• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
insallah cifte mutluluk yasariz....benim 5 dakikada tek cizgiden baska birsey yoktu :( 2 saat sonra azda olsa belirginlesti....canim insallah dedigin gibi cok yenidir o yuzden gec cikmistir...dua et canim ya senin duan hamis lerin duasi kabul olurmus...insallah kanda pozitif cikar...benim yaptigim test preseedlerin icinde olan testti...

eylülcüümmm inşallah çift çizgi çıkarrrrrrr hadi hayırlı haberler ver bize sende 11. HAMİLEMİZ OL :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: wallaha tüylerim diken diken olduuuu haaaaaaa demiştim ben bu ara hamilemiz çıkcak diyeeeeeeeeeeeeeeeeehihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance::hooray::hooray::hooray::hooray::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

şımartıyosun beni aşkitom :asigim:teşekkür ederim yerimsenibenbaşımdaki oyayı ablam yapmıştı bana ben çok hamaratlı değilim basit oayalr yaparım ama iğne oyası hiç bilmem:sm_confused:

bananneee hiiç kıvırmaaa:dilcikar: sadece sen mi takıcan güzel şeylerii.ne hava atıyon o güzel şeyle ozaman ,takmasaydıın..bizlerin ağızını sulandırıp sulandırıp ..bişey diyimmi sanaa been RESMİNE İYİ BAK BÖYLE BİR ANNE HAVASI VAR SENDEE VALLA BAK ARKADAŞLARDA KATILICAK BANAA..sana hamilelik çok yakışıcaaak:1hug::nazar:

eylülcüümmm inşallah çift çizgi çıkarrrrrrr hadi hayırlı haberler ver bize sende 11. HAMİLEMİZ OL :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: wallaha tüylerim diken diken olduuuu haaaaaaa demiştim ben bu ara hamilemiz çıkcak diyeeeeeeeeeeeeeeeeehihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance::hooray::hooray::hooray::hooray::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

senin 6. hissin ne ka kuvetliiii:dance: de sene eylüldeee şimdi burda bombayı patlatacaaaaak. allaaah ne güzel bir gün yarrabbiiiiiim:Saruboceq::dance::dance::dance::dance::dance::dance:hihoyyyt

nehir 67 çok sevindim hayırlısı olsun bu sayfaya ilk hamile olduğumu yazdığımda çok tebrik etmiştin beni ismin hatırımdaa çok sevindim inankii

kalbi güzel yüzügüzel arkadaşım sevgili arnavut güzelii her gün güzel haberler alıyoruz en kısa zamanda

senden alıcaz haberi inanıyorum

bende 11 +5 günlük hamileyim bu kürüü ilk kullandığım ay hamile kalmıştım tanıdığım herkese söylüyorum bu ay sonu gibi bebeişin cinsiyetini öğrenicez hayırlısıyla dualarım sizinlee Rabbim
hiç kimseyi çocukla imtihan etmesin en kısa zamanda melekleriniz size gelsin inşş

bananneee hiiç kıvırmaaa:dilcikar: sadece sen mi takıcan güzel şeylerii.ne hava atıyon o güzel şeyle ozaman ,takmasaydıın..bizlerin ağızını sulandırıp sulandırıp ..bişey diyimmi sanaa been RESMİNE İYİ BAK BÖYLE BİR ANNE HAVASI VAR SENDEE VALLA BAK ARKADAŞLARDA KATILICAK BANAA..sana hamilelik çok yakışıcaaak:1hug::nazar:
ayyyyyyy canım benim yaaa duygulandırdın beni :çok üzgünüm: hepimize yakışacak hapimiz hakkediyoz annelik duygusunu allahım hepimize yaşatsın senağlama

senin 6. hissin ne ka kuvetliiii:dance: de sene eylüldeee şimdi burda bombayı patlatacaaaaak. allaaah ne güzel bir gün yarrabbiiiiiim:Saruboceq::dance::dance::dance::dance::dance::dance:hihoyyyt

arnavutum güzelim bak sende hazırlan sıra sana geliyooooo :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

arnavut güzelim hazırlıgını yapmaya başlamış bilekaydirigubbakcemile3 ee 11.o olcak ya şimdiden kolları sıvamış:emir_bebek:

arnavut güzelim hazırlıgını yapmaya başlamış bilekaydirigubbakcemile3 ee 11.o olcak ya şimdiden kolları sıvamış:emir_bebek:

