- 15 Temmuz 2008
- 2.299
- 43
- 163
- Konu Sahibi EU2
-
- #1.501
canim bende gastrit var, ondan bana dokundu. bence balsiz bi dene. tatlandirmak iyi degil diyordu dün yine saracoglu bitkiler icin.
ins kist cikmaz canim. cok adet sancin oluomu?
Selam fıstıklar..Burada okudum gittim polen tozu aldım 100 gram.Bal da aldım fakat ne kadarlık bir karışım yapmalıyım, ikisini karıştırıp mı yemeliyim bilemedeğimden buraya yazıp öyle başlayım dedim..Bir de ne zaman başlayacağız bu küre? Adetten önce-sonra?
slm arkadaslar ben bugun aktarda ne var ne yok topladım geldım eve.delikafadulden hayıt tohumu bogurtlen koku degılde yaprakları ve dallarını aldım.bırde evde polen bıtmek uzereydı ondanda aldım bakalım artık kısmet.ınsallah cabalarımız bosa cıkmaz.
bırde aktar bana bugun zercalı onerdı yumurtalıkları calıstırıyormus. hergun 1 cay kasıgı dedı. bıde ondan aldım baklım denıycem tabı bukadar seye ınsallah mıdem dayanır.
Selam fıstıklar..Burada okudum gittim polen tozu aldım 100 gram.Bal da aldım fakat ne kadarlık bir karışım yapmalıyım, ikisini karıştırıp mı yemeliyim bilemedeğimden buraya yazıp öyle başlayım dedim..Bir de ne zaman başlayacağız bu küre? Adetten önce-sonra?
merhaba arkadaşlar... yeni katıldım aranıza... inş güzel sonuçlar alırsınız hepiniz... bende brşeyler öğreniyim dedim... tek tüpüm kapalı geçen ay laparoskopi oldum açılmadı... tavsiye edebileceğiniz şeyler varmı ?? adayağını okudum ama uygulayan varsa nasıl kullandığını yazabilirmi ?? tşk...
tşk arnavut güzelii... zor bi ameliyat değil endişe etme...merak ettiğin birşey varsa cevaplarım... polenle süt buharını yazarmıısn bi zahmet lütfen.... bu ay da soğan mı incirmi dedim incire başladım bakalım hayırlısı hepimiz için.....
turkuaz yumurtlama dönemimdeyim soğanın zarırı olur mu olmazmı karar veremedim o yüzden incire başladım... en uygun gün hangisi soğan için diğer ay yaprım olmazsa inş gerek kalmaz tabi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?