Sağol canım aynen normal gelio banadaAslında yaş olarak 24normal bide bunun ikincisi var zaten 35yas gebelik Îçin risklerin arttığı yaşlar,düşük,anomoli doğum gb kızlar bence ideal bir yaşta konu sahibi annelik îçin
Yok canım ısrar etmekten çoktan vazgeçtim benCanım ben 30 yaşındayım.senin yaşındayken bende ayni hatayı yaptım.e aum istemiyordu.buyuk tartışmalar sonucu neyse yaptık.simdi 4 yaşında ve 2 aylık iki tane oğlum var.ama eşim hala şikayetçi.s urekli beni asagilayp suçluyor.c ocuk yapmasaydin diyor sürekli.b ence esin isteniyorsa yapma
Bence önemli olan senin ne hissettiğin sen anne olmaktan mutluysan ikitane yavrun canın mis kokuların varken bırak eşinin ne duygularda olduğunu deli oluyorum şu adamlara evlat Îçin bıdıbıdı yapıyorlar offfCanım ben 30 yaşındayım.senin yaşındayken bende ayni hatayı yaptım.e aum istemiyordu.buyuk tartışmalar sonucu neyse yaptık.simdi 4 yaşında ve 2 aylık iki tane oğlum var.ama eşim hala şikayetçi.s urekli beni asagilayp suçluyor.c ocuk yapmasaydin diyor sürekli.b ence esin isteniyorsa yapma
Çok haklısın canm bencedeBence önemli olan senin ne hissettiğin sen anne olmaktan mutluysan ikitane yavrun canın mis kokuların varken bırak eşinin ne duygularda olduğunu deli oluyorum şu adamlara evlat Îçin bıdıbıdı yapıyorlar offf
Valla benim psikolojim berbat.bu akşam ablasinda yine bu konuyu açtı.y ok neymiş çocuk yüzünden hiçbirşey yapamiyormus.hayati yasayamiyormus.sirf eşiyle gezmek için erken evlenmiş ama ben baskı yapmıştım çocuk için.keske diyorum azcik bencil olsaydım.b birinci oğlum kucukken atsaydim babanesinin üstüne çalışsaydım keyfime baksaydim.acaba o zaman daha mı kıymetli olurdum.ben çocuk için işimi bıraktım.sirf yalnız kalmasın diye ikinciyi yaptım biraz yorulsam offlasam sen kasindin sen istedim diyor. Bu akşam aglatti beni ablsinda.sanki evlendigine pismanmis gibi konuştu herkesin icinde.Bence önemli olan senin ne hissettiğin sen anne olmaktan mutluysan ikitane yavrun canın mis kokuların varken bırak eşinin ne duygularda olduğunu deli oluyorum şu adamlara evlat Îçin bıdıbıdı yapıyorlar offf
Öyle diyosan öledir senin fikrinEşin haklı..
Seninkide çok fenaymış cnm üzülme düzelir inşallah ya üzüldm şimdi bak benimkide öle olur diye ısrar etmiom artıkValla benim psikolojim berbat.bu akşam ablasinda yine bu konuyu açtı.y ok neymiş çocuk yüzünden hiçbirşey yapamiyormus.hayati yasayamiyormus.sirf eşiyle gezmek için erken evlenmiş ama ben baskı yapmıştım çocuk için.keske diyorum azcik bencil olsaydım.b birinci oğlum kucukken atsaydim babanesinin üstüne çalışsaydım keyfime baksaydim.acaba o zaman daha mı kıymetli olurdum.ben çocuk için işimi bıraktım.sirf yalnız kalmasın diye ikinciyi yaptım biraz yorulsam offlasam sen kasindin sen istedim diyor. Bu akşam aglatti beni ablsinda.sanki evlendigine pismanmis gibi konuştu herkesin icinde.
