• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
KARAKIZ :canım valla bunun nasıl nezaman başlanacağından bi fikrim yok ama manttıkken hastalığımın 5 günü hafif adet oluyosunya bende ozaman başladım nasılsa adet oluyorum iyice sökülsün diye temizlensin diye e yumurtalığında 12 gününde çatlarsa eğer( ki benim hep 12 -13 )o aralarda ilişkiye girer girmez tüplerin temiz olduğundan dolayı spermi otomatikmen vakumluyoo..BEN İLİŞKİDEN SONRADA ADAÇAYI YAĞINI SÜRÜYORUM MESELA HEM SPERMELRİ İÇİMDE HAPSEDİYORUM MUHAHAHAHA..:)))ben çok inandım kızlar bu işe bana olmazsada size olur inşallah göreceksiniz bak hepimizden güzel haberler alıcaz size sööööz yeterkii istekli olun :))LAYD-PACİNO GEÇMİŞ OLSUN CANIM SÜLÜKLERLE AKRABA OLMUŞSUNUUZ ALLAH KORUSUUN YAA VALLA BEN BİLE KORKTUM...:))SEN YOKSA HALA ADAÇAYI YAĞINA BAŞLAMADINMI YOKSAAA???SEN HİÇ ARPACIĞA SARIMSAK SÜRDÜNMÜ PEKİ??

yanlız canım ben bişey duymuştum spermler çok hassasmış tükürük bile onları öldürürmüş sen o yağı kullanıyosunda kaş yaparken göz çıkarma yani bi araştır derim iice yoksa bütün emeklerin allah korusun boşa gider

ya laf atıp kaçmadım sürekli nette değiliz herhalde iş güç yani anca vaktim oldu bakmaya .adaçayını bende kullanıyorum ama sonuçta mevzu vajina olunca acabamı dedim hani derek içeri olması ilk başta tedirgin etmişti neyse zaten yapmaya devam ediyorum bide çok önemli bi sorum var ne olur cevaplayın sabah uyanınca ağzında adaçayı kokusu aldığını söyleyen bi arkadaş vardı bende hiç öyle bişey olmadı zaren sorun tüplerimde bunu biliyorum ama tek tüp açıktı sabah kalktım ağzımda adaçayı kokusu falan yok hani şu mısırlı kadınların sarımsak muhabbeti varya o geldi aklıma çok moralim bozuldu ya sağlam dediğim tüptemi tıkalı yoksa
ya ben sana kaçtın demedim yanlış anlaşılma olmasın durup duruken,açıklama yapılsın babından kullandım o cümleyi.fakat konu hassas bölge olunca doğal olarak lafın devamını bekledik çünkü bende yapıyorum bu uygulamayı.

LAYD_PACİNO seni çok iyi anlıyorum hakılsın evet ama ben bunu duyunca aklıma yattı ve denemeye karar verdim asıl HAMİLE KALMAK İÇİN POLEN TOZUNU TAVSİYE ETMİŞTİM AMA BABAANEMDE ADAÇAYI YAĞIYLA HAMİLE KALDIĞI İÇİN ONUDA PAYLAŞTIM nedense adaçayı daha fazla ilgi gördü onu soran daha çok oldu bense POLEN TOZUNA DAHA FAZLA İNANIYORUM AMA İKİSİDE GÜÇLÜ İKSİRLER DİYORUMYA SİZE KALMIŞ BİRŞEY..şimdi benim rahim filminden sonra sol tüpümden verilen sıvı biraz zor geçmiş yani bu ilthablı olması demek doktorumda bana şu iki ay deneyin herşey normal eğer olmazsa LAPAROSKOPİ ÖNERDİ..bende amelyat olmak istemiyorum zaten zamanında hormon takviyesi yapıldı okadar anestezi almışım yok çatlama iğneleri yok aşılama derken tabi bunları yaptırdığım zaman yaşadığım piskolojik sıkıntılarımda cabası o yüzden doğal olduğunu inandığım ve sonuçlarınıda bildiğim POLENİ VE ADAÇAYI YAĞINI denemeye karar verdim e faydasınıda gördüm herkez grip oldu ben çok şükür hasta bile olmadım beni polen korudu adaçayı yağıda akıntı yaptı temizlendiğimi inandım gerisi ALLAHA KALDI HAYIRLISIYLA .:Saruboceq:
canım adaçayı yağının daha fazla ilgi görmesi şundan olabilir hani çoğu kadın daüşütme yoluyla iltihaplanma oluyo ya ilk önce hanımlar bunun çaresine bakıp sonra diğerlerine geçmek istemişlerdir.ama arkadaş demiş ya tükürük bile öldürür spermleri belkide hamile kalmak itediğimiz gün değilde adetliyken yada adete yakın kullanılsa kimsenin aklındada soru işareti kalmaz bence çünkü adaçayı yağını ben yumurtlama olmadan önce kullandım bazen ağzıma adaçayı kokusu geliyodu anlam veremiyodum demekki benim tüpler açıkmış sanırım:).yani sonuç olarak normal şartlarda kullanılması bencede ziyadesiyle faydalı olabilir kolay yoldan iltihabı akıtmakda avantajlı olabilir.msl soğan kürüde aynı işlevi görüyo ama ben onuda yapıyorum tabi biraz daha zorlanıyorum,yağ işi daha çok basit tampon yap gitsin.ama ben genelde çift dikiş severim:lepi:

