Kendisi öyle istiyor cnmGeri çekilme yönteminde çok risk var
Her an hamile kalabilirsin
Ayrıca onun sağlığı açısından da çok kötü bir korunma yöntemidir
İlerde prostat olabilir Allah korusun
Hayır canım hersey yolunda çok şüküro zaman orada sana haksızlık ediyor ne etli diyor ne sütlü
bizde korunma olarak o şekildeydi ama sonra eşimin azosperm olduğunu öğrendik yani sperm yok
acaba son zamanlarda gergin mi bu konuda seni bastırmak için üstüne çok gelir mi
Aynen öle maddi yönden yetememek tek korkusu yoksa yeğenlerimiz var bebek onları çok seviyor özeniyorİşiniz zor, içinden gelmiyor eşinizin
Allah yardımcınız olsun.
Annenlerin hasta olduğunu biliyor ama demek ki ona rağmen istemiyor
Kondom kullanmıyoruz cnm geri çekmebende ikinci çocugu hiç düşünmüyordum süt kanallarım tıkandı
zaten kızım da çok istiyordu
banada demek bahane olmuş ki yapmaya karar verdim , ama 9 aydır olmuyor
rabbim isteyen herkese versin ,
o korunuyorsa lastiğini iğneyle patlatkısmet allah verir belki
Kondom kullanmıyoruz cnm geri çekme
Hayır canım hersey yolunda çok şükür
Olgunluk yaşlarına göre erkeklerin. Adam hayatımı yaşamak istiyodur karısıyla gezmek istiyodur siz de daha 24'sünüz yaniNeye göre kime göre erken?
Aminn Rabbim hepimizin gönlüne göre versin teşekkür ediyorumkendi kontrollerini yap yumurtlama gununu belirle
o gunlerde birlikte olmaya çalış çünkü ilişkinin başında gelen sıvıyla bile hamile kalabilirsin,
birde bol bol dua et inşallah gönlüne göre olur.
5 yıldır beraberiz çok gezdik cnm ya bilmiyorum yinede nasipOlgunluk yaşlarına göre erkeklerin. Adam hayatımı yaşamak istiyodur karısıyla gezmek istiyodur siz de daha 24'sünüz yani
Elbette çok konuşuyorduk bu konuyu yaparız aşkım bir sene sonra falan diyordu ama evlenince değişti bu fikir çünkü geçim zor biliyorum ona da hak veriyorum kıyamıyorum Allah bilir dua ediyorum bolcaailen hasta olmasaydı yine istermiydin
evlenmeden önce cocuk olayını konuştunuz mu
Elbette çok konuşuyorduk bu konuyu yaparız aşkım bir sene sonra falan diyordu ama evlenince değişti bu fikir çünkü geçim zor biliyorum ona da hak veriyorum kıyamıyorum Allah bilir dua ediyorum bolca
Kusura bakma ama çocuk ne tek sen istiyorsun diye yapılır ne de annenler-babanneler için yapılır. Çifter kendi arzuları doğrultusunda düşünüp tasinirlar maddi manevi tüm hesaplar yapılır.ondan sonra çocuk olmalı.Haklısınız aslında ama ailem hep yardımcı sağolsunlar hatta annem olmayan bebeğe kıyafetler alıyor hazırlık yapıyor çok hevesli bende artık anne olmak istiyorum eşim aslında istiyordu bi ara ama sonra vazgectim dedi ne zaman hadi korunmayalım desem kavga ediyor benle herseyin hayırlısı...
İşte tıbbı sekreterlik kursuna yolladı beni gittim aldm sertifika ama dönüş yapan hastane olmadı torpil istiyor heryer eşim hastane istiyor yada onun gibi sabah 8 akşam 5 olacak bi işnasıl bir yerde çalışırsan kıskanmaz
Yooo kusura bakmam herkesin düşüncesine saygım varKusura bakma ama çocuk ne tek sen istiyorsun diye yapılır ne de annenler-babanneler için yapılır. Çifter kendi arzuları doğrultusunda düşünüp tasinirlar maddi manevi tüm hesaplar yapılır.ondan sonra çocuk olmalı.
Kokulutaş yapıyorum zaten canmEvde bir şeyler yapıp para kazanabilirsin ,az da olsa birikim yapar ve bebek için biriktirirsiniz
Zaten üniversite mezunuyum cnm24 yaşındaydınız değil mi? Çok gençsiniz. Sertifikanız olması çok güzel ancak tıbbi sekreterliğin üniversitesi de var 2 yıllık biliyorsunuz. Oralardan mezun olanlar varken, sertifikalı birine şans vermeleri çok zor bir ihtimal. Yerinizde olsam bebek işini ertelerdim. 4 ya da 2 yıllık, örgün ya da açıktan bir üniversite bitirirdim. Sonrasında iş başvurusu yapardım ya da biliyorsunuz KPSS çilesi denen bir şey var, en azından orada şansımı denerdim. Anne babanızın durumundan dolayı bebek istemenizi anlıyorum, Allah ikisine de uzun ömürler versin, ama şartlar böyleyken, bebeğinize daha güzel, daha rahat bir hayat sağlamak varken, işi aceleye getirmenin kimseye bir faydası yok ki. Yani benim görüşüm böyle, ama neticede siz karar vereceksiniz. Umarım en hayırlısı olur.
Zaten üniversite mezunuyum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?