Sen sağol canımm.Güzele güzel denir tabi ,yiğidi öldür hakkını yeme demişleryerimsenibensenağlamaduygulandırdınız beniiiii ammaaa..
allah sizden razı olsuuun canikolarııım.sağoluuun teşekürederim onlar sizin gönlünüzün güzeliği ,başkalarını nasıl görmek istiyosanız öyle bakıyosunuz:1hug:
beni utandırıp şımartmayın,inşallah sizinde kızlarınız güzeel alımlı,bahtları açık olurlar..kimin için ne diliyosanız allah size İKİ KATINI VERSİN İNŞALLAAAAAH:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sağol nehirciim teşekürederim canım arkadaşım..inşallah bu ay sizde müjdeyi veririiim:Saruboceq:içinden ne geçiyosa seninde başına gelsiiin:CüvCüv::ecrin_bebek: durualyaammmm rabbim canına can katsın göbeşini meleğinle biran önce doldursuun :1hug:
senağlamaduygulandırdınız beniiiii ammaaa..
allah sizden razı olsuuun canikolarııım.sağoluuun teşekürederim onlar sizin gönlünüzün güzeliği ,başkalarını nasıl görmek istiyosanız öyle bakıyosunuz:1hug:
beni utandırıp şımartmayın,inşallah sizinde kızlarınız güzeel alımlı,bahtları açık olurlar..kimin için ne diliyosanız allah size İKİ KATINI VERSİN İNŞALLAAAAAH:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sağol nehirciim teşekürederim canım arkadaşım..inşallah bu ay sizde müjdeyi veririiim:Saruboceq:içinden ne geçiyosa seninde başına gelsiiin:CüvCüv::ecrin_bebek: durualyaammmm rabbim canına can katsın göbeşini meleğinle biran önce doldursuun :1hug:
arkadaşlar merhaba bende aranıza katılalı 10 gün felan oldu.herkesin ortak sorunu gibi benimde sorunum tüp kapanıklığı.şimdi burada okuduğum bütün kürleri denicem ama benim bir sorunum daha var.benim eşim asker devamlı görevde:) yumurtlama döneminde olmayabiliyo bazen...en büyük sorun bence bu olmalı değilmi:)))) allah hepimize hayırlı yavrular versin benim 13 yaşında oğlum var ama bir tane daha olmasını çok istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?