğalmasını sağlayacaktır..

ne özür diliyosuuun kıyamaam.olsun senin canın sağolsun başka bir problem olmasın yeter..boşver kafana takmaa bilee hemen diğer kürler için yola koyul..bekliyoruz aramıza katıl.şu buhar işini bidaha yap bakalım ..

evet evet yaptır şu testi bencedee..tamam tatlıım aklımız sendeydi valla iyiki aydınlattın.hadi sağlıcakla kal öpüyorum seni iyi olduğuna sevindiiimm..sende iyiki varsın iyiki tanımışım seniii..bende seviyooom kız siziii:1hug:a.s.

canım benim çok saol...çok teşekkür ederim.... nasılda uzun uzun ayrıntılı bir şekilde yazmışsın...canım güzel dileklerin içinde çok teşekkür ederim...dilerim rabbim seni daha fazla yormadan tez vakitte mis kokulu yavruna kavuşturur.....a.s. a.s.

nedemeeek büyük bir zevkle yazdııım.gene yazarım biliyosun sen ilk değilsiinn..sen yeterki sonuç al biz daha mutlu oluruuuz.
bana söylediğin biütün güzel dileklerin içinde ayrıca çoook teşekürederiiim sağol allah razı olsun.düşmen yeteer.eksik olmaa..cümlemiznki gelsin artııkk:ecrin_bebek::ecrin_bebek::1hug:

canım benim yaa inan çok üzüldüm bende o yollardan geçtim seni çok iyi anlıyorum herşeyin hayırlısı canımm kısmetimizde varsa eğer olacak elbette daha zamanı var demekki .....üzülmemene sevindim en iyisini yapıyosun zaten üzülerek elimize bişey geçmezki kendimizi yıpratmaktan başka .......

canım benim seni tüpbebek bölümünden hatırlıyorum demek hamile kalmışsın ama kötü şans ne yazıkki seni bulmuş en azından hamile kalabiliyosun buna sevinmelisin bence... ben 3 aşılama 2 tüpbebek tedavisi gördüm hepsi negatif (( umarım en kısa zamanda güzel allahım bebek isteyen bütün anne ve baba adaylarına sağlıklı hayırlı uzun ömürlü bebeiler nasip etsin:Saruboceq:

saol canım...evet bende seni hatırladım....canım inşallah sende en kısa zamanda babişine kavuşursun...a.s.

allah sendende razı olsun canım...... demekki rabbim bizi bunla deniyor..allah sabrımızı artırsın inşallah. ve en kısa zamanda isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah....

leynnnn arnavut güzeli avatardaki senmisin valla çok güzel bir gacisen hee :asigim:allah eşine sevdiklerine bağışlasın

leynnnn arnavut güzeli avatardaki senmisin valla çok güzel bir gacisen hee :asigim:allah eşine sevdiklerine bağışlasın

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 leyn beniim gıııız.aşk olsuuuun..kız güzel olmasam konuşmiycan dimeeeeekkaydirigubbakcemile3.sağol gülüüüm sende öylesindir mutlakaa,beni o gözle gördüğün içiiin sende bir güzelik var o kesiiin kaydirigubbakcemile5amiin canıım bu güzel duanı eksik etmeee..senide senidee AMİİİİİN...:1hug:

Evet bi güneş gözlüklü foto da koymuştun demiştim ne güzel kız diye maş. şimdi yazayım dedim.Arnavutgüzeli içime bir his geldi fotona bakınca ,az kaldı muradına ereceksin inş. içimden öyle geçiyor:CüvCüv:hihoyyyt

41 buçuk kere maşşallah tü tü tü tü tü....... walla içinin güzelliği yüzüne yansımış...a.s.

kızlarr hepiniz çooooookkk tatlısınız...sadece sizleri boş yere heyecanlandırdım diye üzüldüm...iyiki varsınız....

41 buçuk kere maşşallah tü tü tü tü tü....... walla içinin güzelliği yüzüne yansımış...a.s.

senağlamaduygulandırdınız beniiiii ammaaa..

allah sizden razı olsuuun canikolarııım.sağoluuun teşekürederim onlar sizin gönlünüzün güzeliği ,başkalarını nasıl görmek istiyosanız öyle bakıyosunuz:1hug:
beni utandırıp şımartmayın,inşallah sizinde kızlarınız güzeel alımlı,bahtları açık olurlar..kimin için ne diliyosanız allah size İKİ KATINI VERSİN İNŞALLAAAAAH:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sağol nehirciim teşekürederim canım arkadaşım..inşallah bu ay sizde müjdeyi veririiim:Saruboceq:içinden ne geçiyosa seninde başına gelsiiin:CüvCüv::ecrin_bebek: durualyaammmm rabbim canına can katsın göbeşini meleğinle biran önce doldursuun
:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…