Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ya birde diyorlar gebelik için sadece 2 gün var .. yumurtlama gününü çok iyi değerlendirmek lazım felan.. al işte hemde korunarak nasıl oluyor.. bana göre dünyanın en zor işi hamile kalmak ama millete göre bugün yat yarın hamileee...
şu ilk gece hamile kaldım diyenlere şaşıyoruz doğrusu eşimde merak ediyor biz o kadar uğraşıyoruz sen diyorsun yok yumurtlama günü felan diye onlar nasıl kalıyorlar diyor çözemedik biz bu işifisfisfis
QUOTE=destina;7437740]ayy kafayı yicam hamile nin resmi bile bende olmuyo kendim nasıl olcamki hamiş[/QUOTE]
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: al ben sana yaptım oldu işte
selam kızlaaaar kaydirigubbakcemile5 nasılsınııız bakiim?oh be bugün çok yazmamışsınııız hemn okuduuumzemuszemus
canııım KEDERSİZİİİM hoşgelmişsiiin..öncelikle size büyük geçmiş olsun tatlım,seni çok merak ettikyerimseniben döndüğüne sevindiiim.
canım şimdi iyi olmanıza çok sevindiiiim,çok mutlu oldum.inan herkezin evinde olur böyle şeyler,ne mutlu sizeki fazla uzatmadaan toparlayıp büyük bir olgunlukla halletmişsiniiizŞeniz..inan bak hiç kimsee kocasından bal yemez, salıncakta sallanmaz.. hepimizin evinde olur bazen böyle şeyler..bunlar ilişkiyii evliliği güçlendirir inan banaa..kötü günler olmazsaa iyi günlerin kuymaetini bilemeyiiiiz..yerimseniben halletmenize çok sevindiiiiim vallaaa...allah mutluluğunuzuu ,huzurunuzu hiç bozmasın bebişle taçlandırsıın inşallaah tez vakitteee..:Saruboceq:
kızlaaar,kısçeleeeer ben bugün doktora gittiiim.muayene oldum herşey yolunda amaaa ilthabım varrdı ya hani parmak parmak döktüğüm..işte onları vucudum sürekli yaptığından dolayı her ilişki esasında spermleri öldürür o yüzden yumurtaya ulaşmasına engel olur demiştiii..o yüzden bana kurutucu bir ilaç verdi çok pahalı ve bir kere alıcam sadece:uhm: çok ilginç dimiii..sonra iğne verdi yumurtalıklarımı büyütüp 5 gün kullanıcakmışım..tekrar kontrolüm olucak cuma günüü.eğer yumuşlarım geliştiyse çatlatıcı vurup AŞILAMA YAPICAK..yok olmadıysaa tekrar bi 5 gün daha kullanıcam. bunu anlamı %80 hamile kalma ihtimalim olur bide çoğul gebeliğim olabilirmiiiiş:umursamaz: off yaaa..allahım bitane istedim bitane ver noluuuuur vericekseeen..neyse konuyu değiştireliiiiiiiiiim SAKIN BİRİNİİİZ İKİZ DEMEYİN VALLAHA KÜSERİİM BAK:umursamaz: valla diyoruuum şaka yapmayınlmaz:.. dua edin bakalım temmuz ayı benim için uğurlu olucakmı ki İNANMIYORUMDAAAAAA neyseee.deneyelim bunuda bakalım HAYIRLISI İSE OLSUUUUUN:1rolleyes:.öyle canlaar paylaşim dedim ..:icecream:
selam kızlaaaar kaydirigubbakcemile5 nasılsınııız bakiim?oh be bugün çok yazmamışsınııız hemn okuduuumzemuszemus
canııım KEDERSİZİİİM hoşgelmişsiiin..öncelikle size büyük geçmiş olsun tatlım,seni çok merak ettikyerimseniben döndüğüne sevindiiim.