Valla benim psikolojim berbat.bu akşam ablasinda yine bu konuyu açtı.y ok neymiş çocuk yüzünden hiçbirşey yapamiyormus.hayati yasayamiyormus.sirf eşiyle gezmek için erken evlenmiş ama ben baskı yapmıştım çocuk için.keske diyorum azcik bencil olsaydım.b birinci oğlum kucukken atsaydim babanesinin üstüne çalışsaydım keyfime baksaydim.acaba o zaman daha mı kıymetli olurdum.ben çocuk için işimi bıraktım.sirf yalnız kalmasın diye ikinciyi yaptım biraz yorulsam offlasam sen kasindin sen istedim diyor. Bu akşam aglatti beni ablsinda.sanki evlendigine pismanmis gibi konuştu herkesin icinde.[/QUOTE. şimdi çocuklar daha çok küçük onun sitresi vardır kocanda ağlamalar,huysuzluklar oluyordur erkeklere budurum ağır geliyor kadın gb sabredemiyorlar çünkü anaç değiller,biraz buyuduklerinde duygusu değişir takma duymazdan gel sen hiç pişman olma bence doğru yapmışsın çok değil bir zaman sonra emek verdiğin yavrularını oturup kahveni yudumlarken birbirleriyle nasıl gülüp oynadıklarını izliyeceksin şimdi fiziksel yorgunlun var diye anlamıyorsun,Anne olmak çok güzel ve eminim 2.kez olmak dahada güzeldir Allah sana bağışlasın hayırlı evlat olsunlar
bugün yaş oldu 26 diyor bende geçiyo zaman bak dedim hayat ertelemeye gelmiyor dedim tık yok hiç bişi demedi the craysy skaya2006 KK12:
Önceki yazıları okumamışsınız...Öncelikle anne ve babanıza acil şifalar dilerim, umarım tedavileri hızla tamamlanır, üzüldüm gerçekten ancak o konu başka çocuk meselesi bambaşka.
Lütfen bu konuda eşinizi artık ikna etmeye çalışmayın. Çocuk sahibi olmak iki kişinin ortak kararı olmalıdır. Eşinize baskı yapmaya hakkınız yok. Siz erken olduğunu düşünseydiniz ve o size bunu yapsaydı nasıl olurdu? Daha 24 yaşındasınız üstelik, o da çok genç. Önce maddi manevi güçlenin biraz. Eşiniz de çok haklı kaygılarında. Burası Türkiye, hayat kolay değil. O çocuk masrafıyla gelecek, bebeğinize hak ettiği koşulları sağlayabilene kadar beklemeniz gerekir.
Kendinize bir meşgale bulun derim, kurslara gidin, mesleğiniz yoksa meslek edinin. Belki siz de çalışır, eve de katkı sağlarsınız. Çocuk için biyolojik olarak da daha çok vaktiniz var zaten...
Anne babanızın hastalığıyla baş edemiyor ve çocuğu anneniz istiyor diye saplantıya dönüştürdüyseniz lütfen bir psikoloğa ya da psikiyatriste giderek siz de destek alın. Zaten hasta yakını olarak ruh halinizin iyi olmaması çok normal.
Tekrar acil şifalar dilerim.
Aynı bizim evin halleri:-o
Biraz birikim var aslında o mantıkla yaklaşıyor ben duygusal tek mesele o aslında ama vazgeçtim ısrar etmiyorum kapattım konuyuBence gayet mantıklı konuşmuş eşin. O kadar çok masrafı varki. Ve sende çalışmıyorsun şuan birikimde yok haliyle. Hamilelik bebeğin olması çok masraflı süreçler. En iyisi ufakta olsa bir birikim yapmanız
Canım benm ikiz bebeğim var mağazaya gidip 50₺ lik terlik alamıyorum düşün evden çıkamıyorum. O kadar masraflılarki anlatamam. Biraz birikim bile bir kere hasta olmalarında veya özel hastane masrafında gider. Ben 24 yaşında doğum yaptım ve çok pişmanım. Beni de eşim ikna etti ben istemiyordum şimdi hergün sinir stres bakkala bile gidemiyorum resmen mapus yedim!!!Biraz birikim var aslında o mantıkla yaklaşıyor ben duygusal tek mesele o aslında ama vazgeçtim ısrar etmiyorum kapattım konuyu
Evet okumadan, bu konudaki ilk mesajınız üzerinden yorum yaptımÖnceki yazıları okumamışsınız...
Öncelikle çok teşekkür ederim anne babam için dileklerinize inşallah Rabbim şifalarını verir biran önce...
Kendime meşgalem var evde kokulutaş yapıyorum satıyorum...
Kursa gittim tıbbi sekreterlik kursunu bitirdim...
Mesleğim var ama eşim istemiyor çalışmamı iş konusunda çok seçici malesef evdeyim o yüzden...
Anne babama çok üzülüyorum yüreğim ağzımda hep evet belki destek almam iyi olur ama ilaç içmek istemiyorum zira ömür boyu tiroid ilacı içicem o yetiyor...
Israr etmeyi çoktan bıraktım zaten artık herseyin hayırlısı diyorum açmıyorum konuyu...
Tekrar çok sağolun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?