arnavut güzeli bende adaçayını denemek istiyorum yazdıklarını okudum ama pamuk içerde ne kadar kalacak onu anlamadım yardımcı olurmusun bana

kızlar bende karışım halinde olanı aldım aktardan ,arı sütü , bal polen,sabahları ondan yiyorum bide soğan ,sumakla haftada dört gün ona başladım , bakalım inş faydasını görürüsss

kızlar bende karışım halinde olanı aldım aktardan ,arı sütü , bal polen,sabahları ondan yiyorum bide soğan ,sumakla haftada dört gün ona başladım , bakalım inş faydasını görürüsss
sana daha alternatif bi çözüm önereyim:)nacizane.ben soğan ve sumağı denedim.soğan kürünü yap daha iyi en azından bütün bi soğanı yemek zorunda kalmıyosun ve ağzında kokmuyo ben de yaptım çünkü.çünkü ikiside aynı görevi görüyo.kaydirigubbakcemile5

babaanemgilin 2 çocuktan sonra bidaha çocuğu olmuyomuş taki ELMA YAĞINI (aynı zamanda ada yağı diye bilinen)bir pamuğa sürüp bide sıvıyağına batırıp kiloduna koyup öyle 2-3 sefer yaptıkatn sonra aşırı derece akıntısı olmuş meğerse tüplerdeki ve rahimdeki iltihapı akıtmış üşütmeyi almış ve ondan sonra tekrar hamile kalmış..ben onuda yaptım adet sancımı yoketi zaten oda karnını çok ısıtıyo ..a.s..KIZLAR UMARIM BU YAZDIKLARIM SİZE FAYDASI DOKUNUR HAYIRLISI OLUR HEPİMİZ İÇİN..:Saruboceq:
işte yağ muhabbeti bu arkadaşım adaçayı yağı sanırım rahimdeki iltihabı ve üşütmeyi alan bi yağ tampon a damlatılıp kullanıldığı taktirde etki gösteriyo allahın izni ile.

kızlar bu soğan suyunu bende içmek istiyorum ama bi kere içtim içtikten sonra azımda cok kötü bi tat bıraktı siz nasıl içiyorsunuz bana yardımcı olurmusunuz

