- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
Yok canm o istemeden olmaz zatenSunu söyleyeyim erkek istemiyorsa sakın hamike kalma ben esimi istiyor saniyordym ama hazır degilmis bir cok sorun yaşadım hala da yaşıyorum
Okudum epey gezindim bu konuyla ilgili nasip herşey bilmeden atıp tutan çokBenim de eşim hiç istemiyordu, bir gece gaza geldi, korunmasız seviştik Sonra o geceden hamile kaldım.
Hiç istemeyen kesinlikle olmaz diyen adam haberi duyar duymaz havalara uçtu sevinçten. Hatta benzer bir konu ben de açmıştım. Bak istersen eski konularıma
Öyle ama nereye kadar bu devam etcek böle10aylik bebegim var aylik 500tl masrafi var diyim sen anla. Kocan hakli
Neye göre kime göre erken?25 çok erken yaş bi erkek için.
Ilerde daha da artacak bu masraflar. Sende calismalisin.Öyle ama nereye kadar bu devam etcek böle
Evet benimde 3 bin tl maaşım olsun bende yaparım hiçç düşünmeden diyorHem kira hem bebek masrafı çok zor. Esin haklı biraz. Bebek kıyafetini başkasının alması sizi kurtarmaz çünkü. Daha doğumdan sonrasını yaşamadım ama dogum önceki kontroller testler tahliller su ana kadar bebek kıyafet yatak masrafını katladı diyebilirim .
Yani tabi bu durum hastane tercihi ile de ilgili. Ozel e gitmem devlet hastaneleri kafii derseniz masraf o kadar olmaz.
Bebek için tek mazereti para mi onu öğrenmek lazım?
Çalıştırmıyor ki iş buluyorum gidiyimmi diyorum ora olmaz bura olmaz diyor hastane istiyor sadeceIlerde daha da artacak bu masraflar. Sende calismalisin.
Eşiniz haklı
Bebek büyütmek her açıdan zor ve masraflı
Ama sizin çalışmanıza karışma konusuunda haksız
Aynen bakalım nasip kısmet herşeyYa adam çocuk istemiyor, doğru da söylüyor yaşınız genç. Çocuk kocanla senin mi yoksa ailenin mi? Bencilce kendin ve kendi ailen için çocuk istiyorsun.
24 yaşındasın, o çocuğa ne sağlayabilir, ne verebilir, ne eğitim sunabilirsin. Hayat tecrüben ne, maddi ve manevi imkanın ne, altyağın hazır mı diye sorugladın mı hiç? Gelişine çocuk yapmak kolay, 5 dakika..
Sonra burda konu açarsın 28 yaşındayım doğum çatlağım var, kocam ilgisiz, arkadaşlarıyla geziyor, aldatıyor diye. Hazır olmayan adama çocuk baskısı yapmak, sonra eve kapanmak, bu sorumluluğu almak istemeyen kişiyi kaçırır.
Çocuk iki kişilik bir karardır zaten, evlenmek gibi. Bir kişi istemezse, hayır derse nikah olmuyorsa çocuk da olmaz.
Çalışma olayını anlattım canım istemiyor kıskanıyor herseyden iş beğenmiyor kondom değil geri çekme yöntemisen eşine maddi destek çıksan çalış canım belki o zaman fikri değişir
korunuyor diyorsun diğer fikrim de kondom ucunu del diyeceğim ama nasıl olacak
Çalışma olayını anlattım canım istemiyor kıskanıyor herseyden iş beğenmiyor kondom değil geri çekme yöntemi
Keşke ikna olsa annesi babası hep konışuo bende sylüyorm kestirip atıo olmaz diyeBence esinizi bebege ikna edeceginize calismaya ikna edin de biraz birikim yapin, o esnada yaslariniz da cocuk sahibi olmak icin daha olgunlasir her sey çok daha rahat olur.
Çalışma olayını anlattım canım istemiyor kıskanıyor herseyden iş beğenmiyor kondom değil geri çekme yöntemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?