canım şimdi iyi olmanıza çok sevindiiiim,çok mutlu oldum.inan herkezin evinde olur böyle şeyler,ne mutlu sizeki fazla uzatmadaan toparlayıp büyük bir olgunlukla halletmişsiniiizŞeniz..inan bak hiç kimsee kocasından bal yemez, salıncakta sallanmaz.. hepimizin evinde olur bazen böyle şeyler..bunlar ilişkiyii evliliği güçlendirir inan banaa..kötü günler olmazsaa iyi günlerin kuymaetini bilemeyiiiiz..yerimseniben halletmenize çok sevindiiiiim vallaaa...allah mutluluğunuzuu ,huzurunuzu hiç bozmasın bebişle taçlandırsıın inşallaah tez vakitteee..:Saruboceq:
kızlaaar,kısçeleeeer ben bugün doktora gittiiim.muayene oldum herşey yolunda amaaa ilthabım varrdı ya hani parmak parmak döktüğüm..işte onları vucudum sürekli yaptığından dolayı her ilişki esasında spermleri öldürür o yüzden yumurtaya ulaşmasına engel olur demiştiii..o yüzden bana kurutucu bir ilaç verdi çok pahalı ve bir kere alıcam sadece:uhm: çok ilginç dimiii..sonra iğne verdi yumurtalıklarımı büyütüp 5 gün kullanıcakmışım..tekrar kontrolüm olucak cuma günüü.eğer yumuşlarım geliştiyse çatlatıcı vurup AŞILAMA YAPICAK..yok olmadıysaa tekrar bi 5 gün daha kullanıcam. bunu anlamı %80 hamile kalma ihtimalim olur bide çoğul gebeliğim olabilirmiiiiş:umursamaz: off yaaa..allahım bitane istedim bitane ver noluuuuur vericekseeen..neyse konuyu değiştireliiiiiiiiiim SAKIN BİRİNİİİZ İKİZ DEMEYİN VALLAHA KÜSERİİM BAK:umursamaz: valla diyoruuum şaka yapmayınlmaz:.. dua edin bakalım temmuz ayı benim için uğurlu olucakmı ki İNANMIYORUMDAAAAAA neyseee.deneyelim bunuda bakalım HAYIRLISI İSE OLSUUUUUN:1rolleyes:.öyle canlaar paylaşim dedim ..:icecream:
Kızım ya körün istediği bi göz Allah vermiş iki göz Rabbim ne verirse razıyız inşallah temmuzda bu topiği coşturursun hadi bakalım kolay gele güzelim
Bende bazen korkuyorum ya ikiz olursa nasıl bakıcam çalışıyorum diye sonra düşünüyorum, olsun diye o kadar maddi manevi yıpranıyoruz Rabbim verirse dayanma gücünü de verir en kötü ihtimelle ücretsiz izne ayrılırım diyorum Allah hepimizin yüzünü güldürsün:dance::dance::dance::dance::dance:
arnavut güzelim sen artık mutlu sona yaklaştın inşallah çok az kaldı canım..bişey sorcam sende iltihap olduğunu neye göre söyledi Dr.un..banada Dr.um iltihap demişti hap yazdıama idrar tahlilinde bişey çıkmadı o yüzden kullanmadım hapı.acep idrar tahlili yeterlimiki yada varda tahlilde çıkmamış olabilirmi CADIARZU
BU GÜNLERDE NEDEN GİRMEDİĞİMİ YAZACAM SİZE AMA ÖNCELİKLE HEPİNİZİ MERAKTA BIRAKTIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: ....BEN VE EŞİM GEÇEN GECE ÇOK BÜYÜK BİR KAVGA ETTİK SEBEP NE Mİ??SUDAN SEBEPLER :gitme:
AMA SUDAN SEBEPLER BÜYDÜKÇE BÜYÜDÜ İKİMİZDE SİNİR KRİZLERİ GEÇİRDİK BİRBİRİMİZE HAKKARETLER ETTİK O BANA BEN ONAlmaz: lmaz: lmaz: BEN EŞİME BU BÖYLE OLMAZ DEDİM BİR EVLİLİK BÖYLE DEĞİLDİR BİZİMKİ RESMEN İŞKENCE BEN BÖYLE BİR EVLİLİK İSTEMİYORUM AYRILALIM DEDİM O DA TAMAM NASIL OLSA MEMLKETE GİDİYORSUN BİR DAHA GERİ DÖNMEZSİN OLUR BİTER BENDE ARTIK SENİ İSTEMİYORUM DEDİmafoldumben mafoldumbenmafoldumben mafoldumben mafoldumben
EVET ARKADAŞLAR BU YÜZDEN GİRMEK İSTEMİYORDUM TOPİĞE BENİM SORUNLARIMLA DOPİĞİN TADINI TUZUNU KAÇIRMAK İSTEMEDİM
CNM BENİM...ÜZÜLME BİTANEM HALLETMŞSİN HEM:)KARI KOCA ARASNDA MUTLAKA OLUR BÖLE ŞELER CNMMM HEM TARTIŞMADAN SORA DAHA COK KIYMET BİLİNİR CNMM BNİMM HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUNN ÖPÜ:1hug:YRMM
kızlarr ne varrr ne yokkk napıorsunuzzz kızlar of ya içim ıpırdıorrr varmıdır bişe allahımm yaa kafayı yicem günler geçsee koçişş o gün nededi bilormsnuz calştıgı yere insanlar gelip çocklarıyla dondrma yiorlarmş parkta oynatıorlarmış cocklarını dioki ne güzell keşkee bizimde olsa ALLAHIM NOLUR BABA OLMAYA HAZIRIM BEN DİOR...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
kızlarr ne varrr ne yokkk napıorsunuzzz kızlar of ya içim ıpırdıorrr varmıdır bişe allahımm yaa kafayı yicem günler geçsee koçişş o gün nededi bilormsnuz calştıgı yere insanlar gelip çocklarıyla dondrma yiorlarmş parkta oynatıorlarmış cocklarını dioki ne güzell keşkee bizimde olsa ALLAHIM NOLUR BABA OLMAYA HAZIRIM BEN DİOR...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
inşallah vardır umutsuzz ama yoksada demekki daha hayırlı zamanı değil elbet birgün bizde anne olacaz.eşlerimizde babalık duygusunu tadacak inş. ama ne mutlu bizlere bak çocuk yapmayı düşünebildiğimiz eşimiz huzurlu bi yuvamız var.e tüm mutlulukları bi anda vermiyo işte yaradanopuyorumnanaktan