E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #1.641
çok iyiyim allaha şükür kızlar suan bır yaramazlık yok bıraz fazla uyuyorum sadece siz de saatlerrce uyuyunnn inşallahhhhhhhhhhhhhhhh :jeyyar:
meyracım sende çok güzel çıkmışsın canım kapalısın herhalde bende kapalıyım kaydirigubbakcemile5 yerimsenibenöyledir oooo, melek gibidir canim benim. :içelim: :1hug:
arnavutgüzelim avatardaki senmisin canım valla melekler gibi çıkmışsın gerçekten gel seni bir öpiyim canım arkadaşım Şeniz
öyledir oooo, melek gibidir canim benim. :içelim: :1hug:
meyracım sende çok güzel çıkmışsın canım kapalısın herhalde bende kapalıyım kaydirigubbakcemile5 yerimseniben
evet canim bende kapaliyim. :1hug:
arnavutgüzelim kırkbirbuçukkere maşallahkız ne güzel çıkmışsııınnnnnn Şeniz yerim seniiiiiiiiiiŞeniz
adetime bir hafta var ama ben bu ayda ümitsizim hastalanırsam poleni yapacağım allahımisteyen herkese versin inş.
ah o meyra yokmu o meyraa 2 gün bana yüzünü göstermedi yaa.çatladım orta yerimdeeen.anacım güzeel kız nazar değer diye korkmuuş tütütütütüt mashallaaaaah.dedim ben onaa ..allah sahibine bağışlasın bebişleri çok şanslı ; GÜZEL ANNELERİ OLUCAK ONLARIN...
gecmis olsun sevim. bildigim kadariyla yan etkisi olmayan seyler bunlar. baska bisey olmus olabilir mi acaba? cok stres felan yaptiysan da mide agrisi kacinilmaz sondur genelde. baska bi ilac filan kullaniomusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?