- Konu Sahibi EU2
- #1.741
:1hug::asigim: canııııım teşekürederiiiiim inşallaah bitanem yaa inşallah bende kurtulam sizde kurtuluun bendenkaydirigubbakcemile3 ne çilem varmış ..hayır yapıcak uygulayacak başka kür de kalmadı banaa aboooww..neymişim beeen güya hiç bişeyim yok ya olsaydı çok merak ediyorum..herkez soruyo arnavutgüzelin kürü mü diyee ??busefer ikinci soru geliyo hemen peki o niye hamile kalamamışkaydirigubbakcemile3 yaaa haklılaar ,ne dersin sen olsan..
dilerim cinsiyetinden öncee inşallah hayırlı bir evlat olur,eli ayağı düzgün olur.bahtı,şansı açık olur.onunla herzaman guru duyarsın inşalaaah..senin içinden ne geçiyo acebaa??ha bide bir yöntem var eğer karnın yuvarlak öne doğru sivri ise erkekmiş,yok geniş bir karnın varsa kız olurmuş bide popon çıkarmış geriye kız olursaaa..
canım bize bol bol dua et ..sende meleğine iyi bak annesii öpüyorum seni.cinsiyetini mutlaka haber ver busefer ism bulalım o minnoşumaa:1hug:
![]()
amin canım benim dileğimde hayırlı sağlıklı bir evlat olması tabii ama cinsiyet de merak ediliyoo işte naparsın karnımın altında çok küçük bir top var sankii herkes erkek diyorr bakalım tahminler tutacakmı zaten 2 buçuk kilo vermişim bulantı kusma olmadı ama stres kanama iştehsılık yaptı ondan heral haberi alır almaz paylaşıcam öpüyorum hepinizia.s.