Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
turkuaz adet bitiminden 7 gün sonrası 17 si gibi.. soğana başlıyım o zaman.. bi kaç gün incir yapıyım...

meyracım ben hayıta adetım bıtsın oyle baslıycam.ama ben su bogurlenden bayagı bı umutlandım.ınsallah rabbım hepımıze hayırlı evlatlar nasıp etsın. arnavut guzelı ozellıkle sana canım senın bu yolda nasıl cabaladıgını bılıyorum canım.banada ıkız falan demıssın ama ben ıkız almıyım canım cunku benım bıtane var zaten bıde ıkız kafayı yerım artık 3 cocukla.
adacayı yagını almadım ben daha bıde yarın gıdıp bunumu alsam acaba.

turkuaz böğürtleni nasıl yaptın ve belli günü var mı onunda ?

bu topikte 1. sayfada arnavut güzeli yazmis acik acik. ona bak canim.
süt buharida hemen yan topikte:) adetin 4. gününden itibaren aksamlari yarim kilo süte maydonoz dograyip kaynat. sonra kalin giyin ve camasiri cikartip etrafinida battaniye sar ve sütün buharina otur. ama yakma sakin kendini:) 45 dk felan otur o buharda. bazilari isitip tekrar otruo üstüne. sen bilirsin. sonra da ilsikiye girilio bitince buhar. 5 gün boyunca yapiosun. ben adetim bittikten sonra yumurtlama günümde soa erecek sekilde yaptim. o bile baya akinti yapti. benim yengemin 3 kiz kardesi böyle hamile kalmis.

turkuaz adet bitiminden 7 gün sonrası 17 si gibi.. soğana başlıyım o zaman.. bi kaç gün incir yapıyım...

bence ıkısını aynı ay karıstırma derım.ıncıre baslamıssın devam et eger sonuc alamzsan bır sonrakı ay once sogan yaparsın sonrakı ay ıncır devam edersın canım benım fıkrım tabı sen bılırsın.

:) cok oldum sanirim ama söylemek zorundayim. iki bitkiyi 4-5 gün ara vermeden kullanmayin dedi saracoglu.

böğürtlen kökünün tadı kötü değil ...benim aldığım aktar kaynamış bir fincan sıcak suya bir tatlı kaşığı koy demlensin demişti..

evet canim tadi kötü degil, yani icilebilir bir tadi var ama midem agrimasa keske. icebilenlere imrendim valla. 2 gün kullandim agridan öldüm sonra. ah su gastritttt klava:

meyraaaaaa nerelerdesin yaaa kızlar çok durgun oldu bizim topic mirmirmirmirnerelerdesiniz :sm_confused:

kizlar sabah saatleri itibariyle kirmizi karti yedim benneyaptımki :mymeka: :a015: klava:

arnavut güzeliiii, sen bari iki cizgi gör yaaa, kimseden hayir yok bu ay. tek tek döküldük. nerelerdesin yaaa. kac gündür? bende diger topiklere ölmüs bunlar diodum, nazar mi degdi nedir, burdada kimse yok kac gündür

yaaaa evet nazar değdi wallaa hadi arnavutgüzelim bak seni bekliyoruz...

canlarııım beniiimm burdayıım burdayıım,merak etmeyin yazdıklarınızı okuyoruuum..napim elimden geleni yapmaya çalıştım,çalışıyorumdaaa ..keşke herbirinizden sonuç alsaydıım..benim kendime hayrım yokkiii(((inşallah bu topik sayenizde canlanır yoksaa bendeen bir hayır yok,bu ayda sonuç alıcağımı zannetmiyorum..
meyracııım canım beniim canın sağolsun arkadaşım beniiim..allah kerim napalım o ne istersee o olur bizede sabredip,beklemek düşüyoo..bu ay olmadıysa inşallaah gelecek ay olur bizee müjdeni verirsin tatlıım.eminim allah herkeze bu duyguyu yaşatıcaak ama zamanı var demekkiii..hepiniz sağlıcakla kalııın.ben gene buralarda olucam topiğin sahibi olaraak..ama dileğim inşallaah tez zamandaa burayıı HAMıLELEEER BASAAAAR:)))DUALARIM SıZıNLEE

:roflol:
ay canim sana nasil cadi derim

aksam aksam güldürdün beni, Allah iyiligini versin emi. Allah da seni güldürsün

ya baktım herkes bi durgunn bi sıkıntılıı topiğin havası değişsin diye maymunluk yapıyorum iştee allah hepimizi güldürsün inşallaahhhh umutlarımız hiç tükenmesinnn a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…