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:AMİİİNNNNNNNNNNNNNNNNN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

nehir 67 çok sevindim hayırlısı olsun bu sayfaya ilk hamile olduğumu yazdığımda çok tebrik etmiştin beni ismin hatırımdaa çok sevindim inankii

kalbi güzel yüzügüzel arkadaşım sevgili arnavut güzelii her gün güzel haberler alıyoruz en kısa zamanda

senden alıcaz haberi inanıyorum

bende 11 +5 günlük hamileyim bu kürüü ilk kullandığım ay hamile kalmıştım tanıdığım herkese söylüyorum bu ay sonu gibi bebeişin cinsiyetini öğrenicez hayırlısıyla dualarım sizinlee Rabbim
hiç kimseyi çocukla imtihan etmesin en kısa zamanda melekleriniz size gelsin inşş

:1hug::asigim: canııııım teşekürederiiiiim inşallaah bitanem yaa inşallah bende kurtulam sizde kurtuluun bendenkaydirigubbakcemile3 ne çilem varmış ..hayır yapıcak uygulayacak başka kür de kalmadı banaa aboooww..neymişim beeen güya hiç bişeyim yok ya olsaydı çok merak ediyorum..herkez soruyo arnavutgüzelin kürü mü diyee ??busefer ikinci soru geliyo hemen peki o niye hamile kalamamışkaydirigubbakcemile3 yaaa haklılaar ,ne dersin sen olsan..

dilerim cinsiyetinden öncee inşallah hayırlı bir evlat olur,eli ayağı düzgün olur.bahtı,şansı açık olur.onunla herzaman guru duyarsın inşalaaah..senin içinden ne geçiyo acebaa??ha bide bir yöntem var eğer karnın yuvarlak öne doğru sivri ise erkekmiş,yok geniş bir karnın varsa kız olurmuş bide popon çıkarmış geriye kız olursaaa..
canım bize bol bol dua et ..sende meleğine iyi bak annesii öpüyorum seni.cinsiyetini mutlaka haber ver busefer ism bulalım o minnoşumaa:nazar::1hug::emir_bebek::emir_bebek:

arnavutum güzelim bak sende hazırlan sıra sana geliyooooo :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:AMİİİNNNNNNNNNNNNNNNNN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

inşallaah kızlaaaaaar ama yapmayın noluuuurrr.olmiycaaak olmiycakkiiiii ben alıştım artıık napalım sizin bebişlerinizi severim beeen napalım rabbim böyle emretmiiiş.senağlamabeni duygulandırıyosunuz baaak.şu anda zaranın şarkısını dinliyorumTEZ GEL YARRİM TEZ GEL TEZ GEEEEEL TEZ GEL KURBANIIIN OLAAM..İNŞŞALLAH BİR SÜPRİZ OLURDAA HEPİMİZ SEVİNİRİZ..

EVET HAZIRLIK YAPIYORUMDA NE GELEEN VAAAR NE GİDEN.ORTADA FOL YOK YUMURTA YOK BEN HABİRE BİŞEYLERLE UĞRAŞIYORUUMM.AMA KISMET ALLAH UMMADIĞIMZ ANDA BİZE MUCİZESİNİ GÖSTERİRMİŞ..HAYIRLISIYLA..
BENİ BOŞVERİN SİZ YA UNUTUN BENİİ .VALLA BİŞEY OLSA BEN SİZEE ÖNCE SÖYLİYCEEM .BAK ÜZÜLÜYORUM ADET OLDUM DİYEMİYCEM BUSEFER..GİRMİYCEM BU TOPİĞEEE OZAMAN..ÖZLERSİNİZ BENİİ:1hug:

tııııhhhhgaaaaannndıııımm haaaaaaaaaaaaaaaa bide şantaj yapıyooooooooo girmiycem diyeeeee walla gelir basarım antalyalarıııııı tellleeediiimmmm haaaaaaaaaaaa huuuuuuhhhhhhhhhh

aman ha bizi sensiz bırakma topiğimizin GÜLü ...canı ne zaman isterse ozaman gelsin güccük sıpanın.sen sıkma canını
herşeyin hayırlısı be ya

durualya antalyaya gelince bana da ugra pek canım sıkılıyo bugunlerdekaydirigubbakcemile4

