Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sen sağol canımm.Güzele güzel denir tabi ,yiğidi öldür hakkını yeme demişleryerimseniben
Sanki bu ay yada 1-2 ay içinde yakın bi zamanda yani gelecek bebişin gibi hissttim işte.kendim için de bu ay da yok diye hissediyorum:1no2: herşeyin hayırlısı tabi.Allah hepimizi güldürsün inş. bu konuda:Saruboceq: her konuda.
Haftasonu bebek görmeye gittik 3aylıktı ilgilendim hep salladım uyuttum 2kez sen bu işi biliyorsun diyorlar ama ben daha istemiyorum diyorum kimse bilmesin bilirlerse heray daha fazla strese girerimbenneyaptımki
bebek çok tatlı tombiş mis kokuluydu bize de nasip et Allah'ım içim gidiyor hamileleri bebişleri görünce:Saruboceq:

Canım benim dilerim hepimiz bir an önce anne oluruz....ALLAHIM ne olur sağlıklı ve hayırlı bebişler ver bize...

nehircim seni anlıyorum...eltimin bebişi var çoook tatlı bişi .. hep bana gelmek istiyooo ..emekleyerek geliyo al beni diye.....bana bir sarılması varrr kafasınıda omzuma koyuyo...içim gidiyoo.... maşallahhh...her kucağıma alışımda ALLAHIM bana ve arkadaşlarıma bebek ver diyorum...:ecrin_bebek:

güzel dualarınızaaaa AMııııııN ..canlarım beniiiim elbet bizimde yüzümüz gülücek az sabıııır..

ya siz öyle diyosunuzda çok yakın dostumun bebişi oldu hede 9 ay o bebişi kendi çocuğum gibi bekledim.benim alyansım dönerli karnına her dokunduğumda resmen beni hiseder gibi oda bana içerden cevap verirdii elimin altında toplanırdı:)))sonra bir gün sancılandı ama 20 gün daha beklememizi söylediler çünkü tersti döner diyee ama ben dayanamadım gittim doktora yalvardım isimide belliydi tabi EKıN''di..neyse ve nihayet doğmuştu elime ilk ben aldım.4 yıl beklemiştik onu şimid bana öylüyoo deliriyoo.ilk yürümelerini ben öğrettim alkış yapmayıda şimdi 1.aylık ve sürekli benimlee.heryerde resimleri var..rabbime diyorum iyi ki bu var ben öyle avuturyorum kendimii..onun kokusu herşeye bedel cennet kokullummmm..bensiz yemez,içmez ,gören herkez sizin kızınız mı diyoo bana çok benziyoo çok şımarık.kimseye gülmüyooo sadece bana ben kahkahaları attırtıyorum onaa.allahtan arkadaşımda hiç sakınmaz benden kıskançlık yapmaz meselaa sağolsuun..neyse ben gene uzattım paylaşayım dedim..eminim hepimiz bu duyguları yaşayacaz sadece allah zamanını bekliyoo..hiç bir zaman bilemeyzki yarın ne olucağını.o yüzden rabbim önce yavrularımızın nasiplerini gönderirmiş sonrada onlarıı gönderirmiiiş..

meyracım senin avatardaki bebiş kim acaba? maşşallah

ayyy o benim ecrinim. eltimin kizi. 19 yasinda evlendi eltim, 20 yasinda anne oldu, ilk ay hamile kaldi yaaaa. keske bende hic korunmasaydim diyorum ama gecti artikk

maşallah maşallah allah uzun ömürler nasip etsin bu yavrulara

amin amiiiinn ALLAHIM NAZARDAN KORUSUUUN MAŞALLAAAAH DıYııN LÜTFEEN KIZLAAAR.KIYAMAM BEN ONAAAAAA..

arkadaşlar merhaba bende aranıza katılalı 10 gün felan oldu.herkesin ortak sorunu gibi benimde sorunum tüp kapanıklığı.şimdi burada okuduğum bütün kürleri denicem ama benim bir sorunum daha var.benim eşim asker devamlı görevde:) yumurtlama döneminde olmayabiliyo bazen...en büyük sorun bence bu olmalı değilmi:)))) allah hepimize hayırlı yavrular versin benim 13 yaşında oğlum var ama bir tane daha olmasını çok istiyorum.