SELAM KIZLAAAR NASILSINIIZ BEN HARİKAYIM BUGÜN YORUMLARINIZ OKUDUM GİTTİKÇE DAHA ÇOK HEYCANLANIYORUM AYRICA SEVİNİYORUM Kİ İRADENİZİ GÖRDÜKÇE..şimdi LAYD_PACİNO doğru tükürük bile spermi öldürüyo ama ilthab da aynı zamanda öldürüyo ..evet hastalığın beşinci gününden sonra 1 hafta koyulması lazımmış ondan sonrada koymamak zaten o aralar yumurtan çatlıyo ama beeen ÇALIŞTIĞIMDAN DOLAYI AYAKLARIM HEP BUZ GİBİ YATTIĞIMDADA İLİŞKİDEN SONRADA BUSEFER İÇİNE KADAR DEĞİLDE SADECE GÜNLÜK PEDİME 1DAMLA DAMLATIM KOYUYORUM İÇİME DEĞİL YANİ BUNU BEN YAZDIM BELİRTTİM YUMURTA ÇATLADIĞINDA İÇİNİZE SOKMAYIN DİYE PEDİNİZE YAPIN DEDİM.ONU YAPMAMIN AMACI İSE ORAYI SICAK TUTSUN DİYE YANİ SPERMLERİN YOLUNU AÇSIN DİYE YAPTIM:)NASIL BATANİYEYE SARILIYOSAK ORASIDA SICA OLSUN İÇİME SOKMADI SOKULMAZDA ZATEN:))ŞİMDİ ANLATIK GALİBAA:))BU ARA BELKİDE PİSKOLOJİK AMA BENİM GÖĞÜSLERİM İLK DEFA HASSASLAŞMAYA BAŞLADI :))ADET OLUCAKMIŞIM GİBİ BİDE GENELDE AKŞAMLARI MİDEM BULANIYO FALAN DİYORUMYA BELKİDE PİSKOLOJİKTİR ÜMİTLENMEK TE İSTEMİYORUM AMA ÇOK TA İNANIYORUM:))ha gelelim şu ağızdaki adaçayı yağın kokusuna;bende o kokuyu almıştım ama bu demek değilki tüplerin tıkalı herkezin vucut yapısı organ yapısı başka onu kafaya takmayın bence.VİLDANGEL;ADAÇAYI YAĞINI BEN GECE YAPIYORUM CANIM HASTALIĞIN 5.GÜNÜNDEN İTİBAREN O YAĞI BİR PAMUĞA DAMLATIM İÇİNE SOKUYOSUN TABİ FAZLADA İÇİNE DEĞİL:))BAZILARIMIZ ONU TAMPONLA YAPIYORUZ BAZILARIMIZDA NORMAL GÖZ TEMİZLEME PAMUĞU YOKMU YUVARLAK OLAN ONU 2 YE KATLIYORUZ UCUNA DÖKÜP ÖYLE YAPIYORUZ..SABHATTA KALKTIĞINDA ÇIKARIYOSUN BUNU BU ŞEKİLDE 1 HAFTA YAPIYOSUN OK.SANA KOLAY GELSİİİN ..ÖPÜYORUUUM HEPİNİZİ SAĞLICAKLA KALIIN HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUUN İNŞALLAAH

çok teşekkür ederim deniycem çünkü bende buz gibiyim ısınamıyorum.tekrar çok sağol:))

SELAM KIZLAAAR NASILSINIIZ BEN HARİKAYIM BUGÜN YORUMLARINIZ OKUDUM GİTTİKÇE DAHA ÇOK HEYCANLANIYORUM AYRICA SEVİNİYORUM Kİ İRADENİZİ GÖRDÜKÇE..şimdi LAYD_PACİNO doğru tükürük bile spermi öldürüyo ama ilthab da aynı zamanda öldürüyo ..evet hastalığın beşinci gününden sonra 1 hafta koyulması lazımmış ondan sonrada koymamak zaten o aralar yumurtan çatlıyo ama beeen ÇALIŞTIĞIMDAN DOLAYI AYAKLARIM HEP BUZ GİBİ YATTIĞIMDADA İLİŞKİDEN SONRADA BUSEFER İÇİNE KADAR DEĞİLDE SADECE GÜNLÜK PEDİME 1DAMLA DAMLATIM KOYUYORUM İÇİME DEĞİL YANİ BUNU BEN YAZDIM BELİRTTİM YUMURTA ÇATLADIĞINDA İÇİNİZE SOKMAYIN DİYE PEDİNİZE YAPIN DEDİM.ONU YAPMAMIN AMACI İSE ORAYI SICAK TUTSUN DİYE YANİ SPERMLERİN YOLUNU AÇSIN DİYE YAPTIM:)NASIL BATANİYEYE SARILIYOSAK ORASIDA SICA OLSUN İÇİME SOKMADI SOKULMAZDA ZATEN:))ŞİMDİ ANLATIK GALİBAA:))BU ARA BELKİDE PİSKOLOJİK AMA BENİM GÖĞÜSLERİM İLK DEFA HASSASLAŞMAYA BAŞLADI :))ADET OLUCAKMIŞIM GİBİ BİDE GENELDE AKŞAMLARI MİDEM BULANIYO FALAN DİYORUMYA BELKİDE PİSKOLOJİKTİR ÜMİTLENMEK TE İSTEMİYORUM AMA ÇOK TA İNANIYORUM:))ha gelelim şu ağızdaki adaçayı yağın kokusuna;bende o kokuyu almıştım ama bu demek değilki tüplerin tıkalı herkezin vucut yapısı organ yapısı başka onu kafaya takmayın bence.VİLDANGEL;ADAÇAYI YAĞINI BEN GECE YAPIYORUM CANIM HASTALIĞIN 5.GÜNÜNDEN İTİBAREN O YAĞI BİR PAMUĞA DAMLATIM İÇİNE SOKUYOSUN TABİ FAZLADA İÇİNE DEĞİL:))BAZILARIMIZ ONU TAMPONLA YAPIYORUZ BAZILARIMIZDA NORMAL GÖZ TEMİZLEME PAMUĞU YOKMU YUVARLAK OLAN ONU 2 YE KATLIYORUZ UCUNA DÖKÜP ÖYLE YAPIYORUZ..SABHATTA KALKTIĞINDA ÇIKARIYOSUN BUNU BU ŞEKİLDE 1 HAFTA YAPIYOSUN OK.SANA KOLAY GELSİİİN ..ÖPÜYORUUUM HEPİNİZİ SAĞLICAKLA KALIIN HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUUN İNŞALLAAH
tabi canım önce ihtihabı yok etmek lazım yoksa hamile kalmak çk zor oluyo.bu sebebden dolayı dediğin gibi kullanmak ii olur.

