Hamile kalmak istiyorum ama eşimi ikna edemiyorum...

İşiniz zor, içinden gelmiyor eşinizin
Allah yardımcınız olsun.
Annenlerin hasta olduğunu biliyor ama demek ki ona rağmen istemiyor

Geri çekilme yönteminde çok risk var
Her an hamile kalabilirsin
Ayrıca onun sağlığı açısından da çok kötü bir korunma yöntemidir
İlerde prostat olabilir Allah korusun
Kendisi öyle istiyor cnm

Hayır canım hersey yolunda çok şükür

İşiniz zor, içinden gelmiyor eşinizin
Allah yardımcınız olsun.
Annenlerin hasta olduğunu biliyor ama demek ki ona rağmen istemiyor
Aynen öle maddi yönden yetememek tek korkusu yoksa yeğenlerimiz var bebek onları çok seviyor özeniyor

bende ikinci çocugu hiç düşünmüyordum süt kanallarım tıkandı
zaten kızım da çok istiyordu

banada demek bahane olmuş ki yapmaya karar verdim , ama 9 aydır olmuyor
rabbim isteyen herkese versin ,

o korunuyorsa lastiğini iğneyle patlat kısmet allah verir belki

Kondom kullanmıyoruz cnm geri çekme

Kondom kullanmıyoruz cnm geri çekme

kendi kontrollerini yap yumurtlama gununu belirle

o gunlerde birlikte olmaya çalış çünkü ilişkinin başında gelen sıvıyla bile hamile kalabilirsin,

birde bol bol dua et inşallah gönlüne göre olur.

kendi kontrollerini yap yumurtlama gununu belirle

o gunlerde birlikte olmaya çalış çünkü ilişkinin başında gelen sıvıyla bile hamile kalabilirsin,

birde bol bol dua et inşallah gönlüne göre olur.
Aminn Rabbim hepimizin gönlüne göre versin teşekkür ediyorum

ailen hasta olmasaydı yine istermiydin
evlenmeden önce cocuk olayını konuştunuz mu
Elbette çok konuşuyorduk bu konuyu yaparız aşkım bir sene sonra falan diyordu ama evlenince değişti bu fikir çünkü geçim zor biliyorum ona da hak veriyorum kıyamıyorum Allah bilir dua ediyorum bolca

Elbette çok konuşuyorduk bu konuyu yaparız aşkım bir sene sonra falan diyordu ama evlenince değişti bu fikir çünkü geçim zor biliyorum ona da hak veriyorum kıyamıyorum Allah bilir dua ediyorum bolca

nasıl bir yerde çalışırsan kıskanmaz

Kusura bakma ama çocuk ne tek sen istiyorsun diye yapılır ne de annenler-babanneler için yapılır. Çifter kendi arzuları doğrultusunda düşünüp tasinirlar maddi manevi tüm hesaplar yapılır.ondan sonra çocuk olmalı.

nasıl bir yerde çalışırsan kıskanmaz
İşte tıbbı sekreterlik kursuna yolladı beni gittim aldm sertifika ama dönüş yapan hastane olmadı torpil istiyor heryer eşim hastane istiyor yada onun gibi sabah 8 akşam 5 olacak bi iş

Yooo kusura bakmam herkesin düşüncesine saygım var

Zaten üniversite mezunuyum cnm

Kızlar bu arada ben haşimato hastasıyım bebeğim olacakmı onu bile bilmiyorum bu hastalıktan dolayı gebe kalamayan bi çok insan var zaten korunmayı bıraksak bile hemen olacağı ne malum evet yaş 24 hadi hamile kaldım doğum 25 te e çocuk büyücek 10 yaşına gelcek yaş 35 normal değilmi sizcede illa 29 30 damı çocuk yapmak lazım?

Zaten üniversite mezunuyum cnm

Maalesef isteğe göre iş yok
Eşinle önce bu konuyu çözmelisin
Hastane istiyorsunuz ama hastanelerde de çok düzenli çalışma saatleri yok, mesaileri var
Üniversite bitirip çalışmayan gençlere üzülüyorum, hayatınızın baharında anlamsız kaprislerle geleceğinizi mahvediyorsunuz
Tek maaşla, kirada çocuk düşünemez tabi
Ben, benim gibi milyonlarca kadın çalışıyor, bizim eşlerimiz adam değil mi ? Ya da bizler fazla mı tolereliyiz iş hayatındaki sapıklara karşı ? Bu düşünce tarzı çok çirkin, eşin önce bunu aşmalı, kendini bilen her yerde çalışır, hiç bir şey de olmaz, 8 yıl bir işyerinde tek bayan olarak çalıştım, bir tek yanlış hareket görmedim, hepsinden küçük olmama rağmen abladan başka bir laf çıkmadı ağızlarından. Yapmayın böyle köreltmeyin kendinizi, bu şartlarda çocuk da doğru değil, çocuk yapman demek çalışmanın yıllarca ötelenmesi demek, çünkü eşin o zamanda senin büyütmeni istiyorum diyecek, bahanesi hiç bitmeyecek. Abla tavsiyesi say dediklerimi, hatta teyze (yeğenim senin yaşında=)) çalışmanın yoluna bak önce. Annene babana şifa dilerim ama onlar görsün diye çizeceğin yol ağır bedellere mal olabilir, bu sebepten çocuk yapılmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…