Hamile kalmak istiyorum ama eşimi ikna edemiyorum...

Benim de eşim hiç istemiyordu, bir gece gaza geldi, korunmasız seviştik Sonra o geceden hamile kaldım.
Hiç istemeyen kesinlikle olmaz diyen adam haberi duyar duymaz havalara uçtu sevinçten. Hatta benzer bir konu ben de açmıştım. Bak istersen eski konularıma

Sunu söyleyeyim erkek istemiyorsa sakın hamike kalma ben esimi istiyor saniyordym ama hazır degilmis bir cok sorun yaşadım hala da yaşıyorum

Okudum epey gezindim bu konuyla ilgili nasip herşey bilmeden atıp tutan çok

Evet benimde 3 bin tl maaşım olsun bende yaparım hiçç düşünmeden diyor

Eşiniz haklı
Bebek büyütmek her açıdan zor ve masraflı
Ama sizin çalışmanıza karışma konusuunda haksız

Aynen bakalım nasip kısmet herşey

sen eşine maddi destek çıksan çalış canım belki o zaman fikri değişir
korunuyor diyorsun diğer fikrim de kondom ucunu del diyeceğim ama nasıl olacak

sen eşine maddi destek çıksan çalış canım belki o zaman fikri değişir
korunuyor diyorsun diğer fikrim de kondom ucunu del diyeceğim ama nasıl olacak
Çalışma olayını anlattım canım istemiyor kıskanıyor herseyden iş beğenmiyor kondom değil geri çekme yöntemi

Evde bir şeyler yapıp para kazanabilirsin ,az da olsa birikim yapar ve bebek için biriktirirsiniz

Çalışma olayını anlattım canım istemiyor kıskanıyor herseyden iş beğenmiyor kondom değil geri çekme yöntemi

Geri çekilme yönteminde çok risk var
Her an hamile kalabilirsin
Ayrıca onun sağlığı açısından da çok kötü bir korunma yöntemidir
İlerde prostat olabilir Allah korusun

Bence esinizi bebege ikna edeceginize calismaya ikna edin de biraz birikim yapin, o esnada yaslariniz da cocuk sahibi olmak icin daha olgunlasir her sey çok daha rahat olur.
Keşke ikna olsa annesi babası hep konışuo bende sylüyorm kestirip atıo olmaz diye

o zaman orada sana haksızlık ediyor ne etli diyor ne sütlü
bizde korunma olarak o şekildeydi ama sonra eşimin azosperm olduğunu öğrendik yani sperm yok
acaba son zamanlarda gergin mi bu konuda seni bastırmak için üstüne çok gelir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…