E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
- #2.021
arzuuuum sana annelik çok yakışıcak inşallah seninde diğerlerinde isimlerini görürüm listedee tez vakitee.maşallaaah diyoruum..resmin çok güel allah kucağını doldursun..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arnavut güzeliiii canim nasilsin? nasil gidiyor rahatlik? en iyisi sensin valla. bu ay kocisinle balayi oldu sizeeee.
ne oldu geneeee topic sustu yoksa bomba hamile haberlerimi gelcekkkkkk:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
iyi aksamlar kizlarrrrrr,nasilsiniz gorusmeyeli? benim kayinvalidem umreye gitmiski kayinpederim bizdeydi oyuzden uzun zamandir nete giremedim...arada girmeye calistim cok yavasti ve sanirim saldiriya ugramisti..........KEDERSIZ arkadasim uzulme derdi veren rabbim birgun dermaninida verecektir biz inanip ve isteyelim allah buyuktur...ARNAVUT GUZELIM 6 gun kalmis buyuk gune heeeeeeee....allah yardimcin olsun sag salim ameliyatini olur cikarsin insallah.....DURUALYAM canim sen nasilsin,asilama sonrasi kendiliginden hamile kalani cok duydum dilerim sende onlardan olursun...opuyorum hepinizi........:1hug:
canım allahtan hayırlısı bende bu ay adetimde diğer aylara göre çok daha üzüldüm amaa napalımm yapacak birşey yokk canımız sağolsunn valla yaramazların keyifleri bilirrr gelmemekle o çok şey kaçırıyorlar :)))
dimi hep öyle oluyooo biraz duruldunuzmuuuu hemen arkadan bir patlama yaşanıyoo ..aynı kuzuların sesizliği gibiyiiiz:dance:.yok bu aralar sitede karışıklık olduya ondan canım ..bazıları hala giremiyoo:1no2:takip edemiyolar.allah bilir ya belki birileri hamile kaldı daa girip söyleyemiyoo..hakkımızda hayırlısı olsuuun...
ha bu ara beyaz elbise sana çok yakışmıış çoook asil arkadaşım beniiiiimyerimseniben
kızlarr nabersınız napıyosunuz.. ben de bu karışımı yapıcam...
gecen ay yedım ama arada unuttum sanırım akşam da yıyormusunuz...
yedıklerim kilo olarak döndü de :) neyse bu ay hergun yıcem insallah kırmızı kartı yedım akıllandım.
iyi aksamlar kizlarrrrrr,nasilsiniz gorusmeyeli? benim kayinvalidem umreye gitmiski kayinpederim bizdeydi oyuzden uzun zamandir nete giremedim...arada girmeye calistim cok yavasti ve sanirim saldiriya ugramisti..........KEDERSIZ arkadasim uzulme derdi veren rabbim birgun dermaninida verecektir biz inanip ve isteyelim allah buyuktur...ARNAVUT GUZELIM 6 gun kalmis buyuk gune heeeeeeee....allah yardimcin olsun sag salim ameliyatini olur cikarsin insallah.....DURUALYAM canim sen nasilsin,asilama sonrasi kendiliginden hamile kalani cok duydum dilerim sende onlardan olursun...opuyorum hepinizi........:1hug:
canım hayırlı olsun,allah kabul etsin kayın valdenin ziyaretini..
allah bizede nasib etsiiin inşallah.bizde gidelim oralaraa..
canım güzel temenilerin için çok sağol amiin..duanı eksik etme..teşekürederiiim:1hug:sende sağlıcakla kal..
eylülüm kayınvaliden umreye gitmiş hayırlısı ile gidip gelsin bütün duaları kabul olsun :Saruboceq: canım aşılama sonrası evet hamile kalan oluyor ama benim pek ümidim yok az kaldı adet günüme hayırlısı artık
durualya bir yazı bu kadarmı iyi anlatabilir hamile kalamayan kadınların yaşadıklarını lütfen okuyun arkadaşlar tam bizi anlatıyor bende iş daha zor oldu ilk üç sene hem kızım hem eşim her ay beklemek tedavi ama ben her zaman güler yüzlü olmak zorundayım neyseki şimdi artık pek önemsemiyorlar bizimkiler ben arada duyduğum şeyleri yapıyorum
arkadaşlar merhaba
öncelikle beni de aranıza alırsanız çok sevinirim.ben pkoluyum ve glucophage kullanıyorum,şimdiye kadar bu ilaçla düzenli adet oluyordum.9 aylık evliyim ve 2 aydır adet göremiyorum,hamilelik de yok..ama çok sıkıntılı günler geçiriyorum.
size danışmak istediğim konu hangi küre ne zaman başlayayım?adet gelmesini beklemeden mi başlamalıyım?ya da adetim gelince mi?(sanırım ancak farlutalle gelecek:1no2:)beklemekten de çok sıkıldım ,eşim bebiş istiyo ben de adet görsem ona şükür diycem.ama zaman geçtikçe daha çok geriliyorum gelceği varsa da gelmicek
ama sakın soğan kürü demeyin 2 kez düzenli olarak denedim bişeye yaramadı.daha önce bu ilaçla hayıtı kullanıyordum iyi geliyodu ama sıkıntılardan ötürü hayıtı da boşladım..acaba farlutalle söktürüp sonra mı başlasam?sanki hiç çocuğum olmıcak gibi geliyo..çünkü yaşım 32..o kadar mutsuzum ki..çok uzattım ama ne olur yardımcı olun ,fikir verin..senağlama