- Konu Sahibi EU2
KARAKIZ :canım valla bunun nasıl nezaman başlanacağından bi fikrim yok ama manttıkken hastalığımın 5 günü hafif adet oluyosunya bende ozaman başladım nasılsa adet oluyorum iyice sökülsün diye temizlensin diye e yumurtalığında 12 gününde çatlarsa eğer( ki benim hep 12 -13 )o aralarda ilişkiye girer girmez tüplerin temiz olduğundan dolayı spermi otomatikmen vakumluyoo..BEN İLİŞKİDEN SONRADA ADAÇAYI YAĞINI SÜRÜYORUM MESELA HEM SPERMELRİ İÇİMDE HAPSEDİYORUM MUHAHAHAHA..:)))ben çok inandım kızlar bu işe bana olmazsada size olur inşallah göreceksiniz bak hepimizden güzel haberler alıcaz size sööööz yeterkii istekli olun :))LAYD-PACİNO GEÇMİŞ OLSUN CANIM SÜLÜKLERLE AKRABA OLMUŞSUNUUZ ALLAH KORUSUUN YAA VALLA BEN BİLE KORKTUM...:))SEN YOKSA HALA ADAÇAYI YAĞINA BAŞLAMADINMI YOKSAAA???SEN HİÇ ARPACIĞA SARIMSAK SÜRDÜNMÜ PEKİ??
yanlız canım ben bişey duymuştum spermler çok hassasmış tükürük bile onları öldürürmüş sen o yağı kullanıyosunda kaş yaparken göz çıkarma yani bi araştır derim iice yoksa bütün emeklerin allah korusun boşa gider