kızlar bu soğan suyunu bende içmek istiyorum ama bi kere içtim içtikten sonra azımda cok kötü bi tat bıraktı siz nasıl içiyorsunuz bana yardımcı olurmusunuz

bak canım ben şöyle içiyorum,içerken burnumu kapatıp bi dikişte içiyorum nefes almadan,hemen arkasından ağzımın tadını yerine getiricek kadar meyvu suyu içiyorum ağzımda ne soğan tadi ne bişey kalıyo bence başla arkadaşım ihmale gelmez:nazar:

elma yagı nı ilk kez duydum uygulucam şimdilik sogan kürünü yapıyorum iyi gidiyor bal ve polen olayına gelinde organık gıda sektöründe oldugum için onun karıştırlımış tablet halinde olanı var ben 2 senedir kullanıyorum çok etkili tafsiye ederim aktarlardan alın ve kullanın tozuda olsa hele çocuklara ama arkadaşlar İBRAHİM ADNAN SARAÇOGLU sogan kürünü dedi ya ben 2 gündür yapıyorum hem bagırsak hemde idrar ra çıkarıyor süper deneyın inş 2009 a hepimiz ve her nerde var da :CüvCüv: :CüvCüv: evlat istiyorsa ALLAH IM HERKESE HAYIRLISIYLA VER VER VER ALLAHIM RESULUN AŞKINA VER AMİNNNNNNN:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: ÇİFTER ÇİFTER HATYIRLISIYLA VER AMİNNNNNNNN

arkadaşlar baştan sona okudum yazdıklarınız elmayağını yapayım diyorum bugün adetimin 1.günü 5 günü başlıyorum 1 hafta devam edeceğim inşallah faydasını görürüz.

arnavutgüzeli teşekkürler canım bilgilerin için inşallah hislerin seni yanıltmaz hamişsindir.

arkadaşlar yarın adetimin 5. günü bende başlayacağım ama devamlı yani iltahaplar sökülene kadarmı kullanacağız yoksa 1 hafta mı 1 aymı ne kadar yani.birde orkid e veya günlük pede damlatsak olurmu yani tampon filan uğraşamam rahatsız olurum ben

sana daha alternatif bi çözüm önereyim:)nacizane.ben soğan ve sumağı denedim.soğan kürünü yap daha iyi en azından bütün bi soğanı yemek zorunda kalmıyosun ve ağzında kokmuyo ben de yaptım çünkü.çünkü ikiside aynı görevi görüyo.kaydirigubbakcemile5

evet canım haklısın aslında ,soğanı haftada 4 gün yemek mahvedio aslında beni yedikten sonra da bi yarım saat diş fırçalamakla geçio , o zamann ben soğan kürünü yapim daha ii ama nasıl yapcam tam ayrıltılı bilgin varmı ???

canım orta boy soğanı 4 e bölüp 2 buçuk bardak suya koyup 5 dkka kaynatıyoruz.ve sabah akşam aç karnına tüketiyoruz yada öğün öncesinde sabah öğla akşamda olabilir.kolay gelsin sana canım:)

Back
X