canim ne diyecegimi bilemiyorum..uzulme demek elde degil rabbim sana guc versin..ama unutma tatlim mutlulukta uzulmekte hayattaki hersey insanlar icindir..demekki daha zamani gelmemis canim demekki daha var..hep hayirlisini istemiyormuyuz allahtan allahta istedigimizin karsiligini almamiz izin zamanimizin dolmasi bekliyor.hepimiz ayni degilmiyiz arkadasim hepimizin bebek derdi var.ben inaniyorum bu topikte hep beraber bu derdide asariz..rabbim bundan baska dert vermesin.yarin obur gun bu gunlerimize cok gulecegiz.sen hic sikma canini bosver tatlim bir sure sonra tup bebek denersin unutma tipta careler tukenmez...ne guzel mutlu bir yuvan var seni cok seven esin ailen arkadaslarin var.allah herkese herseyi bir an da vermiyorki tatlim.ama inaniyorum en kisa zamanda hamile kalirsin.toparlamaya calis tatlim sen dayaniklisin,senin kocaman bir yurgin var uzulup hormonlarinin islevini olumsuz etkileme...hep icinde bir umudun olsun o yolunu hep aydinlik gosterecektir...rabbim hepimizin yardimcisi olsun,hepimize dayanma gucu versin.....