slm kızlar sizden ricam yaklaşık 15 gün sonra menegon iğne vurmaya başlayacam acaba sizin bu polen küründen uygulasam etkili olurmu yada ne zaman bşlayıp ne zaman bırakmalıyım bilgi verirseniz çok sevinirim:içelim:

tııııhhhhgaaaaannndıııımm haaaaaaaaaaaaaaaa bide şantaj yapıyooooooooo girmiycem diyeeeee walla gelir basarım antalyalarıııııı tellleeediiimmmm haaaaaaaaaaaa huuuuuuhhhhhhhhhh

durualya antalyaya gelince bana da ugra pek canım sıkılıyo bugunlerdekaydirigubbakcemile4

kaydirigubbakcemile3 siz ölüyü bile diriltirsiniiiiiiz..şantaj yapmıyorum kııızzz DİREKT TEHDİT EDİYORUUUM...kaydirigubbakcemile3..OF TAMAM TAMAM DIHKANMAAA KONUŞ ..ABUU BEN SİZİNLE BAŞEDEMEEEM İLLA BİŞEY 40 KERE SÖYLİCENİZKİ OLSUN DİMİİİİİİİ.ÇAKTIM BEN DURUMUU..YERİM SİZİ YERİM BEEEN DOĞURUP DOĞURP SİZE POSTALIYCAM SİZ BAKIN DİYEEE TEYZELERİİİkaydirigubbakcemile5..AH ANTALYAYA Bİ GELSEEN ..ZATEN BURDA KİMSE BULUŞMA GÜNÜDE DÜZENLEMİYOO,BARİ BİZ ARAMIZDA ÜÇÜK BİR GÜN YAPRDIK DİMİ LATSİBELŞeniz

slm kızlar sizden ricam yaklaşık 15 gün sonra menegon iğne vurmaya başlayacam acaba sizin bu polen küründen uygulasam etkili olurmu yada ne zaman bşlayıp ne zaman bırakmalıyım bilgi verirseniz çok sevinirim:içelim:

O NE İĞNESİ Kİ TATLIM:uhm: ben hiç duymadımCADIARZU..doktoruna olmazsa bir sor yan etkisi olucağına pek zannetmiyorumyaa,çünkü polen tamamen doğal bir besin farzetki vitamin hapları gibi bişey..vucudundaki eksikleri tamamlıyo mesela,eksik mineral,vitaminleri,proteinleri tamamlıyo.. başlama günü önemli değil sadece sabahları aç karnıa bir reçel kaşığı polenden birde baldan bir kaşık ye her gün..bunu en fazla 3 ay tüketmek gerekiyo ama bazıları bir ay sonra sonuç vereiyo..sanada şimdideen geçmiş olsun inşallah faydası dokunur hayırlı uğurlu olsun ..hadi bakalım sağlıcakla kal güzel haberlerini almamız dileğileeee:CüvCüv::ecrin_bebek: :1hug:

tabi yaparız arnavut güzelim.sen yeterki iste canım benim bak durualay da gelirim diyoo tamam dır bu iş.sen pasta böreği hazırla:D kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bizde tatlıları alır geliriz

tşk ederim menegonu yumurtlatma tedavisi için vuracam bu arada ben hipo hastasıyım bilginiz varmı bilmiyorum ama ilaç kullanmadan adet olamıyorum bu yüzden menegon adlı iğne ile yumurtlama sağlanacak hani etkisi olurmu diye merak ettim bi de bu polenin bal.arı sütü arı poleni karışık macunları satılıyor acaba bende alıp bira denesemmi tereddütte kaldım inşallah rabbim sizede bana hayırlı evlat nasip eder

tşk ederim menegonu yumurtlatma tedavisi için vuracam bu arada ben hipo hastasıyım bilginiz varmı bilmiyorum ama ilaç kullanmadan adet olamıyorum bu yüzden menegon adlı iğne ile yumurtlama sağlanacak hani etkisi olurmu diye merak ettim bi de bu polenin bal.arı sütü arı poleni karışık macunları satılıyor acaba bende alıp bira denesemmi tereddütte kaldım inşallah rabbim sizede bana hayırlı evlat nasip eder

inşallah gülüm sanada versin rabbim:emir_bebek:..
canım hiç şüphen olmasın bence kullan,görbak adetlerinide düzene sokucaktır eminim..incir kürünüde denesene sen..onunda faydasını görürsün..yumurtalıklarını güzel çalıştırır ilaçlara hiç gerek duymazsın inşalaah..:1hug:

Back
X