Tabiki söyledikleriniz benim için kıymetli çok teşekkür ederimMaalesef isteğe göre iş yok
Eşinle önce bu konuyu çözmelisin
Hastane istiyorsunuz ama hastanelerde de çok düzenli çalışma saatleri yok, mesaileri var
Üniversite bitirip çalışmayan gençlere üzülüyorum, hayatınızın baharında anlamsız kaprislerle geleceğinizi mahvediyorsunuz
Tek maaşla, kirada çocuk düşünemez tabi
Ben, benim gibi milyonlarca kadın çalışıyor, bizim eşlerimiz adam değil mi ? Ya da bizler fazla mı tolereliyiz iş hayatındaki sapıklara karşı ? Bu düşünce tarzı çok çirkin, eşin önce bunu aşmalı, kendini bilen her yerde çalışır, hiç bir şey de olmaz, 8 yıl bir işyerinde tek bayan olarak çalıştım, bir tek yanlış hareket görmedim, hepsinden küçük olmama rağmen abladan başka bir laf çıkmadı ağızlarından. Yapmayın böyle köreltmeyin kendinizi, bu şartlarda çocuk da doğru değil, çocuk yapman demek çalışmanın yıllarca ötelenmesi demek, çünkü eşin o zamanda senin büyütmeni istiyorum diyecek, bahanesi hiç bitmeyecek. Abla tavsiyesi say dediklerimi, hatta teyze (yeğenim senin yaşında=)) çalışmanın yoluna bak önce. Annene babana şifa dilerim ama onlar görsün diye çizeceğin yol ağır bedellere mal olabilir, bu sebepten çocuk yapılmaz
Tabiki söyledikleriniz benim için kıymetli çok teşekkür ederimçok haklısınız üniversteli ev hanımıyım şuan evlenmeden önce çalışıyordum ama eşim hiç sevmiyordu çalıştığım yeri ve kişileri o yüzden çıktım evlenince artık herşeyin hayırlısı diyorum hani bi söz vardır ya hayat siz planlar yaparken yaşadıklarınızdır diye tamda bu durum
O sizin tatlı görüşünüz çok mersiÇok tatlısın =))
Ama insan seçimlerini yaşar
Bu gün hayat işte dediğin şeyler yarın ayağına dolanır
Çok kaderci olmadan, olayların akışına müdahale etmezsen, başkalarının müdahale ettiği şeylerin içinde akıp gider hayatın
Gençsin ve bu çok kıymetli bir şey ama yazık ki çok çabuk uçup gidiyor zaman, değerlendirmek lazım
Eee ne güzel o zaman. Direkt sertifikadan girince ben de lise mezunusunuz sandım. Her şeye rağmen iş bulamıyorsanız, hafta sonum olsun diyorsanız tamam da, sırf eşiniz ortamda erkek olmasın diye kendinizi kısıtlıyorsanız hata edersiniz. İş ortamında erkek olsa ne olur olmasa ne olur. İnsanlar ekmeğinin peşinde, herkes sapık değil ya. Sapığın da çaresi var zaten. Bence eşinizle birlik olup birikim yapmaya, biraz daha düzlüğe çıkmaya bakın. Bu işin en oluru o.Zaten üniversite mezunuyum cnm
Ya Allah aşkına bu nedir?Kendisi öyle istiyor cnm
kavga çıkıyorsa ısrar etmeyin artıkHaklısınız aslında ama ailem hep yardımcı sağolsunlar hatta annem olmayan bebeğe kıyafetler alıyor hazırlık yapıyor çok hevesli bende artık anne olmak istiyorum eşim aslında istiyordu bi ara ama sonra vazgectim dedi ne zaman hadi korunmayalım desem kavga ediyor benle herseyin hayırlısı...
Tamam canım aynısını yapıcamCanım benden sana tavsiye olsun, çocuk çocuk diye ısrar etme, hatta hiç istediğine dair de rengini belli etme. Su an üzerinde baskı da hissediyor olabilir . Ben 9 aydır evliyim evlendiğimin 2.ayinda eşim başladı bebek bebek diye baskı yapmaya öyle soğudum ki o fikirden hadi yapalım deyince ağlama hissi geliyordu ki sağlık problemim var da bana bundan baskı yapıyor dusuncesi oluştu kafamda. Sonra bir anda bıçak gibi kesti bebek konusunu sonrasında ben istediğimi belirtmeye başladım o da hala istiyormuş denedik bebeğimiz olacak inşallah..yani sadece maddi baskı değilde manevi baskı da olabilir üzerinde, insan psikolojisi böyledir sevmez baskıyı.. biraz serbest bırak bu fikirden kocanı canım
Ya Allah aşkına bu nedir?
Geri çekilme yöntemi: O öyle istiyor
Çalışma: O öyle istiyor
Bebek: O öyle istiyor.
Senin bu evlilikte herhangi bir şeye söz hakkın var mı?
Kocanın lafına falan bakma gir bir işe çalış, bizim etrafmızda da erkek çalışıyor hiçbirimiz kötü yola düşmedik çok şükür, aklımız var, ahlakımız var.
Zaten üremeyle ilgili ikinizden birinde bir sıkıntı yoksa bugün yarın gebe kalırsın merak etme. Öyle korunma yöntemi mi olur, Allasen?
Ben de kocam korunuyor diyince kocan bayağı bir korunuyor sandım.
Korunmuyorsunuz bacım, dert etme, hamile kalırsın.
Elbette söz haklarım var ama ben onun damarına basmam oda benimkilere benimde katı kurallarım var o da onlara ses çıkarmaz uyum sağlar ama haklı olduğun yönler var elbet
Sağol güzel fikirlerin içinMaalesef tek maasla cocuk yapip okutmak cok zor. Cocuk olur bi sekilde buyur okula gider ama daha fazla imkaniniz olacakken neden bu imkanlari en dusuk seviyede yasayasiniz ki? Yaslariniz da daha gencmis evliligin tadini cikarin her seyin bir zamani var elbette.
Etmiyorum vazgeçtim artık o istediği zaman söylesin banakavga çıkıyorsa ısrar etmeyin artık
Eşim çok dikkatli o konuda o yüzden kalmadım galiba zaten tüm arkadaşlarım da bu yöntemle korunuyoracaba sen de veya eşinde sorun olabilir mi?
geri çekme bir korunma yöntemi değildir. arkadaşım bu yöntemle 6 aylık evliyken hiç istemediği halde hamile kaldı.
iki yıl uzun bir süre. bence bir dr a görünün önce. zamanına sonra karar verirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?