hoşgeldin canım oğlunu ALLAH bağışlasın...inşallah ikinci bebişinde olur..:ecrin_bebek:gamyoncuiremsu

Merhaba arkadaslar sızlerı uzun bır sureden berı takıp edıyorum.ancak daha yenı uye olabıldım sıteye. Sıze kısaca kendımı tanıtıyım ben 34 yasında 5.5 yıllık evlı tup bebek yontemıyle 2.5 yasında 1 kızı olan bır kısıyım. Sımdılerde ıse 2 bebek ıcın yanıp tutusuyorum(malum yasım gecıyor) fakat ne esımde nede bende bırsorun olmamasına ragmen dogal yollardan bebek sahıbı olamıyoruz.arnavut guzelı senın bu kurlerı denemeye basladım ama malesef bu ay olmadı bugun ıtıbarıyle adet oldum.moralım cok bozuldu. Polene devam edıyorum ama adacayı yagını daha denemedım. Yanlış alırım dıye korktum aktardan adacayı yagı (acıelma) dıye yazıyordu ustunde ama ıste yanlıssa dıye alamadım.
Tekrar tup bebek tedavısı cok gozumde buyuyor arkadaslar bıde cocuk var sımdı ıstanbula yumurta takıbıne gıt gel bıde transferden sonra 3 gun hıc kalmadan yat. Cocukla cok cok zor benım ıcın arkadaslar. Allahım ınsallah bana ve sızlere ve arnavut guzelı ozellıkle sana tez zamanda dogal yollardan evlat verır.
Arkadasalr bısey sorucam sızlere benım fsh degerlerım normal ama bıde hayıt tohumu kullansammı acaba hayıt tohumu sadce fsh dusurmektemı kullanılıyor acaba yanı yumurta gelıstırmezmı acaba cevaplarsanız sevınırım.

canim ben sana cvp veriyim vekaleten. acielma yagi denen yag dogru. kokusu keskin, mentollü gibi. kullanabilirsin yani, dogru olan o.
hayita bende yeni basladim. fsh düsürmek icin degil, dengelemek icinmis. yani düsük olani yükseltiyor, yüksek olani düsürüyormus. tamamen dengeliyor yani hormonlari. ben de merak ediyorum. adetlerim düzenli, insallah bozmaz. ama iki seyi ayni anda kullanmadikca birsey olmaz demisti bi prof. bende sadece hayit kullaniyorum simdi, bakalim hayirlisi... birde kanal tikanikligi icin hemen yan topikte maydonoz ve süt buhari topigi var, denemek istersen bir dene. ins yardimci olabilmisimdir.

ay çok teşekkür ederim durualya inşallah hepimize nasip etsin canım ya sabradin zahmet olmadan rahmet olmazmış

meyracım ben bugun carsıya gıdıcem alıyım baklım hayıt tohumunu. adetın kacıncı gunu baslanması gerekıyor bılıyormusun.bırde sen nasıl kullanıyorsun tarıf edersen sevınırım. hanı kullanmsı cok zor dıyorlarya o yuzden sordum.

kızlar ben akşam böğürtlen köküne başlıcam geçen ay almıştım aşılama yaptırınca eşim kullanma demişti...

hadi bakalim durualya, ins kullanabilirsin. bende deneyim diye almistim ama tadi cok kötüydü. aslinda ben öyle seylere takmiyorum ama midemi agritti cok. o yüzden biraktim. ama bir sorunu olmayanlarda bögürtlen kökünün iyi sonuc verdigini biliyorum

turkuaz ben hayiti kaynatmadim. bir arkadas ezip balla karistirip yedigini yazmisti, öylesi daha kolayima geldi bende öyle yapiyorum. kücük bir karabiber degimenim vardi, ona bir cay kasigi koyup ögütüp balla karistirip yiyorum. adetimde cok sancili gecio, agrilari kesiomus hayit, oy üzdn adetten 10 gün öncesinden basladim. ama ne zamn baslanio normalde bilmiorum. ben kafama göre yaptim yani.

benimde midem hassastır ....içine bal koysam belki iyi gelir...
bu arada doktorum kan testi yaptırma kontrole gel bakalım kist varmı dedi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…