Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne denirki canim, Allah hakkinda hayirlisini versin. üzülme demek kolay biliyorum ama hepimiz her ay ayni seyi yasiyoruz. esinle ilgile düsüncelerini bosa cikarmasin Rabbim. insallah ona bir evlat verebilirsin günün birinde. sonucta sagliklisin. herseyin basi saglik. Allah gönlüne göre versin canim.

canım arnavutum olmazsada üzülmek yok demiştik ama elde değil Allah hayırlısını versin sana ve kocana sağlık versin en önemlisi bu bende geçtim o yollardan biliyorum zorluğunu benim bir kızım var ikincisi hiç problem yokken olmuyor ne denir buna demekki olmaması olmasından daha hayırlıymış ki olmuyor ama senin önünde uzun bir süre var Allah ya sana ve senin gibi olanlara bol sabır versin yada en kısa sürede sağlıklı bebişler versin canımmmm

Arnavutum ne diyimkii seni teselli etmem gerekirken sonucu kendim almış gibi içim yanıyorr .sabır kardeşim sabır güzel kadeşim buda senin imtihanın demekki. Rabbim eşinle sana sağlık versin önce sonrası allah kerim

ne söylesek içindeki üzüntü ve hissettiklerini yokedemeyiz Allahtan ümit kesilmez daha çok gençsin birgün buradan pozitif diye yazacaksın inan bana saglık olsun

sağolun kızlaaar sağolun allah razı olsuuun.inşallaah ne diyiim bendee çok üzgünüüm elimde değil.eşim beklemek istemedi sonucu eve gitii ona müjdeyi vererek uyandırmayı çok dilediim çoook AMA KISMET DEĞıLMıŞ.napalım.
herbirinize teşekürederiiim tek tek.hem iyi hemde kötü günümde yanımda hisettiğim için sizii..

canim öyle düsünme nolur. bak 5 sene beklemissin evlenmek icin. neden bekledin? zamani degildi de ondan degil mi? simdide bebegin zamani degil daha. herseyin bir zamani var, sabir imtihanini gec önce. elbet olacak

canim ne diyecegimi bilemiyorum..uzulme demek elde degil rabbim sana guc versin..ama unutma tatlim mutlulukta uzulmekte hayattaki hersey insanlar icindir..demekki daha zamani gelmemis canim demekki daha var..hep hayirlisini istemiyormuyuz allahtan allahta istedigimizin karsiligini almamiz izin zamanimizin dolmasi bekliyor.hepimiz ayni degilmiyiz arkadasim hepimizin bebek derdi var.ben inaniyorum bu topikte hep beraber bu derdide asariz..rabbim bundan baska dert vermesin.yarin obur gun bu gunlerimize cok gulecegiz.sen hic sikma canini bosver tatlim bir sure sonra tup bebek denersin unutma tipta careler tukenmez...ne guzel mutlu bir yuvan var seni cok seven esin ailen arkadaslarin var.allah herkese herseyi bir an da vermiyorki tatlim.ama inaniyorum en kisa zamanda hamile kalirsin.toparlamaya calis tatlim sen dayaniklisin,senin kocaman bir yurgin var uzulup hormonlarinin islevini olumsuz etkileme...hep icinde bir umudun olsun o yolunu hep aydinlik gosterecektir...rabbim hepimizin yardimcisi olsun,hepimize dayanma gucu versin.....

canım aşılamada sana iğne verecekler 2 yada 3 gün gideceksin hem kan vereceksin hemde kontrol edecekler yumurtalarınını büyüyüp büyümediğine bakacaklar istenilen boyuta ulaştımı çatlatma iğnesi ve eşinle gideceksin o kadar bebiş için katlanmak gerek umuta ben çok güveniyorum ekip alman hastanesi ekibi belki aşılamaya gerek bile kalmayacak :ecrin_bebek:

evet canim sayende ben umutu cok arastirdim gercekten giden ve olumlu sonuc alan kisi sayisi bayagi fazla insallah bende onlardan biri olurum...ama ben orayi aradim evim uzak kac gun gidip gelmem gerekecek dedim oda 10 gun falan dedi ama dr falan degildi sordugum kisi.danisma hattindan biriydi.durualyam cok tesekur ederim okadar kisaysa ben gider gelirim problem olmaz..cok cok ama cok tesekkur ederim hersey icin..esimle hergunmu gidicem yoksa catlatma ignesinden sonrami esimle gidicem? bilgin varmi canim?

canim ne diyecegimi bilemiyorum..uzulme demek elde degil rabbim sana guc versin..ama unutma tatlim mutlulukta uzulmekte hayattaki hersey insanlar icindir..demekki daha zamani gelmemis canim demekki daha var..hep hayirlisini istemiyormuyuz allahtan allahta istedigimizin karsiligini almamiz izin zamanimizin dolmasi bekliyor.hepimiz ayni degilmiyiz arkadasim hepimizin bebek derdi var.ben inaniyorum bu topikte hep beraber bu derdide asariz..rabbim bundan baska dert vermesin.yarin obur gun bu gunlerimize cok gulecegiz.sen hic sikma canini bosver tatlim bir sure sonra tup bebek denersin unutma tipta careler tukenmez...ne guzel mutlu bir yuvan var seni cok seven esin ailen arkadaslarin var.allah herkese herseyi bir an da vermiyorki tatlim.ama inaniyorum en kisa zamanda hamile kalirsin.toparlamaya calis tatlim sen dayaniklisin,senin kocaman bir yurgin var uzulup hormonlarinin islevini olumsuz etkileme...hep icinde bir umudun olsun o yolunu hep aydinlik gosterecektir...rabbim hepimizin yardimcisi olsun,hepimize dayanma gucu versin.....

canııım beniim teşekürederiiiiiimm..
bu sözlerin karşısında ne diyeceğimide bilmiyoruuum inan şu an kafam okadar karışıkki sürekli isyan edesim geliyoo.inşallaah yakın zamanda herkez hamile olarak ayrılır topikten benimde tek dileğim bu.herşeyin hayırlısı olsun ne diyiiiim..
negatif bir sonucu üstümden hala atamadııım gene aradım genee..hala umudum vaaar çocuk gibi oldum artık .kendi kendimi kandırıyoruum..eşim hala gelmedii onu süprizle uyandıracağımı zannediyoooomafoldumben.
güzel dileklerin içiin duaların içiin AMİİİİİİİN CANIM ARKADAŞIM ..sağol eksik olmaa rabbim seninde gönlüne göre versin en çabuk:Saruboceq:

canııım beniim teşekürederiiiiiimm..
bu sözlerin karşısında ne diyeceğimide bilmiyoruuum inan şu an kafam okadar karışıkki sürekli isyan edesim geliyoo.inşallaah yakın zamanda herkez hamile olarak ayrılır topikten benimde tek dileğim bu.herşeyin hayırlısı olsun ne diyiiiim..
negatif bir sonucu üstümden hala atamadııım gene aradım genee..hala umudum vaaar çocuk gibi oldum artık .kendi kendimi kandırıyoruum..eşim hala gelmedii onu süprizle uyandıracağımı zannediyoooomafoldumben.
güzel dileklerin içiin duaların içiin AMİİİİİİİN CANIM ARKADAŞIM ..sağol eksik olmaa rabbim seninde gönlüne göre versin en çabuk:Saruboceq:

seni cok iyi anliyorum elinde degildir onuda biliyorum.ama yapacak birsey yok tatlim.ara esini yada arama msj at olmadi askim de.asilamada zaten doktorunda verdigi sans %30 en fazla hic kendini uzme.hersey allahtan be can.dilegin icin kocaman
amin insallah canim.....yalniz kalma baska yerde git esinin yanina yada ara olmadi de o gelir zaten senin yanina..merak etme sen zaten onun bebegisin.en kisa zamanda kendinden baska bebek verecksin sen ona.uzulme tatlim..sen yuregini ispatladin bize yenik dusme senin gibi guclu biri bunu yaparsa baskalari kim nilir ne yapar lutfen toparlan bir an once tatlim....kaldigin yerden devam et..yazi gecir yazin keyfini cikar kisinda tup denersin allah buyuktur hem orda fiyatlarda cazip...hadi tatlim toparlan git esinin yanina...saril agla icini bosalt sonrada hayatina devam et..hayirli bebek icin zamaninin dolmasini bekle...opuyorum seni...

Tatlım Allah en hayırlı zamanda sağlıklı dünyalar güzeli bebekler verecek sana inancını yitirme lütfen çok üzülme

üzülme canım bizlerde senin gibi olmasını bekleyenlerdeniz demek ki daha vakti var hayırlısı olsun ya babamın anneannesi beni rüyasında görmüş 3 tane çocuğum varmış nasıl oldu demiş bana bu çocuklar bende sultan şeyhmus hazretlerinin yerinden incir yedim çocuğum oldu demişim bunu bile deneyecem perşembe günü gidecem bi de onu deneyeyim :(( rabbim tüm isteyenlere ve hak edene nasip etsin o kadar çaba sarfediyoruz daha önceden duymuştum bi çok kişi bu incir vesilesiyle hamile kalmış her şeyin hayırlısı diyelim

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar yardım istiyorum.
şimdi 802 sayfayı okuma şansım yok bilenler bana cevap verebilirmi?
bu kür sayseinde hamile kalanlar varmı ,çokmu yoksa yokmu?

Son düzenleme:
Benden çok daha eskiler var arkadaşım ancak listeye göre 17 kişi var bu kürle hamile kalan:))

Negatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiif

canım ne diyeyim bilmiyorum biliyosun bende aşılama yaptırdım tutmadı dr. ertesi ay dinlen bir sonraki ay tüp bebek yapalım dedi arnavutum güzelim belki bu ay kendiliğinden hamile kalırsın :CüvCüv: hem sen bana ne demiştin aşılamada rahim filmi gibi bu sefer ilaç yokda eşinin spermleri veriliyor demiştin ve bir sonraki ay oldu lütfen ama lütfen sakın kendini bırakma polene tarçına preseede cenin pozisyonuna herşeye devam et bak göreceksin kendiliğinden olcak a.s çünkü dr. yumurtalıkları uyardı bide spermleri aynı rahim filmi gibi verdi ve düşünsene rahim filmi çekilenlerin hamile kalma oranları bayağı yüksek söz ver bana bırakmak yok tamam hadi canım öpüyorum seni meleğimin annesi Şeniz

herkese günaydııınnnnnnnnnn a.s. a.s. a.s. a.s.

Günaydın arkadaşlar...

Arnavutgüzelim nolursun kendini üzme.. inan olacak güzelim en yakın zamanda sende burda hamileyim diye haykıracaksın... Çok az kaldı biraz sabır lütfen biraz sabır.. Bak durumunda dediği gibi doktor yumurtalıklarını uyardı inan 2 aya bile kalmaz burda halaylar çekecez.. Ama lütfen pozitif düşün kendini üzme..
:teselli